Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyors bekuk!
Köszi BaliKép ,de még van (5-10.napom).
Kicsit mérges lettem mert a kinderwunsch áttette a pémet a 21 napraKép!De ez nem jo szerintem!!
Na meg akor nem is voltunk együtt pár napigKép!!

Kép

És felteszem a fertilitit(ami szerintem az igazat) mutatja ,de irjatok véleményt!

Kép

Holnaptól többet kell dolgoznom ,szerintem nem is lesz idöm jönni,mert hulla leszek,sok árut kapunk és rengeteg árváltozás vanKép!!Ma inditják meg a lakáshitel kérelmetKép,ha minden rendbe van miénk a lakás jan.1-tölKép,bár a beköltözés az messze lesz(talán március),mert sok mindent kell vennünk.

Na én megyek ,mert ma is nagyon fáradt vagyok és pihiznem kéne !!

Kép

Puszi!!

Bocsi de nem tudtam mindenkinek irni!!
Vendég

Keditke!
Szerintem a fertility hihetőbbet ír!Kép
Az legyen, ami a legjobb neked!KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok Lányok!

Kriszti! Iszom a palástot, napi kétszer is. Honnan gondolod, h attól lehet?
Amúgy kezdek megbarátkozni a görbéddel! Nem is olyan rossz ez!Kép
Manka! Sztm az pont jó, ha most az elején ilyen a hőd. Ja és igen szigorúan pontosan még ágyban kell mérni különben nem ér semmit.
Junkó! Jó, hogy jöttél. Várunk majd a doki eredményeivel.
Angel! Én nem mondtam, h endos vagyok.S remélem, hogy nem is. Csak a régi fogigátló előtti énemhez, amikor még egy lépést sem tudtam tenni annélkül, h el ne csöppenjek, ahhoz képest kevés.
Örülök neki,h neked felmegy mert én még sosem voltam 37-en. Ja azt írd meg, h miből gondolod ezt az endo doltot?
Bali! Sztm ha alacsony a progi akkor végig viszonylag alacsonyan van a hőd és alacsonyra rakja a ferti a vizzszintes piros egyenest. és ha az alacsony akkor a méhnyálkahártya nem tud megvastagodni, mert azt ez a hormon vastagítja és ebből következik, h kevés a mensi, mert az meg a méhnyálkahártya leválása ugye?! Ezt csak én következtetem, vagy talán valahol olv. azt már nem tudom. De elég logikus sztm.
Edtike! Jó a görbéd és a ferti mond igazat. Sajna, h kevesebbet jössz!

Remélem mindenkinek írtam.
Puszi
vki kérdezte mióta próbálkounk: célirányosan szept.
Vendég

Tlidi,
eszembe se jutott az endometriózis!!! Kép
csak arra céloztam, hogy a mensi mennyisége az endometriumtól függ! Kép

Általában a 36,8-9 szoktam én is lenni ciklus 2. felében, egy-egy kiugró napon 37 (meg egyszer volt 37,1!) Az alaphőm 36,3-4.

angel37

Jaj, az jó, mert nagyon beparáztam. Amúgy ha az lenne azt látták volna a hüvelyi uh-val ugye?
Vendég

Asszem UH-val se biztos, hogy látható, leginkább laparoszkóppal szokták felfedezni...

De ha jól emlékszem azt írtad, hogy nem sok a mensid, úgyhogy ne aggódj Kép

angel37

Köszke!
Vendég

Itt vagytok lányok!

Annyira felidegesített ez az alacsony hő dolog, ogy a páromat is elküldtem szájban és hónaljban hőmérőzni... szájban 4 tizeddel alacsonyabb volt, és nekem is...És ezzel az eredménnyel már ki tudnék békülni...
Lehet, hogy hülyeség, de én például nyitott szájjal alszom, mert nem kapok levegőt az orromon gyerekkorom óta, tehát külső hőmérsékletre hül a nyálkahártyám. Nagyon zagyva vagyok?
Tehát a kérdés: ha eltekintünk a számoktól (tudom, hogy nem lehet, de mégis...), akkor sem jó a görbém? mármint a vonalvezetése? Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Mi az az "endometriózis"? Bármi is legyen, rosszul hangzik...

Livi

bali78

Bali! A másik topicban pont most mesélte el Narco mi az endó, olvasd el, mert ebben még én sem vagyok szakértő úgyh. nem tudom elmagyarázni.
Az előző görbéd, nem az a baj, h mennyin vagy, hanem hogy láthatóan az első félben alacsonyabban a másokikban magasabban kell lenni. Nézd meg pl.: Editkéét. De nem kell izgulni, a mostani biztos jobb lesz. Nálam is így volt, a múlt hónapban már egész szépet kreáltam. A lényeg,h minden nap ugyanakkor mérd és ágyban felkelés előtt. Ja és a cikl. közepén legyen felugrás mert akkor van pé.
Ne izgulj. Várj! Én is a cikl elején vagyok.
Kriszti hol van??
Vendég

Lányok csak gyoran. Új irodába még nincs net, ezért itthonról tudok csak írni.
Szóval dokinéni mondta mindkettőnk eredménye jó, csüt-től szombatig lehetőleg ki se kelljünk az ágyból. Kép
Aztán hétfőn újra UH.

Sziasztok, este majd próbálok jönni.
Mindenkinek szép napot!
j.
Vendég

Sziasztok!

Már kb két hónapja olvaslak rendszeresen benneteket, én is hőmérőzök, már másfél éve szeretnénk babát. Igaz, egyszer már voltam kismama, de csak 16 hétig. Kép Tehát kivártuka kötelező fél évet. És ismét belevágtunk.
Ez volt a másfleledik ciklus. Amiért írok, az az, hogy iszonyatosan dühös vagyok, és titeket is szeretnélek figyelmezetetni!!
Ne használjatok Gravi - Hcg típusú tesztet, ha nem akartok koppani. Nos, nekem tegnap előtt lett egy halvány zebrám. Ma pedig 2.cn. (36,7 - ez nálam nagyon alacsony) két negatív teszttel. Tudom, hogy ez most nem vetélés volt, csak egy hibás pozitív eredmény. A gyógyszertárban szóvá tettem a dolgot, de a gyógyszerésznő csak unottan vonogatta a vállát! Ezt nem hiszem el!

Mindenkinek nagyon szorítok. Editke! Remélem hamarosan sikerülni fog. Kamilla! Annyira küzdötök, mihamarabbi sikert kívámok. (Azért titeket emeltelek ki, mert akkoriban tűntetek fel itt, amikor én vetéltem, és külön megjegyeztelek.)
A többieknek is nagyon sok +++++ drukkot küldök.

Puszi mindenkinek!
P
pitypalatty

Figyu Csajok, miért a grafikon végében van a görbém, előre lehet hozni valahogy?
Már megint mászik a hőm felfelé, ez akkor most megint rossz?

Szia Pitypalatty!
Siófokon is olyan nagyképű gyógyszertárosok vannak, hogy legszivesebben sorba pofoznám az összeset!
Kép

Kép
manka2

Szió Lányok!

Editke

Szuper a görbéd!!!Tünetek?KépRemélem,semmi komolyKép!

Ildi

Csak egy kis helyesbítés,ha nem bánodKép:szóval nem a progi felelős a nyh felépüléséért,hanem az ösztrogén a ciklus első felében.Amint ez mevan,reped a tüsző és a visszamaradó tüszősejtekből lesz a sárgatest,ami a progit termeli,ez tartja fenn a nyh-t,hogy be tudjon ágyazódni az embrió.Pont emiatt nem akkor van tüszőrepi,amikor felugrik a hő(mert akkor már van progi,aminek előfeltétele a repedés),hanem amikor leesikKép.Na bocsi az okoskodásért,csak kitört belőlem a tanárKépKép!(ha már nem dolgozok,tudodKép)
Amúgy meg csak így továbbKép

Bali

No,az előbb írtam le Ildinek,hogy is van ez.Igaza van,az a lényeg,hogy legyen egy leesés,aztán ugorjon vagy másszon fel a hődKép.Akkor jó a ciklus.De meglepik mindeig érhetnekKép.
HÕ:igen,ha nyitott szájjal alszol,akkor bizony alacsonyabb lesz az ott mért hő,így tk nem is jelent bajt.Nyugodtan mérd ott,csak akkor mindig így aludjKép.Igazából az ugráson van a lényeg.Hogy honnan,az már lehet egyéni eltérés isKép.

Krisztikém:mi újság????KépTe már nagyon közelíteszKép!

Junko

Jujj,ez szuper!Akkor most pőár napig ne is lássunk itt,pláne nem esteKépKép!Drukk megy!UH-n mit akar nézni a dokinéni?Hogy volt a tüszőrepi?

Pitypalatty

Sajnálom,ami történt,16. héten nagyon megrázó lehetett..KépMi történt tk?Kép(persze csak ha nem vagyok tolakodó).
a Gravi-HCG-vel én sem voltam megelégedve,bár elvee nem szeretem ezeket a csepegtetős teszteket,de nekem tévesen negatívot jelzett,igaz,elég korán teszteltem.De a Clearblue másnap már erős pozitívat adott...
Akkor nektek hajrá!!!!Drukk megy!KépDokihoz kell visszamennetek?Kép

Manka

na,indul a ciklus,látomKép.Viszont segíteni nem tudok,majd a lányokKép!

Pusza mindenkinek,Anyapoc

anyapoc

Hello mindenki!

Manka!

Szerintem azért ilyen, mert amikor beállítgattad a dolgokat, említetted, hogy nem írtad be a start ..xy-ot. De csak tippelek, később pontosan utána nézek...

Junko!

Ettől kellemetlenebb "gyógykezelésen" sose kelljen részt venned!!! Kép Már egy ideje álmodozom arról, hogy kettesben töltünk a párommal néhány órát, de lehetetlen... 4 nap az ágyban!! Ez zseniális! Becsülj meg minden percet, mert ha megszületik a manód....Kép

Pitypalatty!

Nagyon-nagyon sajnálom! Annyit gondodlkozom ezeken dolgokon... Először azon aggódunk, hogy sikerül-e teherbe esni, aztán, hogy megmarad-e, aztán, hogy egészséges-e, aztán ismét, hogy megmarad-e (most épp a bölcsőhalálos sztorik hatása alatt állok). Beszéltünk ezekről a párommal és megállapítottuk, hogy a kevesebb gyereknek egy előnye van, hogy nem aggodjuk szét magunkat többször... Persze azért belevágunk!
Kép
ezt most csak azért raktam fel, mert kivételesen működik a melléklet feltöltés...
Puszi

Livi

bali78

Sziasztok!

de kedvesek vagytok. Azóta már egy kicsit lehűtöttem magam. A savanyú gyógyszertáras néninek is megvan biztos a maga baja.
Anyapoc
Igazából nem lehet tudni, hogy mi történt akkor. Elvileg mindennek rendben kellett volna lennie. Az Uh-n derült ki, hogy nincs szívhangja szegénykémnek.
Egyébként ezen nem szabad aggódni, - mármint hogy minden rendben lesz-e ... miért ne lenne?
Olyankor meg már úgysem lehet segíteni, ha nincs.
A szövetani eredményből csak annyi derült ki, hogy méhen belüli elhalt terhességem volt. Az orvosok nem tudták megmondani mi volt az oka. csak azt tanácsolták, hogy ne keressek okokat, és engedjem el a halott kisbabát a következők érdekében...

De javaslom a kismamáknak, hogy ilyesmikkel ne foglalkozzanak!
Igazából annyira klassz dolog kismamának lenni - hányva, álmosan, feszülő pocival - hogy újból végigcsinálnám akárhányszor, még akkor is, ha tudnám, hogy mindig az lesz a vége.

Most rohanok, mindenkinek szép csütörtök délutánt!
p
pitypalatty

Sziasztok!!

Pitypalatty!

Sajnálom,ami történt,16. héten.

Ildi!

A kinderwunsch teljessen meghülyült a mai naptol meg kivette a pé-t.Lehet nem is használom már többet.De a fertili még tartja a 16.napi pé-tKép!!

Anyapoc!

Örülök,hogy itt vagyKép!!Kaptál mailt??"én voltamKép"

Manka!
Siofoki vagy?De joKép közel van a Balaton!!

Most meglepö lesz amit irni fogok!A köv.hónaptól szüneteltetjük a babaprojektet,mert ha megvesszük a lakást akor rengeteg munkánk lesz ,és ahogy rendbe jövünk "minden téren ",föleg anyagilag,utánna irány a dokiKép.De nem fogok védekezni,sirni se fogok ha esetleg megjön.Bár a szivem mélyén nagyon szeretném már KépDe a párommal igy egyeztünk meg!De azért remélem szivessen láttok itt?!!

Kép

Kép

Sziasztok!!
"még egy kicsit itt leszek ,ma"
Vendég

Na szép sehol senkiKép!!

Kép
Vendég

Na akor én is lépek!!

Kép
Vendég

Csajok!!!!
A másik topicban Banya Babás lett!!!! Kép
Mi van ma ezzel a topiccal??
Gyertek!!!
Anyapoc! Nagyon köszönöm az elmzést, utánaolvastam és teljes mértékben igazad van. Kösz
Pitypalatty!
Nagyon sajnálom, ami történt. Köszönjük a tesztes infókat, h megosztottad velünk.
Bali!
Én is most vagyok a 10. napon fej-fej mellett haladunk, remélem jó irányba!! Sztm eddig jó a görbéd!!
Editke! Megy a drukk. Remélem még fennt vagy! Szorítok.
Junkóóóóóóóóóóóóóó!!
Helló!! Mi volt a dokinál????
Manka!
Jó a görbéd csak kérjél egy új ciklus!!
Angel!! Mikor is mész a dokihoz??

Puszi Ildi!
Vendég

Sziasztok!

Editke

Nem kaptam meg a méledet,küldd át mégegyszer!Remélem,nem a freemailnek van baja,mert újabban még a vírusos leveleket sem kapom...
A görbéd szupi,még akkor is,ha most szüneteltekKép.Lehet,hogy ez fog jót tenni!Én aztán tudom,milyen pocakosan lakást átrendezni,vagy festeni,vagy költözködniKép.Mindkettőnél kijutottKépKép!
Azért ügyik legyetek és csak járogassál erre!

Bali

Na,még talán pár nap és többet látunk a görbédenKép!

Pitypalatty

Még1szer sajnálom,nagyon megrázó lehetettKép...De igazad van,előre kell nézni,mert biztosan nem lesz baj!KépÉn nagyon drukkolok,hogy mielőbb sikerüljönKépKépKép!

Ildi

Na,én itt vagyok!
Szuper hírekkel jösszKép,csak beindul a zebrásodásKép!
Csak aztán rajtad is ám a sorKép!

na megyek a gyermekért az ovibaKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

Átküldtem Kép

Na akor a görbém is felteszem,bár igen csak lefelé csuszik !!Ugy is tudom hogy most se sikerült!A köv.hónaptol meg nem lesz hömérö!!

Mindenkinek jó hétvégét!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket, de ma írok is! Én most novemberben hagytam abba a fogigátlót (8 évig szedem), aztán most hőmérőzök, mert kiváncsi vagyok, hogy jól működök-e! Kép De ahogy látom, nem... Kép
Ja, és nekem 35-tel kezdődik a hőm (valaki írta, hogy a 36,1 olyan alacsony).. Kép
Remélem befogadtok, szeretném feltölteni a görbém is.
Üdv,
Timi

Timi
Kép Kép
timocska

Megpróbálom feltölteni. Igaz, nem profi görbe, mert a fertilityfriend nem engedett regisztrálni, ezért a párom kreálta! Kép De azt hiszem, a lényegnek megfelel..<!--attachment: testh_m_rs_klet-306225.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*32.3*november*testh%f5m%e9rs%e9klet%2exls --><center><pre>
Képnovember
testhőmérséklet.xls (32.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timocska!!

Üdv ittKép
Sajna nem tudtam megnyitni a görbédetKép!!
Nem tudod másként feltenni(pl jpg-be)?

Az én görbém egyre csak lejjebb megy,szerintem pár nap és megjön!!

Kép

Kép

Mindenkinek sok pihenést a hétvégére!!

puszika!!
Vendég

SZiasztok!

Timocska, üdv! Kép
kicsit alacsonyak a hőid... milyen hőmérőd van? a digitális nagy baromságokat tud néha mutatni!
Az alacsony hő magában még nem lenne baj alaphőnek, csak a ciklus második felére jellemző emelkedés még nem látható benne! Ha hosszú a cikusod akkor még megemelkedhet! Kép
Én 10 évig szedtem fogigátlót! Te milyen gyogyit szedtél?

Editke Kép
disznóság ez a hő, hogy csúszik lefelé, de azért még lehet egy picit reménykedni! Kép

Tlidi Kép
tegnap a másik topicon válaszoltam neked! Kép
pénteken voltam és megyek hétfőn újra!

angel37

Sziasztok!
Elutaztunk,azért nem voltam.Kép
Még nem sikerült végigolvasni,majd picit későbbKép
Egyenlőre semmi váratlan.Megjött csüt. este,ahogyan gondoltam.Végre a 34. napon!!!!Én most ennek örülök nagyon!!!!

Pussz:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Angel! Digitálissal mérem, de lehet, hogy jobb lenne hagyományossal is kipróbálni. Amúgy Meliane nevű gyógyszert szedtem.

Editke! Megpróbáltam feltölteni a görbém, hátha sikerül.Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Lanyok, bocsi most onzozok de nagyon faradt vagyok, hogyan lehet feltolteni a gorbet?
Kepzeljetek HUGOM BABAT VAR!!! Ma mondta el, kb. 3 hetes lehet, tehat aug elejere esedekes. Parja nagyon meg van remulve, meg nem akart babat mert nemreg vettek lakast reszletre es most rendezik be szep lassan, hat most tervezhetik a babaszobat. Kép Kép Kép
Hugom boldog , de szomoru is hogy a baratja igy all a dologhoz de majd csak hozzaszokik a gondolathoz.
Nagyon fiatalka a hugicam, meg csak 21 eves.
Majd holnap olvasgatok de most megyek hunyni, bocsika!

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
A hozzászólásnál a "melléklet feltöltése" gombra kell kattintani, aztán ki tudod választani, hogy honnan és mit szeretnél feltenni. Csak vigyázz, hogy a mérete ne haladja meg a 600x600 pixeles méretet. Ezt bármelyi grafikai programnál (photoshop, paint stb.) be tudod állítani!
Amúgy mi még nem "találkoztunk", új vagyok nálatok, tegnap jelentkeztem be!
Szép napot!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Timocska

ÜdvKép.Tényleg elég alacsonyak a hődi,de a digitális hőmérővel nem is csodálomKép.Már párszoer felmerült ez a kérdés,a lényeg,hogy azzal is 10 percig kell mérni,még akkor is,ha csipog.Legjobb belső hőt mérni,pl száj vagy hüvely...Te hogy csinálod?
Én meg tudtam nézni a görbédet egyébkéntKép...
Elég nagy szórásokat mutat így az elején is,majd meglátjuk,mmi lesz belőleKép.

Editke

Hát tényleg disznóság,hogy esik a görbe,de azért még reménykedjünkKép...

Kriszta

Merre jártatok???Kép
Hurrá-hurrá:akkor most örülönk,mert normális hosszúságú a ciklus?Kép

Tontica

Gratula Húgodnak,hát az eleje tényleg nem egyszerű.Pláne így érzelmileg feldolgozni...KépDe sokszor megijednek az apajelöltek,aztán szépen megbarátkoznak a gondolattalKép.21 évesenKép...,hűűű,én még gondolni sem akartam ilyenekre...igaz,23-24 voltam,mikor férjemmel megismerkedtemKép.

Sajna én tegnap rossz híreket kaptam.A tavalyi estis osztályomba járt csajszinak meg kellett a 20. héten szülnie a babáját,mert a szíve nem volt rendben a babácskának.Nagyon meglepődtem,amikor pocak nélkül láttam meg,amikor utoljára találkoztunk,akkor járt az elején.Aztán elmesélte,mi történt...KépUgyanebben az osztályban egy másik tanítványom babája agyhalott lett,mert az orvos nem időben császározta...folyik a perKépKép...Szóval sz.r az élet..Kép

Puszi és bocs a negatív gondolatokért..

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Timocska!!
Tényleg elég alacsony a höd ,csak a ciklus második felére jellemző emelkedés még nem látható benne! Milyen hosszú a cikusod akkor még megemelkedhet?

Tontica!

Gratula HúgodnakKép!!

Kriszta!
De jo ,hogy megjötettekKép ha lesz idöd,akor irj le hogy merre jártatok...stb!!Kép

Anyapoc!!

Hát nem tum mi van az én szervezetemmel,ma reggel 37-et mértem,de érzem a hasamon ,hogy meg fog jönni,és "hüvely" százazság érzet is meg van,akor mért ment fel a höm?

Felteszem a görbét:

Kép

Sziasztok!

Holnap jövökKép!!!

Kép

Kép
Vendég

Anyapoc!
Tegnap rájöttem, hogyha tovább mérem, mint amikor csipog,akkor ugyanúgy mér, mint a hagyományos hőmérő! Kép Én még csak most kezdtem (2 hete), úgyhogy szivesen veszek mindenféle tanácsot! Amúgy a hónaaljamban mérem, de ha inkább szájban vagy hüvelyben a legjobb, akkor a következő ciklustól ott mérem majd! Kép Köszi a hasznos infókat!
Ma picit feljebb ment 36,2-re, a tegnapi 35,6-hoz képest! Ez jó?

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timocska!!

Kép
Szerintem ,jo csak maradjon is fennt a hö!!
A köv.hónaptol szt a szádba mérd az a biztossabKép!!
Puszi,szia!!
Vendég

Szia Timocska,
ez a 36,2 már jobban hangzik Kép bár a pé-hez még magasabbra kellene emelkednie...
egy teljes mért ciklusból lehet igazából vmi érdemlegeset mondani! Kép
én is a számban mérem! Kép dugd a nyelved alá a hőmérőt! Kép

Editke Kép
rejtély ez a mai 37! nincs egy kis megfázás, vagy alváshiány?
jelethet ám vmi nagyon jót is! Kép

Kriszta,
akkor ez azon kivételes alkalmak egyike, mikor gratula a mensihez! Kép

SZia Anyapoc! Kép

angel37

Szia Angel!

Hár ez az ,hogy már idöbe aludtam tegnap este,és megfázásnak nincs semmi jele,ez nagy rejtély számomra!!
Pár nap és mindenre fény derülKép!!!
No azt hiszem megyek ebédelni!!
Puszi!

Sziasztok!!
Vendég

Editke,
remélem jól derül ki! Kép

Ma én is kereken 37,0 voltam! Kép

angel37

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Editke
Szupi a hőd!!!!KépNagyon-nagyon drukkolok!!!!!
Az az érzésem,ez a hónap nyerő leszKépPláne,hogy pont most beszéltétek meg,várhat még a baba.Ilyenkor szoktak megjellenni a pocaklakó pajtások!!!KépKép

Ildi
A palástfű teától több lány is írta,szurkálgat a petefészke.Lehet nálad is attól van ilyen.
Ha jól számítom,már projekteltek hétvégén ezerrelKépKépKépSok sikert!!!!

Bali,Junko
Nálatok is ágy-napok vannak??? szupi!!!!!!!KépKépKép

Anyapoc
Hát a rossz híreket remélem sok jó követi majd!!!
Nekem meggyőződésem,soha semmi nem történik véletlenül!!!!Mindig oka van.Hogy mi az ,majd később kiderül.

Angyal
Gondoltam ám rád pénteken!!Nem felejtettem el,hogy vérvételre mész!
Hétfőn lesz eredmény?Hőd hol tart ma?

Timocska,Pitypalatty
Üdv. nektek a topikon!!!!!

Rólam
Tudjátok a férjecském még mindig gyakorlatozik,és vele voltunk.A héten nem megyünk mert mikulás est Képlesz,meg oltás a kiscsajnakKép .De legalább itt leszek veletek.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Te egy gondolatolvasó vagy?!Pont most kérdeztem a hőd,és előre válaszoltál,szuper!!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta
Kép Kép Kép

Hétfőn levesznek még egy kis vért csak progihoz! Majd akkor rákérdezek, hogy mi van!

angel37

Akkor drukkolok hétfőre is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Nagyon várom,mit mutat a hormon-labor!!!Bízom benne csupa jót!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi! Kép

Remélem, hogy legalább hormonális gond nincs velem! Vagy ha van is, nagyon komoly talán nem lehet, ha van rendszeres ciklusom...
Azért izgulok rendesen!

angel37

Természetes,hogy izgulsz!Rendszeres ciklusnál valóban nem lehet gond.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta

Akkor Apa itthon?Kép
OltásKép-->drukk megy,hogy minden rendben legyenKép.

Editke

Hát ez nekem is furi,de kíváncsi vagyok,mit hoz a holnap---után---után---...KépKép
Ja, a leveled még mindig nem jött át,ha arról a címről küldted,ami a profilodban vanKép...És szupi a profilképedKép!

Angel

SzióKép.Én is drukkolok holnaphoz.Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.Ebben is lesz progi nem?Vagy miért kérted külön?
Ha van rendes ciklus,az szuper.A hormonális gondokat ma már jól tudják kezelni,az a jó!Szt nem lesz nagy gáz,meglátodKép!

Timocska

Ügyi vagy akkor a hőmérővel!KépAngel jól írta,nyelv alatt mérd.Azért jobb a száj,mert az belső hőt mér.A hónod altt meg ki tudja,mennyire teszed mélyre stb..Az nekem is idióta adtaokat szokott adni,sokzsor már a kihűléstől féltemKép!
Másik aranyszabály,hogy közvetlenül ébredés után,lehetőleg azonos időpontban mérni,még mielőtt felkelnél az ágyból.Még pisilni semKép!

Na megyek,mert húzós volt a napKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Timocska Kép

Koszike, sikerult jpg-be elmentenem es igy fel tudtam tolteni.
Babat szeretnetek vagy csak kivancsisagbol mered a hodet? En, egy: kivancsi vagyok, ketto: termeszetes vedekezes szempontjabol, harom: igy mindig megvan az esely arra, hogy"becsuszik" hi-hi-hi es igy izgibb. (legalabbis nekem, nem az uramnak) Kép
Szerintem azert mersz alacsony hot mert a honaljadban mered, ha belso hot mernel az tutti magasabb lenne.
En huvelyben merem (megiscsak ott a kenyelmesebb Kép ) es ugy latszik "meleg" vagyok mert nekem meg tul magas a hom. Kép

Anyapoc: Kép

En egesz csaladom ilyen "gyerekcentrikus" en is amiota menzeszem van babat akarok Kép
A hugomnak mar volt egy vetelese ezert most nagyon izgulunk, azert is, hogy tenyleg ugy legyen ahogy mondod es elfogadja a fiu.
Ezek tenyleg rossz hirek, szerintem nem lehet annal szurnyubb mint elveszteni egy gyereket meg ha a pociban volt is.
Borzalmas lehet! Kép

Editke Kép

Izgi a gorbed, ki tudja mi lesz ebbol. Kép

Okr: Kép

Hetfon nalunk is oltas lesz Kép Ma feldiszitettem a nappalit meg kiraktam az erkelyre az egoket, tiszta karacsonyi hangulatom van, fiamnak meg irtora tetszettek a fenyek. Kép

Kép
(Meg nagyon az elejen vagyok, semmit nem lehet belole kiolvasni de megis csak az EN gorbem Kép
Mit jelent a lukas pont?)

KépKép
KépKép
tontica

Halihó!
A tegnapi nap nálunk is a karácsonyi díszítgetéssel telt, telefújtuk az ablakokat angyalkákkal, csegőkkel, fenyőfákkal! Olyan szép lett! Kép Na, és persze meggyújtottuk a második gyertyát a koszorún!
Tontica!
Elsősorban most azért mérem, hogy megtudjam, 8 év fogigátló szedés után hogyan működik a szervezetem! Picit parázom is, mert annyit olvastam, hogy ilyenkor aztán jól felborul a hormonháztarás és ejnye-bejnye stb! Kép
Aztán meg most megpróbálunk hozzátok hasonlóan természetesen védekezni, meg pár hónapon belül babát is szeretnénk.. Kép
Anyapoc! Ma is 36,2-t mértem, lehet, hogy mégsem vagyok reménytelen eset? Kép
Lányok!
Olyan jó, hogy ilyen kedvesen fogadtatok,tök jó, hogy ezeket a dolgokat nem csak a férjecskémmel beszélhetem meg, hanem szakavatott emberekkel is! Kép
Engem a fertility vmiért nem enged regisztrálni, vagy csak annyira szőke vagyok, hogy valamit rosszul csinálok?
Ja, bocs, ha hosszú voltam! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok Csajok!

Hú, jó régen voltam itt. Fel rakom a görbém, hogy büszkélkedjek, a múlt héten nagyon beparáztattatok, amikor azt mondtátok, hogy mászós a görbém és hogy nem volt pé-m, de most visszaesett a hőm és most reménykedek, hogy holnap jó magasat mérek és akkor lehet babut gyártani.
Kép
Én is már nagyon rég szerettem volna babát, de szép fokozatosan értem el idáig, hogy meg van a helye az életünkben, jöhetne és annyira szeretném már, hogy szinte más sem jár a fejemben. Azt hittem rögtön teherbe esek majd, hisz anyukámnál is így történt, de már 4 hónapja próbálkozunk és semmi.
Bocsi, hogy már megint kérdezek, de légyszi mondja meg valaki, hogy mit jelent a piros négyzet a 22-nél a görbémben és hogy ha pé-m van azt mikor fogja jejölni a fertility? Rögtön sikítani fog, ahogy beírom a napi hőt?

Kép
manka2

Ja és üdv itt Timocska! Én is elég új vagyok itt

Kép
manka2

Sziasztok!
Manka
Az a várható mensi ideje,amit piros négyzettel jelöl a ferti.Kép
Drukk a p.é-hez!!!!!!!!!!!!

Tontica
Nálunk már egy hete kész a karácsonyi díszítésKépNagyon szorítok,hogy az oltáson minél előbb túllegyetek!!!!Mi holnap megyünkKép
Jól alakul a görbéd!KépAz üres karika:nem akkor mérted a hőd,amikor szoktad.

Anyapoc
Sajna Apa hajnalban elmentKéppéntekig kettecskén vagyunk.

Timocska
Tegyél már egy görbét,légyszi!Úgy jobban látjuk,mi a helyzetKép

Egyébként kellemes télapót mindenkinek!Remélem jó kislányok voltatok,mert csak akkor lesz ám csokimikulás!!!KépKép

KépKép

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr!
De akkor az hülyeség, nekem mindig 27. körül jön meg, most 25-én az igaz, de hogy 15-én...... na ne!

Kép
manka2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?