Sziasztok!
Köszöntéseket utólag is köszönöm.
Ditta!
Kisfiadnak utólag is boldog szülinapot! No persze jobbulást neki és a párodnak is! Házikó nagyon klasz lett. Én is mentettem el két képet,hogy majd varrok rá textil huzatot (az eredeti pvc-huzat elszakadt, mert a keresztlányaim mindig az ablakon közlekedtek az ajtó helyett).
Búzaszem!
Hanna gyönyörű, és milyen nagy már!
Voltunk 4D-s Uh-n, (a Praxist le kellett mondanunk, nem fért aznapra már bele) végül itt Miskolcon, kb 25-30 perc volt. Nagyon aranyos volt a bébi állandóan ficergett, a térdét emelgette, az ujját szopizta, végül hátat fordított. Itt is kisfiút mondtak.
Kata!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Ne irigykedj, én 3 egészséges lánnyal is ugyanilyen boldog lennék.
Írnál nekem priviben tapasztalatokat, tanácsokat a Dancsi sulijáról (2 tannyelvű angol)? Szeptemberberben menne Gyöngy és nagyon tanácstalanok vagyunk. Mindenki mást mond. Azért várjuk majd a tavaszi nyílt napokat, bár akkor minden suli a jó oldalát mutatja, szeretné "eladni magát".
Panka, Kriszta!
Azért nekem is sikerült 5 hosszúujjú pamut felsőt vennem Gyöngynek (célirányosan, csak ez kellett, oviba), de persze egy bababörzén természetes is, hogy jórészt 0-3 éves korig vannak rucik, játékok, stb.
Én szopis párnát szeretnék, világoskék kockás huzattal, de lehet, hogy majd megvarrom, kb. februárban.
Közben keresem, hogy mikor lesz a következő itt a Hermannban, de nem látom. Vagy már volt?
Delice!
Oltást én is olvastam, kicsit örülök is neki, így is van(nak) + oltás(ok), amit saját döntésünkre kapnak.
Panka!
Babakötvényt olvastuk, viszont csak úgy ér valamit, ha a szülő is tesz bele folyamatosan. Mondjuk mi takarékoskodunk is előre havonta, magunknak és a csajoknak is, legalábbis amíg bírjuk.
Adventi koszorún mi is meggyújtottuk az első gyertyát (bár volt aki vitatkozott velem, hogy még nem kell), kicsit diszítgettük is a lakást, bejárati ajtót, ablakokat.
Neva!
Nagyon jópofa a sütőformád, hol vetted?
Tanuláshoz drukkolok. Laura jobban van már?
Gyöngyöske