Sziasztok,
Jajjajjaj, elfelejtettem megköszönni a képeket! Nagyon jókl lettek, csak kevés
. Legközelebb ha el nem felejtem, viszek én is fotóapparátot. csak hát az a szita agyam...
Pankamama! Nagyon vigágyzz magatokra! Téynleg, jobb a békesség, ha görcsöl a pocak, inkább ne legyen szopi! A Picur ilyenkor fontosabb! A nagyocska már úgyis szopizott annyit, hogy becsülettel elmondhasd, Te megtetted, amit megtehettél
.
Pele,
akkor hát megint ezért nem tudtalak felhívni
Kis csavargó. Hogy ez a HAnnus miket meg nem eszik
. E heti tali (Emese te is figyelj) szvsz lemondva, mert ÁBel olyan cserépfazék hangon köhög, hogy rossz hallani. Az orra is folyxik, sõt ma Emese is elkezdte az orrfolyást. Szóval egyelõre tegyük át a jövõ hétre. Hátha akkor még egyben leszel. Fõleg ha úgyis feljönnétek Pestre. Tényleg nem akarlak ilyen állapotban
felrángatni, elhiszem, hogy nagyon fárasztó lehet. Én ilyenkor egész nap aluidtam már (ha nem hiszed, olvasd át a régi hozzászólásaimat
). Szerencsémre itt volt anyukám (Zoli meg világvégén), és tudtam aludni napközben is sokat-sokat. Hogy bírod, nem is értem...
Emese,
Képzeld, én tegnap ugyan fel tusdtam jönni, de egyszer csak bontotta a vonalat (sokszor megesik egyébként), csakhogy KIKAPCSOLTA A GÉPEMET IS! Ilyen még nem volt sosem. Pillanatnyilag vírusirtóm sincs, azt sem tudom, mi van a gépemben. Egyébként vagy két hónapja Bigacsiga írt egy kétségbeesett e-mailt nekem (mint Te tegnap körmeilt), hogy mi van, nem tud netezni csak emilezni. Aztán kiderült, hogy vmi elállítódott a gépében. Tényxleg, mi van Bigacsigával? Hetek óta nincs.
Bvera, Szia, üd vközöttünk!
Anna áynkád egy hónappal fiatalabb az én Emesémnél
. (Õ szept. 20-i). Viszont egy súlyban van Pele Hannájával, aki szintén 14 kiló, nem is nagyon értem, hogy bírja még megemelni
.
Ancsa, nekem Ábel nem mondott semmit, viszont most jól megijesztettél... Holnap meg fogom kérdezni Ábelt. Bár ha vmi történt volna, azt hiszem, mondta volna. Ha vmitõl megijed, elég sokáéig foglalkoztatja, beszél róla.
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az emiledre, de ki vagyok purcanva. A munka szerintem azért állhat most (de ez csak az én véleményem), mert a gépelendõ anyag itt van nálam (a srác ma jött volna értük, de nem jött, ide sem szólt. Már másodszor. Na mindegy.) Sajnálom, ha esetleg nem jött össze, mert végül is napi két-három óra munka, és egész jól fizetnek érte... De ne hamarkodjuk el, hátha gépelsz még majd Misinek...
Évi,
ha kapsz jó ötletet éjszakai feláébredésre, oszd meg velem! Már ki vagyok purcanva én is. Bár Emese most fogzik, két szemfoga jön egyszerre (legalábbis ennyi niztos, lehet, hogy több fog is bûnös). Vizet nem hajlandó inni, csak a cici kell neki. Megfogadtam magamnak, a legközelebbi gyerek fél évesen alszik éjjel (bár ezt Ábelnél is megfogadtam). Az em,ber fogadkozik, aztán úgyis közbeszólnak a fogak...
Azt nem próbáltad még ki, hogy elsõ éjjel 5 percig, második éjjel tíz percig, harmadik léjjel 15 percig hagyod sírni? Nekem Ábelnél ez vált be, harmadik éjjel már fel sem ébredt. Csak Emesénél nem tudom megcsinálni, mert egy szobában alszanak és félek, hogy felébreszti Ábelt a sírás. De nagyon szeretnék már aludni
. Ez a félóránkénti felriadás nekem nagyon fogzásnak tûnik...
Na, többet írtam, mint az elmúlt két hónapban összesen
puszi
Zsóka, a nagydarab szõke nõ