Sziasztok
Baba-felkeltésről: én mindig is igény szerint szoptattam Hammát, ez nagyon bevált, sztem kizárólag a koraszülött vagy aluszékony, besárgult babát kell kelteni, akiknek vmi bezavar a ritmusába, az egészséges gyerek, tudja, h mikor kell kelni enni. Az én lányom mondjuk nem egy nagy alvásigényű, mindig keveset aludt... erre persze most rácáfol, m itt horpaszt mellettem,pedig indulnánk kirándulni
Esztianyo, üdv
Tényleg, hallottam, hogy Finno-ban nem viszik túlzásba a terhesgondozást. Amikor Hammát vártam, volt egy lány onnan és annyit röögtünk azon, amit mesélt: az utsó időben már a szülésznőhöz járt tanácsadásra, aki egy szabócentivel közeledett és mértvmit, így megbecsülte a baba méretét, mi meg az UH-os BPD, HC, FL értékeinket hasonlítottuk össze
Csak olyan nagy a kontraszt a kettő között, de valszleg ott ez is bevált, és így is egészséges babák születnek, itthon meg próbálnak túlbizosítani mindent...
Cila, jujjj, nem lesz semmi Neked majd a 1,5 évessel + a picivel
Verus, még nem is láttalak az izgin, igaz, én csak szemellenzősen a saját topicunkba járok
Amúgy innen költöztünk át, m egy időbn annyira em működött, hogy szörnyű. Te meg járhatsz 6felé, mi
Amúgy minden elismerésem a Tiéd, én valszleg képtelen lennék 5-6 gyerekkel... vagy nem is tudom, m imádom őket (a munkám is hozzájuk köt), meg persze nem egyszerre szakad rá az emberrre sok jó esetben).... akkor is csuda nő lehetsz
Exdeus, én is vmi 7-7,2 körüli értékre emléxem, de majd előkeresem a papíromat.
Babszem27, mi már karácsonyi ajándék ügyben tök jól állunk
Hammának nemrég volt a szülinapja, s amikor amiatt jártuk a boltokat (1200 5letem volt), megvettünk szinte minden karácsonyit is, szóval ő rendben van. A párommal fényképezőgépet szeretnénk családi ajándéknak, így vmi kis meglepi lesz még mellé - telán az is megvan (de neki még szülinapja is lesz
) , a családban meg kreatív ajándékok lesznek, ahol még csak alapanyag szinten állok, de ha egyszer megjn az ihlet
:
Hoppá, felébredt a kislányom, szép napot Nektek
Ann