Sziasztok!
Remélem, a talisok jól érezték magukat, babák-mamák egyaránt
.
Ildi,
igaz, hogy személyesen mi még nem ismerjük egymást, de nagyon-nagyon szorítok én is, hogy ne legyen igazuk a dokiknak, és Marcipánt egészségesnek nyilvánítsák. El tudom képzelni, mit élsz át mostanában a kisfiad miatt, de hidd el, minden jóra fordul majd! Miből gondolják az orvosok, hogy epilepsziás lehet? Sok-sok erőt küldök!
Timurr,
ne idegeskedj Maja súlya miatt, ebben a korban már lassabb a gyarapodás. A kajamennyiségek szerintem tökéletesek, pláne azért, mert én viszonyítom Viola 2 évvel ezelőtti étvágyához, hát jó esetben ő 4-5 kanál bébiételt evett meg 7 hónaposan egy étkezésre. Most meg nem győzzük etetni, úgy szeret mindent
. Ha ezt persze 2 évvel ezelőtt mondták volna, én se hiszem el. Tejed meg tutira van elég, ne idegeskedj, ha egyszer már rendben ment a szoptatás hónapokig, mit nálatok, akkor nem lesz semmiféle apadás, mert annyit termel a szervezeted, amennyit ő kiszív. Esetleg a cumizavar jöhet még szóba, nem tudom, cumit, cumisüveget használtok-e, ha igen, lehet, hogy az zavarja meg Maját.
Eszter,
köszönöm, ez jól esett
! Viola 10 hónaposan ivott először csőrös pohárból vizet, addig csak szopi volt a folyadék. Virággal is valahogy hasonlóan tervezem, ő se ivott még vizet, meg semmi mást sem, csak tejet.
Bea,
mi ez a butaság, még hogy nem hiányzol senkinek, ne mondj már ilyet, igenis szeretünk, és gyere gyakrabban
!
Babjag,
csatlakozom Vízimanóhoz, én is kiszúrtam a szép szőnyegeteket és bútoraitokat, gyönyörűek
Andor nemkülönben, azaz természetesen mindenekelőtt Ador a szép
!!
Virág,
aranyos vagy, én is folytattam volna a múltkori beszélgetésünket, de biztos, hogy lesz még rá mód!
Képzeld, ha mégis a Hufnágelhez mentél volna feleségül, most Hufnágel Vincéd lenne, hát kellene ez neked
?
Hüpi,
Ádika és ti is gyógyulgassatok! Nagyon jól sikerült ez a mostani fotó is!
Viki,
Dóri tündéri a képen
!
Kingu,
Botiról szenzációs lett a kép!Nagyon jókor exponáltál, de persze a modell is jó volt
!
Vízimanó,
hihetetlen jól sikerült a képsorozat, és milyen jók az aláírások! Az adventi koszorút te készítetted?
Vezso,
jó hogy itt voltál újra
! A férjed mit csinál ilyenkor külföldön? Konfeenciákon vesz részt, esetleg valamilyen társszállodával tartja a kapcsolatot? Csak találgatok persze, de olyan érdekes munkája lehet...Eszembe jutottál egyébként ma, amint jöttünk a gyerekekkel hazafelé a játszótérről a Tabánon át, 4 turistabuszt is láttunk, amit legurultak a Budai Várból a Dózsa György térre. Ott ült mindegyiknek az elejében az idegenvezető, kíváncsi lettem, cserélnél-e velük 1-2 órára...
Zsófi sebe minél előbb gyógyuljon meg!
Connie,
teljesen elborzasztott, amit írtál a villanyszerelőkről
...legközelebb én ajánlom a
www.direktmester.hu oldalt. Nem azt mondom, hogy a piacon a legolcsóbbak, de mindenféle mesterük van, és nyomon követhető árakkal dolgoznak, nem érzed átvágva magad, pontosak, maguktól adják a számlát. És ha bármi baj van, tudsz reklamálni a központban.
Megnézem DVD-n a Keresztapa 2. részét Al Pacinóval. Egy kis mozizás nekem is kell, ha egyszerre alszanak a gyerekek, mit most is.
Várjuk majd a talis képeket, remélem, kattogtattatok sokat
Zitmi