Sziasztok
Egy kicsit el voltam tűnve
Én nem tudom, de mindenhol azt olvastam, hogy majd ha nagyobb lesz a gyerek, akkor könnyebb lesz vele. Hogy ez mekkorra egy marhaság. Az illetőnek tuti nem volt gyereke.
Én már teljesen kikészültem.
Nem elég, hogy egy lélegzetnyi szabadidőm nincs a kissrác mellett, mert amint 1 méteres hatótávolságon kívülre kerülök, már teper is utánam. De folyton mindenhol feláll. És mindenhol elesik.
Ha kimegyek a konyhába, akárcsak egy pohár vízért, akkor utánam kúszik villámsebesen és feláll ott az egyiik polcba kapaszkodva. És ha nem kapnám el, akkor szétütné a fejét a kövön.
Ha a fürdőszobába megyek, akkor a mosogép ajtajába kapaszkodva áll fel, és szintén a kövön tervezi szétütni a fejét.
Ha netán lepihizek a heverőre, akkor abba kapaszkodva áll fel és ilyenkor a parkettán veri/verné szét a fejét.
Ha a számítógéphez ülök, akkor bemászik az asztal alá, feláll, a fejét a billentyűzetasztalba beveri, elesve pedig az asztal sarkában akarja szétütni a fejét.
Ha lefekszem hozzá a földre, akkor belém kapaszkodva áll fel.
Ha beteszem magam mellé az ágyba, akkor átmászva rajtam akar leesni az ágyról, természetesen fejjel lefelé.
De feláll bármibe, a kis bébitaxijába kapaszkodva, ami elgurul előle.
A játékosládájába kapaszkodva, amibe beleesik orral. Egész napom abból áll, hogy reggeltől estig őt kapdosom el, de még így is rengetegszer esik és van bőgés rendesen.
Ma a legdurvább az volt, amikor arccal belefejelt a parkettába. Pedig ott voltam tőle fél méterre. 15 percig ordított.
Képtelen megtanulni esni. Pedig azt mondták, hogy relatíve hamar megtanulnak állásból a fenekükrte huppanni. Hát ő nem. Állásból oldalra bukfencezve esik le fejjel a földre.
De a bébikompban sincs biztonságban, folyton lehajol valamiért, de olyannyira, hogy már szinte kiesik belőle, már csak fél lábbal van a földön.
Egyszer tuti az ügyeleten fogunk kikötni vele, mert úgy elesik majd.
Totál kikészít.
Hát lányok, ne várjátok azt az időt, amikor majd felállnak a fiúk, lányok.
Én visszasírom azt az időt, amikor még pici volt.
Most is csak úgy tudok írni, hogy betettem a járókába, amit mellesleg utál, és hisztizik is rendesen most is.
Bocsi, hogy most senkire nem reagálok. Olvasni ugyan szoktam, de írni semmi időm.
Eddig se volt semmi időm Kismaci mellett. De most még a semminél is kevesebb van. Talán ha megháromszorozódnék, és 2 ellenne Kristóffal, 1 meg végezné a házimunkát. Akkor talán. És kéne egy 4., aki pihenne helyettem. Mert annak ellenére, hogy Kristóf éjszaka jól alszik, én minden áldott nap max. 4-5 órát alszom. Már annyira túl vagyok pörögve, hogy még éjszaka se tud kikapcsolni az agyam.
De holnap végre Maci-mentes nap lesz
, Apucimmal kettesben megyünk a Bababörzére, már reggel, délután pedig elmegyünk Pesten mozizni meg ilyenek
Már úúúúgy várom
Végre 1 nap kikapcsolódás
Na minden jót, megyek, mert széthisztizte magát a srác.
Babus