Szia Doris,
hat igen, tudom, hogy a tietek jo, ezert is szerettem volna olyat, es itt is van egyebkent Flexon neven boven, de egyszeruen nem gyartjak olyannal aminek hajlitottak a szarai, ugyhogy a szemere valot meg talaltam is volna, de a szarat nem lehetett meg rendelni se kulon olyat (persze biztos van valahol itt is, csak en nem talaltam, erdekes, hogy a dokim se tudott semmi mas helyet kisgyereknek). Marpedig az nagyon fontos, kulonben leesik ebben a korban. A lencse az nekunk is jo, a regiben is ilyen volt, es ezerszer elesett vele, a lencse nem karcolodott meg, nem nagyon volt baja (csak a fogaitol egy kicsit). Ehhez lehetett volna fenymembranost rendelni (nem tudom tudod e melyikre gondolok, folyamatosan sotetul ahogy a napra mesz, tehat napon napszemuveg sotetsegu, szobaban meg normal atlatszo, esetleg nektek ilyen van?), gondoltam kis vagany lenne,es nyaron zavarja is a nap, de haromszor ennyibe kerulne, es egyenlore nem hordja ugyse a szemuveget, na de majd a kovetkezo. Egyebkent nekunk is egyben van a regi, pedig hanyszor kitekerte a szarat
, viszont nem volt biztonsagos, mert a szaranal, ahol osszecsukodik, esekor elmozdult, az karcolta meg ketszer az arcat. De amit neztem Flexonokat azzal ez nemigen tortenhetett volna meg, mindemesetre az ujjal meg ennyire sem, mivel semmi fem, vagy illesztes nincs benne, az egesz egy darab puha, de valahogy megis eros muanyag. Nekem tetszik.
Majd kulon ird az arat a tieteknek, marmint lencse es keret. Kivancsi vagyok ra.
Egyebkent jol vagyunk, a mutet utan egy honappal, mintha rosszabodott volna a szeme (marmint a kancsalsag neha visszajott), viszont mostanaban mar nem latom. Valoszinu nem is kell tobb, a doki azt mondta ot az egyhez, hogy esetleg kell, de szerintem ha ez a szemuveghordas rendbejon, akkor el fogjuk kerulni. Marpedig rendbe kell jonnie, meg egy ev aztan talan megerti. Sajnos meg nem beszel. Neked beszelnek mar az ikrek?
puszi