Új privát üzeneted érkezett!

Lili,
még nem hívtam, Emese ma folyamatosan alszik, sajna rajtam Kép
A járóka érdekel?

Szia Pille,
furi a vérvételes nőKép És Õ vett korábban kismamáknak?

Syg,
aha, majd megnézem, hogy mindkettőből vontak-e. Most nézem, hogy a gyesből nem, tehát azt nem kellett volna beleszámolni. Egy kicsit már okosabb vagyok asszem Kép
Akkor a bcg megvolt? Hogy viselte Leo?

Kép

Kép
kobudo

Liolga, olyan nagyon szép Lili is! Kép
birolili

Én is pont arra gondoltam mi lehet Melisszával? Kép

Liolga, ez a kis Marci csudaédes kis husi baba, de emlékszem már a picibabakori képeitől is el voltam ájulva, olyan édes volt. Kép

Szia Pille, ennek a Szakbarbár...-nak régen már én is írtam, válaszolt is, de nem értettem (pedig azért szerintem nem vagyok ehez teljesen hülye, na nem is értek hozzá) szóval hozzám nagyon bunkó volt.
Engem is nagyon foglalkoztat ez a kérdés mostanában, mert januárban lejár a Gyesem és nem tudom mitévő legyek???
Vissza dolgozni? Vagy ha táppénzre megyek nem járok nagyon rosszul? Kivegyem a szabiaimat vagy ne? Kérdés, kérdéss...

Képeket is nagyon szeretnék!!!

Mrege te is igértél képeket. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kob, igen, érdekel. Kép
Ha most kipróbáljuk a tiéteket, és lehet, h. nem tetszene neki, mert csak felfelé lát még ilyenkor.... de később lehet, h. tetszene neki, nem? Amikor már tud ülni, fogni. Nos? Tapasztalatokat kérek. Kép
birolili

Ne írjatok nagyon orvos neveket, mert úgy jártok mint én! Kép
birolili

most meg hangtalanul elaludt a kezemben. KépZsófi jobbakat alszik, mióta ez az idő van. Kép
birolili

Lili,
lehet, bár ha ülni fog, akkor nem olyan sokára már mászni is, akkor meg szerintem nem marad meg a járókában.Addig jó talán, amíg fel nem áll. Bár ez nálunk 2 het alatt zajlott le: felállt, mászot, felült. És akkor vége szakadt az én nagy jó életemnek... Kép

Kép

Kép
kobudo

Nana, képek: Kép

Kép
Kép
birolili

de szerette Kamilla a járókát?
birolili

Lili,

ha nem kezded időben hozzászoktatni a járókához, akkor tuti hogy később már nem fogja elviselni. Mi így jártunk. Dani 7 hós volt amikor megvettük a járókát és mivel addigra már rájött milyen "szabad a világ" nem maradt meg benne.

Kedves MINDENKI!
Valamelyik nap elgondolkodtam ezen a baba ölben alszik el, felébred ha leteszem stb. témán. És RÁJÖTTEM VALAMIRE. Dani is nagyon sokszor aludt el az ölembe kiterülve ugy hogy a relax fotelünkbe ringattam magunkat. Kép Ez eddig vhogy eszembe se jutott. Én addig általában tv-t néztem (lenémitva), vmi sportot. Kép

Szóval ettől nem kényeztettem el, nem nőt hozzám, és nem kellettem én mindig a késöbbiekben az elalváshoz. Annyira nem lett ilyen a Dani, hogy kb. 1,5 éves korától teljesen magától alszik el, délben és este is. Sztem ezzel nem lehet egy babát elrontani. Édesen szuszogva alszik az anya biztonságot adó ölébe.Kép Kép végülis NINCS IS ENNÉL JOBB! Kép Vissza sírom én már ezeket az időket. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszönöm LILI!!!

Apa (gondolom Kép) ölében az a kép CSODA! Kép

Hihetetlen hogy lehet ilyen kis tökéletes!!! Gyönyörű és nagyon hasonlit rád a pofija.

KépKép
KépKép
nana09

Lili,nekünk is van járókánk, 3hósan tettük bele
H-t, jól megvolt benne, aztán mikor feltérdelt ill. felállt(ma 3hete) akkor ugye lentebb tettük a járóka lapját,és azóta nem igazán szeret benne lenni,azért néha kénytelen-felmosás,porszívózás. De inkább játéktároló szerepe van mostmár, főleg,h ennyire mászik,izgága Hanci,örökké a földön vanKép.De azért nem egy rossz dolog,én nem bántam azt,h majdnem 3hóig elvolt benne jól.

Mrege,egy másik szempont: vedd fel nyugodtan Regét, Hanci is szinte mindig kézben volt akkora korában,és most tökjól elvan,nem lett ölbebaba,sztem és azt hiszem itt még sokak szerint, nem lehet egy ilyen pici babát "elkényeztetni", 6-8 hónapos koráig,nem olyan fineszes még.

Liol,nem akartam ellenkezni Veled,ez csak egy másik vélemény volt.Kép

Syg,akartam vmit, de lefelejtettem-hülyülök-de gázKép....

Nana,ahogy ezen az úton itt előttünk végigmentek,és a végén van benne egy kanyar,ott a NAgyMiska telepe mellett van egy sárga ház,ott mászik egy ilyen Miki az erkélyen!Kép

Kép
seriff

Nana,
ezzel én is (és sztem Kob is) egyetértek. Nem hiszem, h el lehet kényeztetni egy csecsemőt. Mondom ezt én, aki sokat kínlódik ezzel, de ha újrakezdhetném, akkor is mindent uígy csinálnék. Sztem később meg fog "térülni" ez a sok-sok szeretgetés, megtanulja, h bízhat bennem és bátrabban felfedezi a világot, mert tudja, h hozzám mindig visszatérhet.

Azt én sem gondolom, h mindenképpen kézben kell lenni egy babának, először meg kell próbálni letenni, próbálja meg elszórakoztatni magát, ha nem megy egyedül akkor odamenni hozzá...De ha sír, akkor meg kell vigasztalni.

Tapasztalatom ugyan nincsen, de majd idővel kiderül, jól csináltam-e vagy nem.

Seriff,
nem komolyan írtam ám, tudodKép

Kép
sygnum

Lili,Spock szerint is ha bele akarod tenni,akkor 3hósan érdeme hozzászoktatni...
Nagyon édes Zsófi ezeken a képeken!

Nana, mik nem jutnak eszedbe!KépFura,h milyen gyorsan elfelejti az ember ezeket,meg mindent,és már nem is emlékszem milyen volt 2hósan,pedig annyira veszettül rég nem volt.

Kob,elküldenéd a címes táblázatot nekem?Megint kitöröltem,béna vagyok naKép!Köszi

Kép
seriff

Syg,persze,h tudom.Kép

Kép
seriff

Nana,dobnék egy mail-t Neked,h tuti felvidulj, de nem tudom a címed.

Kép
seriff

Olga

Szia. Annyira én is új vagyok itt, hogy még Linán kívül senkivel nem találkoztam. Izgi lesz így a tali nekem is. Nagyon szépek a gyermekeid.

Lili

Olyan édesek hason a babák. Te hogy jártál orvossal kapcsolatban?

Roz

Profilomban van a címem. Elküldenéd nekem a telszámod, ha véletlen nem találom a házatokat? Már régen beszéltünk, és nincs már meg a számod.

Kép

Kép
cukkermáz

Van egy ismerősünk. Amikor pici babájuk született (nem várt baba volt) anyukája mindent megengedett neki, ha hisztizett, ugrott-mondván pici baba nem hisztizik, majd elmúlik. Ahogy telt múlt az idő, semmi nem változott. Akkor azt mondogatta, hogy majd, ha okosodik belátja mi a jó. Most ott tartanak, hogy a gyereknek beilleszkedési zavarai vannak az iskolában és rossza a magatartása. Ez biztos gén kérdése is, csak elmeséltem példának. Most nem a sírni hagyásról beszéltem. Vannak dolgok, amiben már el lehet kezdeni a nevelést pár hónaposan is.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
dani2003@fibermail.hu

Várom!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
Roz és Mindenki,
a mézeskalács feliratunk, meg Emese a múlt héten...

Kép

Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,nagyon édes mesi,és nagyon kis okosan nézKép! (nekünk is van uilyen felsőnkKép)

Nana,küldöm.

Kép
seriff

Így aludtunk mi...Kép

2 hónaposan
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszi lányok a járókával kapcsolatban írtakat! Kép

Kob, gyönyörű ez a felírás, és a díszítés! De ügyes vagy! Kép És Emese is nagyon nagyon szép! Kép
Akkor kipróbálhatjuk a járókátokat? Fából van? Leírod, hogy milyen?

Cukker, inkább nem írnám le, h. hogy jártam "orvosilag", mert a végén még valaki megint elmondja neki........ Kép Keresd vissza, leírtam anno, de kár volt....

Lányok, akinek tudtam az e-mail címét, nem kapott tőlem valami érdekeset????
birolili

Nana, apa kezében van Zsófi, igen. Kép
birolili

Jaj, Kob, de dinnye vagyok, a díszítést meg sem dícsértem,pedig nagyon szépKép!

Kép
seriff

Köszi Seriff!
Tényleg nagyon jót derültem! Kép

Dani is pont itt volt. Kérdezte: "Mit csinál ez BABA Ana? Aztán: "nézd már ana, diszkozik a lábával" Kép

A kis diszkókirálynő!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

SZIASZTOK!!! Végre én is itt vagyok. Annyira régen írtam , hogy el sem hiszem , hogy újra íroik. Rengeteg dolog történt velünk a legutóbbi levelem óta. Luca már majdnem 5 hónapos. Nagyon jól fejlődik, nagyon kommunikatív és ügyes. A családban mindenki odáig van érte. Szoktalak időnként ugyan olvasgatni benneteket, de valahogy mire leültem volna én is írni, addigra tuti lett valami fontos dolgom....de hát ez így szokott ez lenni.

Biro Lili..... az előbb azt hittem a szemem káprázik ,a te kislányod teljesen úgy néz ki a az alvós képen mint az én kis LucámKép és ő is BiróKép meghökkentő a hasonlóság, majd én is keresek valami hasonló alvós képet. Egyébként Lucácska is így szeret a legjobban aludni...apa ölelö karjánKép annyira gyönyörűek ilyenkor.

Gratula atöbbi kis angyalkához is....naygon szépek!!!

Remélem nem ez volt az utolsó levelemKép és a következőt nem megint 5 hónap múlva küldöm majd. Puszilok mindenkit és majd írok még Sziasztok!!!!!!
meenta

Nagyon ügyes vagy Kob! Kép Bárcsak én is az lennék. Kép

Emese is nagyon szép baba. Kép (nekünk nincs ilyen felsőnk. Még!)

KépKép
KépKép
nana09

Seriff megnéztem többször. Hát nem semmi milyen kis huncut a kiscsaj. Kép És az csipőmozgás...Kép Nem is értem hogy bír állva maradni? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Seriff
Nem is lenne érdekes ha mindenkinek ua. lenne a véleménye, nem lenne miről "eszmét cserélni"! Kép

A témához mégannyit hogy nem mondom, hogy a Marcit nem dédelgetem csak az ne jó ha ehhez hozzászokik és nem bír meglenni nélkülünk.Cukkermáz nagyon jó példát hoztál! Kép

Járókával kapcsolatban nekem is az a véleményem, hog y korán kell hozzászoktatni,és az a lényeg hogy ne érezze azt, hogy büntetés ha ott kell lennie.

Lili
Már akartam írni- Nagyon tünérbaba a kis Zsófi, és tényleg rád hasonlít. :D

Kob
Jópoha a mézeskalácsdísz! Tök jó hogy ti már készültök, én még sehogysem állok!Édes a kis Emese, milyen szép szemei vannak.Kép

Egyébként lányok az ajándékvásárlással hogy álltok? Ötletek vannak már?

KépKép

KépKép
liolga

Nagyon köszönjük, hogy gondoltatok ránk és szurkoltatok. Túl vagyunk rajta szerencsésen.
Hétfőn hajnalban negyed egykor ébredt Eszter, akkor megetettem. Aztán fél hatkor mi ébresztettük, mert már indulni kellett. Kicsit sírdogált, de nem volt olyan vészes. Nagyon ügyes volt. Leértünk Szegedre fél nyolcra, elintéztük az adminisztrációt. Megkaptuk az ágyát. No akkor már nagyon éhes volt, nyolc óra lehetett. Félórát üvöltött a kezemben, aztán elaludt. Kilenckor megkapta az altató szurit a combjába, aztán elvitték. Még nem volt tíz mikor kihozták. Aludt. Nem lehetett hozzá beszélni, csak simogatni volt szabad. Felületesen, sokat mozgolódva ugyan, de fél háromig aludt. Akkor kaphatott pár korty teát, amit csodáltam, de megitta. Biztos éhes volt. Aztán megint elaludt rövidebb időszakokra, amikor felébredt mindig ivott kicsit. Aztán hattól már nem bírt aludni, nagyon nyűgös volt. Elméletileg nem lehetett volna kivenni, de akkor már kivettük az ágyból. Vízszintesen volt szabad csak tartani. Hát innen kezdődött a nehéz rész. Nem bírt mélyen elaludni, szenvedett, sokat sírt. Be is lázasodott kicsit. Kapott kúpot. Csak éjféltől lehetett volna szoptatni, de én már kilenckor megetettem. Hát nem aludt vissza, tovább szenvedett. Újabb kúp, aztán 11-kor már vénás fájdalomcsillapítót kértem neki, mert nem bírt elaludni. Ez ment egész éjjel. Magam mellé vettem, a kezemben fogtam és úgy ringattam egész éjjel. Nem aludtam semmit, de ő se sokat. Nehéz éjszaka volt. Állandóan az órát néztem, hogy mikor lesz már reggel. Nagyon lassan telt az idő.
Aztán kb. nyolc körül indultunk haza, a kocsiban már aludt, meg aztán itthon is valamennyit. De igazából ma kezd rendbe jönni. Eddig ma még csak két és fél órát volt ébren, a többit alvással töltötte. Remélem gyorsan elfelejti. Hát ennyi a mi kis történetünk. Végül is nem is az a része volt nehéz amitől tartottam. Ilyen az élet, mindig tartogat meglepetéseket.
Megpróbálok visszaolvasni és reagálni az üzenetekre.
balim

Kép
Itt egy kép az én kis drágáimról: Szilárd és Luca
meenta

Balim
Szörnyű ezt megélnie egy anyának,mikor olyan tehetetlen,meg az a örökkévalóságnak tűnő várakozás, de a lényeg hogy túl vagytok rajta. Reméljük nem viselte meg túlságosan és hamar elfelejti.Képpuszi a picúrnak

KépKép

KépKép
liolga

Meenta, Szilárd mennyi idős?
birolili

Kob
Beirál a táblázatba?
paraméretek:
1 baba: Lil 2001.11.27 40+3 3150g
2 baba: Marci 2005.06.07 38+2 3600g
köszönöm!KépKép
Meeenta szépek a gyerkőcök és hogy hasonlítanak egymásra!

KépKép

KépKép
liolga

Meenta, bár csak a pillái látszanak, de nagyon szép szeme van Lucának!Kép

Nana. hát ezt én sem értem, h bír állni azokon a fogpiszkálókon este 8kor is?Kép

Balim, tök jó, h végre gyógyul Eszter, hidd el elfelejti-hú,mintha tapasztalt lennékKép!

Kép
seriff

hu mennyit irtatok pedig csak fodrászhoz vittem el nikit szakadó esőben babkocsival meg két ppicurt izgi volt Kép

szóval
ez mindenkinek
annyira édessek a kis babák

nana
dani milyen sokat változott hihetetlen Képmost is gyönyörű de ez a fotó olyan édes Kép

balim
ne aggódj szerintem gyorsan elfelejti a kis drága az egészer nem sokára nem s emlékszik rá Kép

kob

naggggggyon szupi lesz remélem neked nem potyognak le mint anyumnak Kép már sajnálom hogy én idén nem csináltam ilyet de szerintem már nem is fogok nem lesz rá időm Kép

seriff
hol látta nana hanci csipőmoszgását ??

mennem kell mert a csajok nyirják egymást

Kép

Kép

Kép
roz23

Birolili!!! Szilárd 4 éves lesz februárban. Luca pedig 5 hónapos lesz 8.-án.
a Te lánykori neved a Biró, vagy úgy mint nekem... a férjezet?
Én ugyanis felvettem a férjem vezetéknevét. Tősgyökeres kecskeméti vagy?
meenta

Sziasztok!

Fel kezzel irok, Kata szunyal a vallamon.Kép Ilyenkor en is netezek vagy tv-t nezek.

Szepek a gyerkocok!Kép
Lili a hasonfekvos kepen Zsofi Katira emlekeztetett.
Nezd csak:
Kép

Lili, en nem kaptam...Kép

Balim, orulok, hogy sikeresen tul vagytok a muteten! Nehez lehetett vegigcsinalni es gondolom most sem konnyu. Hogy van a pici?

Kobudo, szep lett a diszites!

Na visszaolvasok ujra, mert nem tudom, hogy mit akartam meg.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja igen!

Boldogot az Andrasoknak!Kép

Nana, igen nekunk van kutyank, mopsz. A leheto legjobb valasztas, baratsagos, emberszereto es nagyon mokas.Kép Egy baj van csak vele: nagyon hullik a szore!!! Mi naponta-ketnaponta porszivozunk. Raadasul a hagyomanyos porszinkat le kellett cserelni vizes rendszerure, mert bebudosodott a kutyaszortol.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Meenta, nekem a lánykori nevem Biró.
Nem kecskemétiek vagyunk. soltiak.
birolili

Dora,Kata tisztára Rád hasonlítKép! Nagyon édes! Megsúgom, h néhány hónap még, és mindennap porszívózni fogtok, mert ha kicsi Kata mászni fog, akkor ez elkerülhetetlenKépKépKép!

Roz, küldtem Nanának videot,ott látta a "riszálom úgyis-úgyis"-tKép.

Kép
seriff

seriff
küldesz ekem is egyett vagy ez csak nanának járt Kép

hu nálunk nincs semmi állat bent csak csigák Kép Kép és mégis 2szer 3 szor porszívozók mert a csajok olyan rumlit csinálnak vágnak gyurmáznak ............ és ennek soha nem lesz vége Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok eszembe jutott valami ha esetleg van valami különleges likörös átlátszóü vagy bármilyen üvegetek és kidobásra szánjátok nem tennétek el inkább nekem ?? szoktam bele tenni füszer olaj meg ilyen magokat rétegezve matörtem össze kedvecem Kép egyolyan üvegben amit már nagyon régen szerttem volna most megkaptame megtöltöttem és el is ejtettem Kép béna Kép
szóvalmegköszönnöm
és persze csak akkor kell ha ti ugy is kidobnátok nálunk nincs piás üveg maradék mert se én se apa soha nem iszunk bár most kapot egy vagonnal a szülinapjára de keresztelőna vendégek ittak belőle azóta is ott állnak meg igazán azok nem is olyanok amilyenek nekem kellenének

kössszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora, ment az e-mail. Kép De ez nem az, amit majd meg akarok írni!
Nagyon hasonlít Anna Zsófira tényleg! Apa mondta is, h. ez az a kép, amit tegnap csináltam? Kép
birolili

Kobudo! Nem voltam még az SZTK-ban vérvételen, mert a többit tényleg az Izsákin vették le. Nagyon szép a díszítés! És csodaszép a Te babád is!
Tegnap nézegettem Flóra képeit, melyeken néhány hónapos volt. Teljesen meghatódtam. Már alig várom, hogy a pocakban lévő babát magamhoz szoríthassam.

Nana vannak tippjeim, hogy mit csinálj gyes lejárta után, de ehhez néhány infóra szükségem lenne. Mióta voltál bejelentve, ahonnan elmentél szülni, mekkora volt a szerződés szerinti béred legutóbb. Ilyenek. Jöhetnek "mél"-ben is. Cím a profilomban.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Azt hiszem Mino-Papa eggyel lentebbi fórumra írta üzenetétKépKépKép!

Roz, drága elküldöm persze Neked is,csak nincs meg a címes táblázatom,ha adsz egy címet,megy.

Kép
seriff

Hali!

Végre újra van gépünk. Valamiéert nem ment az internet. Rengeteg lemaradásunk van majd be is kell pótolni. azt láttam vannnak új tagok is. Üdv nekik itt. Most olvasok tovább, de ha valakinek van Skype a gépén és szeretne beszélgetni az megtalál tonioo1980 néven minket ott, vagy az MSN-en tonioo@freemail.hu néven.

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Nagyon drágák a babák.
Dóra

Kati baba egyszerűen gyönyörű.

Balim

Még így olvasva is nagyon szívszorító, de tuti elfelejti. Hihetetlen sok időt kibírt kajcsi nélkül. Eszti nagyon ügyes volt. Már túl vagytok a nehezén.

Roz

Mi is ma voltunk Bencével fodrásznál. Ahogy elnéztem foci közben, mondtam is apának, hogy olyan kis fogatlan kopasz. Kép

Roz

Várom ám a telszámot, mert nem találok oda hozzátok. Nincs meg nekem Kob táblázata.

Kob

Szép a díszítésed, nagyon ötletes. Meséltem férjemnek. Nekünk is vannak formáink, kedvet kaptam a sütéshez, de még soha nem csináltam ilyeneket. Vmi linzerre gondoltam.

Kob megtennéd, hogy elküldöd a címemre a táblázatot?

Roz

Csináltam néhány klassz fotót a progival, amit megadtál. De sajna írja, hogy csak 15 napig tudom használni. Egyiket unokahúgomról viszem fóliáztatni, ajándékba lesz. Üvegünk nincs most különleges.

Kép

Kép
cukkermáz

seriff

jozica@freemail.hu kössssszi Kép

cukker
mailt elküldtem még délután Kép

beáék
skypy jozica1605

rohanok
mosogatni

Kép