Sziasztok Anyócák!
Már megint napokig nem bírtam jönni hozzátok, és hihetetlenül sokat írtatok! ELnézést kéreek mindenkitől, de csak nagyon felületesen tudtam visszaolvasgatni egyelőre.
Tök jó ma a hangulatotok, kicsit sikerült feldobnotok engem is
Köszi, köszi, köszi.....
Omo,
Üdv itt. Jó, hogy tetszik neked a Csapat
Mamacka,
Részvétem.
Betti,
Nyugi a doki nem említésre méltatható, de minden rendben lesz veletek. Az én MoM-om is 0,803 volt, nem mondott rá senki semmit, de az eredmény ismeretében voltunk 4D-n és ott minden oké volt! Aztán ma megmondta a védőnő, hogy csak nem akart idegesíteni, azért nem mondta, hogy 0,85 alatt alacsony. Jópofa. De mondtam neki, hogy amúgy sem érdekelt volna amit mondott, mert láttam Mütyürt egéségesen mozogni, megfelelően fejlődni, és akkor nekem ne egy olyan lelet mondja meg, hogy mi van, amit külföldön már nem is használnak
Megnézegettem a képeiteket, nem nevezek meg mindenkit, mert ugyis ugyanazt tudom mondani: Csini pocakos mamik vagytok!
Sikerült már bebigyóznom az UH képeket, hogy megmutasam nektek ia a leánykámat, de most azt a hibát követtem el, hogy pénteken elvittem a fényképezőt a keresztfiamhoz, aki akkor már 7 napos nagyfiú volt
és ott hagytam nekik, hogy használják nyugodtan, mert nekik nincs. Szóval most náluk van a Mütyürke összes képe is
De ami késik, nem múlik, majd hozom.
Képzeljétek, szombattól kevesebb lesz nekem is előre,mint hátra. Nagyon furcsa érzés. Főleg, hogy csak néhány napja érzem mocorogni Mütyürkét, és még csak nagyon néha. De akkor mindig mosolyognom kell és így a kollegáim is tudják, hogy ébren van, (vagy csak azt hiszik, hogy nem vagyok tiszta, mert magamban mosolygok
)
Voltam reggel védőnőnél. Annyit ért a dolog, hogy ,megmérte a hasamat: Körfogat 86 cm, hosszában a méh teteje és a szeméremcsont között 24 cm. +2,3 kg-nál tartok (szerinte, egyébként meg 3,2, mert ezt is rosszul írta be
) NA, meg azt zs meegtudtam, hogy nem tudja, mit jelentenek az UH leleten a rövidítések. De rendes voltam és otthagytam neki a papíromat, amit a netről szedtem le
Persze inkább a többi kismamát akartam megkímélni az "ezt nem tudom" mondatoktól
Hát, a MoM-os dolgot meg már fentebb olvashattátok
Nincs több hozzáfűznivalóm
Na, kicsit nézelődök a babakocsik világában, adtatok egy csomó jó ötletet
Itt leszek, és majd visszanézek!
Ja, és még egy örömhír! Mégsem leszek egyedülálló anyuka!!! A párom ma reggel volt a debreceni álláson interjúzni, és lemondta! NAgyon édes! És azt is mondta, hogy legalább egy gonddal kevesebb, tehát őt is foglalkoztatta a gondolat, bár nem mondta, nemcsak engem
És végül mégegy: Hatalmas hóesés van az ablakon kívül. Már csak azt nem tudom, hogyan megyek haza autóval, de megoldom, mert ügyes nagylány vagyok
Legfeljebb tolom
További szép napot mindenkinek!
Medike és Eszter (19+4)