Hadri
Azért kérdeztem az állást, mert emlékszem a megatalin (amiről tartozom a képekkel is), hogy már milyen gyorsan mászott a fiad. Nagyon ügyes és mozgékony
El tudom képzelni, hogy nem marad meg az etetőszékben ...
Az éjszakai evés-ivás-szopi dilemmáim nekem is voltak, de nálunk egyértelműen éhes volt. Valszeg a tejem már csak ideig-óráig csillapította az éhét-szomját. Most ha ébred hajnaltájt, akkor adok neki inni, lehet ráérezni, hogy szomjas-e és akkor nagyokat kortyolgat. Sztem szoptasd csak, ameddig csak tudod éjjel
Ez a hőemelkedés rossz lehet, remélem hamar elmúlik, bármi is okozza. A hideg padlótól én is félek, mert nálunk csak két helyen van a padló alatt fűtés, és a konyha padlójának nagy része igen hideg. Hát, majd beöltöztetem, ha mászik. Már van neki kis mászótudománya, meg áll is
A kis pöttyök is múljanak el!!!
Nekünk sosem volt, nem tudom mitől lehet. Illetve még a Veronikának volt újszülött korban az anyatejtől, de más nem. A dokinak mutattad? Lehet, hogy a fürdetőtől van.
Miket eszik Barni? nem a Tiétek a taliról a sárga gumikacsa? Nem tudom kié, és itt van nálunk.
Tök jó, hogy szánkóztatok!! Imádom a havat! Csak azt nem, ha elolvad... Nálunk is sok a hó, mert még az sem olvadt el, ami hétfőn esett. Bár hóembert nem tudok csinálni...Viszont a hóesést néztük Rozival az ablakból és csodálkozott nagyon. Anyukámék utcájába (ők pár háznyira vannak, feljebb a domboldalon) be sem tudok hajtani, annyi a hó, meg a jég. Hát, jövő hétvégén már Mikulás buli lesz a szállodában, végül is tél van, legyen hó. Nyáron meg süssön a nap ezerrel. No, ezt megmondtam.
Dóri
Karalábé, cukkini fel van véve a listára, köszi
(huhh de utálom a karalábét...)a májtól eltiltott bennünket a védőnő, direkt rákérdeztem a múltkor, mert úgy emlékszem, hogy a lányoknak adtam anno. De határozottan eltiltott tőle, nem értem akkor.
Tésztát még nem adtam, de láttam, hogy van ilyen bébiétel a boltokban, nem tudom hány hónapos kortól. Sok tésztát eszünk, sajnos. Imádom, csak hizlal. A lányok nincsenek meg spagetti és hasonló lasz tészták nélkül. Szóval ilyen tojás nélkülit lehet? Már darabos kajákat is megeszik Blanka?
Vezso
Esti találós kérdés: na, találjátok ki hol van a férjem?