Dori!
Sajnos a mi sulink fizetos, es szivatos. Mi nagyon megkuzdunk ezert a hulye diplomaert. Nagyon szerettem volna ezt a szakmat. Ez idegenforgalmi es szalloda szakos kozgaz. Sajnos a szakmai resze egy nulla. Szakosodas nalunk a 4.evben van, igen jol olvassatok. Masutt mar a 2.ban lehet. Na mindegy. Iszonyat szivatosok.
Most van egy olyan tantargyam, hogy egeszsegorientalt elelmezes. Na a hazi feladatot anyukam 30eves orvosi gyakorlattal, a nagynenim meg tobbel nem nagyon tudta. Olyan orvosi reszt erint a tanar, mint egy orvosi egyetemen. Az a gond, hogy minden hulyeseget tanitanak csak a lenyeget nem. De en mar ezen nem is idegesitem magam.
A legdurvabb az volt, hogy kb elsoben en azt terveztem, hogy egy nagy szallodaban dolgozom majd valami vezeto felesegkent. Aztan az egyik szallodaban beszelgettem a portas sraccal, es mondta, hogy ket nyelvvel, es ezzel a sulival a portaig jutott
A fonok valakinek a valakilye diploma nelkuli, nem beszel nyelveket. Errol ennyit.
Anyumeknal allami cegnel a jogaszt levaltotta a fonok veje, es igy tovabb, az allami cegbol csaladi vallalkozast csinalnak
Ugy nez ki anyumnak is ki fogjak adni az utjat. Apumnak mar kiadtak
Katasztrofa! Hatalmas gyakorlata van mind a kettonek, es megis. Mi lesz velunk, ha mi idosebbek leszunk? Bele sem merek gondolni.
Dori!
igazad van szerintem is!
Kepzeljetek, Atti hetek ota sokszor ebred. Most viszont csak egyszer kelt fel ejszaka
es ma delelott 3,5 orat aludt kint az udvaron. Hat en olyan boldog vagyok, hogy szinte szarnyalok.
Tegnap megevett egy nagy uveg bebikajas banan-almat delelott-delutan
Nem hiszem, hogy ezert lett ma ilyen jo gyerek. Ti, hogy csinaltatok, delelott szopi utan adtatok gyumit?
8560g az Atti ruciban (egy body, pamut kantaros, harisnya, ures pelus) Olyan 8kg lesz puceran. Hihetetlen! 72cm amugy. Ja, es 5honapos
es csak szopik
es megint megjott, most mar 4szer. Kicsit csalodtam, mert azt hittem amig szoptatom legalabb nyugtom lesz.