Új privát üzeneted érkezett!

Csak egy gyors kép mostanról.
Nem olyan szép mert a digi gépünk szervízben és ez telóval készült.

Kép

Kép

Kép
samchee

Roz,ennek a husinak isteni az illataKép!KösziKép! A baconba tekert csirkemáj,nálunk is menő kaja, mondjuk én nem rántom ki,csak simán sütöm.

Mino, hihetetlen mennyiségű könyv van ezen a bookline-on,és tényleg 5napon belül itt van? Még nem bírtam végignézni,mert Mini álmos volt,és csak nyikorgott a vállamon, csak belekukk, de szuper. Köszi az infot!Meg a mailt isKép! hát lehet a foga, a hó, vagy,h elolvadt,vagy bármiKépKép!

Én a Kika miatt írigykedemKép!

Kép
seriff

Sam, Hanna elaludt a hintában? KisdrágaKép..

Kép
seriff

Mino, Roz, nem tudok tanacsot adni.Kép
Az bizti, hogy telihold van. Multkor is telihold idejen panaszkodott mindenki.

Seriff, bookline-rol mi is szoktunk rendelni. Korrekt.

Sam!Kép Ez eeedes!KépKép De jot mosolyogtam rajta!Kép

De jo nektek, hogy holnap taliztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hanna is edesbogar!Kép Olyan kis huncut a kepen.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszönöm a szilvalekvárt, kipróbálom. Eszembe sem jutott, pedig bent acsajok a melóhelyen folyton ezt ették. Remélem, hogy majd megeszi.

Kob

A joghurtot nem eszi meg Bence, pláne a magokat nem. Kép Nem is lehet neki venni, csak egyszerű zsemlét vagy még a Tescós stanglit imádja, ha jól tele van sajttal.

Roz

Pont ma gondolkodtam a karácsonyi menün és eszembe jutott a baconba csavart csirkemáj. Annyira egyszerű. Még fogok sütni sült kóbit csemege ubival másnapra. Szenteste még rántott halat szeretnék és tárkonyos ragu levest. Ezt a levest apa tudja nagyon jól megcsinálni. + még rendeltem tőle nagyon finom sütit, ami nagy munka és csak ünnepekkor hajlandó megcsinálni. Több lapos és csokikrém van benne. Ez volt Bence első sütije karikor 11 hónaposan. Fel is vettük videóra.

Ismeritek ezt a sütit? Macerás megcsinálni, de valami isteni. Anyósomtól láttam először. Sűrű tejbegríz, abból párnácskákat kell gyúrni és bepanírozva kisütni. A sós panír és az édes egyvelege -nagyon finom.

Sam

Hanna nagyon édes. Szeret hintázni nagyon? Bencét anno óráig is kellett lökni, nagyon szerette.

Hanci kis örökmozgó. Izmosodik már? Kép
Az egyik barátunknál emelet volt. A fiúcska lába tiszta izom volt már egy évesen.

Ti tervezitek majd a lányokat beíratni vmilyen sportra 5-6 évesen? És mire? Én úszásra szeretném, utána pedig jazz balettre. Én sajna 17 évesen kezdtem el a táncot, addigra már késő volt. 1 évig jártam, nagyon-nagyon szerettem.

A babák nem nyugodnak meg vagy fáradnak el a friss levegőtől, sétától? Nekem az bevált anno.

Kép

Kép
cukkermáz

sam

nagyon cuki hanci Kép

seriff
kiváncsi leszek izlik e majd mi negyon szertjük

tényleg nincs valmi ötletetk erre geszetény csirire az előző amit csináltam olyan száraz lett ti csináltatok már ilyet hogy töltitek én a geszetnyéhez ttem fúszert meg tojást meg még valamit de már nem elmékszem

Kép

Kép

Kép
roz23

cukker
én most táncra akarom nikitimád táncizni van egy ismerősünk garwp... valamiben nem tudom nevét pontossan oda én is apa is táncoltunk de csak felőttkét ilyen akrobatikus táncott apa az akrobatnál én zoltán erikának tánc studiójában mára ez már csak betontörö mutatvány lenne részemről Kép de nikinek szerintem nagyon fog tetszeni vagyis remélem és akkor járni fog Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A karácsonyi menühöz akartam még írni, itt egy jó kis szakácskönyv:
http://c2.grocceni.com/karacsony.html

Kép

Kép
kobudo

A karácsonyi menühöz akartam még írni, itt egy jó kis szakácskönyv:
http://c2.grocceni.com/karacsony.html

Kép

Kép
kobudo

Roz

Nagyon jó. A lányok szerintem nagyon imádják a táncot.

Erszényes

Nem viszered lesz véletlenül? Nem kívánom, hogy az legyen, csak nekem így kezdődött.

Mi eredetileg egy gyereket terveztünk, így a lakásban van háló, nappali és Bence szobája. Az elején a hálóban is elfér a pici, de, ha nem tudunk nagyobba költözni, akkor megszüntetjük a hálót. A gyerekeket külön szobába fogom tenni, mert nagy a korkülönbség, ráadásul fiú lány.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

friss levegő nálunk is bejön d ecsak ákinál mostis az előszobába alszik jól bebugyoláva mert ott nem jó szigetelés és hiáda fűtünk hideg van (jövöre ezt is meg kell csinálni ) eltologatom és szerncsére tegnap is aludt ott eg ynagyobbat

kob
jo ez az oldal
nekem bejgli receptem van egy nagyon tuti azt nem cserélem le évek óta ezt csinálom és mindenki dicséri hogy nagyon fini 4 tekersc lesz belőle (2 mákos 2diós) csak előző évebn mind kidurrant sütés közben hiába szurkáltam meg Kép err nincs jó tipped mitől ?

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj csajok el is felejttem mondani a multkor beirtam ide az emilcimemet élesbe na azóta szinte minden nap kapok ferőzőtt ismeretlen cimről levelet ma is 3!!! kaptam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tánc nálunk is nagyon bejött, szerintem nagyon jot tett Domikának . Most kezdtük októberben és szombaton már fel is léptek , mano csoportba jár és a Csinibabára táncoltak .Annyira tündériek voltak.
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

kecsoné hol táncoltok ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Mi itt a Hunyadi suliban táncizunk , az oviban volt kiplakátolva ,nagycsoportosoknak, de inkább csak iskolások vannak ,Domikának még nincs azért teljesen kifinomulva a mozgása az iskolásokhoz képest , de probálkozik nagyon , és szerintem jot tett az önbizalmának is. Heti egy alk. 3/4 ora , de elég is nekik egyenlőre. Ha majd nagyobb lesz akkor lehet hogy egy komolyabb tánc suli is belefér, de ahoz még kicsi szerintem hogy nagyon sokat várjunk tőle. Ez nektek se lenne messze .

Kép
Kép
Kép
kecsone

ja azt el is felejtettem irni hogy nem csak a pénztárcárol szol . Tesomék kislányánál 6.000,- volt a fellépő ruha + balett cipő , itt meg csak 600,-ot kért a tanárnénijük a toppért meg kesztyüért /és ha jövőre kinövi csak nem fogom annyira sajnálni/ .Már megvannak a köv fellépések helyei is , farsangi bál, alapitványi bál , és mennek még Ágasra is valamilyen bálba / Te oda valósi vagy jol emlékszem?/

Kép
Kép
Kép
kecsone

ZSOLTI

Sziasztok!

Hát a két utolsó éjszaka borzasztóan sikerült. Lillának megzavarodott az alvókája. egyszerűen éjfél előtt nem akart aludni, és utána is fel-fel sírt. Mindig 19,30-kor szokott lefeküdni, de msotanában nem sikerült betartani ezt, pedig az esti etetés közben is elalszik, de mikor az ágyba kerül keservesen elkezd sírni ésonnantól nem lehet szinte megvigasztalni. Szinte biztos, hogy a foga jön felül. Nem segített sem a panadol, sem a viburcol sem a dentinox. Na de nem panasszkodunk, most éppen alszik. Bea ismét fodrásznál van, mert holnap megyünk eljegyzésre és be kell Neki szárítani. arról nem tudott meggyőzni, hogy ezt miért nem lehet itthon is megcsinálni. KépKép

Nálunk nem lesz karácsonyi menü, mert 24-én anyuéknál leszünk, 25-én meg megyünk Bea anyukájához.

Valaki még a múltkor kérdezte, hogy hány hónaposan lehet vinni babaúszásra a piciket.
3 hónapos oltás után már lehet jönni. Most legutóbb is volt egy gyönyörű csöppség. Egyáltalán nem sírt, és tetszett neki a pancsi.
Mino!
Majd vasárnap elbeszélgetek Andrissal az úszás témáról.
Képzeljétek el, hogy december 10-én jön fotós is és majd csinál víz alatti képeket a babákról. Remélem jók lesznek.

Roz,Syg ! Skype-on még nem válaszoltatok. Nektek is van mikrofonotok?

nagyjából azért végigolvastuk a lemaradásunkat (kb.7oldal), de már a végére mindent elfelejtettem, hogy miket akartunk írni.

Közben most felkelt a kiscsaj is, úgyhogy most elviszem magammal fürdeni, meg borotválkozni, utána meg megyünk városba venni neki télapajándékot.

Most képet se tudok beszúrni, mert még nem került fel a képszerkesztő program a gépre. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ha valakit érdekel akkor most Lidl-ben van üvegfesték nagyon jo áron 10x 80ml 1599,-

Kép
Kép
Kép
kecsone

Cukker: remélem nem visszerem lesz. Az hiányozna még. Kép
Amúgy nekünk is hálószoba, gyerekszoba és nappali van csak (amerikai típusú)úgyhogy mi is csak Minijanikát szeretnénk, aztán Game Over egy időre. Kép A következő babóhoz át kellene alakítani az egész házat arról nem is beszélve hogy még csak 23 vagyok és ráérek még akár 10 év múlva is szülni, bár szerintem annyit azért nem várok. Kép

Sam: nagyon édes a hintás kép. Kép Meddig tud benne aludni egyszerre?

Meenta: Ma vagyok 26+2. Kép
Jut eszembe a vércukroson még nem is voltam. Most már nem halogathatom tovább. Ezeket a vérvételeket úgy utálom. Kép

Lányok: azt mondta a védőnőm, hogy a szülészetet fel kell hívnom és vmi tanfolyamot kell végignézni ha apás szülést akarunk. Ti tudtok erről valamit? Volt köztetek vki akinek apás szülése volt? Segítsetek ha tudtok, szerintetek mi a jobb ha a párom is ott van vagy ha nem. Én úgy gondoltam rá bízom a döntést, de nemtom. Kép

KépKép
erszényes

Zsolti,
ez a fodrász-beszárítósdi nagyon jó volt... Persze, a Ti rengeteg hajatokat könnyű "beszárítani" otthon is, ezért nem érted Kép Kép

Kecsone,
nagyon aranyos Domi, hiéba, csak lányból van, hogy feszít Kép

Kép

Kép
kobudo

Erszényes,
igen, apás szülésen elég sokan túlvagyunk, szerintem jó, de mindenképpen a párodra bízd a döntést. Ezt Neki kell éreznie, hogy szeretné-e, illetve, kérdés, hogy Te szeretnéd-e.
Felkészítő hétfőnként, a kórházban, hívd a vezető szülésznőt, Miklós Mártát.

Kép

Kép
kobudo

Milyen ez a felkészítő? Ja és hányszor kell menni?

KépKép
erszényes

Erszenyes, nalunk bent volt a parom. Lelkileg es fizikailag is nagyon sokat segitett. Neki is nagy elmeny volt, orult, hogy bejott.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

erszényes
3x van hétfőnként.video:sima császáros szülésről, sok okosságot elmondanak rooming im bemutatás,csecsemősosztály szülőszoba nézés
sztem nem rossz,és apás miatt kell-érdemes.
én úgy indultam neki szülni hogy férem ott volt:szuper mert támogatott stb.nélküle nem bírtam volna kimenni pisilni se..csaszi lett a vége

roz!sajna valszín nem megyünk.rokonok bejelentkeztekKép

KépKép
KépKép
bepa77

zsolti én már felvttelek eked kellene engem engedélyezni van mikrofonunk nekünk is bár most syggel lilivel és liolgával nem tudtam beszélni valami miatt

mit kap lilácska nem tudom mit kapjon áki olyan tanácstalan vagyok csajoknak már megvan

kecsoné
az anyósomék ágasiak csak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A francba!!! Írtam egy csomót és elszállt.

Amire még emlékszek.

Cukker,
aszalt szilva is jó.
Én többféle sportot szeretnék megmutatni neki, aztán majd ő eldönti, mit akar csinálni.
Levegő nekünk nem jön be alvásra.

Mino,
remélem, azóta aludt Bálint, nekünk is rossz éjjelünk volt.

Roz,
citromfűtea. Homeóról majd beszélünk vasárnap.

Kobudo,
majd csinálunk 1* tatárbulit, most úgysem ehetünk a szopi miatt.

Nana,
nem derült ki, milyen fertőzés volt. Hasmenés, hányás, de nem salmonella. 3 napra rá viszont elvetéltem. Hogy ez volt-e az oka, sosem fog kiderülni.

Erszényes,
az én férjem is ott volt, el se tudtam volna képzelni nélküle. Felkészítőn nem voltunk.

Kati,
éppen oda készülünk és a festék miattKép Van még belőle?

Kobudo, Zsolti,
én már vagy 2 éve nem voltam fodrásznál. Én vágom a hajam, Robi meg festi, ill. festette, mostanában nincs rá idő.

Zsolti,
próbáljátok megemelni az ágya fejrészét, hátha segít neki egy kicsit. De lehet, h hülyeség.

Az éjjelünk szar voltKép

Ma kapott sütőtököt és az is tetszik neki.

Robi tegnap Pesten járt és hozott neki etetőszéket, fel is avattuk:

Kép

A sült tök meddig áll el hűtőben? Nem tudom, h lefagyasszam-e vagy kibír ott is 5-6 napot.

Kép
sygnum

Syg: tündéri a picúr. Kép csak úgy csillog a kis szeme a boldogságtól! Kép

Felkészítő nélkül is bejöhet apa a szülésre? mert ha igen akkor én nem erőltetném a felkészítőt. Úgy érzem elég ha ott helyben derül ki mi hogy történik szülés közben mint hogy mostantól tudjam. Akkor már úgyis mindegy lesz, benne leszek nyakig, aztán már úgyis hárman leszünk! Kép

KépKép
erszényes

Seriff,
a mikrós töknek sokkal-sokkal enyhébb íze van, mint a sütősnek, nekem a sütős jobban ízlik. Vagy csak azt szoktam meg. Leona kapott mind a kettőből, megette.Kép
Paradicsomot találtál?

Kép
sygnum

Erszényes,
elméletileg jogod van hozzá, h vki veled legyen. A törvény nem köti felkészítőhöz. Több emberről is tudok, akik nem voltak felkészítőn és mégis ott volt az apa. Tőlünk senki nem kérdezte, h voltunk-e, bár az is igaz, h a doki tudta, h Robi is jönni fog és én a dokimmal mentem a szülőszobára, így nemigen "szóltak-nyúltak" hozzám, csak a felvételit csinálták meg gyorsan.

Leonának mindig így csillog a szeme, ha nem álmos. Egyfolytában vigyorgott a székben, kaja közben is.

Kép
sygnum

Zsolt!

Te is igazi ügyi KisApuka vagy! Kép Tök jól elvagy Lillával anya nélkül is. Gratula! Az én férjem is ilyen. Kép Sajna lesz még egy pár ilyen időszak... Kép

Szegény kis Lilla és Bálint és minden fogfájos baba Kép Szörnyű ám az!

Tipp: Vegyetek nekik Vmi olyan ajándékot ami Zenél (szigorúan halkan) vagy hangot ad ki. Azt ennyi idős Babák már nagyon szokták szeretni.

Kecsoné,
Domika is igazi kis Csinibaba volt. Kép

Kiváncsi vagyok Nekünk kell-e majd ilyen szüléselőkészitőre járni, hisz már jártunk egyszer ilyenre, igaz Cegléden, De a babák ott is ugyanugy születnek meg. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kicsi Leo Tündéri!! Kép

Tegnap pont arra gondoltam hogy lehet hogy a Papájára hasonlit és nagy inyenc lesz és már sok mást is szeretne az anyatejcsin kivül. Kép De látom akkor szerencsére szereti a pociját és ügyesen eszik.
A vetélést nagyon sajnálom. Kép Remélem "legalább" még csak "kisterhesség" volt. Kép

Egyébként biztos van vmi a levegőben. Daninak ma 1,5 óra kellett hogy ebéd után eltudjon aludni.

Nekem pedig 3. napja sokkal többet görcsöl ill. inkább szúr a hasam, olyan furcsán. Kép Danival ilyen fajta szúrás, fájdalom nem volt.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nekem is voltak ilyen "mintha meg akarna jönni" érzések. Be is voltam mindig tojva miatta.
Én is sokat v inkább sokszor esz ek ám, csak szerencsére nem látszik.
6,5 hetes volt, de sosem fogom elfelejteni. Õ volt az 1. gyerekem. Idén uazon a napon halt meg Robi papája, nekem meg azon a napon kellett volna születnem. Ezek biztos nem véletlen egybeesésekKép

Leona nappal uolyan, mint máskor, csak éjjel kelt megint 1-2 óránként.

Kép
sygnum

Ja, Leona állandóan azt mondja, h babababa, mamamama. Olyan aranyosKép

Kép
sygnum

Mi van ma??????
Front? Zsófi egész nap csak kézben nyugszik meg és alszik el.
A délelőtti jó nagy alvása is ma csak 1óra volt. Kép
birolili

hali!

megvettük a télapó ajándékot. olyan kis csörgőt vettünk amit rá lehet tapasztani az etetőszék tálcájára és azt nyugodtan tudja forgatni, csörgetni. ez azért jó mert mostanában mindent kidobál és ez leglább a helyén marad.

syg.
ágyemelést kipróbáljuk.

megyünk fürdetni, mert utána én megek a városba az ifju vőlegénnyel sörözni.l

jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok csajok!
Már nagyon várom a vasárnapot!! Kívácsi vagyok rátok meg a picúrokra!! A képen olyan aranyosak!
Leona is kis vigyori, nagyon aranyos!
Holnap 90% megyünk mi is Ikeába Kép, ha vkinek kellene vmi. szivesen hozok! Csak írjátok meg! Majd figyelem!

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!

Mégis gépközelbe kerültem, mert a férjemnek le kellett töltenie egy-két levelet, és átjöttünk apuhoz.
Szóval Lili baba nagyon ügyes volt, 140 körüli volt a szívverése. Szóltam a nőnek, hogy a jó gépre tegyen, ami a mozgást is regisztrálja, mert tegnap is az volt a gond, hogy nem jelezte a mozgást, és ezért nem tudott dönteni a doki, vagyis normálisan értékelni a leletet.
Voltunk ma rendelésen is este, már nem vizsgált meg, nem akart belepiszkálni a dolgokba, azt mondta, hogy most már gyakorlatilag bármikor lehet baba. Biztos azért javult meg a dolog, mert már nem vagyok egyátalán megfázva.
Hétfőn megyek újra NST-re, doktorbácsi azt mondta, most már mindig vigyek cuccot, mert ha mégis rossz lenne a szívverése, akkor tudjunk lépni.
Szóval ha minden igaz, vasárnap nem úsztok meg, 4 körül ott leszünk RoználKép

Köszönöm a névnapi jókívánságokat mindenkinek!!!!

Üdv:
Lina
37+5

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina mostmár tényleg a finishben vagy, szurkolunk!! De remélem még megismerjük egymást vasárnap. Kép

KépKép

KépKép
liolga

Liolga,
én úgy tervezem, hogy mondjuk szerda este rámjön, hogy szülni akarok, akkor amúgy is ügyeletes a dokim, nem kell berángatni, és áthúzódik persze csütörtökre a szülés, és akkor apósom névnapján születik a törpiKép
Most már csak Lilibabával kell mindezt megbeszélniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes, Nana
apa mehet szülésfelkészítő nélkül is, nem tilthatják meg. Mi úgy voltunk vele, hogy ha a kórházban úgymond ez a rend, hogy járni kell, akkor minek renitenskedjünk, elmegyünk. Én nagyon hasznosnak ítélem így utólag, rengeteget megtudtunk az ottani viszonyokról, mert ugye kórház és kórház közt is különbség van. Megnézhettem, hol szülök, mi fog történni, megmutattak minden eszközt, na meg pár órás babákat, márcsak ezért megérte.
Az orvosom azt mondta, hogy igazából azért jó, ha ottvan apuci, mert miután levetítik a szülést, meg a császárt, meg elmondják a dolgokat, az apák 20-30%-a úgy dönt, hogy ő mégsem akarja, és hogy inkább előbb jöjjön rá, minthogy a szülőszobán vele is foglalkozni kelljen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Mond el neki hogyan tervezed,hátha belemegy!! KépKép
Egyébként ki az orvosod?

Õ pedig az én Lilibabám 4 éves!Kép

KépKép

KépKép
liolga

Lina,
boldog névnapot!
Kép
Lilibaba ügyes voltKép

Leona itt, városon belül elaludt az autóban! De rég volt ilyen! Sőt! Megálltunk, kivettük, letettük hordozóstól és aludt tovább. Ilyet 1* csinált, 3 hetesenKép

Ma már nem jövök, puszi!

Kép
sygnum

Az én férjem ott volt a császármetszésnél.Hozzáteszem mi nem voltunk semilyen előkészítőn, szerintem ez dokifüggő. Azt mondta legközelebb is bejönne Kép !Pedig előtte végig hadakozott.Csinált videofelvételt, meg fényképeket is.Azt mondta szép piros vagyok belűlről!Kép

KépKép

KépKép
liolga

De buta vagyok, Boldog Névnapot Lina!

KépKép

KépKép
liolga

Lina,Boldog névnapot!

Syg,nagyon édespofi leona ahogy falatozik!Klassz a széke!

Bea,Zsolti,ez tök jó ötlet,a Miku ajándékKép!

Azt hiszem hétvégén nem jövünk,vagy még holnap d.e lehet.
Mulassatok jól Rozéknál,csináljatok sok-sok fotót!

Kép
seriff

még mosogogatok csak tarok eg ykis szünetet Kép

szóval

lina
millio puszi és sok boldog névnapot Kép

seriff nana és akik még nem jönnek nagyon sajnálom Kép de majd csinálunk nektek fotókat Kép

zsotiék
szerintem is szuper apucivagy zsolti
a mikulás ajándéjk tök jó ötlet Kép

syg
remélem jut időnk kibezsélni homeot Kép adrinak

amegyek vissza mert még van egy pár darab

Kép

még visszalesek hátha van még éjjeli bagoly Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, se éjjeli bagoly nem volt, se hajnali!Kép
Remélem, h mindenki jól van, és nem kukorékolt túl korán egyik csemete sem, kivéve a miénket, de ő meg lassan fárad és mindjárt visszaalszik, csak tudnám akkor minek kelt negyed 7kor! Na mindegy.

Roz, barackos husi nagyon fincsi volt, köszi a receptet!Kép

Liol, meseszép szemei vannak Lilinek!Kép

Syg, babababababababa nálunk is megy, időnként egymást nem is halljuk olyan hangerővel Kép! Ja, már napok óta akarom írni, h klassz a szalagfüggönyötök, mostmár figyeltem és láttam! Szerintem 3-4 napig tuti eláll a sütőtök a sima hűtőben is, legalábbis nálunk bevállt. Látod, én nem tudtam összehasonlítani a mikrós és sütős tök ízét,mivel nem szeretem,meg se kóstoltam.....Kép Ja paradicsomra nem volt idő, mert rohantunk nagyon Kép. De hátha Anyukám ma piacozik Szolnokon és ott beszerez ezt-azt. Apa szűrni van, bizti találkozik a dokiddal is Kép!

Kép
seriff

jó reggelt Kép

seriff
ezzel mi is ugyan igy vagyunk adri már az ebédet islaig tudja kivárni olyan álom de 1/2 7 kor minidg fent van és biztos ami biztos bemegy és "betakarja " áki hogy ő még had aludjon de perszem mikor bemászik az ágyrácson kersezstül beugrik fenhangon kiabálja áki -áki csicsis nézd kutyus is csicsis Kép ezután áki már tuti hogy nem csicsikál csak néz ki a nagy szemeivel és görbülő szájjával hogy ugyan vigétek már innen ezt ki terroristát Kép most is itt nyuzza adri puszilgatja meg hívja maga után hogy játszanak
még volt/ van fent az emeleten egy két cucc festés után aamit nem hoztam le tegnap megkapták a nagy plüss micimackót kacsát meg pigvint most azt gyurja mindenki
ma jön hozzájuk este 7 kor a mikulás adrika egy órási csomagos gyurát kap ezt playdoot nagyon fog naki örülni niki egy nagy kirakót ( apa nem tudom miért plutósat választott Kép )
ákinakmeg majd nemsokára átmegyek nagykerbe mert idáig semmi értelmessset nem találtam neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Úgy látszik ketten beszélgetünkKép.Minimanó visszaaludt,de előtte még jól megcsörgetük a zacskókat,meg vasaltam,meg ilyenek. Tegnap én is nyúztam Apát,h legalább egy zoknit vegyünk Mikura, de azt mondta,kapja az utazóágyat,és kész
Kép. Azért majd vasárnap csempészek vmit a kosárbaKépKépKép. JA, tegnap voltunk a Tescoban,és vettünk rövidujjú bodykat, tök jók és 3db, 1300 Ft, Hancin mindig van egy rövidujjú vagy ujjatlan a hosszúujjú+pulcsi alatt. NAgyon édes lehet Adri,ahogy Ákit "betakarja", és Áki hamar megtanul alkalmazkodni a nőkhözKép! Már látom,mennyivel másabb egy második,sőt harmadik gyerek sorsa, nincs annyira "agyonféltve", na ez nem jó szó, de nem jut jobb kifejezés az eszembe.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?