Sziasztok lányok!
Nagyon köszi hogy segítetek.
Még nem tudon ki fogja mûteni, de a Votisky dokit már más is ajánlotta. Hát akkor valószínûleg elmegyek hozzá is (bár már úgy unom õket).
Egyébként Sárának "csak" a lágyrészen nem nõtt össze, de ott végig. Aztán hogy milyen alakú, nem igazán mondta még szakember, de én ékalakúnak látom.
Na most elmondom az evésproblémákat.
Szóval a tápszer már egészen jól ment, mikor elkezdtük a gyümiket (bérmilyen sûrûségû). Ott viszont megállt a tudomány. Ugyanis amíg a tápszer teljes egészében átfolyik az orrán, a gyümirõl ugyanez már nem modható el. Na olyankor jön aztán a haddelhadd. A második kanál után bedugul a gyerek, onnantól sem a porszívózás, sem a tejre való áttérés nem segít. Szóval ott állok tehetetlenül egy iszonyatosan ordító gyerekkel.
Amú elég ordítozos alapesetben is, hátmég ilyenkor. De ezt nem is csodálom, gondoljatok bele milyen rossz lehet, mikor a félig megemésztett kaja marja az orrnyálkahártyádat?
Na de nem csüggedek, mert kompenzálás képpen az egész éjjszakát végigalussza. Olyankor feledteti velem az egész napot.
Képzeld Móni, az én fiam is Dani. (Most jól meglepõdnék, ha viszont a Te lányod pedig Sára lenne.)
Ezt a tejpépet még kipróbálom a napokban, hátha bejön.
Egyébként nekem az egyik orvos kimondottan javasolta, hogy sûrübb gyümölcsöket adjak, ne pedig folyósat, mert az nehezebben jön vissza az orrán. Na most mi legyen?
Kata köszi, megnyugtattál, hogy ilyen sokáig lehet neki tápszert is adni, mert akkor legalább az biztosan megy már. Már amikor van étvágya, ugyanis az is nagyon rossz.
Ez nekem a fiam után nagyon új dolog, ugyanis õ viszont kieszik a pénzünkbõl.
Na befejezem, de tuti lesz még kérdésem, mert Sára minden nap meglep egy új dologgal.
Érdekes, hogy egész sok embernek van hasonló problémája, nem? Nekem eddig fel sem tûnt. Nektek mit mondtak, mitõl alakulhatott ez így?
Nóra
Nagyon köszi a segítségeket, továbbra is számítok rátok!!!