Sziasztok!
Nálunk tegnap+ma van/volt a nagy elmondási nap
Én babonás vagyok ebből a szempontból, az 1. trimeszter végéig jobb, ha nem tudja senki. Mondjuk ebből a szempontból kicsit fura, de a kislányunk már onnantól kezdve tudja, ahogy mi
Tényleg, ha vki rá kiváncsi, az albumok között vmi Kisbocink albuma vagy ilyen néven van róla pár kép 0-2 éves korig - még UH kép is
Hízás: olyan az alkatom, h egy kis pocim mindig van, úgyhogy belefér még a 13 hetes baby
- mármint kívülálló nem látja. De mostmár jobb lenne vmi hasban bővebb gatyót beszerezni... Sokan tartják jónak a Baross utcai üzleteket - ott van egymás hegyén hátán vagy 3. Én nem tudom, m főleg nyáron voltam pocis, azokat a ruhákat meg varrattam... Szóval én is keresem a megfelelőt!
UH: olyan érdekes, nekem már az első UHm is hasi volt (8-9. hét körül), nem mondom, h hiányzott a hüvelyi
Tarhonyanya, én is júni elején tervezek egy max 3,5 kg-os csomaggal hazatérni (mielőbb)
Megbeszélünk akkorra oda egy randit? ;) A dokimról nem írok semmit (max priviben), az előző pocisságom alatt komoly problémáim voltak belőle, hogy ezt meg azt leírtam a babaneten.
Pedig akkor is és most is meg vagyok/voltam elégedve, de ezek szerint allergiás rá. Amúgy már én is voltam Kisfalvinál, amikor 1x a dokimat helyettesítette - nekem is szimpi!
Trita, olyan érdekes, most én is sokkal tovább voltam rosszul, mint Hammával. Akkor sztem a 7-8. hét után nem volt semmi, vagyis hazudok, akkor a pocim fájt, de émelygés már nem volt. Most meg az szerencsére nincs és az émelygés húzódott el. De vagy 4-5 napja az is pápá
Nekem már boldog pocakosság kora van, remélem, minél tovább megmarad
Csajszik, nem gondoltátok, hogy kellene táblázatot készíteni rólunk? Ki, mennyi idős pocakos, mikorra van kiírva, hanyadik baba/tesók kora... esetleg hol szül, mittomén. Sokan vagyunk és remélhetőleg még többen leszünk, egy idő után nehéz lesz követni
Utána 1-2 hetente elég feltenni és mindjárt könnybb eligazodni. Persze nem muszáj, csak egy 5let, máshol bevált. Ha vkinek tengernyi ideje van, talán meg is csinálhatná
:D:D (Na jó, esetleg én is...) Mit szóltok?
Szép napot!
Ann