Helló!
Régen jöttem, bepótolom! Párom nagyszüleit temettük ...
Egyik nap gyors nethez jutottam, és futólag belenéztem az albumjaitokba! Milyen izgi volt, annyira másmilynnek képzeltem el a fizimiskátokat! Na így már tudom kötni arcokhoz a sorokat, kafa! Gyönyörűek vagytok! Én majd talán dec 2. felében csinálok albumot, talán a profilba nyomatok egyet
most.
Tartozom a táblázattal, küldöm hamar Marisnak!
Sorsi,
Ádi HATALMAS! tök jó!
míg Egriek voltunk, mi is abba a bioboltba jártunk, amit Judit ír, az eladónéni rendkívül tájékozott, és segítőkész, jó volt odajárni!
A hozzátáplálás attól is függ, hogy mennyi a tejed. Ha van elég, a baba gyarapszik és elégedett, és te se unod, akkor elég fél évesen. A fiam már egy ideje kinézte a kezemből a gyümölcsöt, aztán így 5.5 hótól kezdtük barackkal, almával, dinnyével,paradicsommal. de lehet, hogy a te babád pl. nem szereti eleinte a savanykás ízt, akkor tényleg tök jó neki a krumpli, répa... minden könyvben vannak jó kis listák, (de én azt nem veszem figyelembe, h a bébiételeket milyen kortól ajánlja a gyártó, csak azt, h mi van benne.) ha valami miatt korábban, mondjuk 4-5 hónaposan adod a hzzátápot, akkor biztos szívesebben fogadja anyatejjel keverve, (vagy ha sok van lefagyasztva) de később már lehet,hogy nem muszáj, mert kíváncsi az új ízekre úgyis...egyszóval nincs recept, érdemes a babára hallgatni, ő tudja, mi jó neki...általában. A Sinlac-pép is nagyon jó, vki azzal kezdte,az tuti nem allergizál, mert szentjánoskenyérmag és rizs van benne... nagy az intervallum, ami normális lehet. egyik barátnőm gyereke 1 éves koráig nem akart mást, csak anyatejet, és szépen nőtt,de pl itt a faluban meg egy anya már a négy hónaposnak nyomatta a joghurtot, jégkrémet (!), csokit, tojfehérjés babapiskót, és kutya baja nem lett a picinek,sőt.
(Sőt, hallottam, hogy vki egy újszülöttel Budapest ostromakor beszorult a Svábhegyi szőlőjébe, és elapadt a teje. A kicsi 2 hétig egy öreg doki tanácsára ezt kapta, és életben maradt: víz 5%borral és kis cukorral felforralva! hihetetlen, mi?
Nekem 1 könyvem van: Devics Józsefné: Csecsemők szakácskönyve. Elég jó, magyar viszonyokhoz írta.
Mézeskaláccsal bizniszelek is általában, de idén örülök, ha a saját fánkat feldíszítem, olyan durva lesz a dec. De ha jövőre még érdekel, és élek még
akkor nagyon szívesen!!! Ajeszba is!
Viki, csak egy kis Miku-sztori: Egyszer gyerekkoromban a szomszéd bácsi öltözött be, és jött árt hozzánk. Szuper volt a jelmez, csak arra nem számítottak, hogy a gyereknek más magasságban van a szeme. Én súgtam anyunak: Nahát, ennak a mikulásnak pont olyan a cipője, mint a Józsibácsié!!
Isten éltessen minden kicsi Virágot!
Egyesek szerint hiedelem, hogy az üres poci az oka az éjszakai ébredésnek, inkább az éretlen alvás, de ki tudja?
Maris, nekem a szoptatás a fogyireceptem, meg az a rendszerint éjjelente 8 felkelés...így adtam le azt a 23kilót. Pedig csokit zabálok egész nap, nagyon hízós létemre.
Az ivás, hogy ne egyek...ez jóóó! kipróbáljuk!
Te Maris, nincs kedved idebiggyeszteni a sajtos muffin receptjét? Naggyon jól hangzik!
Kata, neked is Boldog Névnapot, így utólag!
Nagyon kedves tőletek a gyors cdírás, előre is köszönöm!!!
Jaj én is olyan sokszor csak bőgnék...remélem a romantikus vacsora jót tett, szuper lehet ez egy megfáradt Anyucunak...na meg Apucinak is!
Mi tegnap egy bótba mentünk be, csak 10 percre, gyerek kocsiban Anyóssal...de az is miccsoda extázis! Úgy ugrottunk egymás karjaiba, a parkolóban, szabadon, mint már nagyon rég, pocak előtt!
Timi, remélem jobban vagy már!
Amit írsz a kiszáradásról... az én fiam sokat szopik, bár ki tudja, nem mérem, viszont alig iszik egyebet! és mostanában olyan sokat alszik, ami nem szokása...lehet h kiszáradás?
Zita, részvétem, de téllleg no para, az idegesség a legjobb tejapasztó! Tudom, sakk-matt az ilyesmi... Jobbulást Neked!
Orsi, hová lettél, mizujs a gyerkőcökkel?
Na megyek dógomra, pussz mindenkinek!
Zsuzsi