Új privát üzeneted érkezett!

Kópé,

én ilyen barátnőimmel már nem is igazán tartom a kapcsolatot...

Boti nevében is köszi gratulációkat.Pár napja kezdte,azt hittem csak a szülinapjára indul meg rendesen.Rácáfolt.

Dóri
angelheart

Leni köszöni a jobbulásokat mindenkinek!Valami csúnya vírus ,ami ráment a gyomrára is. Inci,
Ezeket a sorokat lehet,hogy már csak mint újdonsült ÉDESANYA fogod olvasni.Mindegy,hogy 30.a vagy 1..je ,egy a fontos,hogy minden gördülékenyen menjen.ha a kislegény ma akar megszületni akkor meg is fog,nem hiszem,hogy kevésbé lesz szép ajándék a családod számára.Minden jót és komplikációktól mentes szülést!

Dóri,
Jobbulást a Marcinak! Február 4.ére vagyok kiírva,de nem tudom,hogy húzom ki addig.Nagyon sokat keményedik a hasam és a fájdalom gyakran kisugárzik a derekamra is.Remélem,hogy legalább még egy hónapig nem fog történni semmi! Még nagyon pinduri ez a kislány és a tüdejének is fejlődnie kell még....
hoka

Sziasztok!

Na, túléltük a teheléses cukrot. Ez egyszerűen borzalom volt..
Reggel már úgy ébredtem, hogy baromira égett a gyomrom, valószínűleg meggyűlt a savam vagy vmi..
Tehát eleve úgy értem oda, hogy ölni tudtam volna egy szendvicsért, és hát még csak akkor jött a java.
A hab a tortán meg az volt, hogy mikor leültünk beszélgetni ott a lánnyal, akivel voltam, megjelentek mindenféle figurák ott hatalmas gusztusos szendvicsekkel a kezükben és képesek voltak az orrunk előtt jóízűen falatozni.. Hát kis híja volt, hogy nem ugrottunk nekik Kép Kép Kép

Na mind1, túléltük, megvolt, holnap lesz eredmény. Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kataa,

A kép az esküvőn készült,és tényleg vicces mert hasonlítanak egymásra.Akik nem tudják,hogy az Andrea (tudom ez is vicces,de így hívják a férjemet)nem az édesapja,gyakran mondják,hogy mennyire hasonlítanak és ráadásul mind a kettő "halak"csillagjegyű .
Alba kutyát tavaly szeptemberben vettük ,akkor volt 6hetes.Nagyon jó fej ,kicsit identitás zavaros (embernek érzi magát)Amúgy ez nagyon gyakori ennél a fajtánál(Lhasa apso)
Dec.23-ig szándékozom dolgozni,bár most hétfőig biztos ,hogy itthon leszek a Lenivel.
Nem is bánom ,így tudok egy picit pihenni.
Üdv. H.Kata
hoka

Hoka,

köszi!Nálunk is volt hányásKépNekem is állandóan,és nagyon keményedett a hasam.főleg másodszorra,amikor még Marci is itt nyüzsgött...Nem kívánom vissza!
Azért csak bent marad még a kiscsaj!Ha meg túlhordod,akkor Febr. 6 tuti dátum,a névnapomKép

Dóri
angelheart

Zsuzsa,

látod én pont ezeket írtam neked nemrég terh.v.c.-tal kapcs.-ban.De én is túléltem.Csak nekem szar lett az eredményem....Remélem Nálad minden okés lesz!

Dóri

Hoka,én is karácsonyig dolgoztam Marcival,ez így pont jó volt,csak én Ápr. végén szültem.De műtőben nem szabad terhesen dolgozni.Így is állandóan javasolta már dokim a betegácsit.Eddig tudtam húzni,tovább már én sem akartam.

Dóri
angelheart

Dóri!
Mit dolgoztál a szülés előtt? Sejtettem ,hogy egészségügyis vagy ,de ,hogy pontosan milyen területen arra nem sikerült rájönnöm.
Imádom a főnököm,holnap be kell mennem fordítani,mert az egész cégnél senki nem tud vagy nem akar megszólalni külföldiül.nem tudom mi lesz velük februártól! Még jó ,hogy 3percre van a munkahely a lakásunktól.szegény Leni lehet ,hogy zokon veszi majd,hogy ilyen állapotban behurcolom az irodába.Nem nagyon merem itthon hagyni.(Kivéve amikor sétálni viszem a blökit ,de az csak 10perc)

H.Kata
hoka

Dóri:
Holnap kiderül.. Ha számít vmit, hogy az éhgyomri cukraim mennyik szoktak lenni, akkor nem hiszem, hogy baj lesz, rendszeresen 4,2 volt az éhgyomri cukrom eddig, ami ugye alsó határ. Terhesség alatt változhat elvileg, remélem, most sem lesz gond..
Neked ezekszerint terhességi diabeteszed volt, vagy amúgy is diabeteszes vagy?

Üdv mindenkinek:
Zsuzsa (25+6)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Hoka:
Nálunk az a nagyon vicces, hogy nagyon sokan mondták már, hogy én meg a férjem nagyon hasonlítunk egymásra, volt, hogy testvéreknek hittek minket. Pedig nyilvánvalóan szó sincs ilyesmiről ugye Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

igen,terhességi volt mindkétszer.Elsőnél inzulinra szorultam,a másodiknál úgy sikerült megúsznom,hogy már rögtön az elejétől 160 grCH diétáztam.Ennek volt egy előnye,csak 9 kilót híztam,míg Marcinál 14-et.
Az éhgyomri értékeimmel semmi gond nem volt,Marcinál 4.0 volt ,míg Botinál 4.3 volt.Ez önmagában semmitmondó eredmény,ezért kell a terhelés!Direkt Neked kerestem meg a laborpapírjaimatKép

Dóri
angelheart

Hoka,

aneszteziológus szakasszisztens vagyok.

Dóri
angelheart

Dóri:
Köszi, tündér vagy! Kép
Hát akkor tényleg semmit nem jelent nálam se a 4,2. Kép
Na majd holnap kiderül. Délután megyünk előadásra, előtte beugrunk az ambulanciára az eredményekért.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsu,

reméljük minden okés ,és termel sok-sok inzulint a hasnyálmirigyed!

Dóri
angelheart

Hoka,

Leninek kitartás,a mh.-en töltendő időhöz!Szegény,de én sem hagynám otthon egyedül!

Dóri
angelheart

Sziasztok Lányok!
Én mostanság fogok szűlni,és most kerültem át a SOTE I-re.Egész 2005-öt átolvastam,de nem kaptam mindenre választ. Kérlek segítsetek!A babám normál módon fog születni.Nem lehet bevinni saját rucit neki,h abban legyen már a kórházban is? Szülés/születés után mennyi ideig lesz nélkülem,mikor adják vissza?A szobában, ahol leszünk minden van,ami a baba ápolásához kell?Pelus,babaolaj,alkohol,géz,ilyesmi...Fürdetéskor kezelik majd a köldökcsonkot,vagy nekem kell minden pelusozáskor?
Kérlek szépen, válaszoljatok!Köszönöm

Kép
dianab

Szia Dianab!
Üdv. itt!
Azt nem tudom,hogy saját cuccot lehet-e bevinni a ababának,de szerintem nem lesz rá szükség,mindent adnak.Nekem a pelus is elég volt,amit kaptunk,talán kettővel kipótoltam a csomagból,amit adnak ilyenkor.Ez is csak azért,mert nem volt kedvem kimenni kérni,de szerintem adtak volna.
Szülés után,ha minden okés,akkor elvileg még 2 órát a szülőszobán vagy megfigyelésen,egy ideig a baba is ott lehet Veled.Állapotától függ,hogy meddig.
A kórteremben van minden,ami kell.A köldökápolást,tisztába tevést nekem 1x megmutatták,aztán kész.Ha esetleg nem mutatnák me-bár ezt kétlem-,kérdd meg a csecsemősöket mindenképpen!Mindent kérni kell,és akkor biztos segítenek!
Egyenlőre ennyi.

Dóri
angelheart

Dianab
Üdv közöttünk. Én ugyan lassan 3 éve szültem Adélt, de akkoriban mivel pólyában voltak ott adtak rájuk réklit vagy kisinget. Egyébként is általában ők öltöztették át őket fürdetéskor, így szerintem ne vigyél be saját ruhát, nehogy elkeveredjen. Általában annyit vannak külön a picik amennyit szükséges, az én szobámban volt akinek már 1,5 óra múlva ott volt a babája, de volt akinek annyi nyák volt a légútjaiban, hogy délelőtt szült és csak késő délután hozták be, addig megfigyelés alatt tartották. A szobában volt minden ami a babaápoláshoz kell, de én vittem be neki plusz pelust a biztonság kedvéért, mert ugyan adtak nekik naponta 5-öt, de én sem tudtam első szülés lévén, hogy mennyit használ el. A köldökcsonkot kezelik a fürdés után, de nekünk annak idején megmutatták kérésre, hogyan kell és ha kellett nap közben is lekezelhettük.

Kópé
Nem irigyellek az okoskodó nagynéni miatt. Szerencsére nekünk ilyenben nem volt részünk. Igaz a rokonaink nagyrésze is távol lakik. Már akivel tartjuk a kapcsolatot a szüleimen és a bátyámékon kívül. De azt én is tudom, hogy amikor összeházasodtunk az én anyósom is jött mindig az okosságaival. Akkoriban még abban a faluban laktunk, mint ők, anyuméktól 60 km-re. Így kénytelen voltam hozzá fordulni, ha valami kínom volt. Nem nagyon volt benne köszönet.
Egyébként le kell sz..ni az ilyen megjegyzéseket, más világot élünk, mint ők annak idején. Egyébként is ha már a fiadnak kényelmetlen a pelus az már előrelépés, és ez legyen a fontos. A lényeg, hogy kiegyensúlyozott legyen a gyerek, és TI mellette álljatok, akkor az ilyen okos rokonok nem tudnak kárt tenni a lelkében.
Én a saját anyukámmal szoktam összeveszni, amiért a keresztlányomat szekálja mindig. Kétségtlen, hogy még nincs 5 éves és 22-23 kiló. Kicsit túlsúlyos. Főleg az én kicsilányom mellett látszik, meg az öccse mellett, aki szintén vékonyka akármennyit eszik. Brigi combjai szó szerint Adél comjainak a kétszerese, és ezt az én drága anyukám minden áldott alkalommal el is mondja az unokájának. Szegény gyerekbe már most belenevelné, ha tudná a ksebbrendűség érzését. Még szerencs, hogy nem gyakran találkoznak, és mindenki más próbálja az önbizalmat belesujkolni.

Kataa
Az unokatesód sem igazán normális. Azért megnézném 15 év múlva, hogy mit fog csinálni. Valószínűleg lesz egy rakás pénze, ha sikerül jó helyre elhelyezkednie, amit gyűjtögethet magának, mert nem lesz más akire hagyja. A sírba meg úgysem viheti magával. A gyerekek az élet értelme, látni hogyan cseperednek és lesznek emberré, és hogy milyen emberré az rajtunk is múlik, szerintem a világ legcsodálatosabb dolga. Aki ezt nem képes felfogni, az meg is érdemli, hogy egyedül maradjon. Nagy felelősség a gyerek, de ha belegondolunk miből lesznek, két szabad szemmel nemis látható sejtből, van ettől csodálatosabb?

Detti
nyfdetti

Lányok!
Köszönöm szépen a segítséget!Mivel az egész évi termést végigolvastam,olyan minta személyesen ismernélek Titeket.Jó a csapat!Lehet hogy még lesz kérdésem...addig is köszike!

Kép
dianab

Sziasztok,

Kope
Hu de kar pedig litaniat irtam,na majd ebed utan megprobalkozom ujra,de a profilos emil cimeddel,JO?Kép
Hat igen unokatesom egyedul van 27 evesen es en emg apsival sem lattam sosem,ennekk ovetkezteben kezd venlanyos lenni...PEnz az van a szuloktol lakas+kocsi/gyerek a termeszetes.Meg jo allasa van egy multinal.De a termeszete .....Talan majd az lesz ohgy allabadja igenyeit es 40 evesen hozzamegy barkihez.
Baratnod tenyleg fura stilussal bir,de lathato benne az irigysegTudod neki csak a csalados ember jut ,neked mega csaladKépKépProbalja mutatni hogy neki milyen jo csak hat az ember lany atlat a szitanKép

Hoka
Pihizz am,,mert legalabb januarig ki kell huzniKép
En oktoberre voltam kiirava a vegere,de hamarabb jott Alex ,es augusztus kozepeig dolgoztam.6 hetet voltam otthon pocakkalKép
Andrea nev nekem termeszese,az olasz kollegamat is igy hivjak RomabanKépEloszor tenyleg vicces volt 10 eve, de ma mar nemKép
Te mit is dolgozol?Tolmacsolsz?Olaszra?
En is halak vagyokKépKép

Dori
Marci hogy van??

Kzsuzsa
Na a lenyeg hogy tul vagy rajta.remelem minden Ok lesz az eredmennyel isKép

Detti
EgyetertunkKépKép

Dinab
Gratula a babahozKépEs tudjatok a nemet?

En tegnap feldiszitettem a lakast,olyan hangulatos vegre mindenKépAlex odavan erte rendesen,O nagyon figyel a reszletekre tipusKép

Na mennem kell,
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,

még tegnap este lázas volt.Most dől belőle a takony.Szerencsére nagyon szeret infra lámpázni,és az sokat segít.Boti is taknyos,de ő jobban viseli.
szombaton babazsúron voltunk,hétfőn telcsizett az egyik anyuka,hogy beteg lett a kislánya,ne haragudjunk,de számítsunk mi is hasonlókra.Valószínűleg ott szedtük össze.
marci is ilyen száz fülű,száz szemű,mindenről tudni akarok típus.

Dóri
angelheart

Jobbulást minden beteg kis és nagyobb gyerkőcnek!

Dóri,

Szegény Marci rendesen begyűjti ezeket a vírusokat! Még jó, hogy a Botit nem viseli meg! Én is féltem a hétvégi gyerek-bulik után, nehogy ez legyen a vége, de úgy tűnik megúsztuk.

Dinab!

Üdv. itt! Én vittem be egy-két bébirucit, és rá is adtam! Nem volt belőle semmi gond. A babaápolási cuccok elegendőek, amit adnak. Viszont amit mindenképpen vigyél: kis pamutsapi és kis takaró. Nemrég voltam benn látogatóban, és meg lehetett fagyni a folyosón, miközben a szobákban meg iszonyú a hőség! Ha egy baba ott nem kap tüdőgyulladást, akkor sehol! Ne nagyon vidd majd ki arra a huzatos folyosóra, vagy ha igen, akkor mindenképpen beebugyolálva.

Kataa,

A vipmail-es címem működik, arra küldheted a választ.

Kzsuzsa,

Milyen lett a cukorterhelés?

Kópé
Vendég

Szerintetek normális a férjem???!!!
Elmentem a közértbe,és addig ilyet játszottak:
Kép

Dóri
angelheart

És ő most mi? Kép

Láthatóan Marci nagyon élvezi!

Na erre valók az apukák! Kép

Kópé
Vendég

Dori
Ez nagyon cuki,de mi is akar lenni Marci?,Vagy azt a ferjed sem tudja???Lenyeg hogy lathatoan tetszett a nagyfiunakKépNem tunik betegnekKép

Kope
Valasz ment a vipmailre.Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Na Kope
Egyet gondoltunkKépKépKép

Kép
Kép
kataa

Kata
Köszike!Kisfiú!Hétfőn volt 3100-3200g,doki szerint szép nagy baba lesz,és most már tuti decemberi!Hu...
Kópé
Köszi az infókat.Arra gondoltam,viszek be és rá is adom a sajátját,ha szólnak,majd vívok,de akkor is bepróbálkozom.Csak azt nem tudom,engedik-e rugis-bodys megoldásban,vagy mindenképpen kell a pólya,mert van az is,csak nem szeretném használni.Meg gondoltam,elkísérem fürdeni,ha engedik.Betegesen félek,nehogy elcseréljék,megitassák cukros löttyel esetleg kis táppal,vagy bármi baja legyen.Első babás vagyok....

Kép
dianab

Dianab,

Nem fogják elcserélni, mert rajta van a karszalag, és azt nem lehet csak úgy levenni, max. levágni otthon.

Persze én is féltem...

Nekem nem szóltak sem a ruháért, sem, ha a fürdéshez elkísértem. A napokban született unokaöcsémet is mindig elkísérte az anyukája a fürdésre, akkor sem szóltak. Szerintem abba sem szólnak bele, ha nem pólyában van odabenn, csak meg ne fázzon.

Táppal nem itatják őket, cukros vízzel vszínűleg igen, de ha csak annyi időre van távol tőled, míg fürdetik, vizsgálják, stb. akkor nem.
Vendég

Dinab,
Engedni engedik a rugis megoldast,csak mint elsobabasnak javaslom hogy a polya (bar tudom az ottani nem olyan eszetikus mint a teid) nagyon biztonsagos.Konnyu megfogni vele a babat,es tenyleg melegen tartja.Egy kis otthoni sapi persze nem artKépTe viszed furdetni a babat ugyhogy nezheted amint szepikezikKépKép
El tuti nem cserelik,meghat 1 napos koratol mar Te is megismeredKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok lányok!!

Jelentem, visszatért belém az élet...Benike egyre normálisabban viselkedik! Liza is kezelhető! Itt egyetlen rákfene a vizsgaidőszak lesz...Kép

Hoka, nagyon csinosak vagytok mind a négyen!
Dórikám, nem akarlak elkeseríteni, de a febr. 4. lesz a tuti dátum Hokának, én is akkor születtem!!!

Kataa,
még a városban sétálva is eszembe jutott az unokatesód, tiszta nemnormális. Én biztosan nem tudtam volna magamba folytani a véleményem. És vajon majd gyereket is a szüleitől fog kapni???

Kópé,
nagynéni-nagybácsi ügyben is verhetetlen vagyok. AZ én nagybátyám állandóan használt szarokat ajándékoz, pl: zaccos kávéfőző, ragacsos hűtőtáska, 10 éves szagelszívó nászajándékba, fotóalbum a közepén néhány kép 1978-ból és ma pl. egy letört fejű kínai táncoló mikulás, ami ordító zenét játszik...Egy darabig rámtörtek mindig látogatni, de felszólítottam őket, hogy telefonálni illik látogatás előtt. Erre az ajtó elől telefonál, hogy itt vagyok...Kép

Ildi,
hogy bírod? mi újság?

jobbulást a betegeknek!

Katus
Vendég

Dianab,

én a szülőszobán akartam fekete fikctollal megjelölni a gyerekem talpát, nehogy elcseréljék...Kép

Katus
Vendég

Nemtom minek díszítette így fel az apja,de mire hazajöttem,már nyoma sem volt az egésznek.
Itt még nem volt beteg,ez múlt héten készült.Kedden estére lett szarul...
angelheart

Kataa,

Ment válasz!

Csak 10 perce kaptam meg a leveledet...
Szerintem ezt is figyelik... Kép

Kópé
Vendég

Kataa,

Egy kicsi 40fősKereskedelmi Kft.-nél dolgozom,mivel kicsi a cég nincs külün külkeres meg ilyenek.Hárman végzünk irodai munkát és mindenki csinál mindent amihez ért(könyvelés,fordítás,kapcsolattartás).Én szeretem,mert nem unalmas.

Dóri,
Szerintem a manóink ugyanazt a nyavalyát szedték össze.Ma mi is elég sok zsepit fogyasztottunk 100-on.Ami a férjedet illeti ,szerintem teljesen normális...Ma reggel nekemis két mikulás-sapkás fickó hozta ágyba a "nyuszis"kakaót.Mint utólag kiderült a kutyára is próbáltak adni egyet,de az nem díjjazta az ötletet.

Katus,
Neked legyen igazad !!!(febr.4.)

Üdv.Mindenkinek! H.Kata
hoka

Katus,

na jó,nem bánom!!!Kép
Örülök,hogy jobb a kedved!
Nálam még vannak visszaesések...

Hoka,

én orvoslátogatóktól tudom,hogy már influenza járvány van.(Na nem madárinfluenzára gondolok)
Sajtó mindig hazudik,ők akkor is azt mondják,hogy nincs,amikor már az van.
Hab a tortán nálunk:már Apa is szarul van!

Megyek,fürdőszoba áztatás indul...

Zsu,

v.c. terhelés,hogy sikerült???

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Na, megvan a terheléses cukor eredményem. Hát lestem nagyot, de már megszoktam, hogy az én szervezetem mindig képes meglepetést produkálni.
Szóval éhgyomri cukor 4,13, terheléses cukor 3,85.

3x is megnéztem, tényleg. Hogy hogy csináltam, ne kérdezzétek Kép))

Zsuzsa (26)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Tök mindegy Zsuzsa!Naggyon jó az eredmény,ügyi vagy,mehet a sütike ,meg a beigli ezerrelKép

Dóri
angelheart

Sziasztok!
Szülés után raknak valamit az ember hasára leszorítani?Kell az egyáltalán?

Kép
dianab

Katus
De joKépSzoval akkor mindenfele depinek vege es Beni is anyabarat KépKép
Hat igen nem semmi a csaj,de az egesz csalad nagy okoskodo.....hat szerintem apuka mar vett volna neki ferjet csak azt nme aruljak penzertKépKép
Hat ajandekokban tenyleg verhetetlen vagy,en mar csak dobogos lehetek a lejart szavatossagu AVON testapoloval,kibontott CD-vel es tovabadott ajandek fenykepkerettel egy rokontolKépKép

Kope
Jott valasz de nem volt benne level csak ures mailKép

Hoka
Szoval te is a kereskedelemeben vagyKépKépEn is azert szeretem mert mozgalmasKép

Dori
Bizti hogy van ,mert csomoan betegek az ismerosok kozul.
Kedvednek a karacsonyi keszulodes csak jo leszKép

Kzsuzsa
Ezek nagyon jok,ehetsz barmitKép

Dianab,
Csaszar utan tesznek kis homokzsak szerut,persze nem jo erzes de osszeszoritja a mehet.Egyebkent en hallottam hogy volt aki hordta ezt a leszorito bugyit es hamarabb ment vissza a hasaKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Most aztán lesz habzsi-dőzsi! :-)))

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kataa,

Hát igen.Kéne kaját is vásárolnom,ill. nagy bevásárlás lenne esedékes,de így?!

Dianab,

sima szülés után is nekem mindkétszer volt homokzsák.Két órát volt rajtam,amíg a szülőszobán kellett még maradni.Ez a két óra a szülés 4. szakasza...

Dóri
angelheart

Profilban új kép a fiúkról...Elég nehéz így elcsípni őket,állandó mozgásban vannak.

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Katus, győztél! Bár lehet, hogy mégsem: a mi nagynénink még ajándékot sem szokott hozni! Vagy ha mégis: akkor az általam legjobban utált megoldást választja: a gyerek névnapjára stb. Nekem ad egy borítékot kb. 2-3000 ft-tal, és bizalmaskodva hozzáteszi: úgyis kell neki most cipő, kabát stb... Kösz! Aztán gondolom előbb-utóbb a gyerek kezébe nyomkodja (nyomkodná), ahelyett, hogy ennél akár kevesebből venne egy könyvet, az a Zsoltinak mindig a legjobb ajándék, de ezt nem fogja fel. Kép

Egyébként hogy alakul a napirend? Szoptatás megy? Nálunk most kb. az van, hogy nappal alig, aztán éjjel jól belakmározik.

Kataa,

Megint küldtem, ha ez sem megy át, feladom!

Zsuzsa,

Ez jó hír. Nekem sem volt magas terhesség alatt. Viszont érdekes módon mindkét gyerekkel a szoptatás alatt iszonyúan kívántam az édességet, holott egyátalán nem voltam édesszájú korábban. Lehet, hogy ez nálatok is így lesz?

Dianab,

Én a leszorítós bugyit már 3. napon megpróbáltam magamra gyötörni. nem volt egy kellemes érzés! Úgy elszorította a combjaimat, hogy majdnem elájultam. Ráadásul pont akkor hívott be a dokim, hogy megvizsgálna... Kép
Úgyhogy 1-2 héttel később vettem elő újra.

Dóri,

Aranyosak! KépKépNekem sem véletlenül nincs kettejükről kép a profilban...
Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!

Kópé
Vendég

Dianab
Az elcseréléstől nem kell félni, mert a szülés után is veled van egy ideig a baba és azalatt úgy megfigyeled, hogy utána soha nem felejted el a vonásait! Nekem Adél otthon is még pólyában volt néhány napig éjszakára, mert annyira fázott, hogy egyébként óránkét kelt fel. Aztán szépen lassan hozzászokott a kinti hőmérséklethez és el hagytuk a pólyát.
Homokzsák nekem nem volt. Csak finom ebéd és sok folyadék.

Detti
nyfdetti

Kópé:
Már így van, nem csak lesz! Kép Kép
Igaz, a csokit megutáltam mióta terhes vagyok, viszont állandóan sütit ennék és 5x annyi szénhidrátos dolgot eszem mint eddig.
Azelőtt pedig szénhidrátos dolgokat sem nagyon komáltam, sem édesszájú nem voltam soha, nagyon kevés édességet ettem világéletemben..

Szóval van ilyen Kép

Üdv:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kópé:
Valószínűleg emiatt van akkor, mert a szervezetem ennyire brutál módon bontja ezeket a cuccokat és kell a pótlás neki.

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa

Lássuk be ez a jobbik eset! Kép Akkor jó étvágyat!

Kópé
Vendég

Sziasztok!

Itt van múlt heti kép rólam, ekkorát nőttünk már Kép
KépKép

Mi lesz január-februárban? Hova növök még? Kép Kép

Üdv:
Zsuzsa (26+2)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Dóri:
Néztem az új képet a fiaidról, nagyon hasonlítanak egymásra!! Édesek egyébként Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Dianab,
csüt. ön az előadáson mondták, hogy teáztatják a babákat, hogy nehogy besárguljanak, mert így könnyebben kimosódik a szervezetükből az a sok oxigén, amit a magzati haemoglobin 3szorosan megkötött. kevés cukrot is raknak bele, ami ad egy kis plusz energiát, főleg, ha nem eszik eleget.

Katica
24+4
katicuska

mit tudtok Inciről?
Nem írt napok óta. Biztos bent van...
katicuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?