Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Angi: nem...csak december 5-el tudom kezdeni, mert onnantól tudom tornához igazítani a szabimat...mert ugye még munka van ezerrel...
titati

Sziasztok!
Pocsék hangulatban vagyok, ki vagyok borulva,és nem vagyok én se túl jól már napok óta, de legalább megvagyok!
Ígérem ha javul a helyzet jelentkezem, addig is puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!!!!
Csema

KépKép
csema

<font color="119911"> Csema,
mi a baj? Vigyázz magatokra! Pihizz! És beszélgess valakivel, mert az nem jó ha nem adod ki a problémát! </font>
angi79

Csema, vigyázz nagyon magatokra!!! Nem tudunk esetleg segíteni?
Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema,
remélem nem nagy a baj, pihenj sokat, vigyázz magadra és a picire is!

nadine81

Csema, vigyázz magadra és a babára is! Kép
Titati, én is régi melegítőnadrágban nyomulok tornán, mert ez a legkényelmesebb. Remélem végig bele fogok férni. Régebben bátyámé volt, szóval picit nagy rám, de jól lehet benne emelgetni a lábat. Kép

Angi, az hagyján, hogy latyak, de olyan sötét van, mintha este lenne. Vacak.
Vendég

Na ti eddig minden nap mondtátok hogy esik a hó meg szép havas a táj, én meg itt írigykedtem, mert ugyan nálunk esett minden éjjel, de mire én felkeltem (ugye dél körül) már nemigen van nyomaKép De ma, még mindig van hóKép MindenholKép A füvön, a fákon, a házakonKép Olyan szépKép Én ezért szeretek itt falun lakni, mert itt legalább megmarad, és nem a térdig érő latyakban kell mászkálniKép Hanem a le nem takarított és lefagyott utcákonKépKépKépKépKép

De az utcán most elolvadt. De azért Bencét megismertettem a hóval, még hógolyót is gyúrtunk és lelkesen szorongatta a mancsábanKép Aztán meg kereste hogy hova lettKép

édes voltKép Olyan furi hogy a kicsik még ennyit felejtenek, hiszen már tavaly télen is sokat játszottunk kint, akkor másfél éves volt. És mégisKép
A karácsony is újdonság lesz szerintem, bár arról van némi fogalma, mert egész nyáron a teletubbiek karácsonyát néztékKép

Puszka, megyek vissza feküdni és tanulni...

Zsu
24+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj nem is mondtam, hogy mi eldöntöttük, hogy idén a karácsonyfákon csupa Bencének tetsző dísz leszKép csupa csokidíszKép Ez az első közös karácsonyfánk, és szvsz elég különleges lesz ha izlésesen válogatom összeKép Még a gyönygyfűzéreket is cukorból képzeltem el, amit majd együtt csinálunk a kis torkossalKép Szerintetek milyen ötlet?

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok,
nem tudom meddig vagyok még itt veletek, mert nemsokára hoznak egy kis papírmunkát..Kép
De ma előbb léphetünk le, mert munkahelyi évzáró vacsi lesz! Nálunk valahogy mindig ilyenkor sikerül összehozni. Nem annyira év vége van, de azért mégis. Tulajdonképpen szezonzáró, de azért nem nyáron tartjuk, mert akkor több a vendég, több a meló. Ilyenkor könnyebben összehozzuk.
Már várom! Nagyon jó szokott lenni a hangulat és finom a kaja! Nyam-nyam! Utána egy kis fagyikehely! Hmm... Kép Viszek fényképezőt, lehet, hogy hétvégén dobok fel ide is néhányat, ha érdekel titeket.
És ha nem baj, leírom a melóhely honlapját, akinek van kedve és ideje, nézze meg hol dolgozok. Még egy darabig! Kép Nem reklám, hanem csak úgy!
www.saratermal.hu
És itt lesz a vacsi: www.tornacos.hu

Szióka, azért jövök még!

Nadine 19+0 Kép

nadine81

Vikó!
Azt elfelejtetem mondani tegnap éjszaka, hogy nagyon csini amit kötöttél!

Esztipeszti!
Szerintem gondolj arra, hogy milyen szép a hósesés. Nem szabad a negatívumokra gondolni! Egyébként tényleg meleg ruci, vastag cipő, sálm sapka!

Titati!
Na akkor én jól befürödtem az elevittel. Én reggelire először azt veszem be, aztán gondolkodok, hogy mit is kéne enni.

Anita!
Sok folyadék! És két-három nap szünet után lehet kísérletezni a Tamarinlax lekvárral. Egyik ismerősöm a gyerekének például fél aszalt szilvát áztat be meleg vízbe és reggelente ezt kapja a gyerek. Mármint a szilvát

Paga!
Nem is tudom mit írhatnék. Õszinte részvétem!

Nadine!
Õ sajnos egyáltalán nem akart bejönni. De én mondtam neki, hogy nekem kell valaki legalább az elején, nehogy már eseleg több órát egyedül legyek. Aztán megegyeztünk abban, hogy az elején bent lesz, aztán ha jönnek a véres események, akkor kimegy. A NatGeo-n ment a múltkor egy film, és a végén mutatták, ahogy kibújt a baba. Az én párom olyan ideges lett, hogy alig bírt elaludni. Szóval azért vigyáznom kell, hogy mit kérek tőle.

Bartika!
Nekem eddig világéletemben sok volt a vasam (duplája a felső határnak), most a baba miatt kicsit alatt van a határértéknek. De a doki szerint ez nem számít. Csak a sok vasról tudok írni: állítólag valami idegi problémákat okozhat. De lehet valakinek azért kevés a vasa, mert nem szívódik fel, ugyanezért lehet sok is, mert csak kering a vérben. Felszívódáshoz pedig C vitamin kell. Ezt így kompletten az egyik ápolónő rokntól hallottam.
De látom Vikó már leírta pontosabban.

Na csajok megyek tanulni. Az legalább eltereli a figyelmem, mert egy kicsit ki vagyok akadva Paga miatt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Eszti, visszatértél? Egészségedre! Kép

Itt is nagyon sötét van...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsófi,
nagyon jó ötlet! Érdekes, finom Kép és programnak is nagyon jó, hogy együtt készítitek! Sok sikert hozzá! Kép

nadine81

Livi: az elevitet meg reggeli után kell bevenni sok folyadékkal,,,pont ezért nem tud a vas igazán felszívódni belőle.... ezért ajánlotta nekem is mellé a doki a vas pótlást.
Szóval vas éhgyomorra 1-2 korty gyümilével...
Elevit pedig reggeli után bő folyadékkal. Csak hogy semmi se legyen olyan egyszerű Kép

Eszti: na akkor lehet lecsapok párom nadrágjára... bár ő meg olyan vékonyka.... Kép

Karcsonyfadísz: Kali lányom meg a színezőket vágja most ki, filctollal színezi, és mindet a fára akarja akasztani... egy párszor elképzeétem a fát Kép Kép
titati

Szelivi,
tulajdonképpen nekem is az a fontos, hogy mellettem legyen, és én sem végignézetni akarom vele a nem biztos, hogy férfiszemnek való dolgokat.. Kép De ha nem ő, akkor anyukám! Õ talán jobban izgul majd, mint én! Első unoka! Kép

nadine81

ZsÓfi! Csokidísz a fán? Jaaaaaj de finom Kép Jó ötlet Kép

Nadine! a fagyikehelyről én külön kérek egy képet Kép legalább képen láthatom, itt most nincs egy csepp se, pedig bírnám Kép És jó mulatást az este!

Livi! Köszi Kép Várom majd a te művedet is, hátha a többiek is kedvet kapnak egy kis plusz kötögetéshez Kép

Vikó

indianyo

Olyan jó olvasni, ahogy írjátok,hogy a gyerekek segítenek a karácsonyi előkészületekben, együtt készítgetitek a díszeket...stb.
Titati: lehet egy kicsit extrém fátok lesz, de meglesz a varázsaKép
Most itthon én is Apa egyik régi tréningjében lógok! De csak azért régi, mert ő már rég kinőtte...(amúgy tök jó), majd én fogom hordani őket a babásos időszakaim alatt (mert ugye remélem,hogy lesz még)

Livi: Köszi neked is a jótanácsot!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

A mi karácsonfánkon gumicukros szaloncukiból lesz a legtöbb! Kép Nyami!

KépKép
nicika

Bár még egy szemet sem vettem! Kép

KépKép
nicika

Jaj, lemaradt Nadine: jó szórakozást, egyél sok-sok finomságotKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nici: még mindig etalon a gumicuki???

Barti: mit tanulsz? Én is azt csinálom a gép előtt...és csodálkozok,hogy sehova sem haladok! Hétfőn vizsgázokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hmmmm... összefutott a nyál a számban a szaloncukor gondolatától is... Kép
Én ma megcsinálom az adventi koszorúnkat, majd holnap hozok róla képet!
Addig is mindenki pihizzen!
Én most indulok a hét kedvenc programjára: TALPMASZI!!! Kép

Vigyázzatok magatokra!
Szeretettel:

Barti+Pötty
21+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Indianyó, Anita
köszönöm, meglesz a jó hangulat! Tavaly kicsit becsiccsentettem, de csak finoman! Azt mondják aranyos voltam. Hát ez most idén elmarad! De nem is baj! Ennél szebb indokom nem is lehetne! Kép

nadine81

Bartika: most vagy következő vasárnap kell az első gyertyát gyújtani?

Narancs és citromkarikára van valami jó tippetek? Milyen vastagon/vékonyan kell szeletelni? És mennyi idő alatt szárad ki?
titati

Anita, miből gondoltad, hogy tanulok? Én sajna dolgozom a gép előtt az irodában... de lassan indulok... 16.00-ra a Nyugatinál kell lennem...

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Titati: ezen a héten van Advent első vasárnapja...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati! Most vasárnap van első advent!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Ma valami szörnyű nap van!

Paga: Részvétem, most kezdek csak látni a sírástól.(KépKép
Sajnos ismerek olyan anyukát, akivel ez történt. Azóta van egy egészséges kis babájuk. A másikat úgysem lehet elfelejteni, de a szeretet idővel feldolgozhatóvá teszi.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok én is!!!!!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ráadásul a vérleletből kiderült, hogy valami ellenanyag van a véremben, ezért sűrgősen visszarendeltek a vérellátó központba, jövő hét pénteken derül csak ki, hogy mi azKépKépKép

Pedig úgy örültem reggel, hogy a 30. hétbe léptem!

Bocs,még megnyugszom kicsit és később jövök reagálni a többieknek!

Tünde 30+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Barti, bocsi! Én is meglepődtem, csak Livi hozzászólásában, mikor hozzád írt, utána írta , hogy megy tanulni! Megint elnéztem, mostanában én már cska ilyen vagyok...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! A gumicukor még tényleg mindíg nagyon nagy kedvencem, de már lekörözte a mandarin és a narancs, ja meg a banán, és ezt követi a csoki!!! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Most próbálok visszaolvasni...

Paga, húhhh fél órát bőgtem és most is...nagyon sajnálom, részvétem, sok erőt Nektek...

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Tünde, remélem nem lesz semmi gond.

Én most lelépek, a költözés egyik fele ma zajlik, és megyek koordinálni a fiúkat, hogy merre és mit.

Eszti
Vendég

Húha Eszti, ez tök izgi! Figyelj is rájukKép

Tünde, én ezekhez tök hülye vagyok! Milyen ellenanyag lehet pl. és mit okozhat? Tudja vki?

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Kicsit pihiztem.
Tünde,
már 30? Nem 29? Mert csak 1 nap van köztünk. Megy a drukk a vérvizsgálat miatt! Mi lehet?
Eszti,
jó költözést!

Igen!!! Ez a vasárnap már első advent! Még meg kellene csinálnom a koszorút, de nem kaptam a gyertyák alá olyan tartót. Majd holnap.</font>
angi79

Anita, a fiúk alatt a páromat és a barátját értem, szóval annyira azért nem kell figyelni......vagy mégis???? Kép Kép

Én nem is csinálok egyelőre koszorút, mert csak azt is költöztetni kellene, és már így is száz felé állok.....pedig az olyan hangulatos. Na de majd, ha átmentünk, kis késéssel. Kép
Vendég

Sziasztok!

Szurkoljatok nekem 5-től, meg holnap 9-től. Most jönnek az előadások. Sokat készültem, a lelkiismeretem nyugodt, de mégis parázok egy kicsit.

Vas: jó sok van a cékláan és még finom is nyami Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Angi! HA van otthon drótod, akkor tartó nélkül is meg tudod csinálni a gyertyákat. az a lényeg, hogy mondjuk legalább 2 drótot vágsz le, a gyertya hosszúságától függően, fogóval a végüket tartsd lángba egy kis időre, majd ezt a meleg drótot könnyedén be tudod szúrni a gyertyába - nagyjából fele a gyertyába, fele a koszorúba menjen, így elég jól fog tartani. Ha vastag a gyertya, akkor 3- vagy több drót is mehet bele, ha félsz, hogy nem tart, de rövid gyertyáknál erre nincs szükség. Lehet úgy is beleszúrni a gyertyába a drótot, hogy előzetesen valami szalag-, papír- vagy egyéb díszt teszel a drótra, ami majd a gyertya alá kerül díszítő tartónak.

Tünde! Nekem kellett a legelső vérvételkor hepatitisz- és szifilisz antitest vizsgálatot is kérni, ez ugyanaz a dolog? Rejtélyes ügy....

Eszti! sok sikert a költözéshez!

Vikó

indianyo

Mariannka! Szurkol, szurkol Kép

indianyo

Advent infót köszi Kép

Angi: nekem tavaly fél dióhéj volt dróttal rögzítve a koszorúhoz, és az volt a gyertya tartója Kép
titati

<font color="119911"> Mariann,
szorítunk! Kép

Vikó,
így csináltam tavaly, amit írtál, de amikor leégett a gyertya égett a koszorú is, így biztonságosabb az a tartó. Köszi a tippet!

Eszti,
hajtsd a fiúkat!</font> Kép
angi79

Eszti... akkor már nem is mondom, hogy hozom az újabban szokásos formámatKépKépKép

Angi, jól tetted!

Mariann: Drukk ezerrel!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi,
Erre nem is gondoltam, de jogos, ha ilyen nagy igénybevételnek van a koszorú kitéve, akkor persze mindenképpen hasznos egy alátét... Kép

indianyo

Na, ettem 10 kanál mézet.

Angi: Hogy mennyire igazad van! Szóval 29+0 vagyok, de ez mégiscsak a 30.hét, igaz?

Alina: utolsó mensi: 05.05., de azért még szülhetünk egyszerreKép, főleg ha a babák egyformák!

Anita: Vigyázz Magadra a tegnapi görcs miatt (is)!!!!

Nadine: kórházfüggő, hogy kell-e szólni az apás szülés miatt. Vácon anno 3 részes tanfolyamot kellett ahhoz elvégezni, hogy vígasztalni tudjon szülés közbenKép
Máshol simán bemehet!

Szelivi: Szerintem a vajúdás alatt jó ha ott van APA (persze, ha neked is jó), utána meg nem szoktak kimenni, mert sodródnak az eseményekkel.
A végén pedig örülnek, hogy így történtKép

Annácska: a fehérjéiddel remélem nem lesz gond!!!
Õrület, hogy mindig van valami.

Vikó: A vércsoport meghatározós leleten ez áll:
RH negatív - 0

Ellenanyag: azonosítatlan ellenanyag
Direct coombs: negatív
Indirect coombs: pozitív

Kérem sűrgősen fáradjon be a vérellátó központba vérvételre, mert a vérében ellenanyagot találtak!

Befáradtam és jövő pénteken lesz eredmény.Kép

Biztos nem lesz semmi gond, mert Ti is ezt írjátokKépKép, és én is TUDOM!!! Úgysem tudok semmin most változtatni és "beszéltem is a babával", köszöni jól van!.

A pocid miért fáj ennyire?

Gyezsu: Irigyellek a színház miatt, mi is már régóta készülünk!

Tünde 29+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mariann: Drukkolok!

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Nem ennél a vércsoportnál van az,hogy ha van ez az ellenanyg, a babót is be kell oltani születése után, hogy minden oks legyen? Nem tuti, lehet, csak okoskodom itt...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde,
az a vizsgálat, amire nekem kellett menni (asszem itt is kell, nem nemtom biztosan) a HBsAg , ez a hepatitisz- és szifilisz ellenanyag... emlékszem, még ott a kórházban gondolkodtam ezen a dolgon... mármint a szifiliszen. De persze én a vizsgálatok ügyében úgy érzem magam, mint az erdőben, annyit és annyifélét kell csinálni Kép

Fogalmam sincs, miért fáj a pocak, az a rossz, hogy a dokinéni meg az UH orvos simán hazaküldött, hgoy semmi gáza babával (ez a jóKép csak velem ez meg a rossz. Ha jól ki vagyok támasztva vagy kényelmesen lábfeltéve üldögélek, akkor nincs gáz, de járás közben fáj. Igyekszem nem sokat gondolni erre, ilyenkor inkább a szemközti tetőn bámulom a havat Kép Azért nagyon várom, hgoy olyan jó rendesen belém rúgjon a csibe, akkor már többet semmi sem fog érdekelni Kép

Most valami vicces jutott eszembe a levélről, amit kaptáél, bocs, ha morbid vagyok: láttad a Csapdlecsacsi című filmet? Ha igen, akkor tudni fogod, mire gondolok, ha nem, akkor szívesen elmesélem Kép

Vikó

ui. az a jó, hogy szófogadó kis csemetéd van KépKépKép

indianyo

Ja, még valami eszembe jutott: eh az RH - O nullás RH negatív vércsoportot jelenti? Mert ha igen, akkor azt hiszem, ott mindig szoktak valami injekciót adni a mamócáknak anti-d gammaglobulin, vagy valami ilyesmi, szüléskor vagy előtte... legalábbis egy volt kollégám így magyarázta...

indianyo

Nekem is drukkoljatok ma negyed 8-tól!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

okie, Cory, megy a drukk! KépKépKép

indianyo

Kedves Paga!
Bár gondolom, hogy nem olvasod... de nagyon megrázott ami veletek történt... nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani! Kép talán semmit...
Sok erőt kívánok nektek, hogy lábra tudjatok állni, szeretettel összekapaszkodva, egymást támogatva kis családoddal biztos sikerülni fog!
Isten áldjon...

Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?