Hali,
Tarhonyanya, nekem meg se fordult a fejemben, h a mikró előtt ácsorogjak - örülök, ha leülhetek
(vagy épp mehetek a dolgomra, ha ott készül vmi) Ebből is látszik, h marha nagy konyhatündér vagyok, a kaják 90%a ott készül berakom, kiveszem módszerrel.
Judit, én annyira egyet értek Veled az AFPvel kapcsolatban! Én megcsináltatom, mert a dokim kérte, de én már annyi ösznyevisznyaságot olvastam ezzel kapcsolatban, h nem hiszek neki egyáltalán! Ettől eltekintve nem bánnám, ha normál érték lenne!
Amúgy meg jönnek az ünnepek - nekem szerencsére 12.19-én meglesz, tehát nem kavar be, de nem irigylem, aki a karácsonyi + két ünnep közötti mizériában megy vmikor. Korántsem biztos, h pont akkor vesznek AFP-t, amikor épp XY hetes. Nálunk pl. csak hétfőnként vesznek... és ha kevesebb vagy több hetes vagy, akkor végképp nem ér semmit. A másik meg, h mikor lesz eredmény... ilyen körülmények között, mire eredmény van, már nincs lehetőség ismétlésre sem. A legjobb megoldás, ha mindenkinek határértéken belüli lesz, és kész, Judit meg nem izgul
Exdeus, védőnő-pecsét téma. Nálunk úgy volt, h nem a védőnő adta a papírt a 4 tanácsadáson való megjelenésről, hanem a dokim a szülés után a záróval együtt, úgyhogy akár el se mentem volna 1x se a védőnőhöz... Mondjuk most azért megyek, m a dokim Bpn van, és laborba nem rohangálnék oda, olyan mind1, h hol szúrnak meg.. így a védőnő utal a laborba. No meg a végén nem árt néha a vérnyomást meg a cukrot ellenőriztetni.
Nálunk nincs kp-i meg területi védőnő, csak területi van. Szerencsére nem jön/jött ki a pocakosság alatt, csak ha megvan a baba. Pedig asszem a szülés előtt ki kellene nekik jönni, de én annak a híve vagyok, h ne zaklassuk egymást, ha nem muszáj!
Hello, én merem remélni, h a Tiédhez hasonló véreredményt produkálok majd ;) Én se szoktam vérszegény lenni, de még sose volt jó magas a vasam...
Exdeus, engem sem annyira a vérvétel zavar (régebben pedig paráztam tőle meg a nőgyógyitól, meg a fogorvostól, ma már mind rutin
), hanem a cécó, ami vele jár. Csak hétfőn 8-9 között lehet menni, bazi nagy tömeg, egyszer sorra kerülsz, közben tedd vhova a nagyobb gyereket stb stb. Nem hinyzik ez nekem
Harmadik napja fájdogál a fejem (ez enyhe volt, 2 napig baromira fájt, ma épp csk fájdogál) - sztetek front van???
Ann