Sziasztok Banyák
Nem menekültök tőlem, itt vagyok
Ugye a jövő kedden lesz a tali? El szeretnék menni mindenképp, nehogy már elfelejtsetek
Aranyosak vagytok, hogy kérdeztétek a Zsófi állapotát, meg hogy mi történt.
Szentendrén, közterületen egy olyan pad sérítette meg, amelyik lába betonból van és a fa ülős részt lebontotta vki (ált tüzelőnek szokták) és kiállt a betonból a vascsavar, aminek kb 3 cm-es átmérője van. és szegény olyan módon esett, hogy a combját szó szerint kilyukasztotta a csavar...kiszakított egy kis részt...brrr, szörnyű leírni is. Kapott tetanuszt, meg fájdalomcsillapító injekciót és összevarták a 3-4 cm-es kör alakú sebet. Meg fog látszani a heg, azt mondják. de ez most nem lényeg. A lényeg az, hoogy nem lett lázas és nem szenved annyira, mint gondolná az ember. Holnap kontroll és sebkötözés. Zsófi maga is hibás, mert hóesésben nem vette fel az anorákját, csak kisszoknya + harisnya volt rajta, meg pulcsi és kabát. És még be is magyarázta a tanítónéniknek, hogy a mamija direkt azt mondta, hogy ne vegye fel az anorákot...Persze én pont az ellentétét mondtam
No, most nem szidtam le annyira ezért, van így is fájdalma, de megemlítettem, hogy valszeg ez elkerülhető lett volna, ha felveszi az anorákot....Meg talán az ilyen időben nem kellene mindenhova felmászni, dehát gyerekből van, és baleset mindenhol lehet. Ugyanis Zsófi olyan kis hebrencs leányzó. Meg a sulis tanárok is kiakadtak, hogy nem csinál az önkormányzat semmit ezekkel a padokkal, mert már régóta így vannak és Szentendre Belvárosáról van szó, védett műemlékekkel stb. És lenne pénz a turizmusból is fejleszteni, olyan padokat kitenni, amiket nem lehet elbontani. Mert még rondák is a szép épületek előtt. Ez történt.
Veronika visszajött Isztambulból, határtalanul jól érezte magát, most a Pál utcai fiúkat nézik meg színházban az osztállyal. A párom pedig este hozza, remélem már nem megy utána vissza dolgozni...
Timurr és Juszti, alvós-sorstársaim! Jó hírem van, van remény a változásra!!
Rozibaba szuperül alszik már éjjel, nem kel fel egyáltalán, reggel 6-6.30-ig alszik. Azóta van ez a változás, (kb egy hete), amióta annyit feláll, meg mászik is vmi kezdetleges módon. Gondolom jól elfárad. Vagy nem tudom, de én jobban érzem magam. Azt nem mondanám, hogy húde kipihent vagyok, sztem ahhoz még kell vagy még egy hétnyi alvás, de sokkal jobb minden. És még az is fontos, hogy kb fél órával lefekvés előtt eszik főzeléket (ma pl tökfőzeléket krumplival, pipihusival, tejpéppel, olyan natúr ízű ez a tejpép) és vizet iszik hozzá. A jófajta magyar borral még várunk
És mindez persze egy jó 20 perces nagykádas-sokvizes pancsolás után van. Hát, ennyi tippem volna. Meg kiviszem a levegőre a hóesésben is kicsit napközben.
Szóval , lányok tartsatok ki, be fog következni a változás, remélem minél hamarabb!!!
Timurr
Édes képeket teszel fel mindig, látszik, hogy mennyi Benned a szeretet, sugárzik, komolyan mondom. És disznó vagyok, hogy nem írtam mélt már vagy egy hete, de mindenképp fogok. A tanfolyammal kapcsolatos dolgokat csinálom minden szabad percemben és ma reggel pl 4-kor keltem fel ezért (nem Rozi miatt), de így is nehéz. Minden tiszteletem a tanulós mamáké. pl Kingu, Lir, Monazsu, Patri és a többiek.
Maja csuda helyes minden képen, igazi kislány már, nem baba
Élvezem böngészgetni a képeit, és minden aranyos kis gifet, amit felteszel. Mit jelent a gif egyébként? Mármint a kifejezés honnan van? Ezt a csillogós dolgot sem próbáltam még ki. De ki fogom.
Te, nézted, hogy milyen extra receptek vannak a Csemetéink csemegéiben a mostani korhoz? Amiket felraktál a receptfórumra, végül is tök jók, ki is próbáltam, csak extrának hangzanak. Ja, és adtam avocadot Rozinak, ízlett neki. Imádom az avocadot, tudnék rajta élni sokáig...
Na, ez remélem nem száll el...
Vezso