SZiasztok!
Hazaértünk Egerből, a találkozós képeket még le kell töltenem, mert pénteken délután úgy kipurcantunk Marcival, hogy mind a ketten lefeküdtünk egy kicsit! Utána pedig már pakolnom kellett, mert utaztunk. A családi összeröfi nagoyn jól sikerült, a Dédi 86 éves és neki ez a legnagyobb ajándék, hogy együtt vannak a gyerekei, unokái.
SZóval a pénteki találkozó nagyon jó volt, én nagoyn izgultam, de tetszett ahogy a gyerkőcök barátkoznak, ahogy mindenkinek ugyanaz a dolog kell, és Adri visítása félelmetes volt. Az én bátor sok embert látott kisfiam, legörbült szájjal jött, hogy vígasztaljam meg, minden esetre tegnap ő is gyakorolta a harci kiálltást, úgy tűnik eltanulta?
Jó volt találkozni Veletek, csináljunk máskor is, és főleg minél többen.
Flames,
nagyon jók a víz alatti képek, fantasztikusak, nagyon sajnálom, hogy ez kimaradt nálunk, de Marci füle érzékeny így eltiltottak tőle!
Itt maradt egy kendőcske a Marci ágyában, mi legyen vele?
Muki,
kitartás az éjszakák miatt, nálunk is gyakori a vándorlás, de remélem majd javul a helyzet!
Juc,
jelentem apának a süti nagyon izlett, kösözni szépen, és nagyon jó fej Marci, a zenére történő mozgása félelmetes, nagyon aranyos! Az pedig tényleg vicces volt, hogy mind a két fiú figyelt ha Marci nevet kiejtettük! Jó utat nektek holnapra, remélem nem lesznek sokan és sikerrel jártok!
Babus,
könyvek, műszaki cuccok, hát a TV, és a hifi az kedvenc, a TV Marci amgasságig tiszta maszat, a hifit önállóan kezeli, azt annyira nem sjanálom, mert a CD lejátszó része sajna elfáradt, így már cska a rádióval tud szórakozni, mondjuk a hangerőt néha kicsit túlzásba viszi.
Könyvek alul a nagy nehezek vannak, amiket nem tud még levenni, de nem tudom meddig fog ez az állapot tartani!
Most ennyi, majd letöltöm a képeket és rakok fel!
tamesz