Sziasztok Csajok!
JAj bocsánat, hogy nem írtam, majd később leírom, hogy miért.
Előbb írom a lényeget: Szóval a kisbabával minden rendben van, jó nagy, és mindene (nyaki redő, gerinc, száj, végtagok) megvan. Mondta előre az orvos Zsoltinak, hogy nem biztos hogy fogjuk látni a nemét. De aztán egyszercsak megállította a képet és elhallgatott. Én meg mondom: kisfiú? És mondja, azért állt meg mert kiváncsi volt, hogy látjuk-e, hát mondom persze. Szóval a lényeg, hogy KISFIÚ!!!!
Aztán kiderült, hogy amit én fütyinek néztem az a combcsontja volt
, erre jól kinevetett, hogy jól néznénk ki, ha akkora fütyije lenne, mint a feje. Na ezen jót mulattunk és néztük tovább. Ekkor még azt mondta, hogy nagy valószínűséggel fiú, de még nem százszázalék. Szóval nézzük tovább erre a kis drága úgy befordult, hogy szétterpesztette a lábait és totál az égbe meredt az antennája.
Na erre már az orvos is azt mondta, hogy ha bekerül a Guiness rekordok könyvébe akkor abból kér egy aláírt példányt
. És már nem is mondta, hogy nem biztos, hogy fiú
. Hát ilyen kisfiunk van
. Én annyira nevettem, hogy alig bírtam abbahagyni, rázkódott az uh-s kép.
De sajnos ezután következett a méhszáj vizsgálat...aminek az eredménye, hogy a külső méhszájam ki van nyílva.
Ez elég rossz hír, ezért most két hétig szigorúan feküdnöm kell itthon. Utána vissza az orvoshoz és majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Ez azért veszélyes, mert ez már nem zárul vissza (csak a szülés után, de hát most nem az a
lényeg), és fokozottabb fertőzésveszélynek van kitéve a baba. Nem beszélve arról, hogy ha ez tovább tágul.
Szóval nagyon kell vigyáznom, így Zsuzsi tornázni sem mehetek egyelőre két hétig, utána meg majd meglátjuk.
Azt, hogy ez mitől van nem tudjuk.Neki az a mániája, hogy nem alszom eleget, és hogy ő egy éjszakás ügyelet után néz ki úgy mint én mindig. Persze az is felmerült, hogy felfáztam, de nem tudom mikor.
A lényeg Lányok, hogy nagyon vigyázzatok magatokra, lassan menjetek az utcán, semmi megerőltető, és melegen öltözzetek!!!
Nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vigyáztam eléggé, de remélem azért nem lesz gond. Azért az orvos megnyugtatott, hogy ezzel még ki lehet hordani, úgyhogy ne pánikoljak.
Szóval ezért nem írtam, mert itthon vagyok, és mi úgy lakunk, hogy egy kertben Anyukámékkal és csak náluk van internet. Most nappalra átköltözködtem ide, de esténként, meg délelőttönként otthon vagyok ahol nem tudlak fogni Titeket
.
Még egyszer bocs!!!!
Puszi, Nóri