Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Ildi, Köszi Kriszti!Kép
Azért ennyire magas nem szokott lenni a hőm.Kép
Lehet, hogy mégis a prolaktin az oka. Úgyhogy már második hete semmi ligt üdítő (mert az abban lévő aszpartam hatást gyakorol a prolaktinra).

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
O.Kriszti! Képzeld, én is észrevetem, hogy mensi alatt valahogy jobban kívánnám az Uramat, de ő meg nem. Úgyhogy az első pár nap mindig kimarad. Az lehetséges, hogy valakinek mensi alatt van peteérése?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Kamilla
Sztem lehetséges!!!!Kép

Zsóka!
Ha a prolaktinra gondolsz,mint magas hő okára,beszélj a dokiddal,hogy csináltasson egy hormonlabort.Legalább meglátod,mi is a helyzet "odabent" Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Mindenki!

Jelentem tegnap beavattattam a görbések közé! Nekem is van bi-bi-bi! Csak kicsinkét értek angolul és így elég nehézkes a dolog. Felütöttem az egész havi méréseimet, de nekem nem huzigál be vonalakat vagy lehet, hogy nem jó helyen nézem és még az is kérdéses, hogy hogyan tegyem be ide a grafikont?

Kép
manka2

Manka
Örülök,hogy sikerült görbét kreálnod!!!
Kép mentése másként(jobb klikk az egéren)
úgy mentsd el,hogy pl. nov.jpg
Általában kicsinyíteni is kell.Én a paint nyújtás/döntéssel szoktam.Beírod pl. hogy 70%,elmented.
Itt a melléklet feltöltésére kattintva előkeresed a mappából,amibe bemásoltad,feltöltés ,és kész.

Ha így nem jó,akkor küld el magadnak mailben a görbét,majd bemásolod a képek mappába.A többi lépés uaz.
Remélem sikerül!!Pusszka

KépKép

KépKép
okr

na, na?

Kép

Igen! Sikerült!

Kép
manka2

Miért nem jelöl nekem semmit?

Kép
manka2

Manka
Biztosan anovulációs ciklusnak látja,azért.
A mostani görbédre majd írd rá a cervix-váladék milyenségét is,úgy biztosabb lesz a p.é. dátuma.

KépKép

KépKép
okr

Az mi és hova kell beírni?

Kép
manka2

cervical fluid -hoz.Úgy látom Bali tegnap már leírogatta,milyen lehetőségek közül lehet választani.

Az inseminaciohoz beírod,mikor voltatok együtt,akkor kiírja mekkora esély van a babóra.
Pm:ha du,este Am: ha de.,vagy reggel X ,XX is azt jelenti,külön időmegkötés nélkül.(az XX,ha többször is aznap)

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Ezer éve nem írtam ide, de hátha tudtok segíteni, hogy mi van, mert kicsit tanácstalan vagyok...

Most már lassan fél éve mérem magam, és eddig mindig normál bifázisos görbéim voltak. Most viszont nagyon gyatrán akar csak emelkedni a hőm, eddig nem ment 36,7 fölé... A pé-t éreztem, meg a cicjeimen és érzem, hogy vmi működik, de a hő-dolog zavar Kép
Ja, azért érdekes, mert pénteken megyek hormonvizsgálatra, és nem örülök, hogy pont egy ilyen "macerás" ciklusban...
Szerintetek ne is menjek???

angel37

Szia Angyal!!
Sztem el kell menni a hormonvizsgálatra.Pont,hogy jókor csinálják!!
Lehet,azért nem láttál változást a hőn,mert nem reggel volt a p.é.,és így nem mérte a hőmérő.No,zagyva egy Képkicsit,de érted azért?

Különben azért jöttem,hogy feldobjam a görbémet.Nagyon örülök,hogy itt találtalak!Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Értem! Kép
Igen, eszembe jutott, hogy lehet, hogy esetleg jobb így, csak attól félek, hogy szarok lesznek az eredményeim, elkezdenek kezelni, holott nem is kéne, mert csak egy kivételes rossz ciklus volt...

A pé-t masszívan éreztem csütörtökön, és azóta is 36,6 majd 36,7, előtte meg szintén nem a szokásos alacsonyabb hő volt, mert kisebb megfázás miatt magasabb volt... (mondjuk legalább nem esett)
Csak olyan bosszús vagyok, hogy pont most szórakozik velem...Kép

Látom, neked jelölt pé-t a fertility Kép Igaz, jó későn! Volt hozzá akció is? Kép

angel37

Angyal
Akció,az akkor nem volt.Így szokott ez lenni nálunk.De most szünetelünk egy pár hónapot.Kell a pihi!

Ha beteg voltál,lehet azért nem jó a görbéd.KépNem hiszem,hogy a hormonjaid miatt lenne.Kép

Én a helyedben azért elmennék vérvételre.Nem hiszem,hogy hormonálisan lehetséges egy rossz ciklus.Ha egyszer felborul,akkor utánna is vacakol.Kép De,mint írtam nálad biztosan nem erről van most szó.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kár Kép Akkor jövőre húztok bele újra? Kép

Nem nagyon akarok én kihagyni, mert már úgy szorít az idő...Kép Ez a hónap úgyis ugrott nekünk is Kép

Nem volt ám igazi betegség, csak mikor érzed, hogy kerülget vmi, de mégse jött ki.
Ha meg borul a ciklusom, akkor jobb is, ha megnézik! Kép

Más: nem tudod véletlenül - vagy bárki! - hogy féfiaknál magas láz után mikorra regenerálódik a hadsereg???

angel37

Sziasztok!

Bali

Az alacsony hő önmagában szt sem gond,inkább az az érdekes,hogy ennyire leesik.Az sem biztos,hogy baj,csak nekem furiKép.Mindig így szokott lenni?
A hőbe a pajszmirigy szokott még belekontárkodni,de nem hinném,hogy ez lehet a gond.Ha állandóan alacsony lenne a hőd,akkor rá lehetne fogni,hogy alultermel,de így...passz..Kép

Manka

Ügyes vagy!Érdekes a görbéd,egy kicsit mászós felfelé,de állítólag az is jó!Majd meglátjuk!Jelek?Kép

Kriszta

Ez a görbe még mindig szuper,nem tudom,milyen tamponokról beszélszKép!
Te,mások nem pont mensikor szoktak gyagyák lenni?Te éppen olyankor,amikor nem kéne?KépEjnye-ejnye!Kép
PattikKép...akkor ez már előjel lenne?Kép

Angel

Lehet,hogy peteérésed volt,de az alcsony hő s aciklus második felében mutathatja azt,hogy pl. alacsony a progi-szint.Mert a magasabb hőt pont az okozza.Ezért is fontos,hogy szt menj el a vizsgálatra,mert azt könnyen tudják kezelni!Ha nem az a baj,akkor még jobb,de biztosan kiderül vmiKépKépKép!

Na megyek,mert itt egy süvölvényKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc Kép
köszi, én is tartok a hülye progitól...
és elmegyek, persze! Kép

angel37

Angyal
Sztem 1-2 nap alatt újratermelődnek a fiúk!!
Drukkolok a hormonvizsgálathoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
Mikor mész vérvételre?

Anyapoc
Hát igen,rengeteg pattim lett hirtelen.KépAmint jön a herpesz,tuti a dolog.
Mostanában az is folyton elődugja a fejétKép

Hát igen,én mensikor soha nem vagyok ideges.P.É-kor meg robbanok.Fordítva működöm.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
akkor a decemberi pé-re már csatasorban állnak! Kép

Köszi a drukkot, rámfér, mert hótt ideges vagyok! Szarul esne, ha még hormonális problémám is lenne! Kép

Péntek reggel megyek.

angel37

Kriszti!
A dokihoz januárban akarok elmenni, ha addig nem lesz eredmény.
Addig bizakodom! Kép

De lehet, hogy beképzelem magamnak a terhességet.
Magas a hőm. Nagyobb a hasam....

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Ritkán tudok jönni,de azért életjelet adok magamrólKép!!
Lakáshitelt intézünk a párommal és lehet,hogy ha költözünk(tavaszal)akor nem lesz net. Bocsi de most sincs idöm végogolvasni mit irtatok(csak ezt az oldalt tudtam).

Kamilla!Kép

Anyapoc !Kép Örülök,hogy jelentkeztél!Mindenkinek jobbulást kivánnok!!

Kriszta!

Ez a görbe szuperKép!!

Nincs idöm mindenkinek irni,bocsika!

Felteszem a görbém:

Kép

Sziasztok!!

Kép
Vendég

Angyal
Péntek reggel gondolok majd rád!Eredmény hétfőn,vagy később?Kép

Zsóka
Azt mondják,egy nő megérzi ha terhes.Vagyis vannak ,akik megérzik.
Kívánom te legyél az egyik!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi! Kép
fogalmam sincs, mikor lesz eredmény, majd megmondják..., de nem annyira sürgős, épp elég, hogy egyáltalán már nézik! Kép
meg asszem lesz még egy kör...

SZia Zsazsóka! Kép Kép Kép

angel37

Editke
Tudod mit látok én?! Egy kis hőesésfélét a 21. napon.Egy héttel előtte nem volt véletlenül akció?
Mert ilyen szokott lenni beágyazódáskor is(ha jól tudom) Kép
Jujjj de izgulok!!!Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!
Mikor tesztelsz?Kép

Angyal
Ne már!Legyél már kíváncsi!!Én uis nagyon az vagyok!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Szépen termeltek mostanában, alig tudom követni.
Anyapoc!
Köszönöm az infókat. Hát gondoltam, h drága, de hogy ennyire. Asszem ezzel még várok, egyenlőre elég lesz nekem a hőmérőzés.
Kriszti!
Ahogy látom, nálad lassan érkeznie kell a pirinek, vagy nem. Nekem pontosan a feltételezett ov. után 14 napra jött meg a múlt hónapban. Hát őszinte leszek, lehet, h haragudni fogsz, de nem vagyok elájulva a görbédtől. Azért minden meglehet. Ha nem lesz babó remélem (ja mész majd monitorra ugye?) szóval, ha nem lesz akkor remélem jobb lesz a görbéd. Gondolom te is várod már a fejleményeket, mármint baba, v. ha az nem akkor legalább piri.
Beszti!
Sajnálom, h veled is így szarakodik ez a ronda mensi. Használtam lh-t, asszem az eljén is úgy 8. nap meg 12-től a maradék 4-et. Mindíg látszott a tesztcsík is csak hol erősebben hol gyengébben. Talán egyszer jó erős is lett. De ez nem mérvadó mert nekem akkor volt ott a cisztám, ami sztm képes megzavarni a hormonokat, ja és akkor állítólag a 23. napon volt pé-m.
Zsazsóka!
Lehetséges h akkor van. De szerintem nagyon kicsi az esélye.Dehát ezt nekünk a hőből tudni kell. És nekünk ugye lefelé megy tehát nem lehet. A tesz negatívat mutat?? Ez hányadik nap ha az ov.-hoz képest számolod? Szerintem már ki kéne mutatnia. Tesztelj, ha úgy érzed!!!! És írd meg!!
Manka!
Sztm anovulációs volt a ciklusod! De ne keseredj el, ez előfordul. Mióta próbálkoztok?
Bali!
Bocsi, h nem írtam, de első ránézésre úgy gondoltam, h ezzel a görbével minden rendben van. De ha jobban megnézem, elég alacsonyan vagy általában (ami sztm az alacson progira vezethető vissza, sztm nálam is ez van, keresem is rá a homeos megoldást, eddig sikertelenül) meg elég nagyok az ugrándozásaid. De sztm nem biztos,h gond van ezzel a görbével. Ti még nem élesben lőttök ugye?? vagy már igen.?
Kamilla!
Sztm is jobban kívánjuk mensikor!! Te most hol tartasz?? Mert nemigazán vagyok képben! Tudsz majd görbét dobni?
Angel!
Jó, hogy jöttél. Remélem ide is fogsz írogatni. Sztm is jó, hogy lesz hormontükröd! Igazat adok Krisztinek. Az alcsony hőt mint már fent írtam sajna sztm is a progi hiány okozhatja. De sztm erre nincs is gyógyszer. Legalábbis még senki sem írt. Neked erős szokott lenni a mensi? Mert én onnan is gyanakodok az alcsony progira, h elég gyenge a mensi és ugye az az endo leválása, ami ha nem vastag(amit a progi vastagítana meg) akko kevés a mensi. Remélem érthető volt. A hadsereg, hát sztm min. 1hét. De inkább több. De nem hónapok.
Editke!
Szupi, szupi, szupi ,szupi, szupi, szupi. És még ezerszer. nagyon jóóóóóóóóóóó!!! Látom, már el is kezdődött, ez a +munka, amit mondtál. Remélem, azért pihenni tudsz. Ne hajtsd magad nagyon. Pihizz is.
Remélem mindenkinek írtam, így is sok lett.

Nálam nem sok lejjebb ment a hőm, 36.3. Enyhe szúrás van a régi cisztis fészkem oldalán, szerintem nem ment el a fránya. Ja most éppen a másik old. érzem. Lehet,h túl figyelek. Amúgy ti csak pé-kor meg mensikor éreztek v.mit?? Nem szokotátok amúgy érezni, h v.mi működik odalenn?? Mármint nem éreztek máskor semmit???

Pusza
Vendég

Bocsi, hosszú lettem.
Azért olvassátok csak el!!!Kép Kép
Jó éjt!
Vendég

Kamilla! Jó, most néztem körül!! Látom már,h mi az ábra. Sajnálom nagyon. Ne légy elkeseredve, fel a fejjel.

Mostmár tényleg jó éjt!
Vendég

Ildi!
Kár,hogy már elmentél.KépAkartam kérdezni vmit.Na de majd holnap.
Egyébként nem haragszom,miért tenném?Most egyébként is a ciklus normalizálásra hajtok.Kép
Nézegettem a fertin a görbéket a galleriben.Volt ,több,mint 100 napos ciklus is.No,én olyat nem akarok!!!
Remélem piri jön,legkésőbb 4-én.Pattik már vannak,minden reggelre egy újabbKép

KépKép

KépKép
okr

helo Itt vagyok
Vendég

De jó!!!
Ildi
te voltál már úgy hogy akció közben,mikor rátértek a "lényegre" szurkált a petefészked?
Bár a szurkált nem a legjobb szó,mert baromira beleszúrt.Aztán kis idő múlva teljesen megszűnt.

KépKép

KépKép
okr

Nem, vagyis nem tudom. Most mikor hétvégén akció volt, volt olyan, h egy kicsit fájt, de nem tudom, hogy ez az volt-e? Nem éreztem konkrétan, h egyik oldali v. másik old. lett volna. De más volt. Az tuti!
Vendég

Félek, h megvan a cisztim, sőt, h a másik sem tudot repedni és az is az lett, valmit érzek mindkét oldalon felváltva. Nálad volt ilyen?
Vendég

Én ilyet még csak most éreztem.Jól belenyilalt.Én arra gondoltam talán cisztám lehet,attól fáj.

Ildi
Talán mégis jó lett volna egy controll UH a multkor.Most nem tudsz egyet megejteni vmikor?Csak a saját megnyugtatásod miatt.Kép

KépKép

KépKép
okr

Nem hiszem, h az lenne nálad, bár ki tudja, lehet, h az okozza a magas hődet?? Már olyat is hallottam. Mikor voltál utoljára uh-n??

Ja az kéne! Egy uh-t. Én jövő hétre gondoltam, mert akkor már esetleg a vezető tüszőt is látná, ha lesz persze.
Vendég

Ragadósak a dolgok ezen a topicon, a magas hő például, remélem a ciszta nem lesz az. A zebra lenne már ilyen ragadós!!
Vendég

Uh-n több.mint egy hónapja voltam.Akkor nem látszott semmi extra.Azóta meg isten tudja mi van odabent.Kép

Biztosan lesz nagy -nagy tűszőcskéd!Majd írd meg,mikor mész,és küldjük előre a növesztő energiákat!!!Kép

Azért tényleg szörnyű,hogy mindenkit elkerül a zebra.Teljesen leamortizálódunk a végére.Kép

Teszel egy görbét?

KépKép

KépKép
okr

Hát egy hónap az ilyen téren hosszú idő, de sztm, ha az lenne akkor, nem csak együttlétkor éreznéd. Én arra is gondolok, h túlstimulálom magam mert iszom a teám, agnucast meg volt az a follic. Van amikor érzem, de van amikor nem. Amikor érzem akkor is tompán és rövid ideig. Lehet, h bebeszélem.
A hőm meg megint a béka feneke alatt lesz.Kép
Kép
Vendég

Tényleg alacsony.De legalább a prolaktinod o.k,a hőd alapján.KépKép
ÁÁÁÁÁÁÁ,nem hiszem,hogy túlstimulált lennél.Hiszen a bogyókat még csak most kezted el szedni.Lehet,még ki sem fejtették rendesen a hatásukat.Kép
A palástfüteáról viszont már halottam,hogy okoz petefészek szurkálást.Nem tudom,iszod-e?

El kell menjek szunyizni,mert már alig látok az álmosságtól.Kár,hogy vacsira befaltam egy fél csomag aszaltszilvát.KépMég jó,hogy ma egyedül vagyok a fürdőszobára.
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Akkor jó éjszakát.
Vendég

Csak gyorsan még felteszek egy képet.8 hetes embrió: (ma a fokuszban is ők voltak a sztárok)
ILYEN LEGYEN MINDENKINEK,ILYEN LEGYEN MINDENKINEK,ILYEN LEGYEN MINDENKINEK,
KépILYEN LEGYEN MINDENKINEK,

Remélem sikerült a szugerálás!!!!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!
Anyapoc és Tildi

Jelek, azok voltak, most múlt el a mensim, azaz leszűrtem, hogy az előző hónap nem volt sikeres babaprojekt témakörben. Most alacsony a hőm 36,4 és 36,5. Múlt havi görbém azért is lehet ilyen szerencsétlen, mert felkelés után mértem.
Augusztus 27-én volt az esküvőnk, azóta próbálkozunk.

Kép
manka2

Helló!

Beszti
Hú azért ezt a megaciklus elég idegörlő lehet. Meg még a betegség is? Gyógyulj meg hamar.
Lh tesztet én használtam egyszer, ha legalább is a Baby M. annak számít. Egyszer volt elég hasonló csík a kontrollhoz. Nekem nem vált be, olyan soká jött elő a csík ráadásul engem idegesít ez a tesztelés dolog.
Szóval gyógyulást, és hamarjában menj el dokihoz sztem.

Anyapoc!

De jó, hogy vagy újra. Már nagyon hiányoltunk. Párom eredménye sztem elfogadható egyébként, de ma megyek nőgyogyihoz aztán majd ő mond valamit. Minden esetre mivel mi kb. 2 hetente járunk fürdőbe szaunába a lányok a másik topikból azt mondták az is tizedelheti a katonákat rendesen. Ezt most be fogom szüntetni. Tehát pillanatnyilag talán emiatt is lehetett kevesebb. De végül is nem okoskodok majd a dokinő megmonja...

Kamilla
Sajnálom, de sztem is menj most már el dokihoz. Mi kb 1 éve próbálkozunk és most kezdtük el a kivizsgálásokat. Tudni kellene van-e gond. És az nagyon megnyugtató ha nincs.

Kriszta
Azért próbáljatok köv. ciklusban jkól időzíteni!
Egyébként nekem mindig akkor akaródzik jobban ha épp valami miatt nem lehet. Nekem se megy mindig a lehetséges peteéréskor. Lehet fusztrál ez a "gyerekcsinálós" hangulat.
Jaj lányok nem írtam mindenkinek, de mennem kell, mert költözik az iroda és főnök mindjárt jön én a cuccok meg még...

Ám gyorsan még
Üdv az új tagoknak! Villám gyarapodást kívánok nekik (és Kép magunknak is)!

Ma megyek dokinőhöz az eredményekkel kicsipicit szorítsatok.
MAjd holnap vagy este folyt...
junko
Vendég

SZiasztok!Kép

Tlidi Kép
igen, tudom, hogy így van az endoval meg a mensivel, az én mennyiségem nem őrületesen sok, de talán nem is kevés...
sajnos a progira gyanakszom én is Kép
bár eddig mindig felment jól a hőm (elérte általában a fél fok különbséget), doki is azt mondta a görbéimre, hogy egyértelműen jó, csak ez a ciklus ilyen idétlen Kép

Kriszta Kép
a prolaktin honnan látszik a hőből?

Ja, ma 37.0-val keltem! Kép
(Remélem nem vagyok beteg! Bár nem érzem úgy...)

angel37

Angyal
A magas progi,magas hőt tud kreálni.Legalábbis úgy olvastam,itt a neten.Kép

A 37C az jóóóóóóó!!!!Lehet most később volt a p.é.-d?
Nem lesz itt semmi gond!

Junko
Ne dolgozz sokat,és néha bekukk ide!

KépKép

KépKép
okr

Junko
Lemaradt,hogy mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A dokinéni reméljük mindent rendben talál majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyorsan felrakom még a görbém,aztán kicsit kikapcs,mert el szeretnék menni szoliba,és vásárolni is kellene

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
A pé biztos nem most volt, csak vmiért a hő most ért fel idáig... Remélem fent is marad, legalább péntekig Kép

de a prolaktin? vkinek írtad, hogy a hő alapján OK neki... azt honnan lehet látni? Kép

angel37

Sziasztok Lányok!

Tildi!

Ahogy Okr is mondta, nem vagyok valami forróvérű! De mivel mindig ilyen, nem tűnt fel, hogy esetleg nem éppen ideális. Úgy látom, Te sokat tudsz ezekről a dolgokról, kérlek osztd meg velem! Milyen összefüggés van a hő és progi között? és mit csinál az a progi? Gőzöm nincs, mi az a Coverline (a fertilityn) de az 36.1. Az nem valami átlag vagy ilysemi? Később felrakom az e havi görbét, csak most nem működik a "melléklet feltöltése"...

A pajzsmirigyemet minden évben megvizsgálják (folyamatosan izzadok, és mindig fázom, és furán nagy a szemem állítólag), de semmi.

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Editke!

Most látom csak, hogy valóban Neked kell most szurkolnunk! Hajrááááááááá! Nos, mikor tesztelsz?

Tildi!

Ti mióta is próbálkoztok?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Angyal
A progi helyett prolaktint akartam írni!KépIdőnként figyelmetlen vagyok,bocsi!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép

Akkor azzal talán nekem sincs gondom...

egyébként a progi is magas hőt csinál! Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?