Cas
Húgom hivatásos semmittevő, vagyis anyukája szoknyáján ül. Sajnos eléggé elkeseríti anyut, nem tanul és nem is dolgozik.
Én viszek üditőt tuti, és nem hagymás gyümölcsöset!
Mi csak 12 után megyünk nem is tudom mikor, de én is megvárom, míg Királylány alszik kettőt.
Nem válaszoltál, dm kupont elintézhetem?
Szilvi
Sikerült aludnom, de már mit sem ér. Anyóséknál voltunk tegnap, Korit 7 és 7.30 között szoktuk fürdetni, ehhez képest 9-kor értünk haza. 11-ig voltunk fent. Ja és anyós előállt a szupi ötletével. Először kérdezte mi lesz, hogy lesz a karácsony. Lacival elmentünk náluk sétálni, persze esett az eső, de Kori ott nem tudott elaludni, szóval séta után megint megkérdezte, hogy is lesz pontosan. Mondtam, hogy nem tudom kiscsaj hogy bírná? Erre ő, ha nyűgös, akkor hazamegyünk, mert úgysem lakunk olyan messze. Hát tényleg nem, csak üljön be a kocsiba és fél órán keresztül ő hallgassa a sírást, és nem is tudom ölelgetni, stb. a gyerekülés miatt.
Hétvégén találkoztam sógorommal (+barátnője, erről inkább ne is beszéljünk), aki már tán 5 éve is (személy) edző és meséltem miket csinálok. Azt mondta hát ezek elég durvák, kisebb súlyokkal kellene. Hát szerintem is, de hősiesen megcsinálom, aztán kapom a dícséretet.
Enikő
Üdv a csapatban! Miért ne társulhatnál hozzánk? Így is végre megint kisfiú! A lányok többségben vannak.
Mucus
Ha tudok valami konkrétat, vagy (Óbuda) újságban írnak valamit, akkor begépelem. A babahalál szörnyű!
Kisfiad hogy áll a szobatisztasággal?
Boglárka
Jobbulást. Nem tudom Te minek a híve vagy, én osztom a gyerekorvosom véleményét, vagyis nem véletlenül vagyunk lázasak. 39 fokig elvileg nem kell semmit csinálni, csak a fölött, addig ugyanis a vírusokat, bacikat öli a láz. Én is szedtem azért lázcsillapítót, amikor tejlázam volt, algopyrint.
Eszti
Az a baj, hogy nagyon messze laktok, de ha megoldható én szívesen felajánlom, hogy nappal legyen nálunk Ancsi. Kori nagyon jó gyerek, szóval úgy érzem be tudnám vállalni. Esetleg férjed elhozza, munka után meg jön érte. A talit nagyon sajnálom! Esetleg, amikor itt leszel a közelünkbe (sajnos kórház), akkor meglátogatunk, feltéve, ha az idő is kedvez.
Erről jut eszembe idő: hajnali 6-kor minden csupa jég, némi hóval. 7 után lefeküdtünk 9-kor felkelünk és ezer ágra süt a nap, micsoda időjárás????
Cory és lányok
Eddig is tudtam, hogy nem igazán van tejcsim, már csak 70-ket szopizik Kori. Amúgy lenne, mert a kínálatból sosem volt kevés, amíg fejtem is. Tegnap éjjel jött egy ihletem és mindkét cicit odaadtam neki (talán nem kel 5-kor), szopizott is. Viszont azt veszem észre, hogy már lusta szopizni, szóval még valamennyi lenne benne, de nem akarja kiszívni. Avval, hogy most odaadom a másikat is rosszat teszek? Még kevesebbet fog termelni, mert még kevésbé van stimulva? A fejővel már nem szoktam bajlódni. Ez annak a jele, hogy lassan kifogy a kincstár??????? Mit tegyek?