Sziasztok!
Napok óta csak olvasgatni volt időm, de majd most!
Holnap megpróbálok lemenni a baba-mama klubba, és megkérdezem az Évikét, hogy hogyan lehet "kibérelni " a helységet egy zenebölcsire.
Brigittab: köszönjük az infót, én voltam már egyszer a Csigaházban börzén, nekem tetszett, sok mindent vettem a Balázsnak. Bár vasárnap Pa dolgozik, és nem lesz autóm, talán a szomszéd barátnőmékkel el tudok menni, mert őt is biztosan érdekli, neki is van egy 2 éves kislánya.
Megpróbálok mindenre reagálni:
a gégegyulladásom egy homeós bogyó hatására múlt el ( szerintem ), Orsi ajánlotta Köszike ! azóta sincs semmi bajom. kopp-kopp.
Mit tanulsz suliba?
Én szoktam felrakni képeket, szerintem nem probléma. Te mivel foglalkoztál szülés előtt?
van a közeletekben játszótér? Mi is szívesen mennénk, de nálunk nincs semmi a környéken
Rólunk egy pár szó: Balázskánk 2003 március 9.-én született este 9 óra 6 perckor a kistarcsai kórházban. Szóval lassan 3 éves lesz ! Úgy megy az idő!!! Nagyon korán kezdett beszélni, de későn indult el. Szeptemberben lett szobatiszta, ez a legnagyobb újdonság, és nagyon nagy dumája van. Mostanában hisztizik, nehéz kezelni, próbálkozunk vele. Amúgy zabálnivaló.
Én Zeneakadémiát végeztem, ezalatt vettek fel a Magyar Állami Operaházba ( II.évfolyamban ), ott dolgoztam 1994 január óta, és vissza is mentem márciusban félállásba dolgozni. Ja, a zenekarban fuvolázom. Baromira hiányzott, nem is tudom , hogy bírtam ki. Most negyon élvezem, mert ez a félállás heti 2-3 alkalmat jelent, olyan, mintha pihenni mennék. A férjem is zenész, még a ZAK-on ismertkedtünk meg, és ő is az Operában játszik, trombitás. Nagyon jó együtt dolgozni, rengeteg helyen jártunk turnén. 5 éve költöztünk ide, azóta egyfolytában építkezünk, lassan elkészül a tetőtér is, akko lesz igazán jó az ittlét!
bocsi, ha egy kicsit sok belőlem, de engem érdekelne a Ti életetek is így összefoglalva. ha ráértek, írjátok le. ( Orsikám: a tiédet 14 éves korod óta tudom ! )
Ribiszke: igen, majdnem minden Hófehérkét játszottam,most 30.-án is lesz, meg decemberben, de negyon nehéz rá jegyet kapni, nagyon szemfülesnek kell lenni! A gyerekek imádják, én is megnéztem, szuper jó! Ha tudtok, gyertek el. Mondanám , hogy szerzek jegyet, de nem tudok, annyira nem lehet rá kapni!
Akkor most már a lányod igazi ovis lett! Azért számunkra is megnyugtató, hogy előbb-utóbb "beleszoknak" a gyerkőcök. Na , meg mi is!
Szuper vagy turi-ügyben!
Megyek, elég fáradt vagyok, tegnap este a Művészetek Palotájában játszottunk , és fárasztó nap volt, délelőtt főpróba, este koncert, és ma is próbálta Rigolettót délelőtt ( Orsikám: emlékszel arra a Rigolettóra? )
Ja, megint eszembe jutott valami! Ezt nézzétek: ez volt a garázsunk padlásán! Naggggyon félelmetes volt, több száz darázs, és a lárváik, akik mozogtak bent!!!