Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, szerencsére úgy tűnik, hogy minden rendben van Márkkal. Azt mondta a gyógytornász, hogy a nyaka szépen erősödött (ülésbe felhúzásnál már szépen emeli), a háta és a keze még gyengus, de úgy gondolja, hogy elég az, ha itthon tornáztatom. Jövő héten vissza kell mennem a gyerekosztály főorvosához, remélem ő is igy látja majd.
Lilla,
Neked is köszönöm a biztatást, látod, igazad is lett.
Edit,
Olyan édesek a fiúk igy együtt. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen jó, hogy igy döntöttél és vállaltad a kockázatot a három picivel.
Rena,
Örülök, hogy jó lett Bálint vérképe, legalább megnyugodhatsz, hogy minden OK.
hát nem lehet semmi, hogy Neked még főzni is kell a két pici mellett. Nem tudom, hogy én mikor leszek képes rá, egy darabig még biztos nem. Jó neked, hogy már egyedül mered hagyni a fiúkat, én egy pillanatra nem hagyhatom őket magukra. Nagyon kimerit ez az állandó készenléti állapot, de amint Martin észreveszi, hogy Márk egyedül van, már rohan is oda hozzá. Nem bántja ő sem, de rámászik (szó szerint), puszilgatja, és fel akarja őt emelni. Sajnos még kicsi ahhoz, hogy felmérje mit szabad vele csinálni és mit nem. Nemrég pl. csak egy pillanatra fordultam el és láttam, hogy rá akar taposni a pofijára, az utolsó pillanatban kaptam el. Aztán amikor leszidtam, csak nevetett, jó mókának tartotta, nem hiszem, hogy bántani akarta.
Erika, Lola,
Mi Csolnokra járunk babaúszásra, az van a legközelebb és anyukámék ott laknak, ezért igy egyszerűbb a dolog (etetés, stb,)
Martinnal még csak játszottunk a vizben, ez még csak olyan vizhet szoktató foglalkozás volt. Voltak labdák, hajók a vizben, azzal játszott és van egy csúszda is, amit nagyon élvezett.
Erika, ha nem ébred fel Márk, akkor teszek fel most pár képet az albumba (Márk és Martin)
Lola,
Milyen jó, hogy a bölcsiben simán elaludt Soma. Nem csodálom, hogy féltél, főleg, hogy Soma is elég rossz alvó. Remélem később sem lesz probléma vele. Mennyi időt tölt igy a bölcsiben?
Hamarosan mehet már oviba, ugye? Úgy tudom, most már nem kell megvárni a szeptembert a kezdéshez. Vagy rosszul tudom?
Cirmike,
Örülök, hogy végre túl vagytok a műtéten.
Remélem hamarosan Ágiékról is jó hireket kapunk.
Felébredt Márk. Majd én is teszek fel képeket (valamikor....) ahogy Cirmike is irta