Sziasztok!
Elég zsúfolt napoknak nézek elébe, készülök Virág és a férjem(András) névnapjára, és a nagytakarítást is le akarom bonyolítani Karácsony előtt, hogy nyugodtabban tudjak készülődni az ünnepre. Az ajándékokat is elkezdem lassan elkészíteni, megvásárolni. Ezért picit ritkábban tudok majd jönni.
Viki, Vezso, Virág, Patri, Hüpi, Bea, Kriszta, Connie, Juszti, Zsuba(remélem, senkit nem hagytam ki
): köszönöm szépen a kedves dolgokat, amelyeket a kislányaimról írtatok, nagyon jól esett
! Páran írtátok, hogy kedvet kaptatok a kistesóhoz: ennek külön örülök, és kezdjetek csak neki a "testvérprojektnek", nem fogjátok megbánni, az biztos! Fantasztikus, hogy együtt látom őket növekedni, de Zsuba, Vezso és Dorka még nálam is többet tudnának erről mesélni
!
Vezso,
bizony szoptatja Hanni babát Viola, még böfizteti is ("bákk-bákk"-mondja, miközben ütögeti a hátát, azaz "ütő háti"
Köszönöm kérdésed, a hátam most egyáltalán nem fáj, talán a masszőr jó hatása, nem tudom, mindenesetre élvezem, hogy nincs fájdalmam.
Patri,
annyira jó ötlet ez a welness-nap, nálunk is be kell vezetni! Szuper ötlet
! Akartam már régebben is írni, hogy milyen kedves a Benice név, árad belőled a szeretet, ahogy a kisfiadról írsz
!
Dóri,
anyósod nem lehet egyszerű eset
, nagyon sajnálom! Te megtettél mindent, hogy rendezd a viszonyt, még kedveskedni is akartál neki, ha ő ezt visszautasítja, akkor ne foglalkozz vele. Gondolom, milyen rosszul esett, de ne idegeskedj emiatt.
Connie,
a féltékenység hiányával biztos szerencsénk is van, de az igaz, hogy mi is megpróbáltunk tenni a kialakulása ellen. Viola szerencsés korban kapott testvért, később, pl. 4-5 évesen biztos nem lett volna ilyen sima ügy. Mindent megbeszéltünk vele előtte is, meg Virág születése után is, soha nem hazudtunk neki, nem kezdtük őt mellőzni. Bevontam a pici baba körülötti teendőkbe, hiszen már ő is anyuka volt, mert ott volt Hanni baba, akit Virágtól kapott, és ugyanazokat csinálta vele, mint amiket én Viággal. Rengeteg szeretetet kapott tőlünk, mindig inkább őt ölelgettük, puszilgattuk, miután Virág megszületett, igyekeztünk kimutatni, mennyire fontos ő nekünk. Ezután ő is olyan szeretetet adott a testvérének, mint amilyet ő kapott tőlünk.
Kriszta,
olyan szép a közös fotótok Flórával, és ahogy szurkol, hát az fantasztikus
! Látom, a férjed nyakában még szurkolósál is van
...Szeret meccset nézni?
Ildi,
Marcipán olyan aranyosan hintázik, látszik, mennyire élvezi a bulit
!
Hüpi,
nagyon elkaptad a fuvolázó pillanatot Ádinál
!
Juszti, Kingu, Babjag,
aranyosak a fiaitok a képeken, olyan jó látni őket, ahogy figyelnek, összpontosítanak: mosógépre, Zsuzsi babára, csörgőre
!
Tegnap nagyot sétáltunk, játszótereztünk a hidegben, mindhárman élveztük. Lehet, hogy most is kimegyünk, csak ez az undok hószitálás ne lenne
...
Mindjárt itt a hétvége, már nagyon várom
!
Jó babázást mindenkinek: Zitmi