Sziasztok!
Jó sokan vagyunk itt zombimamák, látom
...
Nagyon aranyosak a babák a talis képeken
,!
Ez a mostani éjszaka szuper volt, mert Violához nem kellett menni egyszer sem, átaludta az éjszakát(eddig is átaludta 16 hónapos korától fogva, csak újabban kb. 1 hónapja néha felébred éjjelente, és akkor addig sír, amíg én át nem megyek. Ha a férjem megy át, még jobban ordít...).
Virág viszont, aki velünk alszik a nagyágyunk mellett az első ébredésig, utána közöttünk, ma éjjel csak 2x kelt szopizni, de abba rögtön bele is aludtunk mindketten. Így kipihentem magam
. Nem lenne egyáltalán fárasztó az éjszakai szopi, mert azonnal vissza is alszunk mindketten általában, csak az a rossz, ha Viola is ébred, mert akkor ketté kell szakadnom, és mire egyiküket visszaaltatom, a másik ébred, én meg nem alszom semmit közben
...
Virág,
igen, az almatortába beleborítom a fél fahéjtartómat, mert mi nagyon szeretjük az ízét. Meg egy kis őrölt szegfűszeget is teszek bele, de abból csak icipicit, mert nagyon karakteres az íze, és ennél több nem harmonizálna a fahéjjal. Jön még bele mazsola, dió vagy mandula: most mandulából csináltam, amelyet ledaráltam, hogy Viola is meg tudja enni(a darabos diót még kiköpi). Nekem is megbarnítja a fahéj a tésztát, meg a reszelt alma is egy picit. Ha kristálycukorral készítem, akkor világosabb lesz, ha barnával, barnább
. A vaníliapudingos verzió sütésekor kerek tortaformásat csináltam, tehát dupla adagot tettem bele min denből. Amikor kihűlt a formában, kivettem a sütőpapírt, visszatettem a kapcsos formába a sütit, majd leöntöttem fél liter tejből főzött Dr. Oetker vaníliapudinggal. Az rádermedt a tetejére, és már kész is volt. Olyan finom lett, próbáld ki te is
!
A kis Corleone nagyon férfias a kalapban
!
Tegnap voltunk Mikulásozni, Viola meg se mert mukkanni, csak nyújtotta a kezét a csomagért, aztán hazafelé végig azt mondogatta, hogy "semmit mondtam Miklásbácsi, semmit énekel én"
. Teszek majd fel képeket később.
Bea,
jó, hogy itt voltál, és ilyen sokat írtál, mindig örülök az írásaidnak
. Nehéz lehet baba mellett tanulni, minden elismerésem a tiéd, és azoké a mamáké, akik iskolába járnak a gyermek mellett. Ígérem, foglak még a tesóvállalásra biztatni máskor is
!
Vezso,
megígérem, a körkérdésedre is válaszolok majd, ha több időm lesz, igaz, a többiek már mindent leírtak előttem
.
Most mennem kell, szép hétvégét mindannyiótoknak: Zitmi