Sziaztok!
Most tudok egy kicsit többet írni a férjem vigyáz a Vikire,játszanak a másik szobában.
Cirmike
Mire kaptad a Yarist,névnap,szülinap....?
Gratulálok hozzá,így a gyerekekkel is könnyebb lesz menni ide-oda.
Milyen színű?
Sznékata
Gratulálok a kis bébihez,vigyázz rá!
Szerintem a korkülönbség miatt ne aggódj,itt a csajok között is van 1-2 anyuka aki hasonló korú babákkal van otthon,majd biztos fognak segíteni tanácsokkal.
Lesz segítséged?Testvér,nagyszülő?Úgy biztos könnyebben boldogulnál.
Mivel van már egy kisfiad gondolom kislányt szeretnétek?Vagy mindegy csak egészséges legyen.
Oroszlányon hol laktok?
Anyósomék is ott laknak a Borbálán.
Milyen suliba jársz?
Hol dolgoztál kisfiad születése elött?
Reni
Karácsonyi fényképeket a gyerekekről Dózsakertben is csinálnak a Kodakban,majd megérdeklődöm,hogy mennyiért és milyen háttérrel.
Mi is gondolkodtunk,hogy a Vikiről kéne.
Lola
Viki a múltkor csak 3 napig volt rekedt,de akkor szerencsére nem ment el a hangja.
A héten szerdán belázasodott/38,8 C/,csütörtökre láza elmúlt,de nem volt hangja abszolút
Péntekre minden helyrejött,már csak egy kicsit van berekedve.
Rita
gratulálok a költözéshez!
Majd várjuk a képeket a házról kívülről-belülről.
Csinálsz majd neki itt a babaneten albumot?
Lilla
nem irigyellek a fogzás miatt,szegény kisfiad,legalább hamar túllesz rajta ha egyszerre többb jön neki
Remka
köszi szépen szavazatodat.
Nem semmi amit a doki mondott a Márkról.
Gondolom hirtelen nem tudtál szóhoz jutni.Szerintem sem refluxos a Márk,egyik ismerősöm kislánya 5 hónapos és ő is szinte mindn kaja után bukik,van hogy 1 óra múlva,de neki nem mondta a doktornője hogy refluxos lenne,majd kinövik a babák ezt,a doki meg mondjon amit akar.
Viki már jobban van szerencsére,most megint szerintem a foga jön amiatt nyűgös egy kicsit.
Holnap délután megyünk a férjem munkahelyére Mikulás ünnepségre,majd teszek fel képeket róla.
Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika