Új privát üzeneted érkezett!

Andry!

Te is Lörinc felé laksz?...márcsak azért mert ismered az Elefánit...

Fogalmam sincs,h. a bogyók mennyire hatásosak,majd megmondom szülés után!Nekem elég nehéz volt Lilla születése,ugy állok hozzá,h. ha egy picit is gyorsabb és jobb lesz már megérte!

Ugyis van köztünk pár hét,majd beszámolok róla!KépKépKép
Milyen az a fellépős ülőke,amiről írtál?Olyan nekünk sem lenne hátrány...ha esetleg tudsz róla képet küldeni azt megköszönném!Kép
pusza
lillaadri

Adri!
Nem Lőrinc felé lakom, hanem Pilisvörösváron.Itt a Babaneten hallottam az Elefániról.
Miért volt nehéz Lilla születése?
Megpróbálok képet küldeni a fellépőről. Máris keresem, remélem megtalálom.
Andi
andry

Adri,sajnos a képet nem találom, de itt a honlap címe, ahol megnézheted:www.litaf.com
andry

BÓBI!!!!!!!!!!!

Csak nem bent kellett maradnod?...KépKépKépKépKépInkább nem is kérdezek többet,nehogy ismét elszóljam magam!...tudod babonából!KépKépKép

Mindenesetre nagyon sok boldog névnapot szeretnék kívánni,remélem már így 3asban a kis Bóbitával!KépKépKép
Sokat gondolunk Rátok,ahogy tudtok jelentkezzetek!
Férjecském közben elmagyarázta,h. merre is laktok...10 percre Tölünk!KépKépKép

Sok puszi:
adriék
lillaadri

BÓBI!!!!!!!!!!!

Csak nem bent kellett maradnod?...KépKépKépKépKépInkább nem is kérdezek többet,nehogy ismét elszóljam magam!...tudod babonából!KépKépKép

Mindenesetre nagyon sok boldog névnapot szeretnék kívánni,remélem már így 3asban a kis Bóbitával!KépKépKép
Sokat gondolunk Rátok,ahogy tudtok jelentkezzetek!
Férjecském közben elmagyarázta,h. merre is laktok...10 percre Tölünk!KépKépKép

Sok puszi:
adriék
lillaadri

Szia Andry!Kép

Köszönöm a képet,tényleg nagyon praktikus a testvérülőke,kérlek légyszi szóljál,ha sikerült valahol találnod ilyet,v. hasonlót!
Lilla születése nem igazán volt(már így visszagondolva)nehéz,de akkor valamiért mégis úgy éreztem,h. kész-vége nem bírom tovább,meg az is hozzátartozott,h. nagyon elfáradtam,mert elöző este nem tudtam aludni és csak másnap délután lett meg Lillamanó!Most így visszagondolva már sokkal szebnek tűnik az egész,de valahogy ahogy közeledik az időpont egyre jobban bennem van a félsz,h. minden rendben lesz-e és hogy vajon mennyire lesz nehéz az egész!Érdekes,mert mikor Lillust szültem,a végefelé már mondtam Férjemnek,h. soha többé nem szülök természetes úton...erre Ti tudhatjátok legjobban,h. mennyit hisztiztem egy pár hete,h. Bencebaba nem hajlandó befordulni és lehet császár lesz a vége!
De azért hiszem,h. megint minden rendben lesz és hogy gyorsabban fog telni a szülőszobán töltött idő!KépKépKép
Nálad egyszerű szülés volt Áronnal?

puszka
adriKép
lillaadri

szia Andi!
azért (is) fizettünk előre, mert a férjemnek nem tetszett a doki kicsit flegma stilusa... ig yúgy döntött hogy odaadja neki még az elején a pénzt!!!
és láss csodát.. más lett a stilus!!!
pénz beszél...
ildisz1

Szia Adri!
Oké szólok, ha találok fellépőt, de te is szólj, ha találsz.Én is így vagyok vele, mint te. A baba állandóan haránt fekszik-talán 3 napja mintha berögzült volna fejjel lefelé-a méhlepényem miatt is izgulnom kell, tudod szülés közben fog kiderülni, hogy mennyire fogok vérezni, hogy császár lesz-e vagy normál szülés. Akármilyen rossz élmény volt az első, azért a császárral szemben még mindíg azt választanám, ha választhatnék.Igazából az lső nem nehéz volt, sem nem volt elhúzódó, csak nagyon rohamos és állítólag ezért fájdalmasabb is. A burokrepedés után 4 óra múlva már meg is lett Áron, de fájásszünetem egyáltalán nem volt, így ez a 4 óra maga volt a pokol.Nem bírtam magam visszafogni, nem voltam ura az egésznek, pedig annyira készültem a fájdalomra, de nem bírtam egyszerűen elviselni. A tolófájásig volt nagyon borzasztó, maga a kitolás kellemes élmény volt, mert az már nem fájdalom, szerintem,ott már irányíthatod a dolgokat. Szóval ezért kértem most EDÁ-t.Így kicsit bátrabb vagyok és remélem nem fogok örjöngeni a szülőszobán.Sajnos Áronnal ez történt és most is szégyenlem magam egy picit ez miatt.De a fájdalom mellett még attól is félek, hogy menjen minden rendben és legyen egészséges Csabi. Neked is puszika.
Szép napot mindenkinek!
Andi
andry

Sziasztok lányok!
Most, hogy olvasom a készülődéseiteket, eszembe jutott, én anno a 18 héttől tudtam, csáészár lesz valószínűleg, majd a 24-től tudtam biztosan, így nem készültem a szülésre... (fájdalom, stb) Azt hiszem, én is kértem volna EDA-t, de ezzel együtt azért olyan kíváncsi vagyok, milyen is a fájás, stb... De ez most kimaradt... Veletek egy kicsit átélem... de olyan misztiksu titok marad ez nekem... Kép
Régen nagyon féltem a szüléstől, titkon még bíztam is a császárban, egészen a terhességemig, mert akkor meg szülni szerettem volna már... Kép Most, hoyg olvasom a történeteiteket, úgy érzem, emberfeletti, amit csináltatok, fogtok csinálni... De mindneki túlélte... nekem sem kellett volna félnem már kiskorom óta Kép

Tünde

Ui. Bocsi a filozofálásért...

mtunde

Szia Tünde!

Aranyos amiket írtál. Amíg nem éltem át, el sem tudtam képzelni, hogy milyen fájdalom, de szerintem attól is függ, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat. Én sajnos nagyon nem, már tudom. Azt mondják, hogy olyan, mint egy erős menstruációs görcs, de szerintem attól nagyon távol van. Nekem az jutott akkor eszembe, hogy ilyen fájdalom lehet tűzben égni. Én szabályosan szenvedtem. De először szülő kismamák!!!!! Nem akarok riogatni senkit, ez egyéni vélemény. Van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy inkább szül, mint szoptat, mert neki az volt kín. Van akinek semmi baja. Nekem hiába mondták akkor, hogy elfelejtem, a mai napig átélem, ha rágondolok.
De amikor a baba a mellkasodon szipog, az pótolhatatlan, épp ezért vágunk bele mi nők a fájdalomtól való félelmet leküzdve, többször is. Igen mindenki túléli, de ott akkor nincs mindenki csak te.Most én is filozofáltam egy kicsit.
andry

Szia Andry!

Köszi, ez azért megnyugtat. Mármint, hogy a baba minden tkárpótol. A hiányt is Kép Ma, amikor feküdtem mellette délután, majdnem elsírtam magam. Nagyon meghatódtam a babám látványától is. Ezek a meghitt pillanatok pótolhatatlanok.

Anzán! Mi van veled? Ugye minden rendben, és csak elfoglalt vagy?

Tünde

mtunde

Szia Tünde!

Én is sokszor elbőgöm magam Árontól. Olyan aranyos. Egyik nap is puszilgatta a hasam és simogatta, miközben azt mondogatta, hogy "baba-baba". Hát nagyon jó érzés volt. Ne haragudj, de nem tudom pontosan, hogy mikor is szültél? Mennyi idős a baba? Most várod talán a másodikat?
Ne haragudj, de viszonylag új vagyok köztetek és még eléggé nem vagyok képben. A császár miatt úgy érzed, hogy valamiben hiányt szenvedtél? Nincs meg a szülésélmény? Biztos lesz még alkalom!!!!
Andi
andry

Szia Ildikó (Ildisz1)!

Láttam a honlapodon, hogy Te is szeretsz főzőcskézni ill. sütkérezni. Egy-két recept érdekelne. Amennyiben ráérsz a kisfiad körüli teendők stb. miatt megtennéd, hogy az e-mail címemre elküldöd a gofri tetején látható gyümölcsös túrókrém a tiramisu torta és a joghurtos barackos, epres torta ( babapiskóta alappal és oldallal) receptjeit. Előre is köszönöm. E-mail címem: l.moni74@freemail.hu.
Megnéztem a kisfiad képeit is, nagyon szép kisfiú és nagyon sokat fejlődött születése óta.
A többieknek is gratulálok. Nagyon szépek a gyermekek.

Üdv:
Móni

Kép
mÓni

szia Móni
elkültem a recepteket..örülök hogy tetszettek a kaják is :-))
ildisz1

Sziasztok Lányok,

hát számomra hihetetlen, de még semmi sincs... olyannyira, hogy nem hogy nem szülünk, de Erzsike (a szülésznő) szerint a kezdeti fájásokat, amit a ctg kimutatott valószínűleg elborogattuk, mert már az sincs megKép A férjem meg az öcsém arról filóztak, hogy lehet, hogy 2006-ig bent marad Lilla?Kép Közben holnap lejár az időm... és az ismerőseim meg össze vissza beszélnek: van aki szerint a fiúk lusták, van aki szerint a lányok, akik később jönnek. Szóval itt tartunk, és járunk szorgalmasan minden nap ctgre, ahol Bóbi persze rugdos Kép Állítólag Sípos doki max. 1 hetes "ráhúzást" enged csak, úgyhogy azért bízom benne, hogy jövő hét végén - így vagy úgy - de már anyuka lehetek Kép Tünde, Andi, ahogy olvastam a levelezéseteket nekem is könny szökött már a gondolattól is a szemembe... jó lenne már ha Lilla velünk lenne. Annyira várom!

Adri,
nagyon örülök, hogy végre sikerült találkoznunk! Mondta Erzsike, hogy csak hétfőn kell menjetek, pedig tényleg szivesen vittünk volna! Ha gondolod, és a jövő héten úgy jön ki, hogy valamiért nem tudnak bevinni, írj privit a kata.medgyesi@t-online.hu mailra, és megbeszéljük, hogyan találkozzunk Kép
Köszönöm a jókívánságot, nagyon aranyos vagy!
Tényleg tök jó, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz! Tudunk majd akkor is találkozni, ha a kicsik megszülettekKép

Egyébként azért tüntünk el, mert a párom szegény nagyon beteg lett, valami vírusos légúti betegséget sikerült összeszednie, csütörtökön ki is írta a doki, gyenge, szinte egész nap fekszik. Most az ápolásával foglalatoskodom, azért nem volt időm a babanetre feljönni... szurkoljatok, hogy meggyógyuljon, mire szülünk, mert lázas, köhögő apa nem igazán ideális egy apás szülésnél Kép

mindenkinek sok puszi, és vigyázzatok magatokra, meg a prüntyőkre,

Kata
bóbi

Sziasztok Lányok!

Jöttem egy picit Kép A két fiú alszik.
Remélem mindenkivel minden ok és a babók is jól vannak!
Fruzsi eltünt! Valaki tud róla valamit?

Lillaadri! Meggyógyultatok teljesen? Pocaklakó? Kép

Manó4! Te lakóddal mi újs? Mészinél voltatok azóta?

Velünk minden ok, Bencus 2 hetesen volt 4290g. Olyan édi kis kerek pofija van. Kép

Kép

Hóhó! Mennem is kell...

üdv mindenkinek
Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Andi!
Nekem még csak ez az egyetlenke van, Benedek, 2-és fél hónapos Kép
olyan nagy hiányérzetem azér tnincs a császár miattt, hiszen azért a terhesség 9 hónapja, meg a szülés utáni idő nekem is megvolt Kép Csak néha irígykedem, hogy én ezt egyelőre nem próbáltam Kép
Azért az orvosok nem bíztatnak, hogy a következő természetes úton születik, de mindegy, az a lényeg, hoyg majd ha eljön az ideje, legyen második Kép
Tünde

mtunde

Szia Anide!
Köszönöm kérdésed,egy kicsit betegeskedem,(sikerült valami nyavaját összeszednem)sajna antibiotikumot kell szednem,ami miatt most aggódom,nehogy valami baja legyen a picurnak.Ugy bosszant a dolog,de hát ez van.Remélem nem lesz semmi gond.Mészihez 6.-án megyek,remélem meg tud nyugtatni,hogy nem ártott a gyógyszer a babának.Ezt leszámítva jól vagyok,már kezd látszani a pocakom,pedig még csak a 10.hetet töltöttem.Akartam is kérdezni,hogy Ti merre tudtatok elfogadható áron vásárolni kismama ruhákat,mert én még 10.000 körül is láttam nacit,amin nagyon elképedtem.Mindenhol ilyen árak vannak?
Gyönyörű baba Bence,és nagyon szépen fejlődik!Micsoda nagy haja van!Tényleg nagyon helyes fiú!
Vigyázzatok magatokra,jó babázást!mano4

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Bóbi!
Nem is tudtam, hogy a Sipos dokinál szülsz! Én is.Te most hányadik babádat várod?

Anide, ez a bébi gyönyörű.

Tünde, biztos én is így éreznék,mint te. Majd a következőnél megtudod. Egyébként a császár közben ébren voltál? Sokáig fáj a seb?
Andi
andry

Szia Ildikó!

Köszönöm a recepteket. Választ küldtem.

Üdv:
Móni

Kép
mÓni

szia Mano4!

én anno az Auchanban kaptam nagyon jó kismamaruhákat, 4000-5000 Ftos áron..
vettem pl bő nacit (elegánsat-eljáróst hogy úgy mondjam) meg hozzá ezt a tunikát vagy hogy hivják..
de vettem a coraban is vmit 4000 körül!!
ildisz1

sziasztok

ti a babának a nyaka alatti részt (tokáját) kezelitek vmivel? értem azalatt pl fürdés után szárazra törölni aztán behintőporozni..
volt ismerős akinek a babaája sirt sirt és kideült hogy a nyakánál bepárlott vagy hogy hivják és fájt neki nagyon...
ezért vannak akik azt tanácsolták inkább hintőporozzam..
de a dokinő meg azt mondta NE!
ti hogy álltok ezzel???
ildisz1

Sziasztok,

Andi,
én emlékszem, hogy hónapokkal ezelőtt már beszéltünk Síposról Kép csak akkor még messze volt a szülés.
Első baba, és nagyon várjuk...

Anide,

gyönyörű baba a BenceKép

sziasztok,
Kata
bóbi

Sziasztok Lányok!Kép

KIcsit eltűntem,de sajnos nagyon lefoglalt Lilla meg a sütés-főzés!
Elöször is gratulálnék Anidenek Bencebabához,igazán tündéri baba!Remélem nemsokára jön már Mészárosnak a másik Bencebabás szülése is!KépKépKép
Lilla már teljesen meggyógyult,minden rendben van Vele,csakhát nagyon megijesztett bennünket.A háziorvosváltás is jó uton halad,ez volt az utolsó húzása,ha odafigyelt volna jobban nem lett volna ez a kórházas dolog!
Már mi is nagyon a finish-ben vagyunk,de csak reménykedek benne,h. minnél hamarabb kibujik a kicsi Fiú!
Szopi hogy megy?Látom nagyon szépen gyarapszik a Legényke!KépKépKép
Minden jót Nektek és ha tudsz jelentkezz néha!KépKép

Kati!Kép
Hát már teljesen beleéltem magam,h. babáztok!DE ami késik nem múlik!KépKépKép...még jóKépKépKép
Holnap 7re megyünk ctg.re meg minden vizsgálatra,mert (biztos mondta Férjed) multkor pont rohannia kellett dokimnak császározni és így minden csúszott...
Írok mindjárt emailt is...
Egyébként arra is gondoltam,h. mi van,ha emiatt a homeopátiás bogyók miatt nem akar jönni a Manó?...Te tudod pontosan mire valók?
Apát kíméljed és gyógyítgassad,nehogy lemaradjon élete legfontosabb eseményéről!KépKépKép
Az lenne nagy szám,ha én meg előbb szülnék egy héttel és akkor lehetnénk egy szobában!KépKépKép...majd beszélek a Bencebabával,h. mostmár húzzon bele,mert egy tündéri kis csaj várja kint!...akinek ráadásul ugyanaz a neve,mint a nővérkéjének!

Mano!
Szomorúan olvastam,h. beteg vagy,remélem mihamarabb meggyógyulsz!Én is pont 9-10hetesen voltam megfázva,és nagyon makacs volt,mert nem akart elmúlni a náthamanó!KépKépKép
Egyél sok vitamint és kíméld magad amennyire lehet!
lillaadri

Szia Andi!
Mégegyszer átolvastam hozzászólásaidat és egyszerűen annyira szívemből beszélsz a szüléssel kapcsolatban,h. nem is tudok már mit írni vagy hozzáfűzni a mondanivalódhoz!
Ez tényleg egy olyan érthetetlen dolog,h. szenvedünk aztán meg minden félretéve többször is vállakozunk a szülésre,ráadásul ilyen kevés idő eltelte után!
Szerintem ebben az is benne van,h. szeretjük a Férjünk és boldogan ajándékozzuk meg Õt is a gyerekkel,ami kettőnkből jött létre!És így a legnagyobb bizonyítékot adjuk neki szerelmünkre!
Húú,most olvasom,milyen elvont voltam!KépKépKép
Nem baj,Drágám,majd lesz valahogy...kipottyantjuk azt a két kis "fütyis emberkét" hipp-hopp,meglátsd...!KépKépKépLegalábbis nagyon remélem!!!!
Ma is egyszerűen ott bögtem az ágyon...
Ugy kezdödött,h. altatni szerettem volna Lillát,persze ő babázott volna...Kezdtem elveszteni türelmem 30 perc után,erre átölelt nagyon szorosan és mondta,h. szeretlem...("k" betűvel gondjaink vannakKép)és nem akartam elhinni,h. ez azt jelenti,h. szeretlek...visszakérdeztem és mégegyszer mondta,h. szeretlem Anyát...hihetetlen érzés volt...ezért érdemes mindent kibirni!KépKépKép
De ezt biztos Te is átélted már Áronnál!KépKépKép

sok puszi
adriKép
lillaadri

Sziasztok!

Ildisz, nekem a nyakát azt mondták, húzgáljan szét a bőrt, kenjem be babolajjal vagy sima étolajjal, és aztán fürdessen, aztán szárazra törlés. Hintőpor nem kell. nem is olajozom minden nap, csak figyelem, nincs-e gond, de eddig nem volt...

Andi, pont az a baj, hogy legközelebb sem lehet szülnöm természetesen... (elvileg van, hoyg lehet, de jobb ha erre készül az ember, ráadásul az én veszélyeztetett múltam miatt sem szeretné a dokim erőltetni, nehogy baj legyen belőle... és inkább egészséges 2. és 3. baba, mint szülésélmény)egyébként ébren voltam, még egy puszit is kaptam Benétől Kép és nem fájt anyira a seb. Szerintem a gátseb is lehet olyan rossz, ahogy a többiek mozgását néztem Kép
na meg amikor itt fekszik a koromban ésrámmosolyog, eszembe sem jut, hogy hiányzik valami Kép Biztos ez a kis érzés is elmúlik... Úgy kell felfognom, hogy nálunk csak így lehetett... És az éetünk megéri, nem?

Tünde
ja és a ruhák. Sajnos kismamboltokban nincs nadrág 10.000 alatt. Esetleg még a C&A-t próbáld meg... (Westendben, Árkádban van)

mtunde

Tündi,szia!Kép

Teljesen igazad van,a Te esetedben csak ez lehetett és lehet majd a megoldás!De ez így jó és helyes!Lényeg,h. a babával minden rendben legyen!Az meg,h. császároztak???...szerintem már a szülés végére lehet én is bánni fogom,h. Bencebaba befordult!KépKépKépmajd meglátjuk...
puszka
lillaadri

Szia Adri!
Érdekes, hogy pont most írtál erről az "anya szeretlek" dologról. Áronhoz szoktam odadugni az arcomat és közbe cuppogok neki, aztán azt szoktam mondani, hogy szeretlek. Ma reggel ugyanígy ébresztett, odabújt, puszit adott, tudod olyan nyálas-bsbásat és nem tudta kimondani, de valami olyasmit mondott, hogy szere......valami. Tudtam mit akar a kis drága mondani. Nagyon jól esett.Lilla is nagyon édes lehetett. Na ebből a szeretetből kapunk duplán nemsokára, csak a nehezén kell túlleni. Ja és képzeld, nem nagyon akartam harmadikat, de ahogy közeledik a NAGY NAP, és tudom, hogy megint nem lesz pocak, már most hiányzik és tudom, hogy lesz harmadik, úgy megszoktam ezt az állapotot. Leszámítva azt, hogy már nagyon bálnás-pingvines vagyok. Ez a mocorgás tök jó. És amikor csuklik? Szinte látod, ahogy ott bent összegömbölyödve küzd a csuklással. Majd arra leszek kíváncsi, hogy mennyire leszünk fáradtak és mennyire lesznek a nagyok féltékenyek. Áron tud nagyon undok lenni.
Neked is sok puszi.
Andi
andry

Szia Tünde!
Persze teljesen egyetértek veled. Sokan kizárólag császárral akarnak szülni, pl.modellek. Látod ők nem foglalkoznak avval, hogy szültek-e vagy sem. Végül is a császár is szülés,nem? Attól még nem vagy kevésbé anya, és attól még te is nagy dolgot vittél véghez. Eza lényeg.

Szia Bóbi!
Emlékszem, hogy pár hónapja valaki írta, hogy Sipos kismama, csak nem emlékeztem, hogy te vagy.
andry

Ildisz1!
Köszi a tippet,majd a héten megnézem.Bár már kezdem "megszokni",hogy horibilis árak vannak,azért egy próbát megér a dolog.
Lillaadri!
Már jól vagyok ,csak kicsit aggódom a gyógyszerezés miatt,remélem nem lesz semmi baja a picurnak.Anno Te is szedtél antibiotikumot?Szerencsére imádom a gyümölcsöt és a zöldséget,így a vitaminpótlás is megvan.Örülök hogy Lilla teljesen meggyógyult,és hogy az orvosválltás is sinen van.Remélem az új dokival nagyobb szerencsétek lesz.Vigyázz magadra és a pocaklakóra.Élvezd ki az utólsó napokat,bár tudom hogy ilyenkor már inkább szenvedés a dolog.Ha tudsz pihenj sokat,nem soká szükséged lesz minden energiádra.Pusz:mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok Lányok!Kép

Most jöttünk a dokitól,a méhnyak kezd elsimulni,de még zárt a méhszáj!Este óta folyamatosan fájdogál pocim,bár a ctg. semmit sem mutatott,de már megszoktam,mert Lillánál is a szülőágyon feküdtem mikor nem is mutatta a fájásokat!
BPD:98mm,súly:3600g...remélem azért nem lesz olyan "nehéz eset" a kislegény!Kép
Dokibácsi szerint valószínű,h. még ezen a héten babázni fogunk!KépKépKép
Ugyhogy Katikám,kicsit bírjad még és akkor együtt szülhetünk!KépKépKép
Most megyek pihizni,Lilla bölcsiben,föznöm sem kell!
Mano,én nem szedtem antibiót,de biztos olyat írt fel Neked a doki ami nem árt a Picikének!
Puszi Nektek!
sziasztokKép
lillaadri

Szia Lillaadri!
Szép fejlett babád van,grtaula!Nekem a lányom 4000gr-al született,de még sem volt nagyon strapás a szülés.Szerintem így a babának is nagyobb ereje van a születéshez,és jobban tud neked "segíteni".Persze lehet hogy ez hülyeség,de az ismerőseim között a kis súllyú babákkal mindíg jobban megszenvedtek a mamák.Na de nem okoskodok tovább.Akkor úgy tűnik már nagyon a finisben vagytok!Drukkolok nektek.Jó pihizést,ha van valami valahogy jelezzétek!mano4

Kép
Kép
mano4

Szia Adri,

de drága a lányod! Nekem is könnybe lábadt a szemem a "szeretlemtől"Kép

Lehet, hogy Bencebabád leelőzi az én Lilikémet,ha így halad. Ez a lányzó olyan édes egy lustaság Kép Bár ma már tényleg fáj a hasim, reggel óta folyamatosan keménykedünk, görcsölök és már a derekamon is érzem végre. Mi majd este 6ra megyünk ctgre, mert Erzsike akkortól lesz, aztán holnap reggel 7re a dokihoz.

A homeobogyók durva lenne ha késleltetnének, mert már több mint 2 hete szedem őket (Erzsike mondta, h mostmár ne hagyjam abba a szülésig, mikor letelt a 10 nap). Ezek pont azért vannak, hogy könnyebben és gyorsabban táguljak. Arra gondoltam, vajon mi lenne, ha még ezt sem szedtem volna! Akkor januárban szülnék tuti Kép

Szegény Apa olyan gyógyszert szed, hogy még a dobozát sem engedi nekem megfogni. Valami lórugás, egy oldalon keresztül sorolják a mellékhatásait. Sajna, még közel sincs tökéletes állapotban Kép , most is ebéd után lefeküdt. Ma vele is megyünk a dokihoz, remélem kap valami más gyógyszert ami jobban hat neki, és meggyógyul időben...
Küldtem priviben is mailt!

puszi,
Kata
bóbi

Szia Andi,

semmi gond, én azért emlékeztem, mert Siposnak kevés betege mászkál fenn itt, és így megjegyeztelek... Kép
Te mikorra vagy kiírva? Nem te vagy a karácsonyi babája Siposnak?

szia
Kata
bóbi

Lányok! Köszi a jó szavakat, jó ezt is megbeszélni itt... Kép Furi, hogy a kórházban majdnem a fél társaság császáros volt, itt meg az aktívak közül egy sincs rajtam kívül Kép
Manó4, ne aggódj, az antibiotikumok nem ártanak. Tuti! Én szülés után is azt kaptam, pedig szoptattam is... És a méhlepény többet szűr, mint az anyatej.
Sok esetben a babának megterhetlőbb a te betegséged, mint a gyógyszer...
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Most sajna nem tudok visszaolvasni, de este jövök.

Csak most jutott eszembe, hogy maradt 2,5 csomesz málnalevél teám. Ha valakinek kell, szivesen elküldöm. Ja és pelusunk is maradt egy nagy csomesz Huggies Newborn. Ezt is szivesen odaadom. Lillaadri? Bence babának elküldjem?

Üdv mindenkienk

Este jövök

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Most minden pocakfájás elmúlt,de a keményedések megmaradtak...
Mindenesetre ma elmagyaráztam Férjemnek,h. hogy kell Titeket értesíteni,ha bármi lenne velem!KépKépKép

Anide!
Aranyos vagy,h. felajánlottad a teát és a pelusokat!KépKépKépIgazán köszönjük,de nem akarok Neked felesleges fáradtságot okozni a küldözgetéssel!Meséltem Mészinek ma Rólatok,mondtam,h. milyen nagy már a Bencus!KépKépKépBiztos nem tudjátok már használni a pelusokat????

Tündi!
Többek közt azért is vagyunk itt egymásnak ennyien,h. megosszuk a gondunkat,bánatunkat és örömünket egymással!Kép
Mert ugyebár Anyukának lenni is nagy felelősség és izgis dolog!KépKépKép

Mano!
Legyen igazad,h. a méretek nem befolyásolják annyira a szülés kimenetelét!Mondjuk én meg a párom se vagyunk egy kis "emberek",tehát érthetödő,h. az Apa pici Fia sem egy egyszerű eset lesz!Gyógyulgass meg nagyon nagyon hamar!Kép

Olyan szívesen tennék fel Neketek képeket a családról...de már annyiszor próbáltam és nem akarja lekicsinyíteni...tök béna vagyokKép
Megkérhetnék valakit,h. magyarázza el,h. kell a dokumentumokból egy digitképet feltenni lekicsinyítve ide!Ezer köszönet!KépKépKép

Bóbi!
Írok privit!

Puszka mindenkinek!!!!!!

adriKépKépKép
lillaadri

Sziasztok!
Adri, ezek szerint nem lesz pici baba.Izgulok érted. Talán ma lesz vagy van a nagy nap?

Bóbi, január 5-re vagyok kiírva.Nem hiszem hogy rám gondolt Sipike, hogy én lennék a karácsonyi kismama, végül is január 5-e, az karácsony után még majdnem 2 hét. De végül is szegény "retteghet", hogy miattam nem lesz nyugodt a Szentestéje, lehet, hogy rám gondolt. Talán én mondtam neki, hogy karácsonyi gyerek lesz, mert sokat görcsölgetek.Ha nem rám gondolt, akkor dupla izgalom neki, mert akkor többen is fenyegetjük a nyugis karácsonyát. Nem lennék a helyében, de a magaméban sem, ha karácsonykor kórházban leszek. Ha hamarabb akar jönni Csabi-Babi, jöjjön 19-én,akkor van a 30-adik szülinapom.

Sziasztok
andry

Mtunde!
Én is azt hallottam,hogy a láz többet árthat a babának,mint a gyógyszer.Köszi,hogy írtál.
Lillaadri!
Hát akkor nem csoda ha a baba nem pici,örökölte apa génjeit.Biztos egészséges erős kisfiú,és sokat tud majd neked segíteni.Gondolom már nagyon várjátok.Lilla izgul már?Lehet hogy nem soká beindulnak a dolgok?
Bóbi!
Lehet,hogy Téged már vissza sem engednek estére?Kiváncsi vagyok,hogy mit mutat a ctg,de a derékfájás,és a görcsölgetés sejtet valamit...
Ha tudsz jelentkezz hogy mi volt a ctg-n.
mano4

Kép
Kép
mano4

Képzeljétek teljesen tünetmentes lettem!Kép

Fogalmam sincs hogy lesz ebből a héten baba!...nem baj,amúgy még 10 napja van!KépKépKép

Ahogy ha van valami küldöm Páromat,h. adja le az infókat!KépKépKép

adri
lillaadri

Lillaadri!
Akkor még nincs túlhordásod,és ezek szerint a baba is jól érzi magát odabent.Türelem,van még időtök bőven.De az is lehet,hogy egyszer csak meggondolja magát,és beindulnak a dolgok minden előjel(jóslófájás)nélkül.Pihenj sokat,amíg lehet.Utánna már nem nagyon lesz sok időd ilyen "luxus" dolgokra.Bocsi,nem okoskodásnak szántam,nehogy félreértsd.
mano4

Kép
Kép
mano4

Adri!
Még akár ma is lehet baba. Úgy beindul, hogy észre sem veszed. Sitty-sutty.

Szeretnél már túllenni rajta, vagy szívesen kivárnád azt a 10 napot? Utána meg majd hiányzik a pocak....
Andi
andry

Nem,Mano ez még tényleg nem túlhordás!KépKépKépBeigérte a dokim,h. biztos nem lesz túlhordás,mint LIllusnál (13nap)!DE azért már szülnék...vagyis,tegnap mikor mondta,h. már nagyon valószínű,h. ezen a héten lesz baba,egy kicsit megijedtem,h. Úr Isten tényleg mindjárt 4esben leszünk és annyi minden van,mit nehéz elképzelni,h. 4esben müködni fog.Gyerekek altatása,ha Férjem éjszakázik a mhelyén.,bölcsödébe vitel reggelente,éjszakai kelések,néha még Lillához is...
De pont megfelelő Anyukának mondom,hiszen Te most várod a 3.gyerköcöd,igaz???Szóval sejted kb. miről beszélek...
SEgítségem,bár van,de ha nem férjem vagy én csináljuk akkor nem vagyok olyan nyugodt...
Remélem értesz mit szeretnék mondani ,és mindezek ellenére nagyon várjuk már a Babát és tényleg tele energiával állok a problémák elébe!...majd meglátjuk mennyire lesz elég!KépKépKép

Andi,mi erről már beszélgettünk,ugyhogy Te biztos megértesz!KépKépKépMeghát nagyon hasonló a helyzetünk!KépMajd támogatjuk egymást!!!!
A pocak tudom,h. nagyon fog hiányozni,nagyon fantasztikus érzés a kisbaba amikor még ott van,de már szeretném azért ha kint lenne!Végülis nem siettetem a dolgokat,csak azt szeretném elkerülni,h. túlhordjam Bencust,mint Lillát!Viszont az tuti,h. egy hatalmasat fogok az első éjszakán hason aludni,mikor még nem indult be a tejciKépKépKép...ezt végig hiányoltam a terhesség alatt!
Ja,estére teljesen elmúltak a fájások,vagyis ezek még nem azok,de folyamatosan érzem,h. valami készülődik...na ezt most jól megasszondtam...KépKépKép

Bóbikám!
Mi volt Veled ctg.n???
Aztán nem eltűnni,mert Adrika megint kombinál,h. Katika megint babázik!KépKépKép

puszka Mindenkinek!
lillaadri

Lányok olvaslak benneteket, és drukkolok!

Tünde

mtunde

Böbe!

voltál már a 6 hetes kontorllon? gondolom igen..
mi volt? mit csinál ilyenkor?
már bocs, de "belső" vizsgálatot is csinál? (gondolom igen..) ettől tartok egy kcsit.. az én állapotomban..
csüt-ön megyek hozzá..
ildisz1

Szia Adri!

Na igen, a félelmeink azonosak.Hú azért neked a bölcsibe hordás is egy nehezebb feladat lesz.Két babát felöltöztetni,közlekedés.....Bár ha autóval viszed őket,akkor könnyebb a helyzet.Én is nagyon félek az altatástól, szerintem egymást keltik majd fel és azt sem tudom, hogy napközben sikerül-e majd egy közös alvást beiktatni, mármint amikor a két gyerek egyszerre alszik minimum 2 órát, amikor te is pihenhetsz vagy takaríthatsz.Nekem még mindíg a séta a legnagyobb sötét folt, de azt hiszem tesófellépőt veszek, ülőset, talán sikerül szereznem. Telefont várok az Elefániból, lehet, hogy ott is lesz, de ha onnan nem akkor Londonból sikerül szerezni, férjem öccse kint él és most jön haza. 16.000Ft átszámítva és ez az a ráülős.
Jó neked, hogy van még az energiádból, én szinte nullán állok, és emlékszel még milyen hamar elfáradtunk az éjszakázásoktól? Hűha.
Remélem tényleg tudunk majd egymásnak segíteni, praktikus tanácsokkal.
Te hatalmasat alszol hason, én pedig szeretném végre a körmöm kicsit ügyesebben levágni.És tök jó lenne, ha a zoknimat is sikerülne egyedül felhúznom. De a pocak hiányozni fog.
Nálam is valami készülődik már, pedig van még 5 hét ezzel együtt. De már olyan más....
Puszi
Andi
andry

Sziasztok Csajok!

Megint csak bekukk! Kép

Bencus sírdogál egész nap. Nem tom mi a baj...Kép Biztos front van.

Adri! Nem jók már rá a pelusok, ill nem is nagyon vált be a Huggies. Vettem olyan Liberot amibe majd a Ti Bencéteket is teszik a kórházba, és abból nem folyik ki semmi. Lehet h csak Én voltam a béna a Huggiessal, prósza ki Te is, max kidobod ha nem jó... Kép Elküldöm postán, ha úgy jó, vagy a páromnak a Mester utcában van az irodája, ott is oda tudja adni, ha az úgy jobb nektek.

Málnalevél tea?? Vki? Kép

Aktuális kedvencem Bencusról! Szóljatok ha sok belőlünk!
Kép

Szép napot mindenkinek! Kép Rohanok a bőgő csomeszhoz!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Hali!

Anide,
Gyönyörű Bencus, ne izgulj ezekből a képekből sosem elég. Kép

Adri,
Szuper lesz, ha már 4-en lesztek, de nem lesz akkora változás, mint azt előre gondolja az ember. Legalább is nálunk nincs sokkal több gond.
A gyerekek egy szobában alszanak, együtt fekszenek le fél 9 körül. Lehet, hogy a kicsi egy kicsit még sír (bár mostanában már ez is elmarad), de Sárát ez már egyáltalán nem érdekli, alszik, mint a bunda. (Az első pár nap persze felébredt éjjel, amikor szoptattam Katát). Aztán rájöttem, hogy átviszem a másik szobába etetni a kicsit, így nem zavarom a nagyot az alvásban.
Remélem nektek is hamar beáll a rendszer.

Ildi,
Igen voltam a 6 hetes kontrollon, minden rendben volt. Kép
A vizsgálat egy sima nőgyógyászati vizsgálat, megvizsgálják, hogy visszahúzódott-e rendesen a méh. Persze be is kukkant a doki, hogy ott is rendben javul-e a dolog.
És persze, ha minden rendben van utána már lehet minden csinálni, ha érted mire gondolok. Kép

Én már most szeretnék egy harmadik kis klambót, annyira jó volt terhesnek lenni, és életem legnagyobb élményei a szülések voltak.
De sajna a férjem nem szertne. És ezt persze nem lehet erőltetni, de reménykedni azért szabad.

Kellemes babavárást és babázást.
Böbe
böbike

Sziasztok LányokKép

Manó,
ma ugyan éreztem a keményedést, amikor hajnalban mentünk a ctgre, de ott már semmi nem volt megint Kép
Erzsike szerint egy árva kis induri-pinduri fájásom sincs. Úgyhogy ma már sokadszorra ismét hazajöhettünkKép Igaz, a férjecskémet halálra ijesztette egy szülésznő, odament hozzá kérdezősködni, miközben én a ctgn ücsörögtem. Szegénykém azt hitte, itt az idő Kép

Anide,
gyönyörű Bence! Nem csodállom, hogy ez kedvenc képed Kép

Adri, Andi,
én szeretnék csatlakozni hozzátok: nekem is hiányzik a hason alvás, és szeretném végre a körmömet levágni mindenféle cirkuszi mutatványok nélkül, hogy a zoknifelvételről és a kórházi cipővédő huzat felvételéről már ne is beszéljek! Kép Ez az egyetlen - na, meg hogy mutálódott kacsa (elefánttal keresztezve) kinézetemtől is megszabadulnék - problémám a terhességgel.Kép

Képzeljétek el, hogy a lassan már megszokott görcsölgetés mellett fáj reggel óta a hasam alja a bal oldalon. Néha - félóránként - belenyilalgat. Príma lenne, ha vakbélgyanússá válnék Kép Nem tudom, mit is csináljak. Azután jött elő, hogy a ctgn voltunk, és elég kellemetlen.KépKép

Kicsi Kép férjem viszont javulgat, úgy tünik Lillababa bevárja, míg az apja meggyógyul.
A doki szerint pedig szerdán és csütörtökön hajnalban megint talizunk. Rémes, hogy nem beszélt a péntekről. Rosszakat sejtek Kép Ennek olyan kórházba költözés íze vanKépKép
Mindenesetre férjecskémnek már megmutattam hol kell üzennie nektek, ha valami lenneKép

Képzeljétek, ma úgy voltam ctgn, hogy egy nov.17-re kiírt kismama ücsörgött mellettem. Szegény, rögtön megnyuhászkodtam, hogy hozzá képest az én 2 napos túlhordásom semmiség...
Ja, és a nap legnagyobb poénja: érdekes szülés zajlott éjszaka a kórházban. Erzsikénk szerint kismamáknak tilos innentől a tanga és a combfix hordása, mert az nem tartja meg a babát.Kép Ugyanis egy anyuka a liftben szült tegnap! Na, ez a nem semmiKépKép

sziasztok, millió puszi,
Kata
bóbi

szia Bóbi!

hát a hason alvás szülés után sem mindig jó!
nekem legalábbis.. ezek a nagy csöcsök :-) amik vannak most az anyatej miatt.. nem mindig lehet rajtuk feküdni :-)
ildisz1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?