Sziasztok!
Hááát.... én nem rágom tovább a lerágott csontot. Szerintem se érdemes tovább a vitával foglalkozni. Tisztázódott, ÉS PONT!!!!
Egy mondat szerintem nagyon fontos - már nem tudom ki írta: Nem vagyunk egyformák!!!!...
...
Nekem sokkal jobb témám van, inkább leírom Boga szülinapi ünneplését. Ja, persze köszönjük a köszöntéseket!
Szombaton és vasárnap is buliztunk. Szerencsére szombaton a bátyáméknál volt a helyszín, mert az ő fiuknak is a héten volt szülinapja, és együtt szoktuk
(már ugye ez volt a 2. alkalom! ) tartani. Ez volt a család az én részemről. Boga nagyon örült az ajándékoknak. Kapott ágyneműhuzatot, egy micimackós párnát, gyurmát, egy cicás órát a szobájába (csak hogy tudja este, hogy ideje lenne már elaludni
), mamuszt, zoknit, kesztyűt, pulcsit, mesekockás kirakót. (A félreértések elkerülése végett mindezt csak karácsonyi ötletadás miatt írom le, nem nagyzolni akarok...)
Vasárnap volt a -számomra- nehezebb menet. Hozzánk jött a család párom oldali része. 16-an voltunk.
Szerencsére minden kaja jó lett, finom lett, és elég is volt. Nekem mindig ez a mumusom ilyenkor... Biztos gyöpös vagyok egy kicsit.
Innen kapott Boga építőkockát, Kubut, Danoninot, meleg kabát-nadrág összeállítást, kantárosgatyót, csizmát, egy hatalmas macit, mesekönyvet, tupis tányér-pohár-villa-kanál összeállítást, egy hintázó bohócot a szobájába. Na meg a messzebbről jövők már hozták a mikulást is.
A sok ajándék közül mégis tudjátok mi tetszett neki legjobban? A torta.
Volt rajta ilyen mini tűzokádó bizgentyű... nem tudom mi a hivatalos neve..., és az teljesen lenyűgözte a csajt. Ilyenkor mi se nagyon szoktunk ajándékot venni neki, de idén nagyon akartam egy kis benti csúszdát. Annyira odavan érte, mert a babaklubban van, és le se lehet robbantani róla. Persze nem kapni már sehol, illetve csak horror áron. Az Auchan hírdette ötezer-valamennyiért, de már híre-hamva sincs...
Szóval ez egyelőre ugrott. HA esetleg valahol tudtok, szóljatok légyszi!
Még nem késő, mert jövő vasárnap lesz a 3. számú bulija, ugyanis akkor jön a baráti társaságunk köszönteni.
Ja, és akkor meg apával lesz közös a tortájuk.
Szombaton egész nap azt mondogatta Boga, hogy Boldog névnapot!
, vasárnap estére már sikerült megtanulnia a Boldog szülinapot! is végre. (az utóbbi időben egy csomószor mentünk névnapot köszönteni a családban, és ezt már fújta, de a szülinap még új volt
Andi