Szia!!!!
Jaj, már nagyon félve néztem be, hogy meg leszek dorgálva, hogy így eltűntem, de tényleg mentségemre legyen szólva, hogy vizsgaidőszak van.
A pénteki vizsgám sikerült szerencsére, ennek nagyon örülök.
Bár az az igaz, hogy beugró zh volt csak, még lesz ebből a tárgyból egy szóbeli is, de igyekszem pozitívan hozzáállni a dologhoz, hogy a szóbeli háromnegyedét már tudom.
Jövő héten hétfőn azonban egy elég kemény szóbeli vár rám, hát... nem lesz könnyű ez a hét sem. De ma még vszínű csak odáig fogok eljutni, hogy rendszerezem, mit kell csinálnom, illetve, mit kell megtanulnom. Az EU 15 tagországának a történelmét kéne bevágnom, haha...
És te, miből vizsgázol?
Nekünk szombaton volt a Mikulás buli, itt nálunk. Jó sokan voltunk, bár sztem nem annyian, mint ti a friss babásokkal.
De a lényeg, hogy nagyon jól sikerült az egész. A gyerekek + szülők jól elvoltak, a Mikulás is okés volt, szóval klassz volt a szombati nap.
Aztán tegnap Balázs mhelyén volt céges Mikulás, az is jól sikerült.
Komolyan, lassan Noncsi kezdi majd azt hinni, hogy egy hétig tartó non-stop Mikulás ünnep van. Mert ugye ma este kitesszük a csizmát az ablakba, aztán holnap délután még megyünk át a szomszédba is egy záró Mikulás buliba, úgyhogy már annyi Mikulást látott, hogy csak na!
Nagyon örülnék, ha jelentkezne az Évi!!! Én vhová elkavartam anno az elérhetőségét.
Ilang hogy van? Meggyógyult már?
Sulid?
Tali vmikor a jövő héten esetleg?
Hétfő kivételével jónak tűnik...
Szerencsére az autós pasi azóta nem jelentkezett, nagyon remélem, ez így is fog maradni!
Kari ajándékokkal hogy állsz?
Hm... filózom, még mi minden történ velem ezalatt a pár nap alatt... hát, egy migrént leszámítva szerencsére semmi különös.
Zsanett mostmár az egész nappalt kint tölti, max. néha belóg egy fél órára, de összességében már kint van mindig, csak este jön be. Sztem az éjszakákat még bent fogja tölteni egy darabig, még nem hagynám kint, sajnos a mai világban semmi sem egy életbiztosítás.
Hát, most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Légy jó!
pusza:Ch.