Hali!
Juc
Mikulás: A házban hívtak Mikulást a gyerekeknek, nekünk is szóltak, de 8 körül jön, hát az nekünk már késő. Utána biztos legalább 10-ig randalíroznak a gyerekek, nálunk ez a divat sajna
(Erről majd egyszer bővebben..)Különben az apósom pont úgy néz ki, mint a Mikulás, ráadásul Miklós, tehát nekünk van saját bejáratú Télapónk
Szopi: Hát ez a házidoki tényleg nem normális. Engem a másik oldalról érint a dolog. Ne vedd magadra a szopi reklámot. Körülöttem sajnos vannak, akiknek a hozzáállásán is múlt, hogy korábban abbahagyták. Pénteken vidéken voltunk és anyáink koruak között is az volt a téma, hogy minek kell annyi ideig szoptatni (6 hó) stb. Ugye anno pont az ellenkezője volt. Sajna dohányzó, többet ivó, azért nem alkoholista (terhesség, szoptatás alatt) kismamákat is ismerek. Tehát ez nem nekünk szól, hanem nekik. És biztos testi, genetikai adottságoktól is függ. Pl anyukám mesélte, hogy amikor én születtem volt a szobában egy nőci, aki akart szoptatni, de szabály szerűen elfolyt a teje, folymatosan folyt belőle, és a babának már nem maradt. Egy rokonomnak meg annyi van, hogy muszáj fejnie (szoptatás közben is kézzel), leadnia gyűjtőbe a tejet, mert egyébként állandóan begyulladna a melle, a kórházban már az első napon litereket öntött a mosdóba, meg osztogatta a gyerekágyon sutyiba mindenkinek.
Császár elleni propagandát se vedd magadra, természetesen az sem rád vonatkozik, vagy a hozzád hasonlókra, akiknek "életmentő" volt a műtét. Sajna körülöttem olyan is van, aki kijelentette, hogy csak edás császárral hajlandó szülni a fájdalmak miatt, meg olyan akinek a tesója azt mondta, csak azon szurkoljon, hogy császár legyen, az is lett, és örült, hogy neki spec, emiatt majd milyen jó lesz a szex stb. Pl szerintem a Stahl Juditnak sem volt életmentő szerintem a császárja, neki is meg volt hogy melyik nap hány órakor lesz a műtét. (lehet nála tévedek) Csak az a baj, hogy ezek az emberek úgy gondolják, hogy így jobb, főleg nekik. Dehát az mégiscsak egy műtét. És nem tudod nekik megmagyarázni, hogy nincs igazuk, ők a gyengék, mert meg sem akarják próbálni a rendes szülést. És engem sajnálnak, hogy "szegény" én mennyit szenvedhettem, nem hiszik el, hogy "szuper" volt....
Az a baj, hogy az ilyenek nem olvasnak újságot, netet, a védőnő, szülész nem győzi meg őket, és akik meg informálódnak magukra veszik és bűntudatuk lesz.
Adventi díszek: Ügyik vagytok! Én ehhez béna vagyok sajna
Kaja újdonság: Nem fogjátok elhinni, de annyira bámulta a rossz evő kislányom, és végre valamit jóízűen evett: pénteken Mc'Donalds-os házikrumplit , kalácsot, ma pedig gesztenyepürét tejszínhabbal evett
Mostanában én is darabolok durumtésztát Adri kajájába és elkezdtük enni a darabos 8hós kajákat. A Nestlé bolognait imádta, a kecskemétit is megette, de az nagyon darabos, egyben jött ki a répa
Babus
Ebéd után sem alszik el Kristóf? Adri olyankor tuti telepocakkal egyedül=altatás nélkül kidől a kiságyában. Gartula a fogacskához, előbb utóbb csak kijön végre az összes. Azon gondolkodom én is bevetem apát gey napra, hogy lássa mekkora meló ez. Mostanában anyukám szokott néhanap vigyázni délelőttől délutánig Adrira és mondta, hogy jól lemerítette, állandóan foglalkozni kell vele, követi, mindenben fel kar állni, max 10 perc múlva minden játékot megun stb, megért. Végre valaki
Adri új autósülése (a hordozókat még mindig nem fényképeztem le
)
Ilyenek a kedvenc játékai (szórakoztató elektronika
), üvöltött, ha ki akartuk szedni a kezéből:
Jó éjt!
Cs