Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tünde,
Úristen, most már egyre jobban izgulok! Kép Kíváncsi vagyok! Bár nagyon nem akarom beleélni magam, mert lehet, hogy nem mutatja magát, no de akkor is! Kép Olyan jó lenne tudni, hogy Dorka vagy Máté lakik odabent! Kép

Amúgy a Dorka szerintetek is kutyanévhez hasonlítható? Volt három ismerős, akinek amikor elmondtuk, hogy mik a nevek, azt mondták a Dorkáról egyből kutyanév ugrott be. Olyan nagyon nem foglalkoztat, mert ezek a nevek már jóval a fogantatás előtt megvoltak, szóval nem tántoríthat el semmi attól, hogy így hívjuk. Csak gondoltam, ha már hárman mondják...

Indianyó,
de jó lesz, amikor a Drága Nagy Oroszlánod karmai közt tudhatod magatokat! Kép
Kép
(oroszlánt nem találtam.. Kép)

nadine81

Vikó
Írd le légyszi az email címed

Tünde
Köszi!! És hány ujjnyi a csúcs?
Leírtad helyettem azokat, amit nem írtam ,szerencsére a görcsök még elkerülnek, de a többi nálam is jelentkezik.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

NadineKép

Az én lányom Dorka és kb.3 Dorka kutyát is ismerek.......Sőt ha a gyerekeim nem Bence és Dorka lennének valószínűleg a két pulink az lenne.Kép

Becsi
becsi
Iklad

Nadine: a Dorka név nagyon szép szerintünk, a mi Dorinánkat így is szoktuk becézni!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine! A legjobb barátnőm Dorka és az én listámon is szerepelt néhány társával együtt. Nem jött be, de azért nekem továbbra is gyönyörű!!! A tigris az én vagyok Kép KépKép

BAbetta! vikofulop@yahoo.com

Jaj, Becsi, ez annyira aranyos Kép

indianyo

Tünde

Azt nem tudom,hogy milyen baktérium .Rákérdeztem ,hogy az a kókuszos vagy mi nem tudom, hogy kell leírni,de azt mondta hogy nem az. A vérképes papíron csak az van hogy baktérium 1106, Hámsejt 13 ez 6 lehetne, Cylinder 2 ehhez 5 van megadva, Fvs 27 ehhez 6 van megadva.Szóval egyik se stimmel . A többi az mind jó.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó
Most ment editbufe címen remélem sikerült!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta:
Lymphocyta
A lymphocyta a szervezet lymphatikus rendszerében, főleg a lépben és a nyirokcsomóban keletkezik. Két alcsoportja (T-sejt; B-sejt) a keletkezési helyük és a feladatuk alapján különböztethető meg egymástól.
A B-limphocyta az antitest (immunglobin) előállításáért felelős, és főleg a lépben és a nyirokcsomóban található.
A T-lymphocyta a szervezet ellenállását szervezi azzal, hogy jelzést küld az immunrendszerben szerepet játszó sejteknek az ellenanyag előállítása érdekében.

Átlagérték
15-50%

Előfordulható problémák:

Alacsony érték:
Különböző megbetegedések, sugárzás és mérgezés következtében megsérült lymphatikus rendszer okozhatja számuk csökkenését.

Magas érték:
A számuk megnövekedése egy infekció általi megbetegedés gyógyítása során, ill. lymphatikus leukémia esetében következhet be.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok kismamik!

Egyáltalán nem tudok visszaolvasni teljesen be vagyok havazva... a jövő hétvégén lesz az első karácsonyi vásár rengeteget kell rá dolgoznom!

Csak azért jöttem, hogy a dátumot ígéretemhez híven beírjam!

Iparművészeti múzeum
December 3-4 ez gyerekprogramos
December 9-11 ez a normál vásár

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK! Kép

A kép nagymama temetése után készült... pont betöltve a 20. hetet!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megkaptam, itt küldöm az átméretezett képeket Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

indianyo

Tünde
Nagyon aranyos vagy hogy így keresed nekem a dolgokat. A te átlagodba benne vagyok
15-50 ig. Nekem 16.4 De a papíron 25-45 ig van megadva. Akkor ezen nem idegeskedek a doki ezt nem is hozta szóba .

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nadin!
Nagyon csini kismama vagy a képeken!
A Dorka név szerintem egyáltalán nem kutya név. A mi lányunk is Dorka. Dorottya a neve, de sokan Dorkának hívjuk.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Köszi Köszi Köszi Vikó!

26 hetes pont a pocak kép.
Máskor is küldhetek így,mert az nagyon király lenne.

A vasalatlan ruhák is a képen vannak, mert vasalás helyet itt ülök a gép előtt.

Azt hiszem át kell adnom apának a helyet, mert már ő akar netezni. Reggel jövök, de még lehet hogy később be tudok nézni. Addig írjatok sokat. Puszi mindenkinek.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Drága Mamacka!

Nagyon köszönöm, hogy beugrottál egy értesítőre Kép Amennyibe gyermekem megkegyelmez, én ott leszek Kép

Vigyázz nagyon Magatokra! Kimeríthetetlen alkotókedvet kívánok!

Vikó

ui. és gyönyörűek vagytok ti hárman Kép

indianyo

Babetta! Nagyon szívesen, igazán! És bármikor küldhetsz, időm mint a tenger, tudod Kép

indianyo

Találtam egy jó linket, ahol hasznos tudnivalók vannak abc sorrendben, terhességről, babáról is:

http://www.medimix.hu/olvasoterem.php

ha a keresőjébe beírsz egy szót, akkor megkeresi az utalásokat!

Most épp ráértem ilyesmikre, apa hempereg a lányokkalKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok lányok!

Köszi mégegyszer nektek a drukkolást!!! Kép
Már majdnem 1 hét lement a 3 hét várakozásból az eredményig.
Én ma vagyok asszem 21 hetes 0 napos, de nincs akkora pocim,mint itt egyik-másik anyucinak (a képeket nézegetve).Gondolom ez nem gond a baba szempontjából! (para...)
Én az utóbbi 2 hónapban 5 kg-ot híztam,a védőnőm szerint ez sok és diétáznom kell! Kép
Közületek is van így valaki?

Egy netes dokibácsinak is megírtam a gondomat,aranyos volt,hamar válaszolt,kicsit meg is nyugtatott.

A vetélés árnyéka kezd eltűnni (remélem!),de még 1 hétig azért fennáll a veszély,dokik szerint.
Néha kicsit fáj a hasam,de a baba mocorog szépen,gond csak nincs.

Szép estét mindenkinek!

Viki
visigo

Mamacka: Olyan édesek vagytok a képen, látszik, hogy mennyire szeretitek egymást és a babát!

Babetta: Csini a pocid és aranyosak a ruhák!
Már a Kanári-szigetekre készültök?

t.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Viki! Jó, hogy írtálKép

Ha csak diéta és mondjuk csökkented tészta, kényér, cukor-csoki-süti mennyiségét, az oké, de fogyókúrán ne törd a fejed! Itt erről sokat beszélgettünk már: egyéni dolog az, hogy ki mennyit hízik, nincs sok és kevés.
A pocak nagyságáról meg csak annyit, hogy felülről más a mérete ám a pocaknak, mint kívülről Kép
Nagyon örülök, hogy sokkal jobban vagy, fájdogálás gyakran van másoknál is Kép Bizonyos szavak, mint v...... és társaik eszedbe se jussanak, komolyan!

Vigyázz magadra továbbra is és gyere gyakra, írj!

Szeretettel:
vikó

indianyo

Viki: Jó, hogy írtál megint!
Akkor mennek továbbra is a drukkok, hogy minden ok legyen!
A pociméretnek semmi köze a baba méretéhez!
A plusz kilók nemcsak az evéstől jönnek, hanem a mozgáshiánytól is. Nálam legalábbis, mert azért figyelek a hamira, mégis +10kg-nál tartok.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ha már a pocakméretről van szó:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mindenkinek köszönöm a Dorka névvel kapcsolatos dolgokat! Ha Dorka van bent, megmondom neki, hogy bíztattatok! Kép De ha Máté, akkor is! Kép

Babetta,
nagyon szép, kerek a pocid és aranyosak a ruhák is! És a pólyaaa!! Húú.. irigykedek! Kép

Mamacka,
én betöltöttem a 19. hetet, de a pocakom még távol jár a tiédtől.. Olyan jó neked! Szépek vagytok együtt! Kép

nadine81

Tünde
Nem készülök a Kanárira ott volt a barátném és tőle kaptuk,bár akkor még nem tudtuk hogy fiú lesz vagy lány ,de eltalálta a színét.
Neked és szép nagy már a pocid,és olyan fiús így oldalról.

Viki biztos nem lesz semmi baj a babával a kilókkal én is bajba vagyok, mert már 10 kilónál járok és még van 14 hét. Hát nem tudom mi lesz lehet hogy lassan nekem is diétáznom kell.!

Vikó
Köszi még egyszer és biztos élek majd a lehetőséggel .
Na most már tényleg megyek aludni,azt hiszem ma bepótoltam az egész heti lemaradásom.

Jó éjszakát mindenkinek!

Babetta és Levi 26 +0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyezsu!
A helyzet nálunk is ugyanaz, mint Tündénél. A hajamat nekem is gyakran fésülgetik a csajok, telerakják gumival, meg hajcsattal, de a kényeztetés ebben ki is merül. Az apjukat és a nagyapjukat viszont állandóan körbeajnározzák. Amint megjelennek, én már le vagyok fütyülve.
Sajnos még mindig nincsenek neveink, nehéz közös nevezőre jutni.

Nadine!
Én még nem hallottam, hogy kutyát így neveztek volna (amint olvasom van ilyen). A mi Dóránkat is gyakran becézzük Dorkának.

Lányok!
Mindenkinek milyen szépen növekszik a pocija!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Lassan mi is nyugovóra térünk, jó éjt Nektek!
Kép

Nadine 19+2 Kép

nadine81

Ez már a 3. fiús pocak, amiben lány lapulKépKépKépKép
Nálunk a dédi mindig azt mondta, na ez biztos fiú: ha egyszer lányos pocim lesz, abban lesz a kistökös?
Egyébként nem tervezzük!

Jó éjt Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Jó reggelt,
hamar kidobott az ágyikó. Kép De nem sokára megyünk haza anyuékhoz. Már 8 hete nem voltunk otthon, így ennek most nagyon örülök. Kép

Ritaa,
nagyon kis szépek lettek a koszorúk. Az enyém is elkészült tegnap este.
Babetta,
szép a pocikád, Levi baba babaháza! Szedjed a vasat rendesen. Én már érzem, hogy jobb egy picit a helyzet, már nem vagyok annyira fáradékony. A többi dologra pedig látom kaptál már tanácsokat!
Tünde,
a Te pocikád is aranyos. Kép
Mamacka,
kedves ez a kép Rólatok a pároddal! Szépen nő a pocikád!
Nadine,
a Dorka névvel nincs semmi baj, sokan adják mostanában és nekem csak a mese jut eszembe róla. Kép

Ja, tegnap megvettük a bébihordót vagy gyerekülést. Concordot vettünk, nagyon kis szép. Kép

Puszi Mindenkinek! Szép első adventet!
Angi
29+2</font>
Kép
angi79

Sziasztok!

Babetta!
Nagyon csini-pocis kismamai vagy!

Tünde!
A te pocid is nagyon formás, szerintem igazi 3. babás poci. Az enyém sokkal hamarabb és talánn nagyobbra nőtt, mint az első kettőnél.

Angi!
A Te koszorúd milyen lett? Biztos nagyon szép.

Rita
(24+0)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Tünde
Laura Petra lesz a neve. Majd beszkennelem a képeket nemsokára, csak most éppen lakáspakolás vannapok óta, mert parkettáztunk.

Scullyx
25+6

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!
Mindent vissza olvastam.
Nekem sem nagy a pocim. A 16. héten még semmi nem is látszott. Most nődögél, már más is meglátja.

Képzeljétek nagyon megfáztam. A torkom fáj, a hangom elment a fülem is be van gyulladva. Elég rossz a közérzetem. Ha van valami jó tippetek a hársfa teán és mézen kívül kérlek irjatok, mert nem akarom a várva várt szabadságot és készülődést betegen tölteni.

Gyezsu! De jó, én nem messze lakom, Békáson.
Milyen rádióban van a műsor?
Te jársz valamilyen baba-mama körbe erre felé?
Hányadik hétben vagy és hol fogsz szülni?

Scullyx! Gratulálok a kislányhoz és az apukájához is!

O.+18+2

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Sziasztok lányok! Mindenkinek szép első Advent vasárnapot kívánok!Kép
El kezdtük mi is a lakás díszítést a nappali közepén ami látható a háttérben az Krisz műszaki alkotása, amit szétszedni tilos!

Kép
A ház diszítése kívűlről még folyamatban, ha kész lesz küldök képet!

KépKép
csema

Megtaláltam Anett keresztelőruháját így Szófinak is van már egy édes ruhája!
Itt küldöm a képet!
Kép
és mégegyet ha sikerűl

KépKép
csema

Szép napot Mindenkinek!

Angi,
kellemes időtöltést kívánok otthonra a szüleidnél! Ha ilyen rég nem találkoztatok, akkor biztosan nagyon meghitt lesz a hangulat, pláne így advent első vasárnapján! Kép

Omo,
jobbulást ezerrel! Kép Én is tiszta lázban vagyok még, mert nem akkora a pocakom, mint szeretném. Egy héttel vagyok "idősebb" Kép nálad, de én is még csak most mondhatom el magamról, hogy kezd látszani, mások számára is. De lesz ez nagyobb is! Kell a hely a Babónak, ahol nődögélhet! Kép

Lassan elkészül az ebéd is, mindjárt szűröm le a levest. Igaz a húsoknak még nem álltam neki, mert a klopfolással nem akarom felkelteni Apát. Tegnap mulatott.. Kép Háromnegyed ötkor ért haza. Igaz volt ma már fent, de visszaszundított. Szóval, most nagy a csend. De úgyis éhes lesz és akkor felébred! Kép

További kellemes vasárnapot mindenkinek, lehet, hogy még délután benézek.

Nadine 19+3 Kép
Kép

nadine81

Csema,
nagyon szép lesz a lakás, azon a boltíven különösen jól mutat a girland!
És a keresztelőruha is édes! Szép lesz benne a Kisasszony! Kép

nadine81

Kép
Hát nem volt könnyű, de én győztem, csak csatolta

KépKép
csema

Sziasztok!

Nekem a pisilés nem megy mindig Kép Ha nem sikerül elég jól hátradőlnöm közben, akkor csak minimális sikerül, és 2 perc múlva kezdhetem előlről Kép

A Dorka nálunk felmerült, mint név. Mondjuk akkor ő Dóra lenne. De hát még a nemét sem tudjuk Kép

cory 24+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

A Dóra és a Dorka is kedves név, nekem nem 1kutya jut eszembe róla.
TündiKép
Találó a leírásod a mindennapi kedves "kínjainkat" illetően!

KépKép
csema

Sziasztok lányok! Bocsi hogy 1-2 napig nem voltam, de karácsonyi és babás beszerző körúton voltunk! Bár a babának csak apróságokat vettünk: Pampers, Szülés utáni betét, Always betét, biztonsági fültisztító. Megvettük az unokahuginak a Legot is! 3500 ft volt a Tescoban és 700 darabos! Tök jó! Párom szüleinek pedig 18 részes étkészletet vettünk karácsonyra és az is csak 3000ft volt és nagyon szép színe van! Szóval jó vásárt csináltunk! Kép

Ami a táblát ( http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm ) illeti, láthatjátok hogy aktív tagok lényegében 39-en maradtunk! A többiek eltűntek sajnos, de a tábla alján még láthatjátok őket! Kép

Nicika & Szintia 27+6

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

"Megértő és szakértő természetű" anyukám épp az idén adott szakvéleményt állapotomról: Nem igaz, hogy nem tudnál elemmi a boltba! Egy kicsi séta neked is kell! KépKépKép

Nicika! Én nem vagyok rajta a tábládon... Kép Igaz, nem is kértelek idáig, nem is értem, hogy is lehetnék így rajta Kép Itt adhatom az adatokat: Akkor adom, jó? Ha nem jó, akkor is Kép De akkor mondjuk majd még elküldöm mélben is

Indianyó - Fülöp Viktória
Utolsó M. 1. nap: 2005.07.01
Szülés v.i. Menzesz szerint 2006. 04. 09.
Szülés v.i. UH szerint: 2006. 04. 05.
Baba kora: 21+6 (21+2)
Babák száma: 1
Testvérek: nincsenek
Baba neme: még nem ismert
Baba neve: Sophie/Sophia vagy Dominik/Dominic/Dominiq
Baba mozgás: 19+2 aztán sokáig semmi
Plusz kilók: Nem tudom biztosan, mindig más mérlegen mérik Kép kb.+ 6 kg
Méhszáj : csak annyit tudok, hogy zárt, akkor az talán a 3000?
Kórház: itthon a Sz.Imre, egyébként India...
Doki: itthon Dr. Kocsis Éva, Egyébként Ms. Maria Patil(jó fej Kép
12. heti UH Ok, Nyakiredő: 2,9, CRL: 63 mm
16. heti AFP: 43,6 , MOM 1,5 wAFP: 54,1 Gen. UH OK, hátsó fali lepény, minden rendben

Fényképeim nincsenek Kép
Köv. UH: 2005. 12. 02 - 4D

KöszikeKépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Most oylan jó "keveset" írtatok, hogy gond nélkül vissza tudtam olvasni. Ez megnyugtató. Kép

Pénteken elkíséretm páromat viszgázni Győrbe. Olyan jó volt kirándulni vele egyet. Annyira rég voltunk így. Egy mozi ugye nem ér fel egy ilyen kis kirándulással. KépKép

Borka! Hogy állsz a hízlalással? Kép

Viki: Nekem is diétáznom kell, pedig még csak 6 kgnál tartok... Sebaj. Kép Só, cukor és liszt mentesítő diétára fogott pont a hét elején a doki. Azóta visszatértem a régi csoki, édesség és fehérliszt mentes életemhez. Csak átmeneti remény volt az, hogy most mindent megehetek. KépKépKép

Angi! Jó szülőzést! Kép

Vikó! Látom, a te anyud is együttérez. Kép Anyám már azon is csodálkozott, hogy mozog ilyen korán a törpe és minek iszom annyit, ja meg 4 db zsömle reggeli és ebédre az nagyon sok.... Kép Szeretem, amikor ennyire odafigyelnek. Kép

Megyek főzni. Kép

Jó pihit nektek! Kép

Eszter 20+0

Eszter
Kép
Kép
vok

Viko! Betettelek a táblába!

KépKép
nicika

Nicika!Köszönömköszönömköszönöm Kép

Eszter! Gratula félidős léthez! Juhéééééj! Igen, anyukám egy drága lélek, ki is lehet vele jönni, ha valaki mindig azt csinálja, amit ő szeretne (bár ezt csak elképzelem, mert konkrétan még nem találkoztam ilyen emberrel) KépKépKép

No, nem is nyavalygok, inkább megyek vissza ágyikóba jó kis krimit olvasni Kép

Drága mamócák! Mindekinek szép adventi időszakot sok-sok befeléfigyeléssel és meghitt hangulattal!

Vikó

indianyo

Cory, Csema
köszönöm a megnyugtató válaszokat "Dorkáról"! Kép Nekünk is tetszik a Dóra, Dorottya név, de ha ezeket a neveket adnánk, szerintem akkor is Dorkának becéznénk. Akkor viszont hajrá Dorka! Kép

Nicika,
tök jó, hogy már elkezdtétek a vásárlást mindenféle szempontból. Jól láttam, hogy az a szülés utáni betét is Pampers? Vagy csak nem jól értelmeztem a vesszőt, ami elválasztotta a kettőt? Kép
A karácsonyi bevásárlással mi még sehogy sem állunk, talán holnap elkezdjük. Ötlet már akad, csak meg is kell találni a megfelelő elképzelést.

Vok,
milyen volt kirándulni? Győrben nem volt (nagy) hó? Miből vizsgázott párod, és hogy sikerült?

Indianyó,
csak óvatosan azzal a krimivel, nem ám nekem éjjel meg rosszakat álmodsz! Kép

Holnap megyunk UH-ra!! Remélem jó hírekkel jövök és talán nemet is tudok mondani. Ha mutatja a Poronty! Kép Ha meg nem, hát türelem rózsát terem! Kép

Nadine 19+3 Kép

nadine81

Sziasztok!

Köszi a pocidícséretet!
Sógornőm velem egyidős terhes és egy kis pukli látszik a hasánKép Ja, és bent a babája ugyanakkora, mint az enyém!

Mesi: Az én párom is szokta gyomorégésre inni a Salvus vizt, jó hatású, csak az íze...

Angi: jó utat, biztos kellmes lesz anyudékkal találkozni!Kép

Csema: Édes a kisruha és szép a dísz! Remélem most jobban vagy!!!

Vok, Viko: Mi egy telken lakunk anyummal, hát nem mindig könnyű. Most békénhagy, mert büszke rám a 3. baba miatt, egyébként mindig mindent jobban "tud" nálunk.
Amikor jött a sok téveszmével, akkor a Kismama magazint adtam a kezébe. Onnan tudta meg, hogy nem kell a 3 hetes babának paradicsomléKép
Most Dorinát kötözné rá a bilire, hogy 2 évesen még szereti a pelust.

Nicika: nálam szülés után a Tena betét és a Libero betétpelenka vált be, te milyet vettél?
Tényleg jó vásárt csináltatok a Legoval és az étkészlettel!Kép

Tünde 29+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szóval mindenféle márka létezik ezekből a betétekből is.
Ezeket hol lehet venni? Gyógyszertár, DM, vagy bárhol?

nadine81

Eszter!
Hát nem hiszem, hogy a hétvégén sikerrel hizlaltam volna a babáimat. Félek attól, hogy hétfőn a dokim kórházban tart, így az utólsó pillanatban szerettem volna mindent elrendezni. Egész hétvégén rakodtam, befejeztük a ház átrendezését - így már nyugodtabb szívvel hagyom itthon családomat egy esetleges kórházi "pihenő" miatt.
Egyébként a gyerekeim tegnap teljesen kikészítettek - a nehézkes mozgásom ellenére nagy igyekezettel rendberakott dolgokat pillnatok alatt szétrombolták és csak röhögtek a pofámba! A történet vége az lett, hogy mikor még vacsoraidőben is romokban hevert a gyerekszoba, jóízűen elkezdtem falatozni egy ananászt. Lányaim nyálcsorgatva, szájbiggyesztve végignézték, ahogy az utolsó falatot is bekapom (azért a felét titokban félreraktam nekik), de továbbra sem mozdították még a kisujjukat sem. Majd kijelentettem, hogy sem ananászt, sem egyéb ennivalót nem kapnak reggelig, mire az állandóan éhenkórász nagylányom égtelen visításba kezdett, hogy akkor ő éhen hal. Mondanom se kell, pillanatok alatt rend lett, igaz csak látszólagos, mert mindent besöpörtek a kanapé, a kisasztal stb. alá - amivel persze csak ma szembesültem.

Nicika!
Pár adatváltozás: hízás: 12kg, haskörfogat: 116cm, és végül a dokim úgy döntött, hogy mégis a menstruáció alapján számoljunk, tehát ma: 31+6 hét, szülés várható ideje: január 23.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Megjöttem az intimtornáról Kép Nekem kicsit sok volt benne a sztorizás, de ha rendszeresen gyakorolgatom, biztosan nagyon hasznos lesz. (Már csak az is, hogy foglalkozom a testemmel - meg a nőiségemmel.) Egyébként a nőiségtől eltekintve (férfiaknak is ban intimtorna) nagyon tanulságos volt Kriston Andreának az a mondata, hogy a amíg az ősember nem egyenesedett fel, addig az alsó-belső szervek a hasfalra támaszkodtak. Amióta viszont két lábon járunk, ezek a szervek a (széles értelemben vett) gátat nyomják, úgyhogy nem árt, ha ezeket az izmokat is karbantartjuk.

Titati, az a baj, hogy már a szennyesig sem párban jut el a zokni Kép

Vikó, köszi a recepteket, ki fogom próbálni! Egyébként az én tudásom szerint 6 hónapos korig csak anyatej vagy tápszer, túró, joghurt sajt 10 hónapos kortól, egyéb tejtermékek 1 éves kortól adhatók. Kivi szerintetek mikortól adható?

Omo, én 22+6 vagyok, Csillaghegyre a közösségi házba (volt Banán Klub) járok Katával zenés foglalkozásra meg játszóházba kedd délelőttönként, mást nem csinálok a környéken Kép Védőnénim Laskóiné Vidosits Mariann, dokinénink dr. Fridrich Katalin.

Mamacka, megnézem majd, mit jelentenek pontosan a gyerekprogramok, de szerintem a jövő hétvégén kilátogatunk a múzeumba. Addig is jó alkotást!

Nadine, a Dorka nekem is tetszik, csak mostanában olyan sok Dorka baba van Kép Egyébként meg tessék magadnak is megbocsájtani azt, amit a párod már megbocsájtott neked.

Borka, akkor az elsődleges célt (30. hét) már elérted Kép Most akkor hetenkét előre - azért szorítok, hogy dokibácsi ne tartson bent holnap. A lányaid-féle takarítást én is ismerem - mármint én is tudok így csinálni, amikor nem jut már elég idő a pakolás befejezésére...
gyezsu

Szép jó estét!

Jaj, Tünde, akkorát nevettem anyukádon, zengett a ház KépKépKép Zseniális! Hiába, a jószándékú nagymamák-anyák remek sok kárt tudnak okozni Kép bár apukám se bújthat el azért, simán nyomna egy kis kolbászt a csecsemő unokája kezébe Kép

És szülés után meddig kell ilyen betéteket használni? No, ezt a részét elképzelni sem tudom... valahogy a szüléssel teljesen képben vagyok, de az utána jövő méhlepény-gátvarrás-pelus a mamának dolgok még olyan ködösek előttem...

Nadine, akkor holnapra sok drukk NektekKépKépKép A krimit befejeztem, volt benne sok gyilkosság, tűzeset, nemi erőszak és pedofília, egyszóval könnyű elalvás előtti csemege KépKépKép De a saját időnkénti paranoid gondolataimat úgyse tudná egy krimi sem felülmúlni Kép

Borkadorka, Akkor oda meg pláne sok drukk, nehogy kórház legyen belőle!
Azért a lányaid nem piskóták - bár gondolom, máshol is ilyenek a stárcok, én 4 éves unokahúgom is szerintem előadna ilyen mutatványokat Kép No, azt nem tudom, hogy én képes leszek-e majd ilyen higgadtnak és következetesnek maradni, mert cipésznek lyukas a cipője... tanárnak meg neveletlen a gyereke KépKépKép

Sziasztok Mindenki Kép

indianyo

Nadine! A szülés utáni betét nem Pampers! Kép Egészen pontosan CHICCO Mamma Donna szülés utáni betét a neve! Jó drága volt, de mindegy! (Majdnem 900ft) Szerintem a Tescos betét is hasonlóan néz ki! Kép Mindegy, most már ilyenem is van!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?