Sziasztok!
Pár órája olvasok, de csak a decemberit tudtam pótolni, ugyanis 3X kelt sírva Fürti, orra tele, szívtunk (mindenféle értelemben...)
Lányok! Ti ilyenkor mit használtok, ha be van dugulva babó órra? Nasivin? Vagy mit lehet?
Zitmi!
Anyukádnak jobbulást, remélem azóta javult a helyzet!!!!!!!!
Lorca!
Én Kinga vagyok, az én fiam Botond (Fürtinek hívjuk a haja miatt..
2005.03.28, Kútvölgyi kh)
Vezso!
Zsófi lányod hogy van? Remélem szépen gyógyul a sebe......hamarosan csak egy rossz emlék lesz....kiskoromban én is szedtem össze nagyon csúnya sérüléseket, csoda, hogy elmúltak a sebhelyeim...de hát én amolyan fiús kislány voltam, mindenhová felmásztam, ha kirándulni ment a család az erdőbe, én az idő 80%-át a fán töltöttem...ez van....kismajom voltam, most Boti ilyen, úgy szeretem ahogy kapaszkodik a ruhámba amikor felveszem...ja és szokta fogdosni a hüvelykujjam, miközben nagyon "stíröl" valamit...
Körkérdésedre:
nekem ez az év kicsit vegyesre sikeredett, történtek jó, nagyon jó, de rossz dolgok is...
A nagyon jó: megszületett életem értelme..
nagyon régi vágyam vált valóra, olyan nagyon vártam már, hogy átéljem ezt a csodát, anyának lenni..!!! Imádtam kismama lenni (leszámítva az utolsó 2 hónapot, mert az szenvedés volt a hasam mérete miatt..) a szülés is szép élmény maradt, utána viszont kicsit összecsaptak a hullámok a fejem felett, kissé felkészületlen voltam, lelkileg is magam alá kerültem, szülés utáni depressziót is megismertem, de szerencsére sikerült kilábalnom belőle...
A kevésbé jók: kiderült, hogy anyukám cukros..
most egy rahedli gyógyszert szed, de nincs vmi jól, fájnak a lábai nagyon, azért még így is eljön mindennap unokázni....bárcsak én is ilyen jó anya tudnék lenni a későbbiekben is...
A suliban nagyon sok kudarc ért, a 3 év alatt nem voltam ilyen sokszor pótvizsgázni mint most..
Tisztára kiborultam....aztán akkoriban Fürti még csak szopizott, rossz volt állandóan idegeskedni, hogy vajon tudok-e annyi tejet lefejni, hogy legalább a szomját tudja oltani...szóval kemény időszak volt...
A harmadik ami nagyon aggaszt, hogy megváltozott a kapcsolatunk a férjemmel....
erről többet most nem írok, igyekszem én is változni, hátha ő is megfog......
Tervek és vágyak: végre befejezni ezt a sulit, mert már nagyon elegem van! Szeretnék egy vizsgaidőszakmentes karácsonyt végre nagyon nagyon nagyon!!!!!!!!!
Szeretnék sok egészséget a családomnak, boldogságot, azt is , hogy apukám Erdélyből többször látogasson meg minket és nagyon szeretném, ha 3 éven belül a férjem mondaná MAGÁTÓL, hogy jó lenne egy kistesó Botinak...(mert én szoktam mondogatni, de nagyon csúnyán és fejcsóválva néz rám, hogy elég lesz Boti baba, nem kell tesó...
....
Hát ennyi jut most eszembe
Nebula!
Gratula a kis Flórának, milyen ügyi, már mond szavakat...
nem csoda, hogy könnyes lett a szemed...
Hüpi!
Édes vagy, de Boti nem egy gyorsan fejlődő, kapkodó, sietős típus, nézd meg Ádikát, ő 1 hónappal fiatalabb és sokkal mozgékonyabb!!! Boti kb. 2 hete ül így ha ültetem, 2 napja kúszik, természetesen hátrafelé és csak a konvektor irányába, mert az veszélyes, ugye...ja és a héten kezdte el a kutyázást is (hintázik előre-hátra) négykézlábra állva, na én az elsőnél könnyeztem egy nagyot, hogy végre mi is eljutottunk idáig..
Ádi csúcs abban a Mikisapiban...
Delfinke!
Sajnálom, hogy végig kellett hallgatnod a rémtörténeteket, nem kellett volna mesélniük, pont most, amikor még semmi sem biztos. Szerintem nincs Marcipánnal semmi gond, látod, ő is szépen fejlődik, én bízom benne, hogy jók lesznek a szerdai vizsgálat eredményei!!!!!
Ja apropó, hogy van a csuklód? Megműtötték? Bocsi, de lemaradtam az olvasással.....nekem is iszonyatosan fáj a jobb csuklóm, néha egyszerűen nem bírom felemelni a gyereket, aztán olyan mintha egyet roppanna, kiugrana a helyéről ott valami és akkor fáj veszettül...kipróbáltam vmi kínai gyógynövényes Tigris Tapaszt, de a folyamatos használatától tiszta vörös foltos lettem...
férjem szerint csak akkor fog meggyógyulni ha már nem emelgetem Botit....na az sem most lesz....
Virág!
Gratula Vincinek a felálláshoz, nagyon cuki abban a kalapban!!!
Pviki!
Mellgyulladás
Én azt hittem ilyen csak az elején van....múltkor nekem is volt hasonló, mármint elkezdett fájni, pedig nem is volt egyáltalán kemény, aztán Botit megkínáltam 2X egymás után abból a ciciből, ő persze nem tiltakozott és elmúlt....?...ki érti ezt?
Vaktyúk!
Nagyon jó a link amit felraktál a babák foglalkoztatásáról!!!! Köszi!!!
Connie!
Milyen fotózáson voltatok? Lemaradtam valamiről? Melyik újságban láthatjuk azt az édespofi Ákos mestert?
Juszti!
Örvendek, hogy Boldi meggyógyult!!!! Puszi a mosolygós pofijára!!
Én ma adtam először túrót a gyerkőcnek, de eddig még semmi gond..?.. ja és kapott már pici sajtot is...joghurtot még nem mertem, de sztem pár hét múlva azt is kipróbáljuk...
Na most szólt a sziréna, megint riadó van, megyek visszaaltatni!!!
Jó éjt mindenkinek
kingu