Lányok,
Csak kapkodom a fejem, úgy felpörögtek az események és mega mennyiségű levelet írtatok, alig bírom visszaolvasni
Nina
Jól vettem ki a soraidból, hogy spontán terhes lettél?!?
Úristen!!! Kirázott a hideg és bevallom őszintén, így ismeretlenül is könnybelábadt a szemem
Tényleg vannak csodák. Ez annyira klassz. Tiszta szívből gratulálok és kérlek, hogy nagyon-nagyon vigyázz magatokra! Hihetetlen, még ocsúdok
JUHÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJ!!!!!
Fanni
Szuper olvasni a pozitív soraidat, csak tessék vigyázni magadra és ilyen jókedvűnek maradni 14 napig, mert aztán már magától megy minden, nő majd a poci, cici stb.
Ügyes vagy!!!
Baba
Sziamia. Asszem kérdezted pár ezer oldallal ezelőtt, ki volt az elsőszülött nálunk: Csengus. De ha ismernéd a temperamentumát, nem is csodálkoznál ezen
Neked mikor lesz transzfer? Vagy hol tartasz most? Bocsi, hogy nem tudtam kibogarászni
Stella
Ruhaszínek
Ma mucsásra vettük itthona figurát, ugyanis "mindenki" összekakálta, büfizte, pisilte a szóbajöhető szerkóit (hihetetlen termés volt ma ezekből
) és adhoc módon öltöztettem fel egy idő után a Bébiket: Csenge kék bodyban és rózsaszín rugiban van (botrányosan néz ki
), Levike meg fehér bodyban és sárga rugiban
ezt dobta a gép most nekik
nagyon viccesek így. Kiváncsi vagyok, mit szól az apjuk, ha hazaér
Egyszóval, nem baj, ha uniszex szerkókat vesztek, mert lesznek ilyen napjaitok Nektek is
Zsebikém
Szerintem nemsokára már nem is fogsz emlékezni tisztán ezekre az érzésekre, amik most tombolnak Benned, mert éppen két-három Prüntyi manó fogja szétordítani az idegeidet
Én holtbiztos vagyok abban, hogy 2006-ban pocakos leszel. És ezt komolyan mondom. Millió ölelés.
Tralllala
Hát..mit mondjak...ezt az esést tekintsd jelnek, de ezt sztem magad is tudod, okos kislány vagy Te
Biztos nincs semmi baj, de azért megnyugtató lesz az uh - jelentkezz utána azonnal!!! Amikor azt írtad, hogy "10 órát alszom minimum", szó szerint belesajdultam
kölcsönadod a "felét"?!?
Hajnesz
Mikor lesz Neked a köv. lombik?? Bocsi, de el vagyok már tévelyedve...
De lehet, hogy nem is kerül rá sor, kövessétek Nina példáját!!!
puszi Nektek!,
Dzsúd