Sziasztok
Mea
A gyógyszertárban kapható bórvíz is jó a szemváladékozásra. Kórházban is azt használják és mi is azt használtuk Kristófnak, mert az első pár hétben neki is váladékos volt a szeme.
Valinak hatalmas gratula!!!
Én a múlt héten írtam neki sms-t, de gondolom megváltozott már a régi száma és nem kapta meg.
Timika
Babakocsihoz még annyit, hogy én sajnáltam, hogy nekünk nem volt mózeskosarunk.
Szerintem az első időben kifejezetten hasznos, mert szerintem ezek a bébihordozók egy újszülöttnek abszolút nem valók. Kristóf a maga 2700gr-jával, pláne, mivel téli baba volt, a hatalmas overálljában teljesen elveszett a bébihordozóban.
Egy hatalmas zsák volt beletéve a hordozóba, hajlott erre, hajlott arra, szörnyű volt. És láthatóan neki is kényelmetlen volt. Úgyhogy szégyen, nem szégyen, mi Pestről Gyöngyösig inkább kézben fogva hoztuk haza a kórházból, mintsem abba a hülye hordozóba betéve.
Így nézett ki Kristóf újszülöttként overállba öltöztetve, se keze, se lába benne, teljesen el volt veszve még a legkisebb, 56-os méretben is. Éshát így bele egy hordozóba?!Elég gáz volt
Persze itthon már, nagy overáll meg egyéb nagyobb ruhák nélkül már jó volt, sőt, később kifejezetten a kedvence volt.
Tündi
Drukkolok, hogy továbbra is "olajozottan" menjenek a dolgok és mihamarabb elkezdődjön a kezelés
Edina
Fogacskákban ti nyertetek
Nekünk még csak 2 fogunk van
Egy lent és tegnap bújt ki 1 fent, de a mellette lévő is már hamarosan kibújik
Pedig már 3 hete azt mondta a dokinéni, hogy 1-2 nap. Hát kicsit tévedett
De harap is velük rendesen. Viki nem?
Tegnap megint voltunk baba-mama tornán (mint minden hétfőn) és a kissrác megint nagyon elemében volt
Először is érdekes dolgot tudtunk meg. A császáros babák eleinte nem mernek átbújni egy kis alagút alatt, míg a természetes úton született babák minden gond nélkül átbújnak alatta.
Ki is lehetett próbálni. Ilyen szivacspárnaféleségekből csináltak egy nagyon rövid alagutat. És tényleg igaz. Egy nagyon kis belevaló, folyton vidám, bátor kislány, a Zsófi, aki már áll is, és aki császárral született, az alagút láttán rettenetesen sírásban tört ki, holott az anyukája a másik oldalról hívta.
Kristóf viszont, aki ugye természetes úton született, nevetve átbújt alatta.
Tök érdekes. Szerintem
És a többi kis alagúton, átjárón, farácsból készült kishídon is átmászott. Egyedül ő
Nagyon megtapsolták ám, hogy ilyen ügyi volt
És Kristóf nagyon édi volt. Amikor a Zsófi sírt, odament hozzá és neki akarta adni a labdáját vígasztalásképpen. Csak nem kellett neki
De mindenki jót nevetett Kristófon, nagyon aranyos volt
A többiekkel viszont nagyon kis agresszor volt. Mindenkit csak harapott (volna, ha hagytam volna), babát, anyukát egyaránt. Kinek a kezét, kinek a lábát akarta. Nem győztem a nyomában lenni.
Most mennem kell, már ez is nagy szám, hogy Kristófka idáig eljátszott egyedül. És kivételesen a játékaival. Építőkockázott a drágám
Babus