Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Csak futtaban, szokas szerintKép

Zolcsi javul, biztos a sok gyogypuszi es jokivansag miatt, tegnap mar nem lazasodott delutan es az ejjel se volt gond, 2x volt nyoszorges, mert az agy vegebe ert, de megigazitas utan aludt tovabbKép Cserebe reggel 6kor kelt, nade sebaj, inkabb keljen koran, mint beteg legyenKép
Lepegetest gyakorolja, tegnap este mar 4-5 lepesig is eljutottKép Bar arra mar rajott, hogy a Batyjaban nem lehet bizni, hivja magahoz, Zolcsi elindul, aztan a teso fogja magat, es elfordul, vagy mast csinal, Zolika pedig borulKép

Irasrol most ennyit, jott a szomszedasszonyom (hozzam jar vigasztalodni, egyedulallo, nagymamam-korabeli holgy, es most halt meg az egyik legjobb baratnoje (4 hazra tolunk, enis imadtam a nenit), holnap lesz a temetes...), ugyhogy majd valamikor talan folytatom..

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Mica!

Örülök, hogy Zolcsika jobban van már.
Lépésekhez gratula.
Szegény néni, őszínte részvétem, vígasztald a szomszédasszonyod ráfér most nagyon.

Sok puszi neked

ANDI
tandi

Sziasztok, csak kis nosztalgiahullám fogott el, hogy tavaly ilyenkor még mennyi időm is volt.

Tomi úgy három hete jár, időm semmi, és hulla vagyok. Lehet, idén majd tavasszal karácsonyozunk, akkor talán lesz rá idő.

s
sofka

Kedves Kata!

Névnapod alkalmából nagyon nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked.
Puszi:

ANDI

Kép
tandi

Sziasztok!

(Kreatív) Kata!
Névnapod alkalmából Istenke éltessen sokáig! Millió puszi!!!

Kép

Andi!
Nehogy azt hidd, hogy okoskodni akarok, de mindenképp fokozatosan csökkentsd a szopik számát, hogy Noncsi szépen hozzá tudjon szokni.
Várom a Noncsi képeket! Kép

Mica!
Nem semmi Zolcsi, hogy így betegecskén teszi meg élete első önálló lépéseit! Puszilgasd meg helyettem is!

Sofka!
A nosztalgiahullám rajtam már egy hónapja rajtam van. Tavaly ilyenkor már totál be voltam indulva, hisz dec. 1-jére írtak ki, de Marcikám váratott magára 6-áig. Kép Szép idők voltak bizony azok is Kép

Marci épp két bambuszrúddal hadakozik, de már vagy 15 perce csendben van. Kell ennél több Kép

Pusz: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Dehogy hiszem azt, hogy okoskodni akarsz, csak próbálsz segíteni amit nagyon is köszönök. Aranyos vagy. Teljesen igazad van, ma nagyjából sikerült betartani, hogy húztam az időt a szoptatással kapcsolatban, igaz nagyon nehéz.
A képeket is küldöm de ahhoz kell a férjem, mert azt mondta, hogy segít benne, nálunk ez sem olyan egyszerű.
Marcika és a bambuszrúd jót nevettem megint. :-)

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Küldök pár képet!

Puszi:

Andi
KépKépKépKépKépKépKépKép
tandi

Sziasztok!

Na feltettem 8 db képet, görgessétek jobbra a görgetőt és ott lehet látni a többi képet is.
Nem tom miért így tette fel. A nézetben egymás alatt voltak a képek, aztán így lett végül.
Szóval nem csak két kép van róla.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Noncsi nagyon édes és formára teljesen hasonlít Marcira, már úgy értem, hogy hasonlóan jó húsban vannak, olyan kis formásak Kép Látom Noncsinak is meg van a saját bambuszrúdja, csak épp az ropiból van Kép Tetszik a forgókás kép is Kép
Örülök, hogy ha nehezen is, de alakul a szopi Kép

Dia-Gigi páros!
Merre vagytok? Gyanúsak vagytok Ti nekem, csak nem együtt csavarogtatok valamerre???

Nem is írtam, hogy Marci múlt vasárnap Anyuéknál összeszedett egy kis monoklit, frankón lefejelte a szekrénysort Kép Rakok fel róla képet, most a monokli sárgában játszik Kép

Kép Kép

A képen alig látni, de a jobb szemén van. Ígérem egy időre leállok a képekkel.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

KataKép
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!

MelindaKép
Ma az ikres barátnőmnél voltunk. Háááááááát. Minden elismerésem az övéKép
Kép
Kép
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket,nagyon jólesett,hogy gondoltatok rám!Kép
Ma a fiúk is felköszöntöttek,Raultól virágot kaptam.:Kép
Szerelmes-most éppen az óvónénijébe-aki szintén Katalin.Írt is Neki egy névnapi köszöntő levelet.Kép

Gigi!
Aranyosak az ikrek,Oli milyen nagy mellettük!Kép
Én örülök,hogy nem lettek ikreim.Raulnál "fenyegetett"egyszer a dokim ezzel.Persze biztos megoldanám,és élvezném is,hiszen dupla az öröm is Velük,nem csak a nehézség.

Dia!
Köszi a mailt.Nagyon tuti!KépMerre jársz?

Barbara!
Remélem hamar kibújnak Szonja fogai!Mi is így kinlódunk.Majd csak.Éjszaka tud aludni a lánykád?

Melinda!
Aranyos a kis monokli-Marci!KépSikerült legyőznie a bambuszrudakat?Kép
No,ne álljon már le Kend azokkal a képekkel!Kép
Hogy sikerült ma este a vízszintes sika-mika?

Andi!
Én sem tudok ám ellenállni sokszor a gyerekeimnek!KépMost még nem érzem úgy,hogy a fejemre nőttek volna.
Raulnál is úgy voltam,hogy nem bírtam hallgatni,hogy sír.Aztán szépen leszokott a kézben elalvásról,stb.,de remélem nem felejti el,hogy mindig mellette voltam,ha kellettem.És leszek is!Kép
Bízom benne,hogy Patrik is szépen átalussza valamikor az éjszakát,igyekszem türelmes lenni.Mást úgy sem tehetek.
Két gyerekkel hidd el minden bonyolultabb,körülményesebb lesz.
Kívánom,hogy sikerüljön a suli-és miért ne sikerülne,nem igaz?Kép
Eü.főiskolát szeretném majd megpróbálni,több helyre jelentkezem,remélem valamelyikre sikerül bejutni.Tavasszal továbbképzésre megyek,legalább kimozdulok.
Nonókád nagyot nőtt mióta nem láttam!Nagyon szép!Kép

Sofka!
Karácsony tavasszal?Nem is rossz ötlet.Lehet,hogy mi is kipróbáljuk.Kép
Pandaszemű vagy még Te is?Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak gyorsan írok!

Kata Kép
Bár egy napos késésben vagyok nagyon boldog névnapot kívánok! Kép Kép
Kép

Képzeljétek, tegnap Bence egyedül megtett négy lépést, és nem is tántorgott közben! Kép Kép Olyan büszke vagyok rá!

Na most szaladok, mert Bence fölébredt, este jövök!

puszi
nmzsx

Sziasztok!Kép

Először is minden babának és mamának szeretnék utólag nagyon sok boldog szüli és névmapot kívánni.

Megint eltüntem egy időre,bocsi.
A net.,is szarakszik napok óta,úgyhogy kicsit kiakadtam.
Bogikám két hete nem jár oviba,Liliána nagyon csúnyán köhög,páromnak arcüreggyulladása van,én meg alapból olyan vagyok mint a rongy.
De ahogy visszaolvastam,látom nem vagyunk egyedül,ez a hülye nyirkos idő mindenkit megbetegít.
De nem azért jöttem,hogy nyafogjak.
Nagyon édesek a babák a képeken,hihetetlen,hogy milyen sokat nőttek.
Én is napról napra pakolom fére a kinőtt rucikat,mind a kettő nő mint a gomba.
Liliánával jövő héten megyek tanácsadásra,már nagyon kiváncsi vagyok mennyit hízott és nőtt.
Két hónapja nem voltunk,lehet,hogy meg fogok lepődni.
Olyan nehéz,hogy alig bírom cipelni.
Ezerrel készülődünk a vasárnapi szülinapra,de olyan furi,hogy advent is van.
Már másfél hete nagytakarítok,minden csilli villi,csak én nézek ki úgy mint öreganyám.KépKép
Az egész lakás karácsonyi díszben pompázik.
Kicsit furi lesz közötte a sok lufi.
Bogi már napok óta köszönti a hugát,olyan aranyos mindíg oda szalad hozzá és kiabálja neki,hogy "éljen soká éljen soká Lilike".
Meg tudnám zabálni.Lilike meg csak áll és vigyorog rá.
Most mennem kell mert még az utolsó díszítések hátra vannak,és most alszik az egész család,talán nyugodtan tudom csinálni.

Mindenkinek nagyon sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Gyorsan beugrom egy kicsit én is amíg Nonóka szunyál.
Kicsit már jobban van,nincs már annyi trutyi a nóziban, már csak 3-szor kell szívni neki egy nap a nózit. Ma már van valamennyi hangom, de anyukámnál voltunk ebédre, és neki abszolut elment a hangja, jó volt, leveleztünk, mutogatott. :-)))

Melinda!

Szerintem is hasonlítanak egymásra, a két kis húspogácsa. Nagyon édes Marcika. Meg kell zabálni. A nózijuk is hasonló szerintem kis piszék.

Kata!

Suli, drukkolok én is neked, hogy sikerüljön az Eü suli, biztos fog menni, és az előkészítőhöz is szurkolok neked.
Én sem tudok kemény szívű lenni Noncsihoz, mindig levesz a lábamról a mosolyával meg ahogy simogat és bújik.

Gigi!

Ikrek nagyon cukik és Olivér édes pofi köztük, klassz cipője van. Nagyon tetszik.

Zsófi!

Gratulálok a lépegetésekhez Bence is már szépen fejlődik és nagyon ügyes.

Saxi!

Jobbulást nektek is és köszi az e-mailt, mindjárt írok vissza neked.

Dia!

Merre jársz? Hogy vagytok?

Barbi!

Leírnád nekem a telcsiszámot? Tudod akit írtál a vesével kapcsolatban, köszike. Hogy vagytok?

Puszi mindenkinek és további kellemes hétvégét

ANDI
tandi

Sziasztok!

Zsófi!
Gratulálok Bencének az első lépésekhez! Ugye milyen édesek, ahogy minden idegszálukkal a lépéseikre koncentrálnak és annyira jó látni, ahogy szinte napról napra ügyesednek! Kép Kellemes gyönyörködést a kis Szöszkében! Kép

Gigi!
Nagyon édik a prücskök hármasban! Tényleg nem lehet semmi ikrekkel. Olyanok mint két tojás! Kép Olika rendet rakott közöttük, mi?! Kép

Dia!
Hol vagy??? Ugye, minden oké? Fogacska előbújt már rendesen?

Andi!
Örülök, hogy javultok, akkor most Anyukádnak jobbulást!

Saxi!
Jobbulást az egész családnak!!! Neked pedig sok-sok energiát! Én még nem kezdtem el az igazi nagytakarítást, mert mire karácsony lesz, nálunk megint tiszta redva lesz minden. Bár ahogy a naptárra nézek jövő héten már december, úgyhogy túl sokáig nem húzhatom. Ügyi vagy, hogy Te már szinte végeztél is vele.
Nálam még csak az adventi koszorú van kinn, de a héten én is kirittyentem a kérót! Most az üvegfestésre kattantam rá, még nem csináltam csak a festék van meg, meg sablonokat töltöttem le a netről! Kíváncsi vagyok mi karácsonyit fogok belőle alkotni Kép
Visszafogom magam és még ma nem kívánok boldog szülinapot, de nagyon vakaródznak az ujjaim Kép Édi lehet Bogi, ahogy köszöntgeti Lilikét Kép

Kata!
Képzeld, épp tegnap minden nyikkanás nélkül ment a fürcsi Kép Semmit nem csináltunk másképp, asszem ez a nagyfiú titka marad, hogy most mitől volt jó a dolog Kép
A bambuszrudak és Marci is túlélték a küzdelmet Kép

Megyek kreatívkodni, meg egy picit takarítani!
Holnap nem nagyon leszek, talán csak késő este, mert de. főzőcske okosan lesz a műsor, du. pedig egy volt kolleganőm jön a családjával látogatóba. Már nagyon várom őket!

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Lilike

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Kép

Gigi és az anyukája
márti05

Sziasztok

Akkor most gyorsan teszek fel 2 képet a szülinapunkról, sajnos túl sok nem készült mivel csak én tudtam kezelni a gépet.

Kép

Kép

Márti
márti05

Sziasztok!

Lilike, nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk neked! Zsófi, Bence
Kép

Melinda Kép
Hát azóta sem járt, de csak elindul már. Kép Aztán majd rohanhatok utána. Kép Csak az az érdekes, hogy akkor ment négy lépést, és azóta eszébe sem jutott megpróbálni...úgy látszik annyira nem jött be neki. Kép

Márti Kép
Nagyon jók a képek! Tündéri a picuri! Kép Kép

Na most megyek, mert úgy látszi Bence számítógép érzékeny, ahogy elkezdek írni, egyből fölébred. Kép

Puszi, majd még jövök!
nmzsx

Lilanaának nagyon sok Boldog évet még.

Azt kell mondjam, szárnyakon száll az idő. Kép

Saxi, hamár Nálad minden ragyog, jöhetsz hozzám, nem zárom be éjjelre az ajtót, és reggel újra hiszek majd az angyalokban. Még koszorúnk sincsen. De makjd estére-.
sofka

LilikeKép

Nagyon boldog és hosszú életet kívánok neked első születésnapod alkalmából!
Kép

Olivér

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Először is Liliána nagyon boldog szülinapot kivánunk!Dia és Domi.
Kép
Csajok most rövid leszek mert hulla vagyok,majd holnap jövök bővebben.A 7végén az unokabátyámék voltak nálunk Domit köszönteni.Kapott:Szabadidőt,felsőt,zenélő-táncoló mikulást,pelust és egy házat.Nagyon jól éreztük magunkat,jó volt,hogy Domit kicsit lefoglalták.Persze én egész nap sütöttem,főztem így nem sokat pihiztem.Puszi mindenkinek!Dia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép

Mindenkinek nagyon köszönjük a sok jókívánságot.
Nagyon aranyosak vagytok.Most mentek el a vendégek,szuperul sikerült a szülinap.
Liliána nagyon aranyos volt,majd teszek fel képeket.
Most megyek fürdetni,mert már nagyon fáradtak a lurkók,és Boginak holnap ovi van.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Lilike!
Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Millió puszi: Marcika és Melinda

ui: ezer bocs, de csak holnap írok mindenkinek, már totál hulla vagyok és még vasalnom is kéne Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patrik egész nap rohangál,most már kezdi észrevenni,hogy az akadályokat ki kell kerülni,mert azok nem térnek ki az útjából.Nagyon élvezi az egyedül járkálást,kb.két percet ül naponta.
Aludni még mindig nem sikerül hosszabbat éjjel.Kép

Saxi!
Lilikét nagyon sok szeretettel köszöntöm!Kép
Várom a képeket!
Nálatok máris Karácsonyi díszítés van?Hol vagyunk mi még ettől???A nagytakarítás is várat magára...Kép
Mi a helyzet a házvétellel?
Raul is alig jár oviba,állandóan van valami nyavalyája.
Örülök,hogy írtál!Kép

Zsófi!
Gratulálok nagyfiadnak az első lépésekhez!KépMost már be fog indulni!Kép
Köszönöm a köszöntést!Kép

Andi!
Örülök,hogy Noncsi jobban van!KépAnyudnak is jobbulást!

Márti!
Nagyon aranyos Gigi a képeken!KépLátom,iszik egyedül az üvegből.Patrik lusta erre.

Dia!
Milyen jó Dominak,hogy máris köszöntik!Kép
Fiúknak is ilyen házikójuk van,nagsyon szeretik.Még Raul kapta pici korában,párszor sikerül vele felborulnia,mikor kikukucskált az ablakon.Kép

Melinda!
Sika-mika nálunk is simán ment ma,mivel én is bepréselődtem a fiúkkal a kádba.Kép
Vasalás.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most nem írok sokat, mert egymerő láz vagyok már megint.
Mindenem fáj és még enni sincs erőm.
Nem tudom mikor lesz már vége ennek.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Barbi!

Nagyon köszi a telcsiszámot.
Azért írok ide, mert nincs semmi a kártyámon.
Puszi neked érte, felhívom és Noncsit elvisszük oda.

ANDI
tandi

Sziasztok Csajszik!

Mindenki behavazódott????????!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép
Nálunk olyan szépen esett kora este a hó, hogy álltam az ablakban, mint egy gyerek és csak vigyorogtam Kép Óriási pelyhekben esett és nagyon sűrűn. Sajnos azóta abbahagyta, de azért nem olvadt el teljesen.

Márti!
Klassz Gigi járgánya! A tortája is nagyon profi! Fincsi volt? Ki csinálta? (Bocsi, ha ezeket már régebben leírtad, de sajna visszaolvasni nincs időm...) Olyan nagy lány, már Gigi! Hihetetlen!

Zsófi!
Ma próbálkozott újra Bence, vagy csak ízelítőt adott legújabb tudományából? Marci már egyre ügyesebb, és hihetetlen, hogy 2-3 hete indult el. Majd Ti is csak ámultok-bámultok, hogy hogy beindul Bence Kép

Dia!
Kipihented már magad? Hú, de klassz Dominak, hogy már most elkezdték ünnepelni és még hol van 8-a! Klassz a házikó! Kép

Kata!
Édi lehet Patrik! Sose felejtem el, ahogy nálunk egy lépést sem volt hajlandó tenni, amíg nem foghatja a kezedet Kép
Gruppen fürdés Kép

Andi!
Jobbulást Neked! Kép Szorítok, hogy Noncsival kapcsolatban megnyugtató dolgokat halljatok ettől a másik dokitól!

Gigi!
Veletek mi van mostanság? Nagyokat hallgatsz Kép
Kész van a sütőm!!! Potom 37 ezerért javították meg Kép Kép Kép

Most egyenlőre ennyi, mert nagy emilírásban vagyok, minden barátnőmnek, ex-kolleganőnek be kell számolnom az elmúlt 1 hónapunkról, ugye amíg nem volt netünk.

Pusz és jó éjszakát Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Gyorsan írok mert épp Győzike lázban égekKépKép
Ma ablakpucolásban voltam, kihasználtam, hogy délelött szépen sütött a nap. Most meg alig bírok megmozdúlni úgy fáj a derekemKép Esett a hó nálatok?? Itt csak az a szutyok eső esettKép Mégiscsak jó helyen laktok!!! Minek elköltözni?Kép
Húsgombócot puszilom!Kép Valamikor elmennénk hozzátok, ha fogadtokKép (nézni egy kis havat)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Bocsi de ma már még se írok külön mindenkinek,mert fáradt vagyok.Romeltakarítás kész,Domi ma angyalka volt.KépPuszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok a képekkel.
Ma megint nem volt időm semmire,csak rohangáltam egész nap mint a bolond.

Kata!

Házvásárlás még tart,sorra nézzük a házakat,nem szeretnénk elkapkodni.
Remélem megtaláljuk az igazit.

Akkor jöjjenek a sztárfotók.KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Azthiszem ennyi elég is belőlünk.
Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Annyira édesek ezek a leányzók! Ahogy Lilike mosolyog a díszzacsiban talált ajándékra, hát meg kell zabálni! És milyen csini! Millió puszi Nekik! És persze a nagyoknak is Kép
Nem tudom, hogy írtam-e már, de Gábor nagyon beleszerelmesedett Lilikébe, azóta is emlegeti, hogy milyen szép kislány, ha meg mutatok Róla Neki fényképet, hát csak vigyorog és mutogatja Marcinak, hogy "Látod, milyen szép kislány?" Kép

Gigi!
Nagyon örülné(n)k, ha meglátogatnátok minket! Olika eddzen előtte, mert Marci a hétvégén egy 2,5 éves kissráccal pankrációzott, úgyhogy most nagyon májernek érzi magát! Kép Mikor jó Nektek?

Dia!
Domi ma is folytatta az angyalkodást? Marci mostanság nagyon jó fiú, biztos valami jó front mifelénk Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Köszönjük a dicséretet,nagyon aranyos vagy.
Azért ti sem panaszkodhattok,Marcika gyönyörű kisfiú.
Engem mindíg a szemei bűvölnek el,szerintem neked sem lesz könnyű dolgod,majd ragadnak rá a csajok.KépKépKép
Lehet,hogy Gábor már szeretne egy kislányt is,azért nézegeti a babaképeket?KépKép
Megyek mert Bogi kakaót kér,Lilike már alszik és ilyenkor Bogi kihasználja,hogy anya csak neki van itt.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Saxi!
Én is gratulálok a leányzókhoz,igazán gyönyörűek!Lilike haláli ahogy örül az ajándéknak.Nagyon édes.

Melinda!
Sajnos nem!Az éjszaka szinte nem aludtunk mert csak sírt,sírt.Ha vigasztaltam csak rosszabb volt a helyzet.Tanácstalan vagyok!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Ráéreztél Gábor vágyaira, már jó ideje rágja a fülemet egy új babáért (természetes kislány). De gondolom ez Neked nem újdonság, csak éppen kisfiú tárgyában Kép

Dia!
Fel a fejjel! Nappal is ez van? Mert akkor lehet, hogy a fogacskái. De ha csak éjjel, akkor lehet, hogy olyan, mint nálunk volt. Nálunk fél éjszakán át tartott a "sírok, ordítok" és a mai napig nem tudjuk, hogy mi lehetett az oka. Ölben lassan megnyugodott, elvolt, leraktuk az ágyba és ahogy látta, hogy megyünk ki a szobából elkezdett ordítani. Ez kb. 1-2 hónapja volt, szerintem félt egyedül. Lehet, hogy Nálatok is valami hasonló lehet. Nem akarlak elkeseríteni, de olyan is volt, hogy 3-4 órán keresztül próbálkoztunk Vele és végül a gyerekszoba padlóján egy szivacson aludtam végül Marcival. Előbb-utóbb elmúlik, türelem az viszont kell hozzá rendesen. Szorítok Nektek! Kép

Többiek, merre vagytok?

Marci rendületlenül édes és aranyos, mostanság tényleg nagyon jó baba! Kép (Bocsi, Dia!) Már napok fél 8 körül kel, majd utána egyhuzamban fenn van 5 egész órát, majd alszik 3-4 órákat! Pakol, rámol, dumál, és megy ezerrel, egyre ügyesebb.
Tegnap csinált egy nagyon édeset. Szopi közben a két cici közötti büfi alatt szembeültetem magammal az ölemben és ilyenkor dumcsizunk, utánozzuk egymást (lelkesen nyújtja a nyelvét, ha én is csinálom Kép) és néha ilyenkor összefújkálja, nyálazza a hasamat. Én ilyenkor általában letörlöm a nyálat, mert két perc után úsznék benne Kép Erre tegnap a kis szarosom, szépen összenyálazott és vette a pelust és letörölgette a hasamat. Ezt kétszer is megcsinálta. Olyan édes volt! Tényleg olyan érdekes, hogy mik maradnak meg a kis kobakjukban Kép

Most már eldugulok!

Pusz és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
3-4 óra alvás????????? De jó!!! Bár egyik nap Olivér is 3 órát aludt, de az kivételes nap volt. Ma csak másfél órát aludt, pedig voltunk a zene oviban és ott másfél órán keresztül olyan szinten tepert, hogy már nézni is fárasztó volt. Ha még csak nézni kellett volnaKép A többi kisgyerek ült szépen anyuka ölében, Olikám meg odament mindenkihez, vigyorgott. Ha meglátott egy kóbor cumit ráugrott, minden cumisüvegből inni akart. Persze ilyenkor nekem meg át kellett rohannom a termen, átugorva gyerekeket anyukákat! Tiszta gátfutás voltKép Délután elvittük Kevint sétálni, legalább addig is levegőn voltunk. Jövőhéten a hétfő és kedd kivételével elvileg jó a többi nap.

DiaKép
Szombaton Olikám is zizi volt. Többször kelt éjszaka aztán meguntam és oda vettem magam mellé. Szerintem nem tudsz vele mit csinálni. Tényleg a türelem az egyetlen.

SaxiKép
Mit kapott Lili, amitől ennyire elvarázsolódott??Kép Még mindig csodaszépek!!! Gyakrabban tegyél fel képeket légyszíves.

Mentem, puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Melinda!Kép
Napközben nincs ez csak éjjel.De még akkor is sír amikor mellettem fekszik.Szóval az tuti nem lehet,hogy fél egyedül.Már taknyosodik is.KépÁáááá,elegem van.És most jön a két 7vége bulizás.......Tényleg!11.-e vasárnap 13 óra!!!!!!Ne felejtsd el!!!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Már épp kérdezni akartam, hogy lesz e hétvégén buli, mert nem mesélsz semmitKép Olikám is taknyos már megint. Menjünk azért?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Gyertek!KépLesz,lesz buli,most a családdal,jövőhéten veletek.Azért is nem tudok cs-p kreatívkodni menni,mert már takarítok,sütök-főzök.Most kb:11-en leszünk,jövőhéten kb:22-24-en.KépDe,hogy fogunk elférni azt még nem tom.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nem vesztem el még kúrálom magam.
Kezdem magam jobban érezni Noncsi jól van férjem is már sokkal jobban. Én még vegetálok ezzel az influenzával.

Melinda!

Jó sokat alszik Marcikád.
Noncsi egy nap kb. kétszer alszik, max. de van hogy csak egyszer 1 másfél órát.
Össze-vissza.
A szopival kezdek jól állni, napközben csak 3-szor és éjjel már csak kétszer. Azért ez még is csak jobb mint 6,7, 8-szor szoptatni őt.

Saxi!

Írtam neked e-mailt, szépek a lánykák nagyon.
Én is most voltam Noncsinak venni rucit, szandit szülinapjára meg készülök ezerrel rá mert családi banzájozás lesz 18-án. Most annyi mindent kell vennem, azt sem tudom hol áll a fejem.
Mikulás, szülinap, karácsony, szilveszter. Szóval ez jól összejött nekünk.

Dia!

Jó bulizást nektek, Domika biztos nagyon örülni fog neki. Jó sokan lesztek.

Márti!

Hol vagy? Nagyon édes Gigike a tortájával.
Ha lesz időd csörögj rám.
Megpróbálok valami hangot csiholni a torkomból és akkor dumcsizunk.

Na megyek mert még vasalnom is kell.

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Ha Domi még Melleted is sír éjjel, akkor lehet, hogy már a takonykórt kezdte érezni. Remélem tényleg gyorsan elmúlik a sírás és a takonykór is! Jobbulást!
Dehogy felejtettem el a bulit, sőt épp ma jutott eszembe, hogy nem említetted azóta. Már rá akartam kérdezni, de megelőztél Kép Mert már megvettük ám az ajándékot Kép
Nem semmi a létszám a bulikon, de ugye sok jó ember ... Kép Nálunk is most szombaton lesz a családi buláj, mi 8-an leszünk felnőttek és Marci. Te milyen kajcsikat csinálsz? Olyan jókat tudsz!

Gigi!
Nekünk okés a jövő hét! Csak már az eddig déli talcsi azért nem okés, mert Marcit akkor teszem le aludni. Az alvás most tényleg 3 órás legalább, így vagy délelőtt jó nekünk vagy 3 után. Válaszhatsz Kép
Zeneovi Kép Vizuális alkat vagyok, jót röhögtem Rajtad és gátfutásodon Kép

Andi!
További jobbulást Nektek! Tényleg jól megszenvedtek ezekkel a bacikkal Kép
Szopival nagyon ügyesek vagytok mindketten! Gratulálok Kép

Marci már megint elkapta a bambuszrudakat, úgyhogy inkább megmentem őket a Kisördögtől Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Köszi gyógyulgatok, hangom már nagyjából van, de kicsit még repedt fazékhoz hasonló, meg enyhén orrból beszélek.
Marcika és a bambuszrúd, ez tetszett már múltkor is.
A szopival rád hallgattam és hát bejött.
Egy a gáz, hogy este 6-kor már annyira szenvedett hogy bealudt és most mi lesz nem tudom mert ugye 7-től fél 8-ig szokott pancsizni és 8-kor már alszik, na most ez az egész borult.
Hogy mikor fog felkelni?
Hoppá felkelt jajj ez sem a legjobb most jön a nyűgi megint.

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Sziasztok!Kép
Andi!
Köszi,remélem jól fog sikerülni.Kicsit izgulok,hogyan fogok helytállni mint háziasszony.Kép
Gratula a kevesebb szopihoz,látod megy ez.A végén még kisimult leszel a sok alvástól.KépVagy mire aludhatnál jön a kistesó?Kép

Melinda!
Ma már jobb volt egy fokkal az éjszaka,de megint mellettem kötött ki.Viszont fél 9-ig aludt.KépSzegénykém tiszta takony.De hősiesen viseli az orrszívást.Buli:Hát igen mindenki ezzel vigasztal,hogy sok jó ember......De azért izgulok.KépKaja?Hm,nem tom.Most valószínű,hogy csirke combot sütök+saláta és az a csokis süti amit Gigiéknél is ehettél a múltkor.Tortát a nővérem csinál.Ja,meg anyós süt sós sütit.A bulira,fasírtott gondoltam,kolbászos karajt,salit,csokis muffint,a többit még megbeszéljük közösen.KépGigi piát hoz azt mondta.Kép

Gigi!
Köszi az ajándékot,aranyos vagy!Én Mikulásom is elindult ám feléd.KépJobban van a barátom?Sajnálom,hogy nem tudtunk talizni.Ha jobban lesznek a skacok akkor a jövőheti kreatív áll még?Sok sok gyógypuszit küldök!!

Ma itt volt a Bence-Zsófi páros.KépSajnos Bence is nyűgi lett a végére,mire hazaértek már lázas volt.KépJobbulást kicsi Bence!KépA kokikért pedig utólag is bocsi.Kép

Mindenkinek puszi!Dia
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Én tudom megállod a helyed mint háziasszony nagyon jól főzöl, elég kreatív is vagy biztos nagyon jó lesz a buli.
Ki is az a 22-24 ember?
Mi is mentünk volna, ha hívtál volna .....:-)))
De majd kérünk fényképeket a sok finomságról, legalább folyatom a nyálam.
Domika és Bence édes pofik nagyon. Klassz a sátra Dominak és a gatya is csábos a popóján.
Kistesó? Hát sose lehet tudni......

No megyek puszi mindenkinek jóéjt

ANDI
tandi

Sziasztok!

Jó ide benézni,nagyon aranyso minden baba a képeken!KépÉs milyen nagyok már!Kép

Sajnos mindkét fú beteg,folyik az orruk,Raul köhög is.Ezért most csak ennyit írok,fárasztó nap áll mögöttem.Gyanítom nem ez a éjjel lesz az,amit Patrik végre át fog aludni...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

<!--attachment: bab_k_sz_let_se-304821.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0**bab%e1k+sz%26uuml%3blet%e9se%2edoc --><center><pre>
Kép
babák születése.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
márti05

Rolcsi!
Nagyon boldog szülinapot kivánunk!Dia és DomiKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Évi!

Rolcsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk és jó egészséget.

Puszi:

Andi és Noémi

Kép
tandi

Szia Rolcsi!

Nagyon szép napot kívánok Neked 1. születésnapod alkalmából és sok-sok boldogságot Neked!

Millió puszi: Marci & Melinda

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia-Zsófi!
Édik a fiúk és mindkettőjüknek jobbulást kívánok! Én is úgy rettegek, hogy nehogy valamit összeszedjen Marci, de eddig szerencsére elkerültek minket a bacik.
Billiárdoztak a Fiúk? Mert az első képen úgy néznek ki Kép

Dia!
Én is sült csirkecombot csinálok most szombaton, mert azt "csak" be kell vágni a sütőbe és meg van. A nagyszülők már délelőtt itt lesznek, úgyhogy nem nagyon fogok tudni a konyhában tüsténkedni, sőt lehet, hogy még pénteken lesütöm a husit és csak a köret készül szombaton.
A 11-ei bulira majd ne csinálj sütit, azt majd viszünk mi! Lesz Neked elég utána is rendet rakni!

Andi!
Mi volt végül este? Volt gond, vagy ügyesen megoldottátok a dolgot? Én se szeretem, ha késő délután dől el a Nagylegény, mert akkor az egész esténk el van szúrva.

Kata!
Fiúknak jobbulást! Mennyit aludtál az éjjel?

Márti!
Köszönjük a táblit! Kép

Évi!
Rolcsi még most sem enged írni? Ha tudsz, majd pár sorban számolj be a szülinapról! És fényképet is olyan régen láttunk már Rolcsiról! (a fotókat át is küldheted és majd én felteszem Kép)
Írok emilt!

Gigi!
Ezúton is gondolok Rátok! Kép Kép Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

RolcsiKép
Millió puszi neked meg anyának az első szülinapot alkalmából!
Kép

Rólunk:
Tegnap este kiderült, hogy Olivér krupposKép Míg elmondta a doktornő, hogy mit kell vele csinálni éjszaka, ha fullad, majd beszartam. Ahogy kitette a dokinéni a lábát persze elkezdtem bőgni. A lényeg, hogy szerencsére nem fulladt be éjszaka. Gondolhatjátok, hogy mennyit aludtam. Éjjel háromkor váltott a Viktor, addig azt lestem, hogy lélegzik e?! Úgyhogy most mosott rongy effektusban vagyok. Megyek is mert valami kaját kell csinálni, meg vásárolni is kéne.

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?