Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika
Én is imádom a repi dolgokat, jobban feldob mint mikor megveszem.Kép Mindenesetre decemberben ha megyek a védőnénihez, rá fogok kérdezni.

Ja és amit mondani akartam már neked csak nem mertem, hogy én mindíg azt gondoltam hogy olyan fiús kis hasad van. Vagy te ebben nem hiszel? Úgy előre nő.
Tök ilyen nekem is, Anginak is, bizti hogy kislányod lesz? 100%?
Vendég

Bartika:
Praxis: 10-ért adnak videókazit is. Ha dvd-re akarsz iratni, de kazin is szeretnéd megörökíteni, akkor kazit KELL vinni! A dvd-t ők adják, de így 13 ezer a vége. Természetesen babanetes kedvezménnyel -1000 ft.

Bocsi ezer meló, viszaolvasni se nagyon tudtam, írni sincs időm... Kép De utolsó teljes hetem.. utána még 2x csütörtök-péntek, majd otthon Kép édes otthon Kép Éjjel azt álmodtam, hogy beindult a szülés (idejében), és semmi nem volt még összepakolva Kép Jó volt...
Párom meg este megnézte a szülőszoba műsort Kép másfél éve még szörnyülködött rajta, most meg VÉGIG nézte (azt mondja) Kép

Titati 30+
titati

Faby! Hatalmas a pocakod! Jó nagy lesz a végére! Kép

Alina! Én is úgy tudom hogy a kisbaba gerincének nem tesz túl jót a hordozó. Viszont aki autóval viszi haza a kórházból az csak ebben utaztathatja, mert autóban a mózeskosár nem engedélyezett. Nem lehet rendesen bekötni!

KépKép
nicika

Alina! Ami a pocakom formáját illeti, szerintem is fiús, mert elég hegyes! Viszont minden más arra vall hogy mégiscsak szégyenlős kislányom van! Egyébként pedig nem 100% hogy kislány. 24 hetesen a 4D-n a doktornéni háromszor is azt mondta hogy "úgy néz ki hogy kislány, de nem tudja 100%-ra megmondani". Én kislányt érzek, a méretei is kislányosak és tényleg szégyenlős. A védőnő szerint is kislány! Mindíg elbújik és ilyenkor nagyon nehezen találjuk meg a szívhangot! Ez volt ma is!

KépKép
nicika

Nicika! Én is ettől félek...a végén már csak gurulni fogok tudni Kép

Apropó, pocakkeményedésre a MagneB6-on kívül van valami bogyó, ami segíthet? 2 hete voltam dokinál, akkor azt mondta hogy pihi+ B6, de még mindig viszonylag sűrűn keményedik és fájdogál. Ma megint kell mennem, kíváncsi leszek mit fog mondani...

faby

Faby
Nekem Magnerotot kell szednem, orvosi javallatra, napi 4*1-et. amikor sikerül mindet bevennem, akkor jó. A Magne B6-tól nekem jobban bejött.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nicika: Szégyenlős kislány...édi lehet ahogy bújkál!Kép
Bezzeg az én fiam folyamatosan terpeszben fekszik, zacsi a kukszival meg lóg középenKép

Köszi a véleményt a mózesról!De azért ti vesztek, vagy csak hordozót?

most elköszönök, indulnom kell, este benézek. Szorítsatok hogy ne fájjjjon!!!!
Vendég

Én úgy tudom hogyha a Magne B6 sem jó, akkor valami enyhe nyugtató félét szoktak felírni!

KépKép
nicika

Nekem nincs szándékomban mózeskosarat venni, max. ha lesz a kocsihoz!

KépKép
nicika

Jó sokat írtatok és milyen érdekeseket Kép
Bartika! A masszázsolajok alapja valamilyen finom bio olaj, én leginkább mandulaolajoat használtam, de lehet jojobaolaj (ez száraz bőrre a legjobb, azonnal felszívódik, elsősegély), olivaolaj, avokádóolaj és még sok más. Ha ellátogatsz Nandu honlapjára www.nandu.hu ott találhatsz mindenféle gátra, pocakra, fenékre és egyéb helyekre ajánlott olajokat. És az tényleg nagyon fontos, hogy ne valami szintetikus olaj legyen... pl. a napraforgóolaj is jó tud lenni, de szigorúan csak a hidegen sajtolt olajok! Ezeknek egyébként íze is van, szemben a "finomított" azaz másodminőségű dolgokkal...

Azért egy valamit el kell mondanom: Csakúgy, mint a fogak és a testalkat kérdése, a bőr állaga is egyéni... tehát ha csíkosodásra hajlamos, akkor úgyis lesz...

indianyo

Alina: a hordozóba be fogom tenni a babát első pillanattól, mert sokkal károsabb ránézve, ha nincs bekötve, és véletlenül egy nagyobb fékezésnél kirepül a mózesből!
Bébikomp: szerintem egy nagy b...ság. Balesetveszélyes és nem jó semmire.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

A bébikompnak én sem vagyok híve, bár sok anyuka azért tartja jónak mert belerakja a mászóbabát, aztán akkor tud mellette ügyködni pl. a konyhában! Én maximum olyan babát tennék bele, aki már tud állni és csak egy hajszál választja el attól hogy járjon! De ez persze csak az én véleményem!

KépKép
nicika

Bébikomp?
Hát....egyensúlyérzéke nem lesz benne a törpéknek, az tuti.
Lehet, hogy a mamának kényelmes beletenni a törpét, ha dolga van, de önállóan sokkal később fog tudni menni, és nagyon össze tudja magát törni, mert nem tanulja meg, hogy letegye a kezét, ha oldalra dől!
És egyébként van rajtuk egy csomó hangot adó nyavalya, amitől a baba és a mama is megsüketül rövid útonKép
Nekünk tehát nem leszKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Alina!
Az "én időmben" egy könyvből vett részlet, ami az 50-es évek munkásmozgalnmi hevületét állítja szembe a "kispolgári csökevénnyel" egy csíkos kamaszkönyv, jókat mulatok rajta, mondjuk az egész ideológia is nevetséges, de anyelvezete aztán meg különösen Kép

A babycomp szigorúan tilos!!!! A gyerkőcnek a saját ütemében szabad csak fejlődnie, majd megtanul ő magától mászni meg járni, nem szabad siettetni. A fejlesztőpedagógusok manapság egy csomó oylan gyerekkel foglalkoznak, akiknek kimaradt a teljes idejű csúszásmászás és siettetett fejlődésüknek sok sok probléma lett a vége... no meg a babycomp azért is "remek" egyes szülők számára (ezek nem mi vagyunk!!!) mert addig se kell a gyerekkel foglalkozni, el van magában Kép

Annácska, te is izegsz-mozogsz-takarítasz Kép

indianyo

Bébikomp egyrészt az egyensúly érzék miatt gázos (egy ismerősöm kislánya kompozott, majd egy sima esésnél eltörte a kezét 1,5 évesen, mert nem tudta, hova kéne raknia), másrészt ha azzal borul, azonnal a feje sérül! Nagyon brutális balesetek adódhatnak belőle. Ha meg nem mutatjuk meg neki, hgoy így is lehetne közlekedni, nem hiányzik nekik.

cory
Budapest

Bizony! Egyensúlyérzék hiánya, nem tanul meg esni és a gerincének is nagy megterhelés (hiszen az egész felsőteste ránehezedik a gerincoszlop alsó részére, tehát ott aránytalanul nagy terhelés éri + az izmokat is.

indianyo

http://ranyakuveg.hu/lower.php?page=ajandek&lang=hu&parent=26#3

Tudtok valamit erről a vízcsapra szerelhető orrszívóról? Lehet, hogy már megint tájékozatlan vagyok, de nem hallottam róla.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Egy kicsit beleolvastam de csak erre az oldalra volt időm... bocsánat!

Bartika
Olcsó szopipárna!
http://szopiparna.uw.hu/index.html

Angi, Nicika!
Nagyon szép nagy pocitok van! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Medike: mi csak porszívósat használunk, úgyhogy passzolom

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Kipróbáltam a Cory által talin emlegetett jegyzettömböt. Így viszont sokkal többet írok.

Babetta, Vikó!
HÁt azt hiszem szerencsés vagyok a hasfájással. Nekem azért nem fáj úgya hogy ti leírjátok! Kitartás és sok fekvés!

Nadine!
Nekem konkrétan nem jutott eszembe kutya a Dorka névről. Főleg, hogy emlékszem, hogy Tünde lánya is Dorka.

Vikó!
Az utolsó UH szerint mi is április 5-én szülünk! Ha British Airways géppel mész, ott 25 kg a súlyhatár. És a párom úgy szokta volt csinálni, hogy a kézipoggyásza volt baromi nehéz. Talán több is mint 20 kg. Mondjuk ezt egy pocakos kismamának nem ajánlom.
Egyébként az én anyukám kb olyan "konzervatív" mint a csíkos könyved. Csak egy példa: szerinte fogamzásgátlót csak az szed aki k..va, mert normális nőnek ilyen nem kell.

Borka!
Én sem vagyok otthon az ilyen dolgokban. Csak a keresztgyerekeim anyukájára támaszkodhatom, de ő konkrétan tudom, hogy mindig kente pelenkázáskor a babák fenekét, és méghozzá elég vastagon.

Trose!
Azért én mindenesetre köszönöm a bugyi-ötletet. Én majd a vége felé - ha már tudom mekkora nagy leszek - akkor veszek valami bugyit. Még mindig tangázok. Tök jól legöndörödik az eleje a pocimon. És nem kicsi, hanem 46-48-as méretet veszek mostanában.

Medike!
Ha megvigasztal, nekem nem a pocim repedt meg, hanem a cicimen nőttek körben sugárirányba piros erek. Nagyon látványos, és nem akar semmire elmúlni. MOndjuk kb. két melltartóméretet nőttem egy hónap alatt, még a legelején.

Alina!
Pont a hétvégén beszéltünk rokonokkal bébikompról. Ismerősöm szerint O-lába lesz tőle a babáknak.
A tesómnak volt bébikompja, de anyukám szerint életveszélyes, mert kitekergett vele az útra és egy részeges traktoros (falu) fél utcán keresztül tolta, mire észrevette valaki.

Egyébként voltam szombaton vizsgázni, szerintem egész jó lett. Aztán aludtam szinte egész nap. Vasárnap keresztgyerekeztem. Ja és kaptunk babakocsit, amit após renovál, mert mozog a kereke, meg hordozót, amire majd lehet új huzatot varrok, meg kiságyat, ami állítólag Ikea-méret, de házi gyártmány.

Na eldugulok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nem tudom nálatok mi a helyzet, de itt szakad a hó. Nekem persze nagyon tetszik, innen benntről tök jó nézni. Csak autóba ne kellejen ülni.
Csíkosodás: igazából én sem vagyok jó tanácsadó igy az első babák várásánál, de szerintem ez totál alkatfüggő. Vagy örökletes, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Annyi példát láttam már, hogy a krémek ellenére is előjöttek, és kenegetés nélkül se lett semmi. Mindenesetre szerintem a krémezés már csak azért is jó, mert lehet apával csináltatni, a babára koncentrálni közben, ...
Valaki kérdezte a szopipárnát: www.szopiparna.hu
Innen rendelni lehet azt hiszem. És is gondolkodom rajta, de meg nem szántam rá magam.
Olyan jó olvasni, hogy ki, mit, hol szerzett már be. Nagyon szép dolgokat vettetek.
Mi úgy gondoltuk, hogy januárban kezdünk majd neki, de most jött az újabb infó, hogy a 30. hét körül a mi kórházunkban előírás az ikres kismamát befektetni. Azért remélem még tolhatunk az időponton, ha nem lesz semmi gond, vagy legalábbis nem kell azért végig bent maradnom. Mindenesetre azért így mégis lassan hozzálátunk a vásárláshoz és a babák szobájához.

Andi
23+0
Kép

Andi
Kép
zsandi

A Praxisról annyit csak: 10000 a díj, cd és dvd +1000-1000 - nekem legalábbis ezt mondták... viszont nyomtatott kép és lelet "ingyen" van Kép

Én is oda megyek, pénteken. Várom már nagyon!

indianyo

Sziasztok!

1,5 óra alatt sikerült visszaolvasnom, amit péntek reggel óta termeltetek! Uhhhhh. Nem kevés. Kép

Nagyon tetszettek a témák, különösen a betét és popsikenőcs részek. Sokat tanulok tőletek.

Ma délután megyünk a kontroll UH-ra a pyelontágulat miatt. Már most érzem, hogy egyre idegesebb vagyok, és kúszik szépen felfelé a vérnyomásom. Tudom, hogy nem szabadna parázni, de akkor sem mindegy, hogy mit mutatnak azok a fránya képek.

Most meg megyek mérlegképes továbbképzésre. Jujj, de izgi. Kép

Mariann
27+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szelivi! Hát az a jó, ha enm fáj ennyire! CSak így tovább!

Sajnos a kézipoggyász maximum 10 kiló lehet, ezt ugyan nem sűrűn ellenőrzik - de én mindig kifogom persze Kép Már egyszer ott kellett hagynom vagy 7 kilónyi könyvet az egyik reptéren emiatt... A British Airways pedig a legdrágább légitársaság -ha nem európai utazáról van szó Kép

Te is jössz-mész, ez tök jó, gratula avizsgához!
Ja, és akkor ezen a napon 4 kisbaba születik amjud csak innen Kép juhéj!

Zsandi, olyan izgalmas lehet ikerbabákra várni!
Apa bevonása kényeztetésbe klassz lehet Kép

indianyo

Ja és nem is dicskedtem: Elkezdtem kötni egy bébisapit. Bár szerintem elég nagy. És olyan technikával kötöm, hogy 5 tűvel kötök egyszerre. Már félig kész van. Ha kész lesz felteszem.

Kép
szelivi

MAriannka, drukk Nektek az UH-hoz, ne aggódj KépKépKép

indianyo

Vikó!
Árakról nem tudok, nekem Londonba olcsóbb volt, mint a Malév. Engem tavasszal egy 20 centis ollóval csíptek meg Londonban kézipoggyással. Mire elmagyaráztam, hogy mire kell (kivittem londonba tanulnivalót, és puskát kellett vagdosni és benne maradt a tankönyvemben)!

Kép
szelivi

Szelivi! A Fürge Ujjakból kötöd? Én is onnan csináltam, harmadikra sikerült akkorát, hogy mondjuk ne egy hároméves gyerekre legyen jó az ott ajánlott bébisapka... mondjuk a zokni még így is óriási lett, kb majd csak egyéves korában lesz jó... szerintem fogalmuk sincs, mit jelent a bébi elnevezés...

indianyo

A BA Londonba jó, tengerentúlra viszont a legdrágább, ez Indiába 50 és 100 ezer körüli többletet jelent!!! Semmiféle szúró-vágó szerkentyű + spray nem lehet a kézipoggyászban... így pl, kötőtű és körömreszelő sem Kép

indianyo

Faby Kép
A MagneB6-on kívűl nekem még Terbutallin kapszulát írtak a görcsökre, de ezt csak akkor írják ha tényleg nagyon kell, mert kihat a mama és a baba szivére is.
Sziasztok lányokKép
Itt ronda borús az idő, én még az üvegfestésnél tartok ami a lakásdíszítést illeti, megvagyunk, néha kicsit görcsöl, akkor pihi szigorúan.
Üdv: Csema 25+2
Mindenkinek nagyon szép a pocija Kép Kép

KépKép
csema

Ezek a szopipárnás akciók most nagyon jók! Én nagyon jó dolognak tartom a párnát, úgyhogy valószínűleg fogok is rendelni! Már a páromat is megbolondítottam, mert DVD mániás és az egyik akcióban most 5490ft-ért (+1150ft a szállítás) hozzájutunk a szopipárnához+25db DVD-hez! KépKépKép Szóval ezt az akciót nekünk találták ki! KépKépKép

KépKép
nicika

Nálunk egyébként snassz az idő! Kicsit hideg van, de nem vészes és a hó sem esik!

KépKép
nicika

Szelivi,
Nem vigasztalnak ám a csíkjaid, mert az hogy neked nem jó az nekem semKép! Szóval mióta (kb.egy órája) eldöntöttem, hogy ugyis csak papája látja, és amúgy is ő az oka az egésznek......Kép
Tehát igazából már az enyémek se keserítenek el nagyon (az anyukámé annál inkábbKép)
Gratulálok a vizsgádhoz.
Mi leszel pontosan, ha nagy leszel?
Hogy bírsz öt kötőtűvel?

Mariann!

Nyugi! Nem lesz semmi gond! Majd a babócád megmutatja, hogy milyen kis ügyes! Szorítunk nektek!
(a majdnem egyes szám miatt kaptam Pocakmarcitól egy erős figyelmeztetéstKép)Tehát nyomatékosan: mindketten szorítunk nektek!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Megpróbálom feltenni a 4D-s képet a babóról, remélem sikerül. Alig volt egy pillanat, hogy ne takarta volna el az arcát és még a köldökzsinór is ott volt előtte, de egy kép mégis sikerült. Látszik a kis arcija.

Scullyx
26+0Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Képtelenség Titeket követeni Kép

Nicika Kép
Szerintem nem annyira mérvadó a pocak alakja. Nekem hegyes volt a pocakom a lányommal is Kép

Baby-comp:
Egyátalán nem tesz jót a babának. Inkább csússzon-másszon a baba, legfeljebb többet kell takarítani Kép
Ha meg le kell "korlátozni" a babát, akkor ott a járóka Kép

Annácska 20+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vikó!
Én is tudtam, hogy mi nem lehet a csomagban, csak a könyveket egyszerűen egymásba hajtogattam és közte maradt az olló.
A fürge ujjakból kötök. Hány szemmel csináljam, hogy ne legyen óriási? Esetleg kötök másikat majd egyszer csavart mintával.

Medike!
Még nem tudom milyen lett a vizsga, csak én úgy érzem kettes megvan. Aztán a fene tudja. HA nagy leszek gazdasági agrármérnök leszek. Magyarul agromókus.
Az öt kötőtűből négyen vannak a szemek, és mindig a kieső ötödikkel kötök. Egész jól megy, csak valószínűleg nem jól tartok valamit, mert a kisujjamat nagyon nyomja.
Egyébként a csík szerintem nem annyira vészes. A keresztgyerekeim anyukájának a pocija (+30kg) tiszta fodros, de nem maradt csíkos. De ő 50 kilóról szedte fel magát hormonkezeléssel és a két babával 80 körülire.

Scullyx!
Lehet, hogy nagyon béna vagyok, de elmagyaráznád, hogy mi micsoda?

Kép
szelivi

Szelivi
Jobb oldalon van a méhlepény, mellette van a bal kezecskéje, amivel megpróbálja eltakarni a fejét. A fején látszik a szeme, orra, szája. A szája mellett az a sötétbarna, az a köldökzsinór. A bal oldalon én sem tudom, hogy mi micsodaKép

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx!
Így, hogy elmagyaráztad, persze már én is látom. Nagyon szép baba! Gratula!

Kép
szelivi

Szelivi Kép
Engem 6 éve nem akartak hazaengedni Köln-ből az íjammal Kép
Mondjuk az ollót könnyebb előkapni, mint az íjat felhúzni Kép

Csema Kép
Nekem is Terbutallin-t adtak két hete. Nem is tudtam, hogy szegény babának is kihatott a szívére Kép

Annácska 20+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Képtelenség visszaolvasni Benneteket, ha meg a végére érek addigra egy csomó téma már rég nem aktuális....bocsánat de nem tudok senkinek reagálni, tudom volt itt minden a hiteltől az érettségiig, de hiába ezt a tempót nem nekem találták ki:-)
Én ma volta tanácsadáson, megkaptam a cukros izé beutalót, meg az EKG és belgyógyi beutalókat is. Alig várom, gondolom felejthetetlen lesz a várakozás főleg az Ekg és belgyógyinál....este meg megyek dokihoz, remélem a méhszájam még mindig zárt és Prütyi is szépen gyarapszik.
Itt van két kép a "több, mint szerelmemről", lányos anyukák, akik még csak várják a babát erre számítsatok:-)Különben Pipi az 1000 éves rúzsommal és bizsuimmal játszik éppen...KépKép
Nyúlanyó 23+6

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó Kép
Nagyon édes a lánykád Kép

Annácska 20+0

annácska

Szelivi!

80 szemre (30 cm) kötöttem de nagyon vékony fonallal és tűvel - azt hiszem 2-es tűvel, a zoknit pedig 24 szemmel - de még ez is sok.... Eltart egy ideig, amíg megtalálja a kéz a helyes tartást, nekem is volt némi hólyagkezdemény egy ideig Kép

indianyo

Sziasztok!

Új vagyok köztetek, de szívesen csatlakoznék.
Indianyo én is pénteken megyek a Praxisba 13 órára. Te mikor mész?
Én most vagyok 21,5 hetes terhes (márc végén szülök) az első babámmal, szóval lelkesen olvasgatom a hozzászólásaitokat.
Mi lett a mózeskosár történet vége? Jó ha van, vagy tök felesleges?

Kata
kata7778

KAta: üdv itt Kép Hát ebben asszem nem sikerült megegyeznünk Kép Nekem van egy textilmózesem, de az előző két gyerekemnél nem sok értelme volt Kép

cory
Budapest

Szia Kata! Jó, hogy jöttél Kép

Én 10.40-re megyek a Praxisba. Még soha nem voltam, nagyon izgalmas, már alig várom! Emberem is Kép De te hogyhogy 21,5 hetes vagy ha márc végén szülsz? mi ma vagyunk 22+0 pont (Annácska, Bartika és Szelivi társaimmal)és április elejére várunk Kép Bocs, ha msot butaságot kérdeztem Kép

Nekem még nem volt saját babám, a tesóméknál autóban babakocsi-tartozék kivehető mózes, otthon pedig négylábú vesszőből font mózes volt az első hónapokban és mindannyian nagyon szerették. Gondolom az a lényeg, hgoy a szülők megnyugtatónak érezzék az elhelyezést Kép

Még valaki közülünk megy a Praxisba pénteken, valamikor estefelé, de sajnos nem emlékszem... Ma reggel írta, talán Bartika? Bocs, ha nem Kép

indianyo

ezt a képet most találtam, csak úgy küldöm, mert olyan aranyos - no meg még nincs nekem olyan fantasztikus sztárfotóm, mint Scullyx kisbabájának és Nyúlanyó nagylányánakKép NAgyon gratula az összes csemetékhez!
Kép

indianyo

Szelivi,
Perzse már emlékszem, hogy egyszer írtad az ugrómókusságot. Én is az vagyok, csak a környezetgazdálkodási fajtábólKép
SOk sikert a kötőtűkhöz, biztosan belejössz, hogy ne nyomja akisujjadat semKép
Én már napok óta látok magam előtt egy sérga kapucnis pulcsikát, de még csak az elképzelésem van meg, az elhatározás hiányzik. De mire Pocakmarci kibújik, csak kész leszKép

A reptéren a párom kulcstartóját "nyúlták le", amin volt egy kisolló, 1,1 cm-es vágóéllel. Gondolhatjátok, milyen hatalmas sérülést lehet egy ilyennel okozni....ez meg sem fordult a fejünkben. Pedig pont az én autómmal ment, és a slusszkulcsomon volt és hát egy nőnek néha jól tud jönniKép

Nyúlanyó,
Gyönyörű szemei vannak a lánykának!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Köszi a lánydícséretet, a szeme apjájé, bár se az övé, se az enyém nem kék...
Lányok az előbb folyt az előtejem a lányom hangjától...felsírt alvásból, esküszöm, mintha újra csecsemő lenne a cicim úgy reagált:-)Van már valakinek előteje?

nyúlanyó

Kata, üdv itt nálunk.

A mózesről nálam annyi a "helyzetjelentés", hogy van egy vesszőből fonott, hatalmas nagy és békás, de csak azért, mert kaptam .... imádni dogom, de csak otthon illetve a nagyiéknál talán. Pont jól elférünk együtt a konyhaasztalonKép

Magamtól nem vettem volna, mert csak addig jó a Törpének,a míg békésen fekszik, a mai gyerekeknél pedig ez már igen rövid időKép

Autóban kizárólag gyerekülés, mert igen sokat utazunk és messzire, nekünk ez nagyion fontos. Sajnos így a hordozó - gyereülés drágább lesz a babakocsinál, de igazából enkünk ez a funcionálisabbKép

Na eltűnök, mert a lányok "kiiktatnak a rendszerből" és már mennem kell haza! További szép napot nektek!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Véleményem a bébikompról: olvastam, hogy rengetegen ellenzitek, nálunk viszont bejött. Tudom, hogy az egyensúly meg satöbbi, satöbbi, de a lányomnak mozgásfejlődési gondjai voltak és a bébikomp nálunk igenis segített! Nem tudott mászni, mert születésekor valószínűleg oxigén hiányos lett(hosszú volt a kitolási idő) és spasztikus lett. Ez azt jelenti, hogy feszítettek lettek az izmai és fájdalmai voltak pédául hason, vagy a mászástól. Sajnos erre nekünk kellett rájönnünk és az internet és gyógytornász segítségével megoldódott ez a probléma, ami sajnos ma már nem is ritka. Szerencsére semmi baja nincs már a kisasszonynak, de Prüntyinél pár hetesen már hívni fogom a gyógytornászt az tuti és ha mászni fog én sem fogom a bébi kompot elővenni.

nyúlanyó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?