Új privát üzeneted érkezett!

roz
csak megnyugtatásképp
unokaöcsémnek 2 éves koráig volt a szemöldökén egy nagy borsónyi csomó:sok vizsgálat stb. de csak zsír volt és felszívódottKép
niki meg olyan amilyen Õ akar lenni:étvágya majd lesz, de remélem a többi nem komoly

mikorra lehet menni?vasárnap?
pusza

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Roz

Nyugodj meg kérlek. Niki megeresődik, hisz te mindent megteszel annak érdekében. És legyen igaza Bepának a csomóval kapcsolatban.
Nekünk jó a 3 óra körüli időpont.

Mino köszönöm, nem is érzem magam annyinak. Viszem a talira a pontot.

Syg

Miért nem lehet felébreszteni a rossz álomból, ha sír?
Már napok óta írtok itt a Mikulásról, azt hittem, hogy ez csak vicc. Minek ment a tetőre?

Kob

Az A csitári-t mi is énekeltük sokat. Úgy látszik nyugtató kis dal. Mindenki ösztönösen érzi.

Seriff

Van pisztáciám-ezt elrakom szopis időszakra.

Némelyek jópofák-hagyjuk sírni. Nem azt mondom, pl, ha sír nem kell rögtön rohanni, de nem hagynám sokáig. Unokahúgomra is, amikor vigyáztam és sírt, de nem tudtam rögtön menni hozzá, mert a húsra figyeltem, szegénykém már úgy teljesen bele izzadt a sírásba. Meg köhögés is rájuk jön ilyenkor.

Lina

Amikor először szültem, én is be voltam rezelve rendesen. Mellettem egy anyuka tök nyugi volt. Kérdem: Te nem izgulsz? Õ: Minek izguljak, úgyis ki kell jönnie. Hát nem igaza van? Így állok most én is hozzá.

Ma voltam dokimnál. Medencevégű még mindig. Ha nem fordul meg, akkor legalább tudom, hogy mire számítsak. Az első csaszi volt. Sokat köhögök és tüsszentek az allergiám miatt. Mondta, hogy ez azért nem jó, mert nyomódik lefele a baba. Amúgy minden okés. Már 1500g a babó.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Csak bekukkantottam. Nem tudtalak még elolvasni Benneteket, majd a nap folyamán.
Eszter túlvan a műtéten, az ott töltött éjszaka borzasztó volt, de egyébként viszonylag jól viselte.
Majd még jövök Kép.
balim

sziasztok
bepa
3 tól jöhettek Kép nagyon várunk meglátjátok nagyon jó lesz mint eddig minden kebat Kép

balim Kép
nagon sokat gondoltam rátok Kép nagyon örülök hogy jól vagytok nagyon ügyi eszti Képpihenjetek Kép

niki ment apával vérvételre mondom neki reggel ébresztő mentek apával csavrogni ( ez a varázsszó tizta apja Kép )
azt mondja nekem jaj anya nem modj már ijet én vérvételre megyek egyébként is hozd biltit mert vinni kell pisit Kép haláli, milyen könnyen veszi
én meg tiszta idegbeteg vagyok

Kép

Kép

Kép
roz23

mino
mino-papának sok boldog névnapot

roz24 Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt,

Mino!
boldog névnapot Andrisnak

Van még Andrásunk, Andorunk?

Balim,
örülök, hogy jól van Eszter, gondoltunk mi is rátok!

Kép

Kép
kobudo

Sygnum,1/B!Milyen kicsi a világKép

Lányok,összepakoltam a gyerekek már nem használatos dolgait.Ha valakit érdekel,van egy kit?nô állapotú chicco utazóágyunk,illetve egy alig használt elektromos orrszívónk...
krisztinke

Sziasztok!

Balim,
örülök, h túl vagytok rajta! Babusgasd sokat!

Bálint-apa,
boldog névnapotKép

Roz,
reméljük, tényleg nincs semmi azzal a csomóval és el fog múlniKép
Niki meg...Sztem nagyon szépen rendbejött. Nem tudom, milyen volt a születése után, de most egy kis mosolygós, ügyes bestiaKép Ne aggódj miatta!

Seriff,
ezen most én is elgondolkodtam, miért muszáj a zöldség, ha a gyümit eszi. Passz.
Miki tuti bemászott a kéményetekbeKép

Lina,
ne félj tőle, végig tudod csinálni (caulophyllummal meg biztos)!

Cukker,
hát te írtad, h Bencének meg kellett mosni az arcát, h felébredjen rendesen és meg tudd vigasztalni. Én meg pont olvastam egy ilyen homeopátiás szerről, amire ez a jellemző.
Mikulás meg ez a műmiki, amit házakra lehet felakasztani és olyan, mintha mászna.Biztos láttál már ilyet.Na ilyen volt Seriffék szomszédjának a házán.
Szép mérete van a babónakKép

Kép
sygnum

Boldog Névnapot Mino-Papa!Kép

Boldog Félévet Leona!Kép

Roz, csak nem most van a szülinapod? Vagy mostanság? Akkor Neked is Boldogot!Kép
Niki, vagány csaj, még hogy nem lesz 5-s tanuló, nem mert még annál is okosabbKép!

Balim, örülök, h túlvagytok rajta, mostmár gyógyuljatok gyorsan itthon!Kép

Kob, jobban alszik Mesi?

Cukker, vannak ilyen embernagyságú Mikulás figurák,tudod amiket az erkélyrácsra stb lehet tenni,mintha ott lopózna aMikulás, mint a Kőhíd utcán a hotelnélKépKép! Sztem ilyet látott Syg férje a szomszédunk házán, de már nincs ottKép.

Kép
seriff

Krisztinke,
igen, kicsi a világKép

Azt már nem engedte megírni Manó, h 5 órát aludt éjjel (na nem összesen, hanem ébredés nélkül). Mit ne mondjak, nagyon jólesett.
Tegnap este meg bementünk a Malomba és nagyon jól viselkedett. Persze apa kezében. A billiárdgolyók nagyon tetszettek neki.

Most viszont itt szenved, aludni nem akar, de nem tehetem le.

Kép
sygnum

Seriff,
kösziKép Reggel ezzel ébredtem, h Leona ma fél éves. Olyan fura.

Mégis elaludtKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Most alaposan lemaradtam... Nincs is időm visszaolvasni nagyon.

Krisztinke: üdv itt közöttünk. Kép Milyen az orrszívó és mennyibe kerülne?

Úgy néz ki még dolgozom pár hetet, de karácsonyig befejezem. Mostanában nagyon nől a pocak és hamarabb elfáradok. Néha úgy érzem magam mint egy ólomgolyó. Kép

Lina: sokat gondolok rád mostanában és remélem minden nagyon jól fog menni ha eljön a várva-várt idő! Nekem még 98 napom van hátra (márcsak 2 jegyű a szám) az még viszonylag sok mégis néha én is izgulok. De az lelkesítő amit Cukker írt: úgy is ki kell jönnie. Kép

Syg: örülök, hogy Manócska jól aludt!! Kép

Lányok talival kapcsolatban tudtok vmit mondani, biztos már ezerszer átbeszéltétek, de lemaradtam egy kicsit. Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
erszényes

Sygnum,

boldog féléves Leonát kívánok!

Cukker,
szép méretű a babó (ugye maradt Adrienn?)! Én már megint irigykedek ámrátok! Olyan jó dolog szülni, várandósnak lenni, hogy csak na!

Apropó,
nem tudok egy gyors tb-tanácsadót ajánlani? Meg kellene tudnom, hogy hogy kellett volna kiszámolni a tgyásomat igazából, de én nem igazodom ki a törvényi rengetegben. Tudom, hogy a családineten vagy egy szakértő, de ő szabin van. HELP!!!
Köszi előre is+

Erszényes,
tegnap eszembe jutottál, hogy mi van veletek, de úgy látom minden okés!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mino-Papa én is Happy Szülinapot Kívánok. Kép Bálint majd átadja a puszikat. Kép

Leo ügyes kislány vagy!Kép Hagyd anyát aludni egy kicsit, anya feltöltödik, jobb kedve lesz, ezt te is érezni fogod és lassan vége ennek a kis kezdeti nehézségnek. Kép

Erszényes tegnap pont gondoltam rád, hogy rég jelentkeztél. Én azt hittem már nem dolgozol.

Kár hogy az a MIKULÁS már nincs ott, elvittük volna Danit megmutatni neked.Kép Persze csak 5.-én este.

Képzeljétek tegnap vettem észre hogy a férjem szgépén a Dani fiam könyvtár mellett már van Lisa lányom könyvtár is. Kép (mondtam neki kicsit korai lesz)

KépKép
KépKép
nana09

seriff

aranyos vagy de már volt csak a multkori kebaton megkérdezter mino papa hogy jkövöre roz 24 leszek mondtam hogy nem sajnos már idén az vagyok Kép azért irtam neki ezt Kép

aranyossak vagytok hogy igy öntitek belém a lelket nem értem hogy miért jön ki nálunk gyerekeken ennyi baj

erszényes

persze hogy tudunk Kép nálunk lesz december 4. én szerettel várunk Kép jó sokan leszünk sziinte mindenki itt lesz Kép nagyon örülnénk nektek is Kép ja mindenki apástól jön ugyhogy mondjad apának ha jönni akkar tegye nyugodtan nem fog unatkozni Kép
a cimem benne van a kob féle táblázatban Kép
jó kis "tea" déltán lesz Kép

niki ügyi volt vérvételen 2 hét mulva lesz eredmény bementek állítolag mondta nővérkének nem fogok ám sírni de már görbült is a szája Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Írni akartam csak megjött "szuper érzékeny" Dani...
Niki nagyon ügyes és hihetetlen okos, hogy reggel így kezelte a dolgot. Láttod az orvosok ezt nem látják, ezt nem hallják. Nem ismerik Nikit, nem tudják milyen nagyszerű kis emberke. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
de drága lehetett!

Kob,
kösziKépÉn is írígykedek, olyan jó volt pocakkal és a szülés is.
TGYÁS: a szülést megelőző évben a napi átlagkereset 70 %-a, ebből csak adót vonnak, de én sem tudnám kiszámolni.

Seriff,
te jössz a talira? Ha párod nem akar, én (mi?) szívesen elmegyünk értetek.

Ennyi volt az alvás, fel is ébredt.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Csak beugrani van idom!

TB SZAKERTO ITT:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766&la=49625357
Remelem jo a link!

Szerintem a csaladi neten is o van, de most aktiv ezen a forumon!!!

Majd meg jovok valamikor, Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Krisztinke!
Te mikor léptél közénk?Én még nem "hallottalak",de én is új vagyok(2 hetes)!Úgyhogy üdvözlet!

Sygnum!
Örülök,h.végre tudtatok egy kicsit nagyobbat aludni!Ez a MAlom centerezés után volt? Jól értem? Ha igen,akkor több ilyesmit kell csinálni!Lazuljatok!!Hajrá!
Mi most azt szervezzük,h.megyünk kirándulni,vagy 2 ünnep közt,vagy szilveszterkor.Attól függ hogy kapunk szállást.Lehet,h.visszamegyünk oda,ahol házasodtunk,és megmutatajuk Regének.Nagyon ki vagyunk már éhezve az utazásra,úgyhogy ezt Regének is el kell fogadnia.

Kobudo!
Köszi a táblázatot!Megkaptam!

Roz!
3-4 körül szokott Rege szopizni,úgyhogy attól függően indulunk.Lehet,h.nyűgi lesz a lány mert ez a 4-6-ig tartó időszak hisztis szokott lenni valamiért.Úgy tűnik(lekopogom!!),h.hat ez a homeobogyó(pl.megszünt az éjszakai nyögdécselési is),úgyhogy szerintem a du.-i műsorozásnak sem a pocakja az oka.Remélem azért,h.rendben lesz és jól fogja magát érezni nálatok!Én mindenesetre izgatottan várom!

MINDENKI!
Ti hallottatok már arról,h.a babának attól is fájhat a hasa,ha te tejet iszol?
Én mostanában neem ittam emiatt,de közben meg azt is olvastam,h.milyen fontos alkotóelemek vannak benne,és h. napi fél litert meg kellene innia a szopizás alatt.Mi a véleményetek.Én ma újra kezdtem inni,mert agyrém,h.alig ehetek vmi értékeset,közben meg tömöm magam vitaminokkal.Ti is szedtek vitamint?Én nem merem abbhagyni,mert így is elkezdett hullani a hajam,mint a fene.Most jelenleg Supradyn pezsgőtablettát iszom,és Elevitet eszem felváltva.Egyik nap ezt,másik nap azt.
Elküldöm,h.tudjatok reagálni!Puszi!!
mrege

Mino!Boldog névnapot Andrásodnak!
Hogy állsz(de égő!most azon agyalok hogy kell írni!szép kis logopédus,de néha vannak ilyen képzavarok!) az ajándékvásárlással?Beiktathatnánk egy közös császkálást a városban!
Holnap leszünk 6 hetesek!!A nagy vízválasztó!!Vagy csak én érzem így?

Samchee!Remélem hamarosan belépsz,és olvasod!A héten átsétálhatunk hozzátok?Szívesen megismernélek már,hisz olyan közel vagyunk.

Pusszantás mindenkinek!
mrege

Sziaztok! Újra itt! ;)

Azt hiszem eltűntem.KépKülönösebb oka nincs,volt hogy sokáig a gép közelébe sem mentem.Néha olvastalak benneteket, szépen összejött a csapat.Sokmindenkit nem is ismerek.Remélem nem bánjátok ha néha-néha benézek hozzátok!:$

Látom hellyel közzel mindenki jól van.

Syg
Nehéz lehet Leonával, bisztos nagyon fárasztó, nálunk nem volt ilyen súlyos a helyzet de nekem sem volt könnyű, de Hál'Istennek túl vagyunk rajta.Kitartás,és ahogy más is említette kicsit el kell engedned a lánykádat hogy "kapj egy kis levegőt",és minél később annál nehezebb lesz mindkettőtöknek.De le a kalappal sokan már bekattantak volna!KépKép

Seriff
A picikéd nem semmi kiscsaj!Amellett hogy szép, nagyon ügyes,és akkor még nem túloztam.Ha jól tudom ő most 7 hónapos kb., ugye? Ha igen akkor tényleg nem semmi, nem láttam még ilyen korú babát aki ennyi mindent tud.Kép

Felébredt Marci mennem kell.A többieknek is üdv., ha nem bánjátok jövök még, de most mennem kell.

Még egy gyors kép,Mártonkáról,és itt sem vagyok:Kép

SziasztokKép

KépKép

KépKép
liolga

Ó IGEN Mrege! Én tej függő voltam, vagyok, ill. koffeinmentes tejeskávé függő.
Na ezt nekem is mondták hogy ne igyak tejet stb...Így is tettem. Már majd meghalltam egy kis tej után, mikor is egyszer rákérdeztem a dokinknál. Õ mondta igyak nyugodtan tejet. Dani semmivel nem lett jobban hasfájós mint elötte.

Az örült hajhullás teljesen normális jelenség. Sajnos. Kép Nekem is rengeteg kihullott, hormonális változás okozza, majd abbamarad. A terhesség során megerősődik a hajunk, "dúsabb" lesz és most áll vissza az egyensúly. Mondják az OKOSOK. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sygnum,úgy t?nik sok közös van bennünk,mert az én Szandrám is 30-án született,ma 14 hónaposKépLeonának boldog félévet!
Erszényes,köszönöm az üdvözlést!Az orrszívó márkája "LivingLab",elemmel m?ködik,cserélhetô fejek vannak rá,gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni.Fôleg kisbabáknak jó.5000 Ft-ot szeretnék érte kapni (10000 az új ára).
Mrege,üdv' neked is!Pár napja jöttem.
krisztinke

sziasztok

syg!végre aludtál egy jótKép

roz! apát már fűzöm hogy menjünkKép
ha 44-es felől megyünk merre kell menni (cím megvan csak 4 éve élek itt nem ismerem ki magam)
mit lehet vinni (lánykák miatt kérdem)

nana! pocaklakó hogy van? mocorgás nem volt még?

olga!nagyon szép Marci

balim! ügyes nagylányod van! gondolom te nem voltál a műtőben?este miért volt rossz?libírta kajálás nálkül?

ma voltunk oltáson:olyan jól viselte csak addig sírt amíg atű benn voltKép
10 hetesen 5700g vagyunk....és alig kap pótlást

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Jó reggelt!

Balim örülök, hogy Eszti ilyen ügyi volt. Szeretnék még hallani rólatok.

Roz

Milyen ügyi Niki. Édes pofa. Hány éves is? Tudta, hogy nem csavargás, mégis felkelt. Apja lánya lesz, azt mondod? Kép

Syg

Hurrá Leona! Te kis csibész, talán hallottad, hogy miket írtunk rólad? Hagyd anyucit egy picit pihenni, mert te látod ám kárát. Kép

Mino apukának én is Boldog névnapot kívánok!

Végre képben vagyok miféle Mikulásról írtatok. Kicsit korán volt az a mászkálás a tetőn. Lehet, hogy csak próbaút volt? Lehet, hogy csak korábban jött, mert a család jövő héten már a trópusi szigeteken telel. Kép

Kob

Igen, én már tutira veszem , hogy lány és Adrienn továbbra is. Pontosabban Adrienn Bettina. Én annyira nem vagyok oda a pocakos korszakért. Bencével imádtam, de most nagyon-nagyon unom már ezt az elefánt állapotot. Amit élvezek benne, az ismerősök kitüntetett figylmét irántam. Kép Szokták mondani, hogy még sok van hátra. Annyira azért nem, csupán 9 hét. Eltellik az hipp-hopp.

Nekem most hagyta abba a hajhullást. Eddig gondom volt vele, de szerencsére megállt, és sok-sok apró haj nőtt. Ez szinte minden évben ismétlődik, csak nem terhesen tudtam rá szedni Mercz Special vitamintablettát, ami bevált.

Én fogok tejet inni szopi alatt is. Egy pohár tej esténként igazán nem árthat. Olyan vagyok, mint a Mikulás, estét egy pohát tejjel vagy kakaóval zárom.

Tiszta álomkóros vagyok mostanában. Olyan jókat szunyálok lustálkodok. Ma reggel 7-kor felkeltem a fiúkhoz, de visszafeküdtem. Fél 10 körül hívott apa, hogy elújságolja, iagazam volt Y ügyben. (Angolra jár, és mondtam, hogy stay múlt ideje stayed, higgye el). Kérdem ki beszél???Milyen y??? Aztán felébredtem. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Dora, olvastam e-mailt, majd írok! Kép

Nagyon kevés időm van, mindjárt jönnek babalátogatók....
s
Szóval: Balim, örülök, h. túl vagytok a műtéten, nagyon sokat legyél a kicsivel. Kép

Bepa, nagyon szép méretei vannak a kicsi Benedeknek! neked is fogok írni, csak még nem volt időm. Kép Gyertek talira!!!!!! Jó lesz. Gabi sem nagyon ismeri az apukákat, de el jön velem szívesen. A férjedet viszont már ismeri! Na, ez az ! A Te férjed legalább Gabival el lesz! Kép

Rozi, nagyon ügyes lehetett Niki! Édes ezzel a nem sírommal. Kép

Mrege, nekem is iszonyúan hullik a hajam, mindenhol azt látom, és ráadásul Zsófiu kezében is sűrűn találok... Kép de azt mondják, hog ytisztul még a szervezet.
Én nem szedek semmilyen vitamint, bár Elevitet lehet, hog kellene.....

Liolga, nagyon szép kisfiú Marci, bár ezt már múltkor is sokan megállapítottuk. Kép Igazi kisfiú! Kép

Kob, remélem tudtam segíteni! Írd meg légyszi! Kép

Lina, olyan nagyon jó olvasni, hogy hogy készülsz!!!!!!!!!!!!!!! Kép Én is akarok pocakot!!!!!!!!!!!! Én imádtam!!!!!!!!!!

Cukker, jó az angolos sztori.

Ó, Krisztinke, én még nem is köszöntöttelek! Kép Légy üdvözölve! Járókád nincs véletlen eladó? Mi most azt keresünk Zsófinak.

Noé, Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Andris apunak!!!! Kép Kép Kép

Beáék, már megint régen voltatok! Kép Itt is és felénk is. Kép

Syg, ügyi a Leo, látod, alszik ő, csak keveseket.

Seriff, jutottatok valamire Szentestével kapcsolatban?

Nana, hogy vagy mostanság?

Bocs, ha valakit kihagytam, annyian vagyunk már.....ennyi mindent jegyeztem meg. Lassan már írni kell, h. kinek mit szeretnék mondani. Kép

Ha még tudok, jövök!

Puszi mindenkinek! Kép
birolili

Cukker, ne is írd az alvást! Kép Én is tudnék aludni 24órát egy huzamban, de szerintem Syg is. Kép
birolili

Bocsanat, most olvasom, hogy megsem aktiv.Kép Megtevesztett, hogy meg ma irt a forumba.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

bepa
most megfogtál Kép nekem ilyet ne mondj hogy 44 es ut mikor pestre hordtam ikit gyógytornára egyedül kocsival eltévedtem és már feltünt hogy miért irja ki a tábla hogy balaton már csak ennyi meg ennyi km Kép mikor rájöttem forditva nézem térképet Kép

tiszkécskéről jöttök ugy az az ut ami a szöllöfürt nevüvendéglő utcája azt hiszem a vadas park felé menjetek és utánna meg praktiker keressétek a praktiker mellet rögtön jobra aott van egy tapéta bolt is az on az uton egyenessen és balra rögtön az elsö utca aztán az pici utca fordul jobra kövessétek és már itt is vagytok Kép zöld fehér ház Kép

liolga Kép
de jó rolatok hallani mesélj már egy kicsit hogy hogy vagytok Kép

mrege
a szoptatós anmyuciknak 2 dl tejterméknél ebben benne va sajt tejszinhab tej... minden együtt 2 több nem javasolt én igy tudom

mennem kell mad még folytatom

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Cukker!

Hát, én se vagyok oda a pocakos korszakért, de a szülést én is örömmel várom.

Tegnap a védőnéninél ... szóval kiderült hogy az első babáját ő is Cegléden szülte, sőt kiderült hogy ugyanannál a dokinál akinél én is, SÕT ugyanazok a negativumok érték mint engem, ugyanugy csalódott a dokiban mint én. SÕT aztán kiderült a második babáját már annál az orvosnál szülte akihez most én is járok. Kép Mondta majd meglátom nála mennyivel más lesz szülni. KépSzóval hihetetlen volt a rengeteg egybeesés.

KépKép
KépKép
nana09

Birolili,köszönöm a kedves üdvözlést!Nincs járókánk,mert nekünk nem vált be.Gergô nem maradt el benne,így most Szandránál már nem is próbálkoztunk.
krisztinke

Egy picit megint tudok jönni!

roz ,kedves vagy!Kép
Jól vagyunk.7.-én lesz Mártonka fél éves,legutóbb 64cm és 8500g volt.Nem könnyű néha leszakad a kezem.Főleg hogy kicsi a lift nem fér be a babakocsi és ha megyünk vhova ugye kézben kell levinnem.de ugye még ott a táskája meg az enyém ,ugyhogy tropa a derekam.
Enni szinte már eszik mindent, szereti a főztömet,és az étvágyával sincs probléma.
Most éppen itt ül az ölembe, és figyel.
Néha piszok hisztis,de uralom a helyzetet, nem engedem hogy ő uralkodjon felettem.Kép)

Megyek mert megfőtt az ebédje, össze kell turmixolni.Fini lesz a mai menü:krumpli, répa csirkehusi,egy kis oliva olaj.Imádja!

Szép napot és jó étvágyt mindenkinek!Kép

KépKép

KépKép
liolga

Kép

Legközelebb diktálok neki!:D

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok,

Lili, Dóra, köszi a segítséget, ügyintézek!
Dóra, attól még megpróbálom az index-fórumot, több szem töbet mlát( illetve több száj többet mond...)

Syg,
köszi, eddig én is eljutottam, egy kicsit bonyolultabb a helyzet, egyszerre volt pár hónapig két jogviszonyom ugyanannál a cégnél, és most csak az egyik számít bele a tgyás alapjába, de más mást mond...

Szia Liolga,
üdv újra itt, szép nagyfiú lett Marciból! És jó étvágyat!

Lili,
kölcsönbe van egy járókánk, próbáljátok ki, ha bejön, akkor elég venni Zsófinak. Most nem akarom használni, esetleg nyáron, tavasszal kint az udvaron. Nos?

Megyek pelust cserélni

Kép

Kép
kobudo

Köszi a tanácsokat a tejcivel,meg a hajhullással kapcsolatban!

Szia LIOLGA!Még nem ismerjük egymást!jösz a babatalira?Sajna nem tudtam elolvasni még a leveleidet,cssk látom,h.itt vagy,ezért üdvözöllek!

Mennem kell,mert éhes a kisasszony!

Puszi!
mrege

Szia Dora!

Ha jól emlékszem a képeitekre, nektek van kutyátok. ... fajta. Ezt sajna nem tudom. Írnál róla. Az unokatesómék is venni akarnak, szerintem olyat mint a tiétek. Köszi. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Csak egy pillanatra tudok most jönni de talán délután több időm lesz.

Mrege!
A hét most dsajna nem jó nekünk de jövő héten délután valamelyik nap nagyon szivesen látunk titeket!
Elérhetőségem a táblázatban van és tudunk beszélni telón vagy emilben.
Nagyon örülnék neki egyébként.
Mi voltunk már felétek két hete vasárnap de este és sötét volt. Utánna írtad hogy barátoknál voltatok.
Beszélünk még most sietek!

Pussz mindenkienk!

Mino-papa!
Boldog András napot neked!!!!!!!

Kép

Kép
samchee

Jaj! már írni akartam, Mino-papa neked persze ...Névnapot akartam írni és Leonak... szülinapot. BOCSÁNAT! kissé kapkodok! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kép
meenta

meenta Kép

szija te is vissza tértél de jó Képhogy vagytok :???

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Meenta,
nahát, ma az elveszett-fórumozók-napja van? Kép

Kép

Kép
kobudo

Samchee!Rendben!Tünditől megkaptam a számodat.Jövő héten kereslek!

Megyek,mert ébred ez csaj!Mostanában kevesebbet szundizik napközben.Tudom,h.ez egyre kevesebb lesz.Most jön,h.mit csináljak vele,ha nem alszik,és kézben sem akarom tartogatni.Várom a tanácsokat,h.ne szúrjam el még az elején!

Pusszantás!
mrege

Sziasztok kedves lányok! Kép

Nem tudlak pontosan követni benneteket, (rengeteget írtok mostanában) de azért írok pár sort, ne felejtsetek el teljesen Kép

Ma voltam a háziorvosnál belgy. vizsgálaton. Meg mondtam neki, hogy már egy hónapja fáj a torkom, nem múlik el a gyulladás, köhögés. Írt fel Semicilint. Útálom a gyógyszereket, de ezt beszedem, mert már nem állapot, hogy ennyi ideje nem jövök helyre. Az EKG-mra azt mondta, olyan, mint a gyári. Mentem vérvételre is a régi SZTK-ba (ahová a védőnőm mondta) de elhajtott nagyon bunkó módon a nő, aki ott volt,hogy menjek az Izsáki úti kórházba. És különben is eddig is csak szivességből vállalta. Majd' elbőgtem magam, olyan rosszul esett. Miért nem tudnak egyesek emberi hangon válaszolni a másiknak? Mindegy, hétfőn leveszik a Bagoly u.-i rendelőben.
Ne haragudjatok, hogy sokáig nem jövök, most meg túltenged, de jó valakinek kiönteni a lelkemet.

Kobudo! TB-s ügyben én is az index fórumot ajánlom, én is Szakbarbár útmutatása alapján járok el, hogy a legjobban jöjjek ki anyagilag, amíg nem dolgozom.

Tegyetek fel minél több képet! Annyira jó nézegetni a babáitokat. Mostanában csak arra van időm, hogy végig rohanok az oldalakon, hova van kép beszúrva.

Biztosan jól fog sikerülni a tali, gondolok majd rátok. Kép

Puszi mindenkinek!! Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Oh,hát nem eltűnt amit írtam!

Syg, köszi kedves vagy,h eljönnétek értem, de vsz nem tudunk menni,ez lesz az egyetlen nap,amikor ajándékokat tudunk venni,mert nekem nincs most hangulatom egyedül császkálni, pénteken barátokhoz megyünk,szombaton Anyukámékhoz+este barátok jönnek, jövő hétvégén 2napos kirándulásra megyünk,és az azt követő hévége az utolsó lehetőség,akkora meg nem kéne hagyniKép! Szóval,bármennyire is szeretnék,mert szeretnék nagyon,nem hiszem,h összejön.Kép

Liol, na szia, csakhogy hallunk Felőletek is!Nagyon édes MArci,és ügyi,h ilyen jóízűen eszik!Te is jól vagy?

Meenta,szia!Jól vagytok?

Vajon Melisza is bekukkant ma?

Mrege,nekem P azt mondta,h napi 2dl tejnél ne igyak több tejet,de ezen kívül joghurt,sajt mehet,na nem embertelen mennyiségben.De valóban fájhat a babák pocakja tőle. P. velem is szedette a Supradynt,Elevitet,de már nem szedem egyiket sem.

Lili,az elején célszerű szedni vitamint, meg tél is van.Kép

Kép
seriff

Mrege,
este még 1,5 óránként ébredt fél 1-től aludt fél 6-ig. Új homeobogyót próbáltam, bár sztem nem hat ilyen gyorsan.
Tejet tudtam, de sztem nincs abban sok vitamin, az már csak víz, amit tejnek neveznek. Egyél inkább igazi sajtot, túrót.
Vitamint én is szedek, de én Centrumot, mert abban sokkal több féle vit, ásv. anyag és nyomelem van, mint az Elevitben. Azzal rögtön szüléskor leálltam.
Hajhullás természetes a hormonok miatt. Most hullik ki, ami nem hullott a terh. alatt.

Liolga,
jó hogy visszatértél, hiszen ez a te topikodKép
Jól vagytok? Marci helyes kissrác, kell a sok lány közé, nehogy összevesszenekKép
Tali?

Bepa,
ügyik vagytok, szépen hízogattokKép
Jut eszembe, én sem tudom, hol lakik Roz.

Roz,
nem igazán értem, hol laktok, de majd megnézem a térképet. Zöld-fehér????Tetszeni fog Robinak, ha jönKép

Kob,
én úgy tudom, minden beleszámít, ami után TB-t vontak. Ha 26 ilyen volt, akkor 26 munkahely számít be. Nekem is 2 volt, de TB-t ált. nem vonnak csak az 1. után. Így csak a rendes kórházi fizum az alap. Mellesleg ezért nem lehet majd a köv. Tgyásom alapja a mostani gyed.

Menta?
szia! Hol jártál?

Még jó, h felhívtam a tüdőszűrőt, így kiderült, h ma van bcg újraoltás. Úgyhogy gyorsan el is mentünk. Persze Robi elvitte a forgalmit magával Pestre.

A nappali alvás nem nagyon megy most. Megint csak 45 percet aludt, még megebédelni sem tudtam, mert titeket olvastalakKép

Kép
sygnum

syg

a külső ház zöld fehér a miénk belül van az udvarban és az világos kék -fehér de ha szomszéd háza jobban tetszik robinak oda is mehet Kép Kép hátha helyre tudja tenni a gondolkodásár a krettének ogy nem kllene gázzal megtöltöt lufiba petárdát tenni és az udvarba eldurrantani mikor kint van 3 kicsi Kép
egyébként nagyo negyszerű a praktiker mögötti utca ennyi az egész vagy a belső szegedi uton az atuó moóst tudot hol van aza mi utcánk csak a másik vége a praktikerhez közeli

pille
nem feljtettünk el Kép nem jöttök talira?

Kép

Kép

Kép
roz23

a mai nap tényleg a z elveszett fórumozók napja.... Kép

ha egy baba nem szereti a járókát az elején, akkor később sem fogja??????

Kob, tudott segíteni a nőci?
birolili

Seriff,
nem is hiszem el, h akarsz jönniKép

Kép
sygnum

Mrege, mennyi idős a babád?
Én azt tanácsolnám neked, hogy nyugodtan hagyd egyedüla kicsit,ha felszoktatod utána semmit nem tudsz csinálni,csak ha magadra kötöd, ami valjuk be neked sem jó és ha kicsit előre gondolsz neki sem.
Ha tudod hogy, nem éhes,nem szomjas tisztába van rakva,akkor hagyni kell.Akkor is lehet szeretni a babát ha nincs állandóan kézben. Igen is azt gondolom hogy a gyereknek, fel kell találnia magát egyedül is .Lesznek olyan idők amikor egyedül kell lennie,mert olyan dolgod akad ahová őt nem tudod magaddal vinni,meg amúgy is ember vagy, neked is szükséged van egy kis magányra.Akárhány szakkönyvet olvasol mindenhol azt fogod találni, hogy hagyni kell még ha sír is .Biztos kegyetlennek tűnik de ez a megoldás.
Egy kis emberkét már ilyenkor el kell kezdeni nevelni.
Nekem 2 gyermekem van, bárhová el tudtam, meg most is eltudok menni egyedül, ha úgy adódik.
Nő vagyok szükségem van hogy törődjek magammal is.Persze elsősorba anyuka vagyok de a két dolog abszolut nem zárja ki egymást.
Bocs ha kisit hosszúra sikerültem, és nem kioktatniakartalak.Csak a tapasztalataimat mondtam el.Egyébként ha érdekel nézd meg az albumomat.

A talival kapcsolatban annyi hogy nem is tudom hánykor lesz meg mi vasárnaponként járunk babaúszásra.Meg hát nem is ismerek senkit, de köszi!
Kép
üdv:liolga
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6494

KépKép

KépKép
liolga

már vagy negyed órája csörgök zsófinak egy zacskóval, és meredten, hangtalanul nézi, még mosolyog is neki. Kép

ja, és a kismamás kacsát most vettem elő neki, és nagyon mrgvizsgálta. Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?