Nana, Roz,
Robi eredetileg vendéglátós, a Széchenyiben végzett. Szakácsként sosem dolgozott, csak cukrászként először No-ban, de aztán rájött, h felszolgálóként tud a legjobban keresni, így utána már csak azt csinálta. De abban profi. Svájcban kisfőnök volt, ami azt jelentette, h mindent ő intézett, csinált. Annyira szerették a vendégek, h pl. dr Oettker oda járt tatár bifszteket enni csak azért, h Robi csinálja neki.
És képzeljétek, minden 7végén főz és amúgy is sokszor főztünk együtt. Amit én tudok, azt tőle és anyósomtól tanultam
Lina,
az nem ok, ha mozgás alatt szaporább a frekvenciája? Én azt hittem.
Ha befekszel, sztem már nem engednek haza.
Nst-n nekem is szar volt az 1. lelet, a dokim le...ta a csajt, többet nem tett arra a gépre.
Szurkolok, h minden jól menjen.
2900 g meg pont elég, bár Leona lett volna akkora!
Kati,
Leonak is becsomósodott, de ez őt nem zavarta. Én nem foglalkoztam vele. Sajnos nincs 5letem a borogatáson kívül. Legközelebb rögtön oltás után lehet neki homeot adni, hátha megelőzi majd.
Nana,
nem kábítja el, mi sem kábulunk el a máktól
Én sem mertem enni ezeket a sajtokat, pont akkoriban találtak az egyik dán sajtban vmit (Listeriát, ha jól emlékszem). Én még a tojást is teljesen megfőzve-sütve ettem és miután megmostam 1000* mostam kezet. Na nem véletlenül féltem a fertőzésektől, volt oka
Seriff,
anyukád paradicsomleve a krumplihoz? Vagy van benne cukor?
Rám nem hat a mák, biztos már jól hozzászoktam, mert imádom
Jó kemények lehetnek azok a szaloncukrok
Rácponty tényleg nem nehéz, mi karajjal gyakran csinálunk uolyat.
Lina,
légzés, relaxáció. Ha te ideges vagy, ő is megérzi, ne aggódj, ne rágódj rajta. Jó duma, én nem lennék képes rá.
Dóra,
mennyi idős is Kata? Nincs növekedési ugrása?
Cukker,
ne foglalkozz vele! Nem lesz semmi gond.
Akkorát aludtunk délután, mint még soha, mióta megszületett. Én legalábbis. Ahogy lecsukta a szemét, rögtön letettem, pedig még nem is aludt rendesen, és én is lefeküdtem. Bő 2 óra múlva arra ébredtem, h vmi zenél és vki sír. Nem értettem a dolgot. Aztán rájöttem, h csörög a telefon és van egy Leonám
Tisztára el voltam kábulva. Jólesett.
Most viszont nem merek elmenni fürdeni, mert Robi nincs még itthon és ha felébred Leona, akkor üvöltés lenne és kezdhetném előlről az altatást.