Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Csendben, a háttérben olvasgatlak benneteket, de nálam annyira nem történik semmi, hogy nincs is miről írjak. Átélem ugyanazt, amiről Zsebi is írt, és hol kisebb, hol nagyobb hittel várom a hónapokat.

Ma este éppen több baráti házaspárral fogunk találkozni, és közülük az egyik ma fogja bejelenteni, hogy babát várnak.... Én meg egy jó nagy gombóccal a torkomban majd úgy teszek, mintha ez milyen jó hír lenne, ami ugye az is, csak hát a lelkem még nincs teljesen rendben, és ennek én most nem tudok annyira örülni.

Ha már itt vagyok, kérdeznék valamit, Ti olyan sokmindent tudtok. A mensi előtt egy héttel normális a kis barnázás? Nekem sose volt ilyenem, mi okozhat ilyet?

Éden
Éden

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és energiákat!Gyűjtömis őket,mert még tegnap el voltam a beültetés élményével nem is nagyon gondoltam a tesztelésre.Ma már eszembe jutott, hogy mához pont egy hét múlva megyünk vérvételre!

Zsebi
Lehet, hogy nem is Kaális babátok lesz, hanem spontán!Úgy ráálltatok!De az nagyon csodás lenne!Persze az is ha Kaális baba lesz!Kép

Kriszta
Nálad aztán zajlik az élet!Meddig dolgozol még?

Kavicska
Remélem a psziho-dokival minden rendben lesz!

A párom tegnap este bejelentette, hogy milyen igazságtalanság, hogy csak a nők lehetnek terhesek!Hogy a férfiak nem élhetik át közvetlenül ezt a csodát.Olyan jót kacagtam neki.
Eszembe sem jutott, hogy ez miatt "irigykedik" a nőkre!Kép

Edina
dedina

ÉdenKép
A barnázás sokmindentől lehet, pl. progihiány.
De hallottam már olyan esetről is, ahol a lány szintén barnázott, holott korábban ő sem tapasztalat ilyesmit.
1-2 héttel késöbb pedig zebrásat tesztelt.
Sose lehet tudni! Én hiszek a csodákban!

ZsebiKép
Lehet, hogy jobb is ha nem paráztatod magad a hőmérővel!!! Nagyon drukkolok!!!!
Stella

Kép
stella9

ZSebikém!!

Nagyon szépen köszönöm ezt az idézetet!! A gyomrom ugorott össze, és gombóc a torkomban, ahogy olvastam.
Talán a Dévais topikban olvastad, hogy kb. 1 hónapja volt egy összezördülésem anyósommal, mert az idétlen "nem vagytok még egyáltalán elkésve" vigaszával jött, nálam meg elszakadt a cérna, és ezzel úgy megsértettem, hogy még mindig nyaldossa a lelkét.
Megoldásnak azt láttam, hogy írok neki egy levelet, mert szóban biztosan nem tudom neki elmondani, miért olyan átkozottul nehéz a 3,5 éve várakozás, mert biztos, hogy 1 perc után elsírnám magam, ha ezt elkezdem taglalni.
Köszönöm szépen ezt az írást, mert olyan de olyan jólösszefoglalja ezt a problémát, úgyhogy még MA meg fogom írni anyós pajtásnak a levelet. Nagyon fáj, hogy igazságtalanul vádol, eddig 9 éven át nem volt soha bajunk egymással, remélem ez a levél ezt a mostani félreértést is megoldjaKépKép

Még egyszer KÖSZÖNÖMKépKép
lkt

Edina!
Az én párom nem szeretne terhes lenni. Õ bevallja, hogy a pasik nagyon gyengék. Perzse azért ők a teremtés koronái.

Zsebi!
Hát ez a kis szövegecske nagyon igaz. Én állandóan keresgetem a választ. Valahogy még nem jutott eszembe semmi okos dolog, talán nagyon gonosz lehettem előző életemben. Így most kapom a büntit.

Kavicska!
Mi is túléltük. Sokat gondolok rátok, izgulok értetek.

Mindenkinek szép napot.

Timi
latimi

SziasztokKép

Leona:Én már megyek dolgozni kedden,de hs rosszul érezném magam,akkor itthon maradok.Most is 37.1 hőemelkedésem van,nem tudom normális-e?Te hogy vagy?

Mniki:figyellek ám téged is a másik fórumon is KépAkkor az első zebrácska most a tied lesz Kép

Zsebi:édi ez a kis mikulás,képzeld a párom is Miku Kép

Kriszta:köszönöm Kép
limbi

Kavicska!
Azért jó hogy írtál, hiányzol ám itt nekünk. KépVelem se történik semmi, de ... itt a szót. Szóval gyere és legalább az idő tellik. Kép

Kriszta!
Nem is akarok rosszakat olvasni erre a lapra véletlen találtam a meddőség lelki okait taglalja és ott van ez leírva, és hát eléggé rám illet és mint látom másra is. Kép

Éden!
Nekem meg mindig van egy kicsi barnázás, mindig irigyeltem is akinek úgy megjön, bár igaz nem egy hét, de pár nap. Bár a múltkor nekem is vacakolt öt hat napig, de azt betudtam a lombik utáni hormonoknak. Kép
Te mikor készülsz a következőre?
Az estéhez meg kitartást kívánok és próbáld lazán venni, most örülj vele és majd meglátod ő is fog veled örülni.
Meg nekem a párom mindig azt mondta amikor előálltam hogy már xy is terhes. Nem baj legyen csak legalább egy emberrel több aki szorít nekem és nem fog utálni ha nekem sikerül.

Lkt! Kép
Nagyon szívesen, remélem sikerül megírni a levelet és anyós is belátja hogy azért lehetne megértőbb a helyzettel.
Nálunk is most van éppen anyós puhítás, néha ő is beszó mit mondjon az oviba miért nincs még unokája, erre én miért kell egyáltalán magyarázkodni. Foglalkozzon mindenki a dolgával nem? Ja és persze nálunk is mindig tőlem kérdez az anyósom nem a fiától pedig ráadásul még nem is én agyok csak a hibás a dolgoban, persze ezt sose éreztettem senkivel, mert ennyierővel velem is lehetne gond, és akkor nekem is nagoyn fájna. Kép

Timi!
Szerinem ami a szövegben van minden babára vágyó nőbe benne van esetleg valaki nem ismeri be, de biztos nem tud senki felhőtlenül örülni egy rokon terhesnek főleg ha azok mondjuk egy hónapja találták ki tényleg gyereket szeretnék. Kép
Holnapra jó tanfolyamot.

Limbi!
Nem a kedvedet akarom venni a hőmérőzésnek, de az progi miatt amit kapsz nem is fog lejebb jönni mert annak ez a "mellékhatása".

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szép estét mindenkinek!
Szurkolok a most akciózóknak: Dedina, Mniki, Leona, Limbi...remélem nem hagytam ki senkit Kép

László dokis lányok!

Ki tudnátok segiteni László doki közvetlen mobil számával? Sikeresen elhagytam a doki névjegyét, azon rajta volt. Kép Kép Kép
Hétfőn megyek hozzá hiszteroszkópiára (a laparos körből kimaradt egy félreértés miatt Kép )
Ma jöttem rá, hogy nem kaptam tőle beutalót a kórházba, hogy fognak így felvenni a betegfelvételen hétfőn?

Ha valakinek megvan a doki mobilszama legyenszives elkuldeni nekem a ginger14 (kukac) freemail.hu címe.

Előre is köszönöm.

Seszi! Sokszor gondoltam rátok, hol tartotok a kivizsgálásban? Voltatok már Papp profnál? Volt biopszia már? (lehet hogy írtad, bocsi, de annyi az iras, hogy nem győzöm visszaolvasni, amikor jövök.) Nagyon együtt érzek veletek, kitartás!

Zsebi! fantasztikus képeket vagy képes felrakni a fórumba, nagyon aranyosak.

Mka
Vendég

Zsebi,
az idézeted könnyet csalt a szemembe, pedig én már túl vagyok ezen.

Csak erős idegzetűeknek:
meg van Andor eredménye, néhány héten belül műtik. Kivezetik a húgyvezetéket a hasfalára, kap egy zacsit, abba megy majd a pisi. Ha már összehúzodott a kitágult húgyvezeték, akkor egy újabb műtéttel visszarakják. Min. 8 nap kórház és ezalatt 2 műtét. Ja és nem maradhatok vele éjszakára. De ez még nem lejátszott meccs, nem hagyom magam. Teljesen kivagyok...

Azért mindenkire gondolok!

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara

Gondolok majd rátok, és nagyon drukkolok nektek!
Ha nem titok, elárulod, melyik kórházba mentek? Ilyen kicsi babával ált. ott lehet a mama is.Ne hagyd magad! Annak idején nekem is cirkuszolnom, "hisztiznem" kellett, de ők engedtek.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Lara!

Én nem vagyok erős idegzetű, éppen ezért most nagyon kiakadtam. Neked erősnek kell lenned, a kisfiad nagyon szeret téged és számít rád, hiszen annyi mindent végigcsináltatok együtt!!! Most is a te alaposságod előzte meg a nagyobb bajt. Annyira drukkolok nektek, imádom azt a mosolygós közös fotótokat!
Millió puszi

reno
19+0
renoka

Lara!
Egyszerűen le vagyok döbbenve. Nem tudok okosat írni..... Minden energiám a kis Androé hogy minél előbb felépüljön majd és ne viselje meg a műtét. akkor már azon a héten vissza is teszik a vezetéket?
Ez szörnyű....
De tényleg ahogy Reno is írta sokminent végigcsináltatok már együtt és tudom ezt is át fogjátok vészelni.
Millió puszi!

Ezt külön neked küldöm a nehéz napokra!

Kép

Petyaanya!
Ezek szerint rendszeresen olvasol minket, ha van kedved megírnád, hogy mi van veletek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!Kép

Igen, majd' mindennap olvaslak titeket, csak nem írkálok. Dolgozom ezerrel, rengeteg a beteg gyerek. Amúgy meg várjuk a határozatot az örökbefogadáshoz. A karácsonyt egyáltalán nem várom, az idén csak szeretném valahogy túlélni. Most nem vágyom mindenáron gyerekre, hagyom magam sodortatni a sorssal. ( szokásos téli depi...)

Petyaanya

Kép
petyaanya

Nóri

Mi van veled? Ugye jól vagy?

P.anya

Kép
petyaanya

Petyaanya!
Hol dolgozol, hogy találkozol beteg gyerekekkel? Azért akkor neked ez a része sem egyszerű.
Azért kívánom hogy találj szépet a karácsonyba és egy kicsit bearanyozza a hétköznapokat.

Nóri miatt én is aggodom, reméljük jelentkezik, bár hétvégén sok a pangás a topikban. Kép

Mka!
Kép
Telefonszám ment!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

Egy budapesti gyermekkórházban dolgozom, belgyógyászaton. Mintha az összes gyönyörű, dögönyözni való csecsemő most lenne beteg... És mind másé. Egy kicsit rossz, mikor a mamák sajnálják a gyereket, hatalmas katasztrófa nekik minden vérvétel, nekem pedig vigasztalnom kell őket. Tudom, csúnya dolog, de ilyenkor üvölteni tudnék, mi ez ahhoz képest, amit én átéltem a gyerekemmel! Ehhez képest nyelek egyet, és mosolyogva századszor is vigasztalom. Azért ez a nap végére elég fárasztó tud lenni. Vessetek meg nyugodtan, amiért ezt leírtam, de sajna emberből vagyok. Volt, hogy hazafelé az autóban bőgtem.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!
CSak be akartam nézni, hogy kellemes hétvégét kívánjak nektek, de látom nem túl sok jó hír érkezett ma.

LaraKép
Nagyon sajnálom, hogy műtétre kerül a sor.Igazságtalan a sorstól, hogy egy ilyen apróságnak már ennyi mindenen keresztül kell mennie. De (a fotóitokat nézve) Andor nagyon erős kispasi, hamar fel fog épülni.
Olyat még én sem hallottam, hogy egy picúrral nem alhatna benn az anyuka. Szerintem csapj bátran az asztalra, ott állunk többen a hátad mögött!!!

NóriKép
Veled mi van? Aggódom érted, ugye nem jelentkeztek újra azok a méhgörcsök???
Vigyázz magatokra, pihenj amennyit lehet!

NikiKép
Csiga lassúsággal telik az idő számodra, ugye? De mindjárt itt a kedd, és mehet a vérvétel, jöhet a zebrácska.
Nekünk már csak követnünk kell majd téged.

Elutazunk vidékre holnap reggel, csak hétfőn jövök újra. Addig is jó pihenést, és pozitív gondolatokat mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Petyaanya
Kép

Borsi
borsókás

Petyaanya!
Énnem vetlek meg nagyon nehéz lehet az ő problémájuk a tiédhez képest semmiség. Nyugodtan sírd ki ilyenkor magad az legalább segít, ha jó kiírni magadból tedd meg itt meghallgatunk és ha tudunk segítünk.

Havat szeretnék.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drága Lara! Kép
Írtam neked egy ímélt, hátha segít feldolgozni, ami történik.

Sok puszi:
Seszi
seszi

ZsebiKép

Neeem szeretnék havat!!! Hajnalban és este vezetnem kell, és még kezdő vagyok. Félek!!!

Azért felétek eshetKép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya!
Akkor módosítom essen a hó ha már biztonságban hazaértél és te is csak a jó oldalát tudod élvezni! Kép Mindenképp vigyázz magadra mert az út csúszni fog ha esik ha nem. Kép

Szép álmokat!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Petyaanya! Kép
Nemrégiben olvastam a történeteket. Hogy mit éreztem, nem is taglalom, nem fájdítom vele a szívedet. Mindenesetre nagyon erős, rendkívüli nőnek tartalak! És azt hiszem, hogy a reakciód az ilyen helyzetekben nagyon is emberi, semmi megvetnivaló nincs ebben.
Mi ugyan még 'személyesen' nem ismerjük egymást - de Te is olvastál már rólam ezek szerint. Kép Kérhetlek, hogy mesélj, hogy a kapcsolatotok a pároddal hogyan alakult? - mert írtad, hogy a házasságotok is megviselődött a 2 év alatt. Remélem sínen vagytok - annak nagyon örülök, hogy az örökbefogadást elindíottátok!

Nóri! Kép
Megígértem, hogy utánajárok: de sajnos nem tudok neked segíteni, mert nincsen most semmilyen karácsonyi akció a cégnél... Pár hónapja volt a szokásos ruhagyűjtés. A cikked azért halad?
Remélem veletek minden rendben van és megszűntek a görcsök. Kép

Mka! Kép
De örülök, hogy jöttél! Már hiányoztál!
Remélem időközben megkaptad László doki számát. Én nem ismerem őt.
Nálunk egy időre be kellett fagyasztani az urológus témát egyéb gondok miatt (nem komoly, de inkább nem ecsetelem páromra való tekintettel Kép), a héten viszont már be akartunk hozzá jelentkezni, de a telefonja mindig ki van kapcsolva. Lehet, hogy elutazott? Vagy nem jó számot kaptunk? Jövő héten még próbálkozunk egyet, aztán kedvenc Mágusunkat felhívom, hogy tud-e valamit Papp dokiról, vagy le tudja ellenőrzini, hogy egyáltalán jó számot hívunk-e. Kép Nagyon szeretnénk már jövő év elején indulni - remélhetőleg lombikkal!!!

Puszi:
Seszi
seszi

Sziasztok,

csak jelzek innen anyu gépéről (vacak a billentyű), hogy ne aggódjatok, teljesen jól vagyok, a napi 500 mg magnézium megtette a hatását (hogy éreztessem. 1 szem Magne B6-ban 48 mg van...), annyi csak a baj, hogy annyira ellazítja a simaizmokat, hogy még azt se érzem, ha pisilni kell. Nem csiálok semmi rosszaságot, öcsém hozott le én sokat fekszem, mostmár inkább csak lelki missziós tevékenységet végzek anyunál. sajnos a szövettanra további idegtépő 4 nap várakozás van, emiatt kibuktam kicsit.
Úgyhogy legközelebb hétfőn jövök.

László doki sámával nem tudtam volna segíteni, mert most nincs itt nálam a névjegye, a páromnál van Pestem, de látom megoldódott.

Be is fejezem mert itt a Net is le szokott fagyni, annyit még, Lara, borzsasztó lehet ez, amit most átéltek, és nincsenek arra szavak, ha az embernek beteg a kisbabája de rendbe fog jönni, meggyógyul, és utána már csak rémálomként gondoltok vissza az egészre amit el kell felejteni. Én is ezzel biztatom magunkat! Addig is sok-sok kitartás!!

ölelek mindenkit (12+1)
s_norka

Sziasztok,

Lara,
Én sem vagyok túl erős idegzetű, szegény Andorka és ti igazán nem tudom mivel érdemeltétek ezt ki...nagyon sokat gondolok rátok, hogy 'túléljétek', a kórházban pedig szerintem is legyél nyugodtan anyatigris, másképp úgysem lehet elérni semmit. Andornak pedig küldöm a sok-sok gyógysugit+++++++++++++++++++++++++++++ A pár hét múlva az vajon még karácsony előtt lesz ?

Norka,
A lényeg hogy jól vagy, pihenj sokat KépKép Anyukádnak is jobbulást, szerintem nagyon fontos neki a te 'lelki' segítségedKép

Edina,
Hogyhogy neked már 1 hét múlva vérvétel ? Nem korai még az ? A Kaáliban ET után legkorábban 12 nappal lehet vérvételre menni... Mindenesetre most még ne agyalj rajta, csak 'szugeráld' a babókat a maradásra KépKépKép

Niki,
Hatodikáig már csak hármat kell aludni Kép Nagyon izgulok!

Petyaanya,
De jó hogy jelentkeztélKép Kórházban dolgozni beteg gyerekek között még akkor is nagyon nehéz lehet, ha az embernek nincs ilyen szomorú története, szerintem teljesen normális a reakciód! Jó lenne ha az örökbefogadás mielőbb sikerülne, egy kicsit talán enyhíthetne a fájdalmatokonKép

Zsebi drága,
Hamarosan esni fog a hó, szép nagy fehér pelyhekben Kép Ha tudnék olyan jó képeket találni mint te, akkor most idevarázsolnék egyet, de én ebben béna vagyok, igy csak gondolatban küldöm a havazást KépKépKépKép

Kriszta
21+0

Kép

KépKép
kriszta71

Lara!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon mentek keresztül. Ne is hagyd magad. Nagyon fonotos a picinek, hogy az anyukája ott legyen vele abban a rideg környezetben, fogja a csöpp kezét.

Norka!
Örülök, hogy jól vagy. Továbbra is vigyázz magadra.

Zsebi!
Már csak egyszer kell menni. Unalmas volt kegyetlenül. Már 11-kor hazaküldött a nőci bennünket. A kötődésről beszéltünk.
Elmagyarázta, ha sír a gyerek, foglalkozni kell vele, beszélni kell hozzá, mert nem alakul ki a kötődés.

Mindenkinek szép hétvégét.

Timi
latimi

Kép
latimi

Kriszta!
Nem baj így is jó megérkezett a havazás hozzám köszi. Kép

Nóri!
Örülök, hogy jól vagy és csak pihizni! Kép
Azért milyen érdekes én még sima izomról nem hallottam csak a múltkor Mka-tól és az kb. három hete volt azóta megint előkerült, furcsa a sors. De a lényeg hogy minden rendben veled. Meddig kell szedni ezt a sok magnéziumot?

Timi!
Ezt az egy alkalmat fél lábon is kibírod, aztán már csak a határozatra kell várni, remélem az angyalka meghozza a faalá. Kép
Szuper a képed!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok, itt megint Norka! Kép

Hát egy kicsit bele fogtok szédülni, mi mindent csináltam az elmúlt 2 napban, de előrebocsátom, nagyon jól érzem magam Babocskával, mindenféle hasfájás, feszülés, de még enyhe fájdogálás elkerül, még a derekamban sem érzek semmit, a közérzetem is jó. Áldás ez a magnézium, Zsebi, kérdésedre válaszolva, pár hétig biztos szedni kell, de keményedések akármikor lehetnek később, ahogy a poci nő, úgyhogy lehet, már ezzel kell élnem a szülésig. Amúgy simaizmok vannak a belekben, belső szervek falában, így a méhben is, az húzódik össze, és a magnézium erre hat. Sikerült szerezni Magnolsolv granulátumot, ennek darabjában 600 mg magnézium van, így letudom egyszerre az egész napi adagot.
Egyébként tegnap leálltam az Utro-val is, már egy hete csak napi 1 szemet dugtam fel megnyugtatásból, remélem nem lesz gond, mert volt, aki ilyenkor elkezdett barnázni.

Szóval gondoltunk egyet, szombaton feljöttem IC-vel Pestre (nekem kényelmesebb, mint az autó) 2 óra alatt, aztán párommal repültünk is tovább ki Bécsbe. De szupergyors volt, du.háromkor már kint is voltunk, ebédeltünk anyósnál. Aztán a Shopping City Süd-ben a H&M-ben vettem középidős kismama nacikat, egy szoknyát meg felsőket, mert sajnos estére már semmit nem tudok megint begombolni, de nagyon jó árakon volt. Aztán bementünk a Városháza előtti térre a karácsonyi vásárba (jó kis tömeg volt), hát, bevallom, bűnöztem, mert megittam 2 csésze puncsot. Kép De annyira jólesett, hogy az elmondhatatlan, és megfogadtam, meglesz ennek a böjtje, és legközelebb szilveszterkor iszom egy kis valamit. Kép

Persze ma reggel anyósnál fel akartam venni az egyik nadrágot, hát kicsit leesett a csípőmre. Kép De szerintem pár hét kell csak maximum, mert megint kezdek beindulni.
Holnap reggel megyek a komplett labor eredményeimért, csütörtökön csapoltak.

Sokat gondolok Nikire, holnap talán már tesztel. Kép

Egyébként odakint Ausztriában sokkal hidegebb volt tegnap, egyes helyeken összefüggő hótakaró van!

Na most pihi megint, és megírom végre azt a fránya cikket, köszönöm az infókat, szerencsére sikerült pár cégtől kapnom adatokat, így már tudom, mit írjak. Kép

Mindenkinek további kellemes vasárnapot.

Norka (12+3)
s_norka

Nóri!
Örülök,hogy szuperül érezted maga! Kép Tényleg nem semmi milyen utat jártál be, bár úgy gondolom ha jól vagy akkor ennek semmi akadálya. Kép
Azért most egy jó pihi rádfér. Kép

Niki!
Nagyon drukkolok így a végén, keddre már elő van rendelve a zebrád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina, Leona, Limbi!
Nektek is mennek a drukkok!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Nagyon szép a kép. Köszi.
Hát, ha mindenki olyan jótündér lenne, mint Te, akkor működne is a dolog. Azért köszi a bíztatást.

Timi
latimi

Seszi,

Szerintem hivjatok fel a kriot ( a www.krio.hu-n ott van a telefonszámuk). Ott tutira meg tudják adni Papp doki aszisztensének telefonszámát, vagy ott be lehet jelentkezni hozzá. A férjem úgy emlékszik csak hétfő délelőtt lehetett bejelentkezni telefonon, és rendelés is csak hétfőn és kedden van. de mi már régen voltunk nála.

Mka
Vendég

Timi!
Hát az biztos ha rajtam múlna mindenkinek lenne már legalább egy vásott gyereke (legalábbis itt a neten) mert az az igazság, hgoy sokszor olyan helyre kerülnek a gyerekek hogy ilyenkor mindig felnézek az égre és megkérdezem a JóIstent hova tette már megint a szemét, de sajnos mint tudjuk az élet sokszor igazságtalan és kegyetlen. Kép

Elmesélem nektek is a sztorynat ami a hétvégén történt velünk:

Szóval a történetünk. Volt egy szekrénysorunk, amit még
anyuéktól hoztam el mikor elköltöztem nem mai darab, de jó
volt a célnak megfelelt, mindig tudtuk szeretnénk majd egy
újat venni, de eddig se pénzünk nem volt rá se annyira nem
is foglalkoztunk vele. Múlt hét végén elmentünk
számítógéphez széket venni (anyuéktól kapjuk) és elfáradva
megpihentünk egy széken (ami egyébként nagyon rosszul nézett
ki) és kiszúrtam egy szekrénysort, hű mondom a páromnak nézd
csak milyen szép. És egyből szerelem lett.... jött az eladó
segíthek, modntuk hát ezt nézzük de .... erre az eladó ez az
utolsó darab már nem is gyártják... ha gondoljuk akkor
keddig félreteszi és ha kell akkor addig menjünk be fizetni.
Hát így is lett belementünk, bár a régi szekrényemért a
szívem szakadt meg (én ilyen hülye gyűjtögetős vagyok).
Aztán szombaton hozták is a szekrényt.

Két tök rendes szállító volt mire mondják a helyére is
teszik úgy ahogy szeretnénk csak mondjuk mi hova menjen. Hát
én közben ahogy megyek be a szobába oldalról az egyik elemet
megpillantva látom hogy jjavítva van a szekrény, a szavam is
elállt ilyedtemben. Nagyon durva volt.... aztán a szállító
hát végülis nem látszik na én akkor kikeltem ne haragudjon
de 160 e ért az ember elvár egy minőséget.. mire megértőbb
lett és mondta írjam rá a szállítólevélre és ő tanusítja,
majd hívtam a boldot közölték hogy 10 e forint engedményt
tudnak adni (csak úgy látatlanba már ez gyanús) mire én hát
az kevés mondták akkor hívjam a főnöküket és beszéljem meg.
A faszi egy rettentően korrekt pasas volt és végül 20e
kedvezményben kiegyeztünk tulajdonképpen nem látszik, de
azért a tudat, hgoy sérült. És a pasi mint aki arany tálcán
hordoz olyan gázul érezte magát.Még azt is felajánlotta hogy
ha gondolom akkor a pénzt most azonnal házhoz hozzák mondam
ráér hétfőn bemegyek.

Szóval aztán nagy pakolás volt, de végül szépek lettünk.
Szerintem.

Most meg leszakad a lábam az egész hétvégi pakolástól komolyan olyan mintha a térdemnél elvágtak volna benne egy eret és nem menne bele vér. Ez így durván hangzik, de marhára fáj. Kép

Ja Farkasok J-ja után a férfi topikba írtam, mert láttam Krisztián ír oda rendszeresen hát remélem jelentkezik.

Mka!
Sikerült a dokival beszélni akkor mehetsz holnap? És mikor csinálják a műtétet? Ehhez is altatnak? Vagy csak akkor amikor a kettőt az egyben csinálják (lapar + hisztero)?

Petyaanya!
Mostmár eshetne a hó nem? Sikeresen megjártad remélem az utadat.
Azért összességébe elég drurva hogy december van és 10 fok van kint nem? (Bár ennek is megvan az előnye)

Mentem fürdeni és pihenni. Kép
Kép és Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Szándékosan nem másolom ide be az adatokt, mert aki nem kíváncsi rá vagy nem szeretné megtudni ne nézze meg.

A Kaáli Intézet közzétette a 2003-as statisztikáját!
Itt tudjátok megtekinteni:
http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=650&Itemid=1

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!
Kép

ZsebiKép
Nem semmi ez a szekrényes story!!! Mindig elcsodálkozom, hogy lehetnek ilyen alamusziak az emberek. Lesülne a bőr a képemről, ha kiderülne, hogy megpróbáltam átverni a vásárlót. (Nem lennék jó kereskedő!)
Megnéztem a statisztikákat. Egy részről bátor és korrekt dolognak tartom, hogy a Kaáli nyílvánosságra meri hozni az adatait. Másrészt, lehet hogy így röviddel a stimu megkezdése előtt nem kellett volna megnéznem.

NikiKép
Mindjárt itt a kedd. A jó öreg puttonyos már biztosan útnak indult hozzátok a kétcsíkos teszttel:Nagyon szorítok hozzá!!!

Leona, Limbi, EdinaKépKépKép
Nektek is küldöm a tapasztó energiákat. Nagyon drukkolok a picurkáknak!!

Borsi
borsókás

Lara : nagyonnagyonnagyon sok erőt kívánok nektek, borzasztó nehéz időszak előtt álltok. Megszakad a szívem, annyira igazságtalan a sorstól... Puszillak !!!

Köszönöm lányok a szorítást. Úgy tűnik a csoda nem akar megtörténni. Ma reggel negatív lett a teszt és igencsak görcsöl a hasam. Holnap reggelig még elhúzom, de csak a lelkiismeretem megnyugtatása végett, nem hiszem hogy változna a kép.... KépKépKép

Puszilok mindenkit !

mniki

Lara!
Ez nagyon kemény!
remélem Andorka jól fogja viselni a megpróbáltatásokat!
Szerintem se hagyd magad, a babának joga van az anyjához és fordítva!!!!
Drukkolok nektek nagyon!

NóriKép
Örülök, hogy jobban vagy! Anyukádnak minden jót!!!

Lányok!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én alig alszom éjszakánkánt!
Nappal meg hulla fáradt vagyok!
Normális ez?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Lara,
szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen, és mielőbb túl legyetek rajta.
Olyan igazságtalan az élettől, hogy nekünk a babáért is meg kell szenvednünk, és akkor ha az valami csoda folytán sikerül, akkor további próbatétel elé állítanak bennünket.

Zsebi,
aranyos vagy, hogy mindenkit számon tartasz, és őszintén érdeklődsz is irántunk.
Októberben azt mondtam, hogy soha többet lombik..., de mostmár úgy vagyok vele, hogy ha tavaszig nem "száll meg a szentlélek", akkor belevágunk újra a harmadikba. Addig is marad a spontán próbálkozás, meg a természetes "csodaszerek". Lassan már rosszabbak vagyunk, mint egy öreg nyugdíjas házaspár, reggelente annyi színes bogyó, meg egyéb lötty vár ránk, hogy bevegyük. Szegény férjem meg zokszó nélkül, mindent megeszik, amit elé rakok, mindent a cél érdekében jelszóval.

Éden
Éden

Lányok!Kép
Segítségre lenne szükségem. Pénteken kell elkezdenem a Gonal-f, és a Decapeptyl szúrását. Ez lesz az első stimum. Úgy gondoltam, hogy bemegyek a Kaáliba, hogy mutassák meg hogy kell ezt csinálni, aztán majd megpróbálom egyedül. De most úgy néz ki, hogy péntek reggel vidékre kell utaznunk, anyósomékhoz disznóvágásra(nélkülünk nem tud meghalni az a malacka).
Szerintetek keressek ott valakit aki beadja, vagy próbáljam meg egyedül. El tudom én ezt rontani???(Nagyon tehetséges vagyok ám!)
Ti melyik napszakban szúrtatok? Van ennek jelentősége? Kell vennem valami fertőtlenítőt meg gézlapokat? Vagy nem kell hozzá?
Kép

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Szerintem jobb lenne, ha valaki megmutatná!
De egyedül is meg tudod csinálni, hiszen nem nagy ördöngősség!
Lényeg, hogy rendesen légtelenítsd a szurikat!
Elrontani nem lehet: porampullát feloldod az oldószerrel. Ehhez a nagyobb tűt használod, aztán a kicsivel beadod magadnak! A Deca, pedig teljesen kész van, azzal ennyi gondod sem lesz!

Én a patikában vetten ferőtőlenítő spray-t, és azzal fújtam be a bőröm a szuri előtt!

Én általában délután onként szúrtam, de szerintem ennek nncs jelentőssége!

Stella

Kép
stella9

StellaKép
Ezt a porampulla dolgot most nem igazán értem. Nekem a Gonal-f toll-kiszerelésben van, szerintem nem kell kevergetnem semmit. Ezt is kell légteleníteni? Vagy ez légmentes? Nekem úgy tűnik.

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Bocsi, nem akartalak összezavarni. Én sosem pen-t kaptam, de biztos jön majd valaki, akinek olyan volt.
Azt mondják azzal sokkal egyszerűbb az egész!

Kép
stella9

Borsókás Kép
a penhez hozzászólni én sem tudok.De szerintem azon nincs mit légteleníteni.
Fertőtlenítőt és gézlapot vegyél. Van egy bőrfetőtlenítő spray... előbányászom a nevét, de ha bemész, és elmondod, mire kell, akkor tuti ezt adják neked.
Szúrni jobb 1 időben ill. ha kétszer szúrsz, akkor jobb úgy, hogy de/du. mert valahogy így jobb a felszívódás, de már én sem emlékszem mindenre.
Ja, bőr alá adandó szurit elrontani nem lehet, ha bement, akkor az már jó helyen van.

Lara Kép
nagyon sokat gondolok rátok!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

StellaKép
Olyan aranyos vagy!Dehogy zavartál össze. Te mindig reagálsz minden kérdésemre, köszönöm.
Borsókás

Borsi
borsókás

Csak bekukk!

Drága Niki!
Nagyon elkeseredtem Kép
Szorítok neked holnapra, talán csak korai volt!

Limbi!
A héten már én is "mocorgok", bár időnként nem esik túl jól. Hol bizakodom, hol már készülök a következőre... Tiszta gyagya vagyok!
További drukk neked is, meg persze Dedinának!
leona

IcsilyaKép
Megnyugtattál. Tehát ha bement a bőr alá, akkor már jó helyen van. Azt hiszem, akkor megpróbálom egyedül megoldani.
Nekem azt mondták, hogy egyszerre adjam a kettőt. Az egyiket balra, másikat jobbra kell szúrni. Másnap csere.

Ki használt már Gonal-pent? Van még valami fontos tudnivaló róla?
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
akkor add úgy.
De ha még bizonytalan vagy, akkor az első miatt menj be, hogy mutassák meg.
Egyébként ezzel a pennel tényleg nem egy nagy ördöngősség, legalábbis az alapján, amit olvastam róla. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
latimi

Sziasztok,

Udvozlet deel (mint a taaviratban) Wales-bol.
Jol vagyok.
Tul vagyok eeletem elso eelo angol premier league meccsen.
Jo volt, nem vertem meg senkit.

Csok

Farkaskoma

Kép
farkasok

Borsókás
Nekem a puregonhoz volt toll, de gondolom a tied is ugyanolyan.Szóval beleteszed az ampullát.Belecsavarod a tűt.A számlálót eltekered addig,amekkora adagot kell adnod.Aztán a kupakot le veszed a tűről és szúrsz.Tényleg nem nagy dolog!

Lara
30-án el felejtettem boldog névnapot kívánni Andorkának, de most megteszem!Boldog névnapot Andorka!
És kitartás mind hármotoknak!

Kriszta
A BMC-ben úgy van, hogy a punkció napjához számolják a 14 napot!Hisz ha később ültetik vissza hamarabb megtapad.Én 5 napra kaptam vissza őket, tehát haminden rendben ment akkor már kb.2 napja befúrták magukat.A hcg hormont meg a beágyzódáskor kezdik termelni, eleinte még csak a vérből, később a vizeletből is kimutatható.

Niki
Ne írd még le!Lehet, hogy a teszt még korai volt.Én szurkolok neked holnapra!A vérvétel a biztos!

Leona,Limbi
Éretek is szorítok nagyon!
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?