Szilvi
Köszi, ez nagyon jól esik!
Boglárka
Szerintem eléggé benne van, bár sokszor jól elhúzza az egész cicimet, de főleg a bimbóm. Múltkor fürdésnél a saját kezemmel úgy csináltam, mint Kori a szájával és meglepve látom, hogy akár csúzlizni is lehetne a cicimmel. A bimbóm akár, mint a tehéné, olyan hosszúra nyújtható. Hihetetlen ez az emberi test. Ha a fülemet húzogatnám naponta annyit, amennyit eddig Kori a cicim, akkor azt hiszem már a földön húzhatnám, mint a Micimackóba füles. A bimbóvédő reménytelen! Így is küzdök, nem mégha az is van.
Főzés: eleinte én is főztem Korinak, ma már nem igazán. Szőlő: bár én szinte csak a levét használtam, de így csináltam: pohárba amennyi kell, aztán a gesztenyenyomóval vagy mozsárban szétnyomás, majd sűrű szűrőn átpaszírozni.
Igen jól látod olyan etetőszékünk van, ami majd asztallá és kis székké szedhető. Anyósomék vették én nem ilyet szerettem volna. Hátránya: elég kicsi előtte a tál rész (amúgy minek nagyobb), nem annyira könnyen lehet lemosni, mint a műanyagot. Ennyi amit tudok mondani, később biztos jó lesz. Amúgy azért sem vagyok valami jó véleménnyel róla, mert anyósom meg is kérdezte, hogy az jó lesz, és mondtam, hogy a műanyag jobb lenne. Aztán addig erősködött és győzködött, hogy már igent mondtam, csak azt nem értettem, akkor miért kérdezett meg, ha már úgyis eldöntötte.
Nekem is a vanish szappan jött be, úgy csinálom, ahogy Myra.
Mucus
Szívesen máskor is! Az ígéret szép szó...
Tali időpont akkor jó?
Szoptatás: szörnyű kételyek vannak bennem! A fájdalom miatt azt mondom nincs tovább, aztán meg azt mondom, hogy ilyen szemét önző alak nem lehetek. Járok ugye tornázni, lehet, hogy az is apasztja. Nem is baj, menjen csak el, aztán megint, hogy lehetek ilyen? Már nem is csinálom annyira intenzíven. Kori próbál elválasztódni, IGEN. Na és már ettől is kész vagyok, mindig meggyőzőm magam, hogy gyerünk bírom csinálni, erre ő utasít el. Éjszaka felébredt és nem akart szopizni. Olvastam, hogy az elválasztás nem is a gyereknek nehéz, hanem a szülőnek. Na igen én megzizzenek! Szerda délután szopizott és aztán majd meghaltam. Tudom hülye vagyok, de lefotóztam, fel akartam tenni, hogy majd aztán töröltetem. De nincs lehetőség töröltetésre, ezért inkább nem teszem fel. Tegnap délelőtt nem akart szopizni és simán elfogadta a tápit. Amikor itt az ideje a szopinak és mondom, hogy megyünk cicihammázni, tisztára transzba esik, röhög, kiabál, és a levegőben biciklizik. Este ugyan ez volt kettőt szívott és kész. Ma reggel már meg sem próbáltam, adtam tápit, amit simán elfogadott és persze beszívott. Múltkor mondtam nektek, hogy már milyen plötyi a cicim és tényleg alig lehet benne tej, erre mondtátok, hogy akkor termeli és már nem tárolja. Most hogy Kori nem akar szopizni, megint vannak szilikoncicijeim, tegnap már nagyon fájt és 100-at lefejtem, ennyit már nem is tudom mikor tudtam. Kori eddig szopizott volna nem volt tej, nem akar szopni és tele vagyok.
Hogy fog a cicimbe elapadni a tej, vagy hogy kell elapasztani? Ha állandóan lefejem, akkor megint adtam a szarnak egy pofont. Én már teljesen becsavarodok.
Cas
Az én anyám is a legnagyobb balhékat karácsonykor csinálta!