Andrew!
Hát igen, a Bajcsy az már csak ilyen, nem egy 4D
De az a lényeg tényleg, hogy megnézték, és OK. Még jó, hogy a párom nem jött velem, szerintem kidobták volna...
Holnap megyek László doki magánrendelésére, kiskönyv már van, megbeszéljük a labort, ilyesmit, szóval az még ezután jön. Miután nekem az inzulinom nem volt jó terhesség előtt sem, gondolom a terheléses cukrot már előbb meg kell csináltatni.
A hüvelyi UH-ban rutinos vagyok, mert miután lombikoztam stb, szerintem már volt bennem vagy 150-szer UH-s fej, ha nem többször... inkább az volt a gond, hogy eleve gyomorrontásom volt hétvégén, és érzékenyebb volt a beleim miatt minden.
Különben igen, most lesz vége nálam a 3.hónapnak, június 15-re vagyok kiírva, de a családomat ismerve, a baba előbb fog jönni.
Hála égnek nekünk nincs videókameránk, vagy talán van egy, de nem fogom engedni, hogy felvegye a szülést a párom, maximum a végén készíthet pár fotót, amikor már hárman vagyunk. Ez egy olyan intim dolog, fogja csak a kezemet kamerázás helyett.
Egyébként mostanában állandóan Sinatrát meg Fitzgeraldot hallgatok CD-n, és azon ökörködünk a párommal, hogy ezt a zenét nyugodtan bevihetném a szülésre.
Norka (11+5)