Sziasztok Kismamák!
Hű, de jó, hogy már ennyien vagyunk! Nem tudom, miért van, de így Veletek, Titeket olvasva könnyebben viselem a sohavégetnemérő-éjjelnappaltartó-torokmardosó émelygést! Igaz Tarhonyapu nagyon figyelmes és megértő (továbbra is, remélem, még sokáig bírja).
Exedus
Gratulálok az eredményekhez, ugye nem izgultál nagyon? Nálatok bent lehetett az Apuka?
Kanyin
Kitartás! A munkahelyemre nekem is 1 óra az út, a metróra csak felpréselni tudom magam, ezután jön a 4-6-os villamos, amit gondolom, nem kell bemutatni, majd még 1 busz, aminél kb. a 3.-ra lehet csak fölférni. Még akkor sem tudná átadni senki a helyét, ha akarná. Vagy ha látszana valami a hasamból...
Egyébként tényleg nagyon gáz, hogy az elején van a legrosszabbul az ember és akkor kell a legjobban helyt állnia, mert a külvilág számára Te is csak egy vagy a szürke embermasszából. Fel a fejjel! Még a jó öreg karácsony is előttünk van!
VOLTUNK TEGNAP 12 HETES UH-N!!!
Minden ok, Tarhonya (már lassan nem lesz képem így hívni, mert már kész, kezes-lábas emberke)
Ülőmagasság: 617 mm, BPD (fejecske) 24 mm lábacska 9 mm.
A tarkóredő 1,7. Kicsit megijedtem, mert látom, hogy akiknél már megvolt a mérés, ott mindenhol alacsonyabb volt. Állítólag 3 alatt normális. :/
Az UH-n látszott, hogy kezdi "döngetni a falakat", mostmár nem tud olyan vígan faltól falig úszkálni, úgyhogy megkezdte a lakásbővítő hadműveletét. Hihetetlen, de nov. 3-án még csak 2,5 cm volt, most pedig már 6,17!!
(azaz heti átlag 1,2 cm-t nőtt)
Lányok! Annyira aranyos volt, hogy nem tudok betelni vele. Látszott a 2 kis keze, amit a feje (szeme) elé tartott, mintha meg lenne sértődve, dobogott a pici szive... már megint bőgni fogok...