Sziasztok!
Ma annyira zizi voltam, hogy elfelejtettem egy csomó infót elmesélni.
Voltam a védőnőnél,van kiskönyvem.
Onnan mentem dolgozni, a 78-ason meg elbőgtem magam.
Szokásos módon lehetett feljutni a járműre, tehát előről, hátulról rendesen meg voltam támasztva. Miután leszálltak sikerült beljebb kerülnöm. Volt nálam egy zacsi, meg egy nagy ernyő. A zacskóm hozzáért egy ülő fiatal nő lábához, aki erre pofákat vágott, mire megkérdeztem tőle, hogy mi a gond, közölte, hogy vizes lesz a szoknyája. A hátam mögött (jelzem még mindig egymáshoz préselődve álltunk) egy fiatal férfi közölte, hogy csináljak valamit az ernyőmmel, mert vizes lesz tőle. Mire megkérdeztem, hogy mire gondolt, felhívta a figyelmemet rá, hogy tanuljak meg közlekedni. Majd a megálló után sikerült a pofvágós nő mellé leülnőm, de addigra már eltörött a mécses. Miért ilyen bunkók az emberek, és ha ennyire finnyásak miért nem mennek taxival, ha meg nincs pénzük miért nem fogják be a szájukat?
Ráadásul a pasi ott dologzik ahol én az MTI-ben (gondolnánk intelinges emberek). Miután leszálltunk meg akartam tőle kérdezni, hogy most nem lesz-e vizes, mivel nem volt nála ernyő, de annyira rohant, hogy nem értem utól. (persze azért a buszon még a szemmel verés minden formájában részesült)
Bocsi, hogy ezt leírtam, de tényleg hihetetlen milyen könnyen kiborulok.
Ti is ilyen sérülékenyek vagytok, úgy értem lelkileg?
Mindenkinek szép estét kívánok!