Fanni
Nem tudom így mit mondjak a hcg-re, majd a következő vérvételből kiderül.
A hiperstimu nálam 2 hétig tartott, de nagy szerencsém volt, hogy lállt a folyamat. az első hét végén a doki még azt mondta, hogy rendezkedjek be arra, hogy a következő hónapot is ott töltöm!!!!
Én minden nap kaptam infúziót (3-4 litert).
3x adtak fehérjekoktélt, folyamatosan nyomták a szurit és a gyógyikat trombózis ellen.
Én folyamatosan teltem fel és nem tudtam eleget üríteni.
Naponta mérni kellett meggyit iszok és mennyit pisilek, plussz reggelente a súlyomat.
Pénteken mentünk be és vasárnapra már olyan szintem fel voltam telve, hogy meg kellett pungálni.
A lombikos punkcióhoz hasonlóan altattak és leszívták a szabad folyadékot a hasüregből.
Ugyanezt eljátszották a következő kedden és pénteken is. Szóval 3x műtöttek.
Pénteken mondta a dokim, hogy még minimum egy hónap így fog telni, sőt jönnek még cifrább dolgok is.
Ekkor már 68 kg-os voltam!!! És továbbra is folyamatosan kaptam az infúziót.
Szombat este fura, heves szívdobogás jött rám és összecsődítettem az ügyeleteseket.
Inkább nem mesélem el a hozzáértésüket, de az lett a vége, hogy én mondtam meg nekik, hogy mit csináljanak!
Kiderült, hogy mindez azért volt, mert leállt a folyamat és túltöltöttek az infúziókkal.
Másnaptól elindult rendesen a vizeletürítés és egy hétre rá, még mindig hatalmas pocakkal a folyadéktól, de már csak 56 kg-osan kijöhettem a kórházból!
Nagyon fontos, hogy elég folyadékot vigyél be. Ez furán hangzik, de muszáj, mert felborulhat a keringésed!
És egyél annyi fehérjét, amennyit bírsz.
Tőlem csomószor vettek vért és folyamatosan nézték a vérképet!
Tudom, hogy most nagyon nem jó neked. De próbálj meg kitartani és ha már nagyon nem bírod kérj pár óra kimenőt, amikor hazamehetsz.
Én is kaptam, mert kezdtem idegileg is teljesen kiborulni. És nagyon fontos, hogy ne omolj össze.
Ha éppen nincs rád infúzió csatolva, próbálj meg sétálgatni, mert a mozgás is nagyon sokat segít a víz ürítésében. Szerintem nálam az is gond volt, hogy naponta 2x fél órát nem voltam ágyhoz kötve és nem volt normális sétálós infúzióállvány az osztályon!
Kitartás!!!!!! Nagyon drukkolok neked!!!!!
És legyél erős, mert lelkileg sem könnyű!!!
Baba
Én ezeket a gyógyikat nem kaptam, de ha azt mondták, hogy izomba kell adni, akkor nincs mese...
Én ezt tutira "szakemberrel" adatnám be, de lehet, hogy nem popsiba, hanem inkább karba. De végül is mindegy!
Wish
Remélem minden rendben van és ezért nem hívnak!
Hajnesz
Zsebi
Tényleg jófejek a babakocsik! Én is imádom őket, már most!!!
Pusza
Stella