Tündi
Ez nagyon jó hír!!!
És szerencsés hónap a május
, Kristóf is akkor jött össze
Timika
Sajna nem ismerek egyet sem
Edina
Kristóf még 10 hónaposan se tud nagyon mászni, csupán egy pár lépést. Õ kúszva közlekedik, de úgy viharsebesen
Már a könyökén is le van horzsolva a bőr, annyit kúszik
Amúgy Kristóf közel 2 hónapon át csak négykézláb rugózott, utána elkezdett tolatni és utána hirtelen, egyik napról a másikra elkezdett előre kúszni.
Megelőlegezve Uniqiue-nak a választ, én ha jól tudom Laurájuk lesz
, szoktam ám olvasgatni a másik topikba, nagy titokban
Pólyát én nagyon utálom. Nekem olyan jó volt fogni azt a pici kis testét
Allergia pedig nem tudni mitől van. Én nem is gondoltamnak annak, de dokinéni szerint az.
A bal arcsocskáján piros a bőr és olyan durva, recés, én azt hittem, a hideg csípte neki ki. Mert abszolút semmi új kaját nem kapott, ugyanazt eszi, mint eddig. Semmi újdonságot nem vezettünk be, pláne nem tejtermékeket vagy tojást, amitől leginkább lehetne.
Elvileg lehet a mosószertől is. De ebben sincs változás. 10 hónapja ugyanazt a mosószert és öblítőt használom (folyékony Perwoll + fehér Silan) De most vettem Persil Sensitive folyékony mosószert, majd kipróbáljuk.
Meg kaptunk rá kenőcsöt, már mára is szebb lett tőle. Remélem elmúlik. Nem tudom mitől lehetett.
Úgy örülök, Kismacim már vagy 15 perce egyedül játszik megint
Fejlődik a drágám
Na erre most, hogy ezt leírtam, elindult felém, illetve nem, megállt felállni a járókájában megkapaszkodva
Most megyek, mert ha elvágódik a szanaszét hagyott építőkockáiban fogja szétütni a fejét.
Babus