Új privát üzeneted érkezett!

Farkasok Juditja, Wish, Kriszta, Norka, Renoka, Zsebi, Niki, Viki, Orsi, Timi, Stella, Lara, Leona, Byby, Borsókás!

Nem bírtam nem elolvasni, mit írtatok, volt, aki különösen közel került a szívemhez! Lényeg, hogy nagyon köszönöm az együttérzéseteket. Tudom, hogy csak Ti vagytok, akik igazán megérthettek engem!

Lenne néhány kérdésem ahhoz, akinek már része volt ebben a szörnyűségben:

Abortuszhoz elaltatnak?
Utána nagyon fogok vérezni, vagy csak ahogy egy rendes mensinél?
S akkor ez most a mensim lesz, vagy arra még várnom kell?
Köszi!

Egyébként már én is megtanultam utálni azt a szót, hogy "sajnálom", mert persze tegnap óta ezt hallom -azaz csak olvasom, mert senkivel sem vagyok hajlandó kommunikálni a páromon kívül- a leggyakrabban. Lányok! Én ezt a szót többet ígérem, nem írom senkinek Kép még akkor sem, ha sajnos nincs erre jobb szó...

Norka Kép
Ne félj kérlek, már rég túl vagy a kritikus időszakon, s egyébként is minden a legnagyobb rendben lesz! Makk egészséges kisbabát hordasz a pocidban!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

BorsókásKép
szerintem nálunk nem volt genetikai vizsgálat.
De biztos nem véletlenül csinálják. Ezzel is többet tudnak majd meg és mindez közelebb visz az optimális megoldáshoz!

Fanni
Szerencsére még nem volt részem küretben, de láttam épp elég túlélőt.
Altatásban csinálják és elég rendes vérzéssel párosul.
Ez - szerintem - nem számít menzinek. Nagyon változó, hogy kinek mennyi idő alatt rendeződnek a dolgok odabent!
Lehet, hogy rögön beáll a régi rendbe, de az is lehet, hogy 6-7 hetet is várni kell a következő vérzésre.
Kitartás és ne tűnj el, ha lehet!
Stella

Kép
stella9

Fanni!
A nővéremtől vettek már el elhalt magzatot (utálom az abortusz szót), neki viszonylag nagy vérzése volt utánna. Biztos, hogy ez nem mensinek számít. Nála 2 hónap után állt vissza a szokásos rendszer, hisz ez eléggé felborította a rendet.
Nem voltam még a te helyzetedben, de szerintem nyugodtan légy önző, és csak magaddal és a pároddal foglalkozz. Más véleménye, még a családé sem számít.
Sok erőt kívánok a túléléshez!!Kép

Borsi
borsókás

Halló Ifjúság,
Igen voltunk a nagy Ottó mágusnál, és igaz, hogy 15:40-re kellett volna mennem felhívtak a kórházból , hogy ha tudok menni 13:30-ra vagy 14:-ra akkor előrevesznek a rendelésben, mert van idő. Hát uzsgyi mentünk. Jött Krisztián is.
Három mágussal beszéltünk illetve ültünk a szobában: Ottó professzor, Vereczkey doki, ás cukorfalat dr Fülöp István- azt hiszem nála fogok szülni, mert olyan édes, lehet ez majd később változik, de legalább már van kiválasztott, csak felejtettem ki a történetből, hogy még nem vagyok terhes, vagy nem tudok még róla. Szóval Ottó átnézte a papírokat, de el kellett mondani újra hiszen az van ráírva, hogy mindkét pvezető el van zárva. Na most elmondta, hogy mivel februárban már elégették a baloldali pvezetőt, így attól ne várjunk sokat, de nem azzal van a baj, hogy nem lehet megnyitni, hanem azzal, hogy az égetés során a pvezetőben lévő szállítmányozást végző csillók is kipurcanhattak az elektromosságtól így hiába lesz nyitva lehet hogy nem tudja ellátni a feladatát mert nem működnek a csillók. Azt mondta, hogy ha meg lehet nyitni őket, akkor ők mindent el fognak követni, hogy azokat véglegesen megnyissák, és működjenek. Egyúttal megcsinálja hiszteroszkópiát is mert az még nem volt, és lehet, hogy van a méhben is valami, ami esetleg akadályozza a lombikos bébik tapadását. Mondta mindent nagyon alaposan meg fognak nézni, hogy végleges választ tudjon adni. A műtét tovább tarthat mint egy átlagos nőgyógyászati lapar, mivel ez egy mikrosebészeti beavatkozás, és tökölni kell, de ő mindent meg fog tenni, hogy jól sikerüljön. Sajnos várni kell, február írta elő a műtétre, persze ez ciklus függő is- na erről majd teszünk, hogy ne befolyásolja-, ja a Vereczkei végig vigyorogta az egészet, és bent a cukorrépa dr Fülöp is, akivel végülis egyeztetnem kell majd amikor felhívnak kb 2 héttel a műtét előtt. Hát azt hiszem én ezt meg fogom előzni, mivel decemberben felhívom, hogy nehogy már a természet diktálja, hogy engem mikor lehet megműteni, ha már eddig jól kibaszott velem. Szóval majd beszélek ezzel a cukikával decemberben. Felhomályosítottak, hogy lehet, hogy minden maradhat a régiben is hiszen ezeket a belső elváltozásokat sem UH-val sem kézzel nem lehet vizsgálni, vagy bármit is mondani róla, szóval ezzel is csak bebizonyosodni látszik, hogy némelyik orvos néha mekkora ökörséget tud mondani az UH kép alapján. Sajnos a fentiekből kiderül az is, hogy a februári műtét utáni örömnek vannak árnyoldalai is - elektromosan elégett petevezető kimenet-, de hát ezen majd Ottó mágus megpróbál változtatni. A tájékoztató alatt eszemben volt Dévay bácsi, legalább is elképzeltem, hogy ő is ilyen alapos és néha ez mennyire idegesítő. Szóval ami leszűrhető az egészből, hogy majd a februári műtét után okosabbak leszünk, de lehet hogy minden marad a régiben, de legalább megnyugodhatunk, hogy bent minden rendben lesz utána vagy legalábbis remélem.

Voltunk délután moziban „Kutyátlanok kíméljenek”- nekem nem igazán tetszett, mert kissé vontatott, 6-an voltunk a teremben , és Krisztián csápolt amikor végül összejöttek, nem is volt ciki. Illetve beszabadultam a Mark & Spencerbe és meg kell fogadnom valamit, minden hónapban veszek valami rongyot magamnak mert ez így nem mehet tovább.

Ui: Megvettük a Robbie jegyeket!
Puszi Farkasok

Kép
farkasok

Fanni!
Nekem volt abortuszom, amikor a kis 9 hetesemnél nem volt szívhang. Feltesznek tágítókat (ez nekem fájt kissé),majd ezután mensi szerű görcsök kíséretében elindulhat (nem mindenkinél) a vérzés. Nekem vérzett, majd elvisznek a műtőbe, elaltatnak, max. 15 perc alatt vége. Amikor felébredtem kicsit gyenge voltam, de nem voltak fájdalmaim. 28 napra megjött a mensim rendesen. Egy jó tanács, ha megfogadod: kb 1 hónap múlva feltétlenül menj vissz egy konrtoll UH-ra, hogy megnézzenek belül minden rendben van-e. Én visszamentem, de nem uh-zott meg az akkori orvosom, pedig akkor még időben kiderülhetett volna, hogy egy kis szövetdarabot bennem hagytak. Azt mondták utólag, hogy ez előfordul. Tovább nem folytatnám a sztorit.
Ha elég erős vagy, még aznap du. hazamehetsz, ha megígéred, hogy otthon fekszel. Én hazamentem. Az egész lelkileg sokkal megterhelőbb, mint testileg, sírj, amikor sírni kell és az idő segíteni fog, hogy tompuljon a fájdalom. Remélem nem vbaj, hogy ezt így leírtam neked, de engem senki nem készített fel annak idején, és ha nincs mellettem a párom, nem tudom mi lett volna velem.
NAgyon nagyon erősen azt kívánom neked, hogy a következő terhesség mielőbb meglepjen téged és a boldogság feledtesse el a rossz dolgokat.
reno
renoka

Fanni!

Most ne foglalkozz senkivel. Csak magatokkal. Most jön a lelki "túlélés".
Csúnyán hangzik, de ne putyulgass senkit.
CSAK MAGATOKKAL FOGLALKOZZ. Nincs rokon, nincs barát. Ebben senki nem tud tanácsot adni. Mindenkinél más szituáció van. Másképp éli meg az egészet. Akivel, mint pl. velem ilyen nem történt, az meg nem tud túlélési tanácsot adni.
Ez egy kib...ott helyzet.
Bocs, ha vkit megsértenék.

Timi
latimi

Farkasok (Judit)!

Úgy rendbe tesznek a végén, hogy egy focicsapatnyi gyereketek lesz.
Mindent bele, nagyon drukkolok.

Fanni!
Ha tehetitek, utazzatok el vhova. Én karácsonyi ajándékok helyett inkább ilyenbe fektetnék be. Tudod, a feltöltődés.

Tudom, semmi közöm hozzá. Bocsika.

Timi
latimi

Fanni!
Az előző dolgokat nem a netes csajokra (barátokra) értettem.
A külvilág szánalommal teli tekintetére gondoltam. Nemó volt túl jó a megfogalmazás.

Timi
latimi

Renoka Kép
Nagyon köszönöm. Az enyém csütörtökön lenne 9 hetes Kép
Úgy látom, pont ugyanaz a történetünk. Remélem a "vége" is hasonlóan szerencsés lesz nálam is, mint Nálad. A részletekért külön köszönet, a férjem értem jön, délután kiengednek. Nyilván kedve sincs az embernek felkelni utána...

Stella Kép
Köszönet. Nem fogok eltűnni, már csak önző okokból sem, ugyanis NEKEM MOST TI ADTOK ERÕT!

Timi Kép
Képzeld, nekem sokkal jobban esik más örömével vagy akár bánatával foglalkozni, mint a saját sebeimet nyalogatni. Fura, mert a párom szegény legszívesebben elzárkózna velem együtt a világ elől, én viszont inkább mennék a világhoz látogatóba a felejtésért. De egy biztos. Sokkal közelebb állunk egymáshoz, mint bármikor.

Borsókás Kép
Neked is köszönöm a választ.

Seszi Kép, Edina Kép
Nektek is köszönet a kedves szavakért. Az előbb sajnos kimaradtatok... Bocs! (Hű, remélem, mást nem hagytam ki)

Edina Kép Niki Kép
Nagyon drukkolok Nektek!!!

Lara Kép
Bízom benne, hogy fájdalommentesen zajlik majd a műtét és Andorka mit sem vesz majd észre belőle. Persze Te és Larapapa nyilván nagyon aggódtok, de ahogy már valaki (Nóri?) írta, a kis "vasgyúró" baba minden betegséget legyőz!

Judit Kép
Ezt jól leírtad Kép
Érzem, hogy egyre jobban vagy, épül a lelked, s ez a műtétnél is segíteni fog! A következő babapróbálkozás biztosan sikerülni fog! Foszd csak ki a Marks and Spencert, talán a jövő héten már engem is megörvendeztet egy kis vásárlás!

Reggel 8-ra megyek... csak egyetlen másodpercre majd gondoljatok rám, jó?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Értettem hogy hogy értetted, Timi Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Örülök, hogy ilyen erős a kapcsolatod a pároddal. Ez a legjobb gyógyszer mindenre.

Perzse, jó mások örömével foglalkozni. csak azért vhogy mindig ráterelődik majd a beszélgetés a ti gondotokra. És ilyenkor az ember mindig keresi a választ: miért pont velünk történik mindez. Önmagát az ember nagyon frankón tudja idegelni. A feldúlt lelki állapotban nehezebb nekiindulni a következő próbálkozásnak.
Mi is pont ezért nem kezdjük le az 5. lombikot. Mindig keresem azt a rohadt választ. Pedig tiszta szívemből érzem, hogy jó anya lennék.

Ne aggódj, mindig gondolunk rád. messziről is fogjuk a kezed.

Timi
latimi

Fanni, nem tudom, hogy szóltam-e már hozzád, amióta itt írogatok (inkább olvasgatok), de arra konkrétan emlékszem, hogy a Te neved volt az első, amit megjegyeztem, mert akkor jöttem fel először a fórumotokra, amikor pár hete közölted a jó hírt, szóval ez akkor olyan jó érzés volt - ilyet olvasni.
Én is megdöbbenve olvastam, amikor a rossz hírt közölted, s tudom, hogy a "sajnálom" nagyon közhely, de itt ennek a szónak tényleg őszinte tartalma van. Hisz azok az ismerősök, rokonok, akik az utcán mondják ezt, azoknak az embereknek fogalmuk sincs, hogy mit érezhet az érintett. Itt mindenkinek van fogalma és mindenki átérzi.
Igaz, hogy nekem még transzferre se került sor (szóval nem is lehet egy lapon említeni a Te eseteddel), ennek ellenére el se tudom mondani, hogy milyen csalódott voltam és hogy mit éreztem, amikor ezt közölték velem.
Számomra a kiút az volt, hogy hamar sikerült visszazökkennem az "azelőtti" életemben.
Kívánok Neked kitartást Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Fanni!
Mi az hogy egy másodpercre? Ez természtese hogy gondolunk rád. Ma is szinte egész nap a fejemben voltál igaz túl vagyok három sikertelen lombikon, de úgy gondolom ez százszor rosszabb helyzet mint az hogy már két hét után azt mondják nem sikerült.
Kavarognak a fejemben az élmények amikor kiderült pozitív és írtad, hogy bárcsak egyet nekem tudnál adni. Annyiszor eszembe jut ez a mondatod azóta is hihetetlen hogy ez megtörtént és tényleg a sajnálom szó közhely, de nekem tiszta szívemből jött.
Hatalmas erőt küldök mindkettőtöknek!
Kép

Farkasok!
Reméljük akkor beférsz még idén, mert a február igen messze van, bár ahogy mostanában megy az idő hamar itt lesz. Mit mondtak a cisztákra a pociban, vagy nem nézték meg?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Remélem szépen felébredtek a babócák és már a hasadban melegednek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nem szívesen de a frissített tábla Kép Kép Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
Mi nem voltunk genetikai vizsgálaton, mert nálunk "csak" kevés a ficánkák száma, de ami van, az jól mozog és nem nagy a fejeltérésesek aránya.
Genetikai vizsgálatnak akkor van igazán értelme, ha sok a hibás ficánka, mert ennek genetikai oka is lehet. Ilyenkor, ha ez bebizonyosodik, akkor lehetőség van a zigóta vizsgálatára genetikai szempontból, hogy csak egészséges babát ültessenek vissza.
Ha egyáltalán nincs spermium az ondóban és nem ondóvezeték-elzáródás áll a hátterében, akkor nagy valószínűsége lehet a genetikai problémának. Segíteni ezen nem lehet, csak tudni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

<font color="ff0000">LÁNYOK!
MEGLEPETÉS STELLA ÁTKÜLDTE A POCAKKÉPÉT ÉS MOST KÖZZÉ TESZEM. IME EGY 19 HETES IKERMAMI POCIJA:</font>

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!

Nagyon szép kerek pocid van!

Tippelhetek, hol készült a fotó? Nem a hévízi Hunguest Hotelben...?! Kép

Fanni, tudom, már nem olvasol, de erősen fogok rád gondolni holnap reggel.

Norka (10+5)
s_norka

Fanni! Kép
Gondolni fogok rád, amíg csak nem írsz nekünk, hogy rendben vagy!

Stella Kép!
Milyen helyesek az ikrek! Kép Az A baba tiszta anyja, a B meg kiköpött az apja! Kép
Hogy telt a pár nap Hévízen?

Zsebi! Kép
Nekem is a Csőrike volt a kedvencem gyerekkoromban!

Judit! Kép
Ez a beszéd! Előre a spontán babáért! Kép Aztán csak győzzed a sok kis porontyot!
Gurunénihez is jársz még?

Seszi
seszi

Fanni, nem is tudok szóhoz jutni... Csak azzal tudlak vígasztalni, amivel magunkat is nyugtatgattuk: még mindig jobb, hogy most ment el a baba, mint ha később, (nem sorolom fel a lehetséges szörnyű variánsokat). A műtétben nem vagyunk mérvadóak, mert külföldön csinálták, meg ezt én nem is igen tudhatom, de mintha alapból altatnának, és csak akkor nem, ha Te magad kéred, vagy orvosilag nem javasolt az altatás.
Viszont a februári beültetést jól meggondoltad - nem lesz az korai? Általában 3-6 hónap szünetet javasolnak a művi befejezés után, és ez nem véletlen. Ha a tested még nem készült fel az újabb próbálkozásra, akkor az nagyobb eséllyel lesz sikertelen, ami lelkileg visszavethet. Szerintem jobb most többet várni, nem ezen az 1-2 hónapon fog múlni!

Pf.
babafaan

Fanni! Kép
Szorítok érted és remélem tényleg hamar túl leszel ezen a borzalmon. Kép

Mka!Kép
Ma neked is nagy nap lesz, remélem jobb hírekkel fogsz ma jönni mint múlt héten és találnak valami megoldást a Te bajodra is. Kép

Kavicska! Kép
Remélem neked is minden rendben lesz a könyezettanulmánynál, szorítok és várlak este a jó hírekkel. Egy lépcsővel ismét közelebb leszel a babához. Kép

Edina, Leona! Kép
Kéz a kézben haladtok a cél felé. Remélem a mai uh-n mindkettőtöknek gyönyörűek lesznek a petesejtjei és a nyh. Pénteken pedig punkció. Várjuk a híreket!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!Kép
Napok óta nem megy ki a fejemből, ami történt. Egész nap szorítok érted. A mai összes pozitív energiámat küldöm neked.

Leona, Edina!
Gyertek mielőbb a friss UH-hírekkel.

Niki!
Mi újság az eszkimók terén?

Stella!
Köszönöm a választ!!

Orsi!Kép
Pont ezért kérdeztem. Nálunk is "csak" kevés a kiskatona (látóterenként 3-4). Arról még egyik lelet sem szólt, hogy lenne rosszul mozgó, vagy fejeltéréses. Gondolom ezt jeleznék a papíron, ha ilyet találnának.
A párom kezd már morgolódni a végnélküli, látszólag eredménytelen vizsgálódás és főleg gyógyszerezés miatt. Eddig én magyaráztam meg a miérteket, de ezt most én sem értem. Szinte minden héten kell "mintát" adnia, holnap is megy a Szabolcs utcába.
Egyre nehezebb benne tartani a lelket. Talán jobb lesz, ha túljutunk a vizsgálatokon, és célegyenesbe fordul a lombik.

Borsi
borsókás

NóriKép
Süllyedt Kép!

SesziKép
Hogy Te milyen jófej vagy!!!!!!!
A hétvégénk elég jó volt, bár a párom nem arról híres, hogy meg tudna ülni a fenekén. Folyton várost akart nézni (Zalaegerszeg, Szombathely, Keszthely). Régebben benne voltam az ilyen hosszú sétákban, de most valahogy nem ment. Így minden bababoltba be kellett néznünk, csak a pihi kedvéért Kép!

ZsebiKép
Itt is köszi!

Stella

Kép
stella9

BorsókásKép
Kihez jártok andrológushoz a Szabolcsban?
Nincs mailcímed a profilodban, írd már meg légyszi és megírom miért kérdezem.

wish

Fanni : nagyon sokat gondolok rád... pihenj amennyit csak tudsz és ha úgy érzed, csak sírni lenne kedved, tedd azt ! Puszillak..

Stella : nagyon szép pocakod van !!!

Farkasok : örülök, hogy szimpi volt a beszélgetés, fontos a bizalom... úgy látom nálatok ez működik Kép Február hamar itt lesz KépKép

Lányok, sajnos a 3-ból egy embrionk sem ébredt fel Kép Tegnap nagyon kiborultam, most szakadt el a cérna... Vígasztalt a párom, hogy nem baj, a babák már a pocimban vannak.., de ebbe valahogy nem tudtam kapaszkodni.
Ma már jobban vagyok, felhívom Krizsát hogyan tovább. Viszont december 6-án fogok tesztelni, ez 1000 százalék KépKép

mniki

Wish!Kép
Most már benne van a profilomban a e-mail címem! Nem igazán volt eddig fontos, de most már látható. Küldöm mindjárt neked a mailt.

Borsókás

Borsi
borsókás

Niki
Ezt most nagyon nem értem! Nem ébredtek fel, de a transzfer megvolt?
Akkor mégsem lehetett olyan reménytelen a helyzet!
Vigyázz magadra!

Stella

Kép
stella9

Stella!
Tényleg milyen szép nagy a pocid! Annyira kíváncsi vagyok, hogy fiúk-e vagy lányok vagy mindkettő!

Judit!
Csak megjegyzem, hogy ma is láttam Fülöp dokit, még rám is mosolygott. Vannak közös emlékeink, ő "tépte" ki belőlem a katétert. Azért is emlékezett rám, mert ő folyton bent akart tartani a kórházban és pedig egyre csak haza akartam menni. Cuki pofa különben, nem érezhatő rajta, hogy ő is a "gyár" része...
Szinte szó szerint ezt mondták el nekem is a műtét előtt, mint neked. szerintem ez így korrekt. Aztán bízom benne, hogy neked is akkora lesz az öröm, amikor ébredés után közlik veled, hogy átment a folyadék. Nem kell azon kiakadni, ha ennek ellenére azt fogják mondani, hogy nem biztos, hogy nagy nyomás nélkül is működik és azért továbbra is javasolják a lombikot. (Ha ezt nem írák így le, nem lennél jogosult egy esetlegesen következő lombikra). Szóval, hajrá és csak utánam!!!!! Ha nem titok, neked mekkora összeget mondtak?
Fanni, gondolok rád!
reno
17+5
renoka

Niki,
Drukkolok, hogy a párodnak igaza legyen!
Ahogy írtad a múltkor, úgy vettem ki a szavaidból, hogy ő is igencsak "iparkodott" mindent megtenni a babáért.
Várjuk a dec.6-i tesztet! Remélem a "Mikulás Bácsi" vágja, hogy miről van szó.
Nekem "csak" 1 embrióm van fagyiban.
Mostmár nagyon be vagyok fosva, hogy "bealszik", de a reményhalmegutoljára.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Stella : nem volt ET ! Viszont volt 4 nagy saját tüszőm, amit megrepesztettünk és otthon nagy hancúr volt a hétvégén Kép Most abban reménykedünk, hogy sikeresek voltunk Képezért bíztatott a férjem, hogy a babák már a pocóban vannak Kép

Viki : Hogyhogy 1 embriot fagyasztottak nálad ?
Ha jól tudom, a Kaáliban nem is fagyasztanak 2-3 alatt, pont a lehetséges veszteség miatt.
Mindegy, a lényeg, hogy a tied valószínűleg sokkal erősebb és jobb szerkezetű volt, így nem lesz baj !!

mniki

Niki!
Valószínűleg már a jó, öreg mikulás puttonyában csücsül(nek) aki(k)re úgy vártok!Kép
Drukkolok hogy így legyen!

Borsi
borsókás

Szia Niki,
Azért, mert én a BMC-be járok. Bár ez nem jelent semmiféle garanciát arra, hogy felébred.Nemtom milyen volt a szerkezete.
Köszi a drukkokat Csajok!
Nagyon szívesen meghálálnám egy Sikerült-tel!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Stella!

Szép a pocakod. És milyen karcsú vagy. Hogy csinálod? Már nem járok lombikozni, de a kezelések alatt szerzett úszógumitól nem tudok megszabadulni.

Niki!
Mindent bele!!!!

Mindenkinek millió drukk!!!
Most nagyon sok az energiám, fel vagyok töltődve, így mindannyiatoknak is bőven tudok küldeni.

Timi
latimi

márpedig felébred!intéztem!
wolves

Viki : én is úgy gondolom, hogy biztosan tökéletes volt az embriod, ezért merték lefagyasztani, így magában Kép Csak optimistán !!!

Timi : jó látni, hogy ilyen energiadús vagy !!

Nóri : hogy vagytok ??

mniki

Renoka,
Mit kerestél a Nyírőben? Ja az fura volt, hogy összegről nem esett szó, lehethogy már ingyenes? akkor behidalok!

Fanni,
Remélem lassan hazafelé veszed az irányt, és gyorsan javul az állapotod!

Stella,
Ez a pocó?

Hello Wolves bácsi!
Így kell hozzáállni! Vikit le kell cseszni, hogy csak pozitívan!

Lkt,
Gratula a hőstetthez! Mikor mész újra?

Niki,
Ajánlom neki, hogy csíkos szerkóban jöjjön a Miku 6-án!

Seszi,
Ja járok még a nénihez, majd kedden megyek, mert ugye úgy volt hogy ezen a héten lesz a műtét, de mint tudjuk az csak vaklárma volt!

Ma nem vagyok írós hangulatban, de rohadtul viszketek - nana csak a kezem és a lábam! hiába kenegetem!

Ja nem láttam hogy van-e még átmeneti PCO-m, mert nem volt semmilyen vizsgálat!

puszi FArkasok J

ui.Krisz napközben nem tud írni - szegény topikolók - mert 2 napos Cisco Expon van.

Kép
farkasok

Sziasztok!

Most csak bekukk, fincsi ebéd után olvasok...
Uh-minden szépen alakul, ismét van tüszőm bőven, idéztem...., 17-21mm körüliek. Pénteken punkció.
Repesztőnek ovitrelle-t kaptam, kapott valaki ilyet közületek?
És egy butus kérdés: az előretöltött fecskendőt is kell légteleníteni? Vagy megoldja valami ügyes úton magának? A papír szerint csak döfjem, de ez elég fura...

Jó étvágyat mindenkinek Kép
L.
leona

Leona : ez igen, gyönyörű nagy tüszőid vannak !
Én kaptam Ovitrelle-t. Tulajdonképpen légteleníteni kell, mert az üveg fele levegővel van tele. Folyamatosan felfelé nyomod a fecsit, míg 1 csepp folyadék megjelenik a tű hegyén. Aztán jöhet a döfés Kép Ennyi. A papíron tényleg az van, hogy lehet döfni, de nálam mindkét alkalommal félig volt tele, így szerintem azt a sok levegőt ki kell fújni Kép

mniki

Leona!
Méretes tüszőid vannak. Hiába van a szuri előkészítve, légteleníteni kell.
A tű szinte hajszál vékony, és észre sem veszed, hogy vmi megszúrt. A többi szurit is így kellett volna legyártani.
Ez csak az én tapasztalatom.
Timi
latimi

Niki, talán nem véletlen, hogy nem ébredtek fel... átadták a helyet a teljesen saját gyártású Serophenes babának! Kép Bízom benne!

Velem semmi különös... elmondtam az osztályomnak a dolgot, mert ma kicsit nagyobb volt a pocak, feszülősebb a pulcsi, és már éreztem, hogy bámulják, mit zabáltam be vajon ennyit... Kép Meg hát többet ülök is. Vigyorogtak összevissza.
Furcsa egyébként, nem tudom, kismamik, ti hogy voltatok/vagytok vele, de tonnaszám tudnám enni a mandarint meg narancsot. Meg a tejfölös töltött káposztát, de a ki a fenének van türelme azt most elkészíteni...

Holnap megint utazom le, valamikor hétvégén vagy anyuéktól jelentkezem, mindenkit ölelek

Norka (10+6)
s_norka

Norka!
Vigyázz magatokra!
Egyél, amennyi jólesik.

Timi
latimi

Na, itt vagyok!

Niki, Timi!
Köszönöm a válaszokat, én is erre jutottam. Valóban, a fecskendő fele levegő - ez azért sok lenne a hasamban...
Bizony, könnyebb lenne az életünk a praktikusabb injekciókkal.
A tüszők nagyságát érzem Kép, remélem, ezúttal nem hiába növesztettem őket.

Niki, akkor dec. 6-ig folyamatos drukk és
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella!
Szép nagy pocid van, csak így tovább, kerekítsd szépen Kép

Fanni!
Talán már otthon pihengetsz... Remélem, minden rendben zajlott! (Már ha lehet ezt mondani)
leona

Leona!
Az én dokim (a hematológus) azt mondta, hogy nem kell légteleníteni. Most légy okos. Meg kellene kérdezni egy nővérkét.

Judit!
Én sok mindent keresek a Nyírőben, mert nekem ott van a dokim Kép. Oda járok vérvételre, UH-ra, és ott fogok szülni (hú, ezt még sosem írtam le). De ha Fülöp-mackó a választottad, akkor majd jössz te is sűrűbben! Az ingyenességet erősen kétlem, bár úgy lenne!

Nóri!
Én is falom a mandarint és a narit, + enném a töltöttkáposztát is, de én nem tudok csinálni, majd az anyukám.

Niki, de jó lenne, ha zebra lenne a csizmádban!!!!!
reno
renoka

Niki!
Kép Ez csak azért mert nem ébredtek fel, de Kép mert az a négy tüszencs biztos ügyes volt és túl vannak a randin a katonákkal! Én szorítok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!

Edina!
????????????????????

Leona!
Szépek az eredmények, péntek lesz a nagy nap ez igen. Kép Szerintem azzal biztos nem ártasz ha légteleníted. Kép Bár a gonalpenre is az van írva kell nekem a Kaáliba az aszisztensnő mondta hülyeség és nem is csinálta meg, még itt vagyok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina, mi a bánat van veled?????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Edina!
merre jársz? Várjuk az eredményt, s remélem, pénteken együtt izgulunk Kép

A Gonalt nálam sem légteleníteték, bár utólag olvastam, hogy kellett volna... A nővér mikor megmutatta a használatát csak bökött és passz.
A Supref-nál sem tököltem ennyit - ti is megnyugtattatok, hogy nem kell. De ebben a szuriban kis túlzással több a levegő, mint a cucc...
leona

Sziasztok,
Fanni,
Ma egész nap gondoltam rád, remélem a körülményekhez képest jól vagy. Vészeld úgy át a nehéz időket, ahogy neked jól esik. Ha inkább a mások bajaival akarod elterelni a figyelmedet, tedd azt, a lényeg hogy a pároddal közösen valahogy mielőbb fel tudjátok dolgozni ezt a szörnyűséget. Aztán majd meglátjátok hogyan továbbKép Mi pedig mindig itt vagyunk és fogjuk a kezedKép

Niki,
Szerintem is elég volt a négy tüsző, és igenis higgy a párodnak KépKépKépKép Mi hiszünk és drukkolunk, a Mikulásnak pedig üzenem hogy ti mindenképp szép ajándékot érdemeltek idén mert nagyon jó gyerekek voltatok !!Kép

Leona,
Hajrá a pénteki punkcióra Kép

Edina,
Reméljük neked is együtt drukkolhatunk Leonéval Kép

Timi,
Szuper hogy ilyen jó kedved vanKép Erre várt idáig a ti spontán babátok ...Kép

Judit,
Ezek szerint a 'konzilium' jól sült el, reméljük hogy a műtét is ugyanilyen pozitívan zárul majd, akkor is ha nem ígérnek semmi biztosat. Mi tudjuk hogy többeknek segítettek, tehát neked is fognak Kép A szimpi dokinak pedig már most jelentsd be hogy hamarosan nála szeretnél szülni KépKép

Hátha sikerül megnyitnom a sikerszériát,tegnap egy rendezvényem voltam a Royal szállóban, és életemben először nyertem a tombolán KépKépKép Elég vicces dolgot, a Royal szálló szépségszalonjában egy 60 perces hajszobrászatot KépKépKép Hát a lisszaboni hétvégének jobban örültem volna, de ilyenen sem voltam még soha Kép Majd szülés előtt elmegyek, hogy szépen vonulhassak a kórházba KépKép

Kriszta
19+4

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!

A Jóisten beszéljen belőled.
Ez a hajszobrászat ugye nem olyan frizurát takar, amivel még utcára sem mernél kimenni?
Szülés előtt ilyet ne gyakorolj, nehogy a picurkád megijedjen.

Timi
latimi

Leona!Kép
Nagyon örülök a jó híreknek. Mindjárt itt a péntek.

EdinaKép
Nálad mi volt az UH-n? Miért nem jelentkezel még?

Wish
Tehát jól éreztem, hogy valami nem kóser a dokibácsink körül. Ezt az Andriolt mondta a páromnak is. Legalább 3 hónapon (min. 6000 Ft/hó) keresztül kéne szednie. A tesztoszteronszintje a kívánt határokon belül van, de "lehetne magasabb is". Egyébként a párom már utál odamenni, mert mindig sok pénzt hagy ott, és sok receptet hoz el. Az andriolt nem fogjuk kiváltani mi sem.
Ami Szmatonát illeti, én kijártam nála, hogy kezdhessünk annak ellenére, hogy az andrológus ezt nem javasolja, amíg ki nem kúrál minket. Már szedem a fogigátlót.
Örülök neki, hogy hasonlóak a tapasztalataitok róla, bízhatok tehát a megérzéseimben.

Megyek, nézem a megasztárt.
Kép

Borsi
borsókás

Borsókás!

Ez a kép kúrvajó. Akkorát kacagtam itt a gép előtt.

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?