Új privát üzeneted érkezett!

Zita

Nagyobbik fiacskad neve?????
GYartanam a nevcimkeket a csomagokra.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali
Betegeknek jobbulástKép Azért aki tud jöjjönKép

mai fotók:
Kisgé kukázik:

Kép

fürdenek:

Kép

Nagygé örül az aventi batyuknak:

Kép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Csodacsibéről lebeszéltetek.Kép

Rit!

Az túlzás hogy járunk moziba, 1x voltunkKép A Lurdy házban és Emmának nagyon tetszett a "körítés is", ott olyan átlátszó padló van a mozi előterbéen, meg csillagos padlószőnyeg és imádta az egészet.

Nyuszi, Szilcsi!

Nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönniKép Hátha még valami csoda történik, Emmának is volt októberben 39,4-es láza és másnapra teljesen elmúlt, mintha nem is ő lett volna beteg. Remélem nálatok is ilyen gyorsan rendeződik.

Magdi!

Mindnekinek nehéz a közösségbe kerülés ilyen szempontból, de vannak akiknek a 2. év is nehéz, pl az Emma régi bölcsis csoporttársával még tartjuk a kapcsolatot, mivel az anyukájához járunk fodrászhoz, és ő idén is állandóan beteg sajnosKép Õ mindíg köhög, hörghurutot kap, de annyira hogy éjjelente nem bír aludni, lázas stb. Õ erre a betegségre hajlmos, de a náthát meg pl sose kapja el. Õ tavaly is úgy volt hogy 2 hetet járt 2 hetet otthon volt, aztán tavaszal jobb volt, de idén újra így jár.
Viszont a kistesók már edzettebbek szoktak lenni, mert ők a nagytól valamennyire megismerkednek ezekkkel a vírusokkal meg betegségekkel, és nem szoktak annyit betegek lenni közösségbe kerüléskor.

Emma tegnap anyukámtól kapott egy adventi naptárat, szépen elmondta neki hogy mindne nap egy ablakot lehet kinyitni. Lelkesen bólogatott, egyet kinyitott, majd utána elkezdett hisztizni hogy de ő meg akarja nézni a többiben is ugynez van e stb, stb, hiába magyaráztuk szépen, nem érdekelte, anyukám végül mondta neki dühösen hogy jó, akkor nyissa ki. Abban a pillantban hiszti vége, mintha nem is ő hisztizett volna, kinyitott még vagy 6 ablakot, majd jött hozzám hogy: Nézd milyen ügyes vagyok, hagytam Karácsonyra. Szóval nálunk nemjött ez be még idén.

Én a alksá díszítést majd csak akkor kezdem ha anyukám átköltözött, addig semmi értelme. Még a kinti fenyőre se tettünk égőt, pedig úgy készültem, de nem jutottunk még oda.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Rit
Meg en sem vittem moziba,orultem hogy vegig uli a babszinhazat,szerintem raerunk meg jovore is a mozivalKép
En csak 2 nap leszek szabin a 4-bol,de megbeszelunk valamitKép

Gumicukor
Mi is visszavalthatot vettunk 2000 volt,es ha visszaviszed a fele penz vissza jar.Mi kiultettuk anyuekhoz,hogy a novekedeset figyelemmel kiserhessuk,, az volt Alex elso fajaKép
A mi wc-nk is ilyen,kenylmes hogy fel lehet alatta mosniKépDe O sem all ra, a gombot eleri allva is.
En mar hallottam olyan spiralrol is hogy meg sem jon a mensid sosem,na abban aztan lehet brutal hormon mennyiseg.

Agi
Szegeny Petra,ez nagyon rosszul hangzott.Dokinal voltatok?

Magdi
Csak par perc kesesre gondoltam hogy mindenki odaerjen,nem tobb oraraKépMi is kb a Miki utanig maradunk,eleg lessz neki boven ennyiKép
Hat a kozossegbe kerules altalaban betegseggel jar.Bar ugye mi mar tavaly kezdtuk,pont azert adtam be meg akkor amikor otthon voltam hogy ha beteg, vele legyek.En nagyon parazok a betegsegektol,ezert is homeoztunk tavaly.A dokineni viszont felvilagositott hogy nem attol nem volt beteg,mert ugye osszel mar nem adtam neki semmitKépKépFelek ezert is az ovivaltastol ,mert akkor masik kornyezetbe kerul,mas bacik koze...

Nyuszi
Sajnalom hogy Emike nem tud jonni,de teljesen igazad van hogy nem fertoznel senkit (latszik milyen fiygylmes anyukak vannak itt osszerakvaKépKép es az utra meg kell gyogyulniaKépKép
Remelem Danny meg jol lesz es tudsz jonni.

Halacska
Na milyen lett a kep???Pancsi elvezte?,majd megnezem azert eloben isKépKépItt a szajre nalamKép

Szilcsike
Nagyon sajnalom hogy nem tudtok jonniKépEsetleg csak Te Szilcsikevel??Tomijonak meg gyors jobbulastKép

Judy
Jok a kepek es milyen ugyi vagy,otletes ez a naptarKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Juti,
ismét meg kell állapítsam, hogy milyen szépek a fiaid Kép

Nyuszi,
Solymit Vigh Andrásnak hívják Kép. Jobbulást Eminek!

Zita
parazita

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy ennyien betegeskedtek.Kép

Judy
Tök jók a képek! Vageszek a kispasik!Kép

Magdi
Gázsütőnk van, azon 3-as, de úgyis több tepsivel lesz, az első tepsin "begyakorlod" a sütést!Kép

Nyuszika
Rossz, hogy pont ti nem tudtok jönni teljes létszámban! Annyit intézkedtél a csomagokkal!Remélem Danny tényleg nem kapja el ezt a fertőző izét!
Ha nem tudsz bejönni akkor ki lakik felétek? Ha senki akkor én szívesen elmegyek Kistarcsáról a csomagokért! Írj esetleg reggel, hogy legyen!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Te angyal vagyKép, ne terheljuk Nyuszit hogy csak a csomagokkal beautozik,mikozben otthon beteg a gyerek.
De ti kozel laktok?

Huuu ma valahogy nem tudom ravenni magam a hatekony munkara,na mindegy 2-ig csak elhuzom a dolgotKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Gyors köszönés.
Szarul vagyunk.
Daninak ugye felszúrták a fülét kb 3 hete, ab. hatására javult, de amint abbahagyta gyors visszaesés következett be. A heti menü: Hétfő körzeti doki, kedd füll-orr-gége, bőrgyógy. csütörtök füll-orr-gége, most megint körzeti. A lényeg, hogy a dani füle gyógyult, csak épp erős torokgyulladása van és a tüdejében az összes hörgő be van gyulladva piszkosul. Doki szerint esély van rá, hogy befulladhat, oda kell figyelnem. Ventolink, cataflam cseppek ezerrel és köptető, hidegpárásító...

Gabinak is eldurvult a náthája és kijött rajta az ekcéma. püersza az arcán, na meg a fenekén. Egyébként a náthája csak az orrvérzése miatt látszott durvának. Kap rá valami hajszálérfal erősítő gyógyit.

Én már 3 napja erős torokfájással és hőemelkedésel küzdök. iszonyat köhögök és fáj mindenem. Jól megvagyunk.

sasha

Kép
sasha

Kataa
Nem de közelebb mint mások! Talán még Forti tudna beugrani de a nevében nem írhatok!
Földre szállt angyal.Kép

Sasha
Rosszul hangzik, amiket írsz!! Van segítséged? Én is átestem ezen a betegségen, amiről írsz. Legalább 3 nap piszok rossz volt és egy hétig is eltartott utána mire teljesen rendbe jöttem. Na, jó kis vigasz.Kép Gyógyulj meg!!!
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Legfontosabb: Minden kis betegnek jobbulást!!!!!
Sasha! Fülmelegítős sapitok van? Nekünk nagyon bevált.
Nálunk (kopp-kopp) jelentős javulás állt be, így Mi tuti megyünk a Télapóbulira, remélem 1 nap alatt már nem történik semmi.

Halacska! Akkor kisérletezemKép Az az igazság, hogy nekem villanysütőm van, használtan vettük, a leírása nincs meg, így nem tudom, hogy melyik fokozat mekkora hőfokot takar.

Narancslikőrhöz kérdésem lenne: Honnan lehet szép 1l-es üvegeket szerezni?

Judy! Nagyon helyesek a srácok.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Most jöttünk be, a gyerekek nagyon élvezték a havat. Építettünk is egy nagy hóembert ami mindjárt elolvad.

Magdi
Köszi szépen, hogy felraktad csak én nem tudom megnyitni. Ehhez valami külön program kell.

Manó
Én nem engedem neki, szigorúan csak egy ablakot lehet kinyitni. Sőt az Olivér is tudja. Mondtam nekik, hogyha elfogy az összes ablak akkor lesz karácsony.

Kataa
Nem voltunk dokinál csak felhívtam és mondta, hogy mit vegyek de mára kutya baj mintha nem is lett volna beteg. Szerencsére ezek a hasmenéses vírusok nem tartnak tovább egy-két napnál.

Judy
Aranyosak a fiúk.

Sasha
Gyógyuljatok meg!

Nyuszi
Mi is tudunk segíteni a mikicsomagokba.
Ha köhögnek a gyerekek vagy náthásak akkor te mindig elviszed őket az orvoshoz? Az elején én mindig vittem most meg ha csak lázasok vagy nagyon durva a köhögés. Lehet, hogy hülyén hangzik de mikor a Petra náthás vagy köhög én viszem az oviba mert ilyenáron akkor sohasem mehetne. Múltkor is teljesen meggyógyult erre viszem be és a fél csoportnak vagy az orra folyik vagy köhög. És minden kezdődik előlről mert előbb utóbb ugyis megkapja. Én azért nem vittem el most az Olivért mert áltlában mikor megyünk nem lát semmit, nem piros a torka és csak homeós golyókat vagy kanalast kapunk az meg itthon is van és akkor adok neki. Az Olivér most is csak éjjel köhög de szerintem ez meg a hátrafolyó váladék miatt van. Emike csak köhög vagy rosszul is érzi magát?

Ági
petra2

Itt a hóemberKép
petra2

naptársablon:

Office 2003-ban van naptársablon varázsló.

http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HP051896191033.aspx (sajnos angol nyelvű)

Cukik a hóemberkéid Petra Kép

Judy a tieid is nagyon arik Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Hal
Eddig tök egyforma. Ugyanúgy nem voltam rosszul soha, ugyanúgy csinálok mindent és még kilóra is pont annyi vagyok, mint akkor ennyi hetesen - az egyetlen változás, ami más, hogy hamarabb éreztem a mozgást, ill. hogy még mindíg képes vagyok hason feküdni Kép

Kataa
Nekem is megvan még életem elsQ karifája - egy gyönyörq ezüstfenyö. Kiültettünk a hétvégi házunk kertjébe, ami már pár éve nem a mien, de azért meg szoktam látogatni Kép Képzeld, annó anya letörte a csúcsát a dísszel és tixoval illeszetttük össze - összefort és szépen nQtt tovább, mára is látszik a forradásnyom körbe.

Ági
Hó???Én még hírbQl sem láttam, pedig most pl. kint vagyok Börsön, de itt sincs - reggel épp csak annyi volt, hogy fehér legyen minden, de annyira halványan, hogy már nyoma sincs

Minden betegeskedQnek gyors gyógyulást!! Nehogy már pont mikikor legyenek betegek!!!!

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor

Pont ezt kerestem!!!!!Nagyon koszike, angol naptarsablon anyosnak a gyerekek kepeivel!Kép

AGi

En sem mindig viszem dokihoz a gyerekeket.Megerzesre. Most mukodott, mert ez Eminel tenyleg nem sima kohoges. Nincs rosszul ,csak fertoz.Nem lazas,vagy ilyesmi.
Uj haz epitesbe anyagiak miatt nem tudtunk volna fogni, igy aprankent kenyelmetlenebb ugyan, de sokkal konnyebb anyagilag.

Halacska

Nagyon ari vagy, de Te szerintem eleg messze laksz. Nem gond bevinnem a csomagokat sem, foleg ha eppen alszanak a skacok. De meg ugy van hogy megyek Dannyvel.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lányok! Vigyünk nasit és üdítőt a Mikibulira? Nem emlékszem, hogy mit beszéltünk meg ezzel kapcsolatban.

Ági! Mekkora hóember!! Idén én már 3-t építettem, de mindegyik kis mini lett. Naptár Microsoft Power Point-ban van.

Én köhögésnél otthon tartom Nórit, meg akkor is, ha nagyon folyik az orra. Idén még megtehetem ezt. Nagyon félek a betegségektől, a szövődményektől. Lásd év elején a fülgyulladást. Annak semmi előzménye nem volt, "csak" náthás volt Nóri. Persze én nagyon parás mami vagyok, ciki-nem ciki már ha eltüsszentik magukat hívom a dokinénit. Biztos meg fogok edződni, ha mind2 közösségi emberke leszKép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sasha,
Jobbulást. Szegény te, és szegény srácok! Én is permanensen beteg vagyok, hol erősebben, hol kevésbé...

Remélhetőleg megyünk holnap, mert Solymi jól van, inkább Csongi taknyos, ő viszont nem nyalogat senkit Kép. Én is jobban vagyok.

Zita
parazita

Nyuszi! Mennyi pénz a Mikicsomag? ElőkészítenémKép
Még1x köszi a fáradozásodat, nagyon rendes Tőled, hogy bevállaltad a csomaggyártástKép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
Megnyitottam a Power Pointba de, hogy kell oda bemásolni a képeket? Én teljesen hülye vagyok ehhez.

Ági
petra2

Sziasztok
magdi
én viszem a fiukat egy darabig oviba de ha már nagyon eldurvul akor itthon maradok velük .

Lányok
képzejétek elkészült az uj lakásunk festése + kövezése a falak olyanok letek amilyenek megálmodtam az uj lakásunk most nagyon fiatalos és szép lett már csak ki kell takaritani és berendezni és átköltözni Kép .képzejétek az uj lakásban apa megcsinálja a wi-fi rendszert a számcsigépeknek söt apa nekem adja az ö gépét legalábis megigérte hogy nekem adja a P3-as gépét ami sokal erösebb az én gépemnél az enyém P2 proceszoros Kép igy az uj lakásunkba tejesülne ama vágyam hogy vezetéknélküli számitogépezés .

Ugynézki hogy tudunk menni holnap a buliba
hol lesz pontosan az utca neve kéne és hogy jutok oda a nyugatitol .

pusz csics
csics

Sziasztok

Nyuszi
Kimenjek a csomagokért? Csak akkor útleírást kérek, nehogy eltévedjek. Kép

Mi a mikka-makka címe: Balaton u. azt tudom. Ez egyébként az ahol nagyon régen taliztunk amikor a gyerkőcök még kicsik voltak? Azok a kis szobák? Vagy rossz oldalról közelítek?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Petra2
Akkor bocsi az esküvö miatt - valakivel összekevertelekKép...
a hooemberes kep nagyon aranyos, tavaly majdnem ugyanilyet mi is gyartottunk a gyerköcökkel!

Mano
Nem semmi igy lakni, nem is kivanom senkinek, de azert egy kicsit jo tudni, hogy vannak sorstarsaink!
Ehhez akkor csak sok humort es kitartast kivanok!Kép

Csic
HU de jo nektek! Akkor a karacsonyt mar ott fogjatok tölteni? Az aztan irigylesre melto...bar iden mar en sem nyavajgok, tavaly idönkent mar nagyon ketsegbe voltam esve...

Sasha
Gyors gyogyulast kivanok Nektek!

Rebi mar lassan nem is köhecsel...szerencsere nem viselkedett igazan betegen....de en mar kifeküdtem töle...annyira elenk, es olyan hajmeresztöötletei vannak...konyhaszekrenyre felmaszas, normal tamlas szekre raall, ugy hogy a temlara tamasztja a popojat...en meg majd szivinfarktust kapok, mert ha kicsit megmozdul, mar dölt volna hatrafele, neki a munkalap szelenek...Aaron sokkal nyugisabb volt ilyen szempontbol...Na jo, a lenyeg, hogy mostmar alszanak es nyugi van...Kép

Jo ejt es kellemes hetveget!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Kesz lettek a csomagok.
Megegyszer a cim:

V ker. Balaton u 15.

Magdi
Majd viszek listat, (foleg azok miatt, akik egesz csomag allatot kertek) ,de kb 250-300 penz per gyerek. Feltetlenul keszitsd elo!!!KépKépKép

Forti

Danny meg jol van Kép kop,kop
Ha megsem, akkor legkesobb 12-kor megirom.Vagy az mar keso?Kép De tenyleg beviszem a cuccot, szivesen.Kép

Kepzeljetek, tegnap elhangzott Danny elso mondata:" Menni, nezni bacsi"
Vagyis menjunk nezzuk meg a bacsikat, akik a tetoterben dolgoznak.Kép

na puszi, akkor holnap
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Kryss
hát ezt nem tudom mert jövöhéten a gyerekek itthon vanak köhögés miatt ezért jövöhéten nem tudok menni takaritani hacsak anyu nem vigyáz rájuk mikor szabadnapos utána még venni kell uj ágyat ,szekrényeket stb és 3 hét mulva karácsony anyi idö nem elég a takaritás,vásárlás ,és költözésre mert közben még dolgoznunk is kell + karácsonyi menü hozávaloit is megkell veni +karifát +sütni+imike szülnapi tortáját megveni .

Pusz csics
csics

nyuszi
okés, te tudod. nem késő. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Ez az ahol régen jártunk, csak ha jól gondolom ez a játszóház, ami az épület másik sarkán nyílik...
Lassan indulunk is.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nagyon klassz volt a buliKépKép Köszönöm szépen a szervezést és az ajándék beszerzést kedves Nyuszi és KataaKép Betti alig akart eljönni, azzal csalogattam el, hogy életében először metóra szálltunk. Nagyon tetszett az isKép
Elkészült az album : Conti Betti - mikibuli 2005 a címe
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7839

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Bocsánat, a Mikulásnak is nagy köszönetKép

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Nyuszi,kataa,forti
nagyon köszönjük a bulit nagyon jol éreztük magunkat petike alig akart eljöni megkelett igérni neki hogy máskor is elhozom ide Kép majd teszek föl képeket .

pusz csics
csics

Conti
jok a képek és nagyon aranyos a lányod Kép

csics
csics

sziasztok!

Most csak röviden szeretnek kerdezni Titeket,hogy
van-e valami jo keksz receptetek, ahova nem kell 100000 tojast hasznalni, es az allaga is olyan mint egy keksznek valo teszta, es nem olyan folyos, hogy sok joakarattal puzsszedlit lehet belöle csinalni...Szoval regi, egyszerü, jol bevalt kekszreceptre vagyoom...Kép

Az en szakacskönyvemben ha van is, meg nem probaltam meg,meg nem talaltam ilyet es egyszerübb titeket megkerdezni...
elöre is köszi,
kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok,

Tenyleg jo volt a buli,koszonet a Mikulasnak,nagyon jol adtaKépKépNyuszinak meg a csomagokertKépKépNekem nagyon tetszett, hogy a gyerekek mar enekeltek is a Mikinek KépKép
Tenyleg jobb volt hogy csak mi voltunk,bar tavaly azt hiszem tobben jottunk osszeKép

Sasha
Jobbulast az egesz csaladnakKépMikor is koltoztok?

Conti
Jok a kepekKép
Lanyod nagyon nocis mar mostKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Feltettem a képeket, most nincs időm írni, majd még este jövök.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7843

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Most gyorsan idejutottam, én is szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek, vásárlóknak, és természetesen a Mikulásnak is Kép.

Forti!
Levinek hogy tetszett a Mikulás???? Nem ismerte föl az apukáját?

Na, mennem kell, minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon jó volt a Mikibuli, szervezőknek köszönjük szépen.

Forti! Férjednek külön gratula, szuper jól bírta a kiképzést, igazi Mikulás voltKép
Nórit teljesen lenyűgözte, azóta is emlegeti, hogy "énekeltem a Télapónak" (Hull a pelyhest végigénekelteKép), "kaptam ajándékot a Télapótól" stb...
Márkom annyira nem vette az adást, de legalább nem félt, persze ő még kicsi, jövőre biztos élvezni fogja a Télapózást is. Mindenesetre nagyon jól érezte magát, játszott, rohangászott, udvarolgatott, először Hannának, majd Gumicukor lett neki nagyon szimpiKép

Én is nagyon jól éreztem magam, végre egy csomó Mindenkivel tudtam beszélgetni. Sajnos hamar leléptünk, remélem nem maradtunk le semmirőlKép

Fotókat majd én is felpakolom, bár nagyon kevés lett, apa inkább videózott (sajnos).

Ma nem vittem Nórit oviba. 10-kor keltek a gyerekek, nem volt szívem felébreszteni őket. Ráadásul zuhog az eső, nekem sem volt kedvem kimenni. Holnaptól tuti viszem, már csak 2 hetet kell kibírni betegség nélkül, utána 3 hétig téli szünet.Kép

Ági! Nem felejtettem el, mindjárt nézem is a naptárt! Írok ma még ezzel kapcsolatban!

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

A teljesség hiánya nélkül én is felpakoltam a képeket!
Sok nem sikerült a ficere gyerekek miatt, de sztem van pár jó közte!
Sajna nem nyithatok új albumot, így az Ötyés pár kép mellé tettem a Mikibulisokat is.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7465&page=1&image=179247

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ági! Naptárba kép beszúrás:
Szerkesztés-diaképek szerkesztése
ekkor bal oldalon megjelennek a hónapok, jobb oldalon a nptársablont látod.
Csíkos részre rámész, katt, majd
Beszúrás-kép-fájlból
Megnéztem, nekem sikerült most is beilleszteni képet. Az még előfordulhat, hogy kicsinyíteni kell a képet, de ez nagyon egyszerű, ha van Power Point-od.
Remélem tudtam segíteni, Sok sikert!
Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Nyuszi, Kataa,
Köszönet a szervezésért! Jól éreztük magunkat, kár, hogy későn futottunk... Kép

Halacska,
Köszönöm, hogy fotóztál minket, nagyon-nagyon jók lettek a képeid! Főleg ahol Apa pofákat vág Kép

Gumicukor,
Köszönöjük szépen a Zelefántot! Nagyon nagy sikere van!

Rit,
Nálam van Dodesz csomagja, ha a párod esetleg a Blaha vagy Astoria felé jár, oda tudom adni neki.

Zita
parazita

Zita!

Szívesen, próbáltam lőni, ha kéred írj címet átlövöm őket!
Édesek a fiúk!!
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea,
Köszi, az nagyon jó lenne!
ehoppan@gmail.com

Pusz,
Zita (aki Eszter)
parazita

Nyuszi, Kataa, Forti(apaKép),
Szeretném én is megköszönni nektek ezt a napot, nagyon jól éreztük magunkatKép, szerintem ide máskor is szervezhetnénk talikat ezekben a téli hónapokban.

Nekünk kicsit mozgalmas volt a szombat, mert éjszaka érkezett meg apa Franciaországból és éjszaka még kimentünk érte Lilivel a reptérre. Annyira ügyes volt, tök hősiesen bírta az estét(mindenképp jönni akart, mert nagyon hiányzott már apa nekiKép), meg a kis várakozást. De kárpótolva voltunk érte, mert apa előtt kb. 10 perccel az Igazi finn Mikulás érkezett meg. Hát csajok, annyira tökéletesen természetes volt, tisztára meg voltam én is illetődveKép. A gyerekekkel is nagyon kedves volt, Lili is odament, de rögtön vissza is szaladt hozzám, így együtt nem tudtam őket lefényképezni, de azért a Mikulást megörökítettemKép. Aztán ahogy elment a Mikulás pár percre apa is befutott. Itthon aztán kiderült, hogy a fél bőröndjét telepakolta sajtokkal, imádja őket, na de az illatukKép, én csak egyet volam hajlandó megkóstolni, a többit dupla zacsiban tartom a hűtőben, hogy még véletlenűl se vegy át semmi az illatukatKép.
Vasárnap meg a barátnőm csörgetett fel, hogy elsőként kívánjon boldog szülinapot, az ajándéka pedig pár nap a Kolping Hotelben az egész családnakKép. Csak ámultam, mindent elintézett Ausztráliából. Mit is mondhatnék, ő a legjobb barátnőmKép.

Jó éjt, holnap reggelre mindenkinek kellemes mikulásozást kívánok, csizmácskák ugye kint vannak az ablakban?Kép
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Zita
Dodo csomagja??? De hát mi nem is jeleztük, hogy megyünk egyeltalán, söt azt mondtam, hogy bizti nem, mert nekünk akkor van a barlangos miki. Mindegy, a párom a Blahán dolgozik, úgyhogy minden hétköznap ott jár, mennyivel jövünk érte?

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali

Mi is köszönjük a szervezést, mikicsomagot, mikulásbácsit!!! KépKépKép (A csizmája nagyon baró volt KépKép)

Daniéknak most van a Mikulás, már reggel kikészítették a kis csizmáikat az oviban, olyan édesek voltak, ahogy lázasan készülődtek, aztán meg tornáztak mikor eljöttem. még bedobtam az ovinéniknek a párologtatós ajándékot az illóolajokkal.

tegnap moziztam a kollégáimmal, Harry Potter IV-et. apa bébicszőszködött, Danival a Star Wars III-at nézték fagyiztak stb. Kép Szóval otthon fiúbuli volt Kép

Ilke
Az a Mikulás volt a reptéren, akiért elfelejtettek kimenni a szervezők? KépKép

Mi már otthon vasárnap mikulásoztunk, nem akartam most reggel kutyafuttában. így legalább tudott játszani az ajándékokkal. fajétékokat kapott, golyós labirintust, meg egy kötényes békát, aminek a hasán lyukak vannak és cipőfűzőt lehet bele fűzögetni, meg egy kis csokit Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Nalunk reggel megerkezett az otthoni MikiKép
Este kiraktuk a csizmajara az edesseget+gyumit+egy indian var nevu jatekot.
Reggel boldogan kelt 7-kor es szaladt megnezni mit kapott.Nagyon orult neki,egy kicsit jatszott is,de azt mondta majd delutan megnezzuk jobbanKépKép
Reggel 9-kor jott a Miki a boclsibe ,kivancsi vagyok majd mit meselnek delutan ,mert azt mondta elenekli neki mind a 4 mikulasos dalt amit tudKépKép

A feltett kepek nagyon jok lettek,koszi mindenkinekKép

Zsuzsa
Alex is mondja hogy menjunk megint MikibulibaKépNagyon jol erezte magat,O imadja az ilyen felhajtastKépKép

Ilke
Tenyleg kedves baratnod van,neked a legjobb ajandek a pihenesKépKép
Finn miki mar egy ujabb eresztes,mert a regi nyugdijba mentKép (Tuti infoKépDe tenyleg ugy valogatjak oket hogy nemi hasonlosag legyenKép En 5 eve talalkoztam vele,a ceges bulinkra is eljott,minden vevonk evekig emlegette hogy ez jo otlet voltKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

hali

Mi is jol ereztuk magunkat, trenyleg szuper ez a jatszohaz, talizhatnank ott maskor is.

Forti

Nagyon jo volt a parod-Miki, jo volt a dumaja...Kép

Rit

Igen a Ti csomagotokat en szurtam el, valahogy teljesen kiment a fejembol, hogy irtad hogy nem tudtok jonni.Kép

Szilcsike

A tieiddel mi legyen?El kene donteni, amig meg meg lehet a banant enni....Kép

Halacska

NAgyon szuperek a kepek!Koszi hogy fotoztal minket!Kép

Ilke

Enyim Ferj is szombat keso este jott meg...de tegnap hajnalban megint el is ment.Kép
Szuper jo fej a baratnod.Kép

Tegnap meg rohantam egy kort ajandek ugyben. De meg nem vegeztem.A paromnak meg nincs semmi.
Meg voltunk a ceges Mikibulin, a baratnom kisert el minket. Most nem a Csodak Palotajaban volt,hanem egy masik rendezvenyes epulet volt kiberelve. VVolt babeloadas, jatszohaz, arcfestes, Miki sok krampusszal...Kép A Miki nagyon profi volt, lehet hivatasbol csinalja...KépEmike lelkesen enekelt a gyerekekkel, de mikor odamentunk persze mar inkabb belem bujt.Kép

Most meg mosok, meg elkezdek pakolni, mert csutortok reggel megyunk a parom szuleihez egy hetre, a parom meg csak szerda keso este jon haza.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Mi is köszönjük a Mikibuli szervezést, a gyerekek jól érezték magunkat, Nátán azóta is emlegeti, hogy jött a Miki a játszóba!Kép

Ma reggelre nálunk is megteltek a cipők, és még Benit is sikerült arról lebeszélni, hogy mi lettünk volna, hiszem mi aludtunkKépKép.

Tegnap majdnem elhagytuk Hannát a Camponában. Épp cipőt vettünk a páromnak és mondtam a Beninek, hogy menjenek le Hannával, nézzék egy kicsit a mesét, ne a cipőket pakolja le Hanna (kétszintes a Humanic, amiben voltunk). Megyünk le, kérdezem Benit, hogy hol a Hanna, hát nem tudja, javában bámulja a TV-t.Kép Hanna meg időközben meglógott az üzletből... Jó, mert kb. 4 eladó volt, semmit nem csináltak (mi voltunk az egyetlen vásárlók), de a gyerek simán kimehetett az ajtón. Aztán persze megtaláltam. Hát kaptam is a megjegyzéseketKépKép, hogy milyen anya vagyok. Igaz, hibáztam. Nem gondoltam, hogy egy 6,5 éves, iskolás gyerek nem tud 5 percre figyelni a hugára... Legközelebb okosabb leszek. De azért rosszul esett, hogy vadidegenek első látásra ítélkeznek felettem.Kép
Mindegy, Hanna meglettKépKép.
Ja, utána meg Nátán ordította végig a fél Camponát, mert valami nem úgy lett, ahogy szerette volna.
Hát nem tudom, hogyan oldjuk meg, de legközelebb nem megyek 3 gyerekkel vásárolni, azt biztos.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti
Így már nem tűnik vészesnek Hanna meglógása de akkor ott bizti te is megijedtél.
Zoli az Auchanban hagyta el Pancsit 2X is de úgy, hogy kirakta a kocsiból és mire felállt már nem volt ott a gyerek. Mind2 alkalommal bemondták a hangosba, hogy átveheti az ügyfélszolgálaton ahol Anna vidámkodva várta. Ez csak azért ciki mert ugyebár ő ott is dolgozik. Szerencsére nem ezen oldaláról ismerik, hanem arról, hogy milyen jó apa. Azért kapott tőlem is miután itthon elmesélte a sztorit.

Nálunk is járt a Miki. Nem értem, hogy a mi ablakunkban miért nem hagyott semmit, pedig én is kikészítettem a csizmát.Kép Bizti elfogyott az ajija.
Anna kapott egy mini duplót, asszem motoros rendőr. Jó lesz a nagy karis duplójához. Mikis nyomdát, és 2 gumicápát.Kép

Ma volt az oviban is a mikis buli, részleteket még nem tudok csak annyit, hogy énekelte a dalokat. Remélem Zoli tudott pár képet csinálni mert megkértem az ovinéniket, hogy had menjen be ő is.

Megírnátok, hogy ki, mit főz az ünnepekre?Szeretném a szüleimet vendégül látni de vmi rém egyszerű ételre gondoltam...
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Rit,
Én ártatlan vagyok az ügyben, egyszerűen mi maradtunk utoljára, és ott maradt egy csomag a Dodesz nevére, így hát elhoztuk. Nyuszi a csomagfelelős, biztos elfelejtett törölni titeket a listából... Azt is ő tudja, hány pénz. Pénteken remélhetőleg járok a városban, akkor el tudnám vinni.

Bea,
Egyszerű, vagy egyszerűen elkészíthető ételre gondoltál? Tippem: sült csirke vadasan. Belöksz a sütőbe csirkecombokat, megsütöd ropogósra (ezzel semmi meló nincs), veszel egy mélyhűtött vadas szószt és lábosban kiolvasztod (10 perc, és nagyon finom, anyukám is ezt szokta), és főzöl hozzá spagettit. Nagyon szépen lehet tálalni, díszíteni, és nagyon finom (már persze annak, aki szereti a vadast, de bármilyen más mártást is lehet készíteni hozzá).

Solymi kapott egy TESCO gazdi játékfényképezőgépet, meg egy Micimackós kockakirakót - szerencsére mindkettőt imádja, a fénygépet még az oviba is vitte.

Zita
parazita

Nálunk is Mikulás hegyek voltak az elmúlt napokban Kép. Vasárnap anyósomékhoz mentünk, tegnap a férjeméknél volt a céges buli, ma reggel itthon tojt a csizmába a Mikulás, és még az oviban is találkoztak vele. Ádámnak nagyon bejött ez a játszóházas buli (mi nagyon ritkán megyünk ilyen helyre). Hétfön a férjeméknél egyböl a játékokat kereste, és csak nehezen értette meg, hogy ide csak egy szimpla Mikulás jön, semmiféle játék nincs.

Beszti!
Gyerekelhagyás KépKép. A vásárlás még két gyerekkel is nehéz, nemhogy hárommal. Föleg, hogy mindketten futkosnak. Bár Noémi mostanra már eléggé megbízható, de Ádám még mindig kelekótya, és rohangál mindenfelé.

Szilcsike!
Sikerült megvennetek a Hófehérke babát az Auchanban?

Na, mennem is kell, mert az utóbbi napok izgalmai miatt mindkét gyerek olyan fáradt, hogy csak na. Noémi tegnap és ma is aludt az oviban, pedig már régóta nem alszik ebéd után.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Nyuszi, Kataa
Én is szeretném megköszönni a szervezést és az ajándék beszerzést! Köszi-köszi!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, Levit teljesen lenyűgözte a sok játék, remekül elvolt.

Panda
Nem tudom, hogy felismerte-e, itthon nem mondta, viszont azon meglepődtem hogy nem mert odamenni hozzá. Valami nem tetszett neki rajta, azt észre vettem. Az ajándék után nem is figyelte, elvonultunk hátra és úgy játszott ott, mintha nem is a télapóval talizott volna 2 perce.

Úgy döntöttünk, hogy itthon éppen ezért idén nem jön személyesen a miki, csak az ajándékokat teszi bele az ablakba rakott csizmácskába. Levi pancsolt a kádban, én addig becsempésztem az ajándékokat a csizmibe, erre apa kitalálta hogy mi lenne ha ő beöltözne és csak egy villanásra látná a gyerek ahogy a csizmájánál mata és már inalna is kifelé. Ötletnek nem volt rossz, ruha elő, beöltözött és hoztam ki Levit a fürdőből és akkor látta meg ahogy a miki pakol a csizmába. Hang nem jött ki a torkán, miki köszönt neki, utána elviharzott. Kép
Ja a történet poénja, hogy a párom a nagy kapkodásban a csizmáját nem vette fel, papucsban maradt, de azt már csak akkor vettem észre amikor kihoztam a Levit. Mondtam is neki este hogy miért nem vette át, erre a válasz: Úgy sem azzal volt elfoglalva a gyerek.
Ma reggel készülődünk az oviba, húzom Levire a csizmáját erre megszólal:
- Anya, a télapó miért vette fel apa papucsát????

Azt hittem hanyat esem, kezdhettem magyarázni, hogy kint sár volt és apától kölcsön kérte, hogy ne hozza be a sarat stb. stb. Még hogy nem figyeli... ha ha! Ezek a kis kópék mindenre figyelnek.

Beszi
Azt hittem hogy Beni nem fog neki énekelni, hogy talán ő már nem hisz benne. Õ sem vágta hogy nem igazi?
Gyerek elhagyás. Kép Nem lehet könnyű 3-mal vásárolni, nekem van hogy 1-el sem sikerül.

Amúgy teljesen elolvadtam a gyerkőcöktől, hogy mindegyik énekelt a télapónak. Nagyon édesek voltak. Nagyon jól éreztem magam, tényleg talizhatnánk itt máskor is.

Forti

Kép
Kép
forti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?