Dóri,Ildi, Juszti, Hüpi, Dorka, Kingu, Vaktyúk, Virág, Kriszta, Lirian, Brigó,Connie,Patri, Viki!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak a kedvességeteket és a figyelmességeteket, amiért fölköszöntöttétek Vigájt, és még erre a családi becenevére is milyen sokan emlékeztetek
! Annyira jól, esett, hogy ilyen sok anyukának eszébe jutottunk a topikból, nem is hiszitek el! Köszönjük szépen még egyszer!
Tegnap nagy játszóterezést csaptunk, amíg a férjem ajándékokat vásárolt nekem, este pedig igazi mozizást rendeztünk kettesben a férjemmel
. Ez úgy nézett ki, hogy 3/4 9-re mindkét gyerek aludt, mi pedig itt a számítógép DVD lejátszóján megnéztünk a Keresztapa I.-ből 2 és fél órányi részt( még mikrós pattogatott kukoricát is ettünk hozzá, de csak a mozihangulat kedvéért, mert egyébként nem szoktunk enni, csak a vendégeknek tartok itthon). Hát, elég rémes jelenetek vannak benne, én nem is hittem volna, eddig még nem láttam ezt a filmet, csak a hírét hallottam, de az nem volt számomra ilyen naturális...Legközelebb inkább vmi vígjátékot nézünk. Mindenesetre teljesen olyan érzésünk volt, mintha igazi moziban lettünk volna kettesben, jó kikapcsolódás volt. Igaz, hogy közben egyet szoptattam, de akkor is
.
Virág,
tegnap nem tudtam jönni a Babanetre, de Isten éltesse Vigáj hercegének mamáját, boldog névnapot!
Remélem, szép volt az ünneplés!
Bea,
nektek pedig első házassági évfordulótok alkalmából mminden jót kívánok, és persze szép ünneplést!
Ebédelünk, aztán indulunk lassan a gyerekekkel játszóházba. Sziasztok, szép vasárnapot minden családnak: Zitmi